maanantaina, joulukuuta 18, 2017

Olutmoralismi-shown päämäärä?


Olutmoralismi-shown päämäärä?  

Tämä on vain tyypillistä psykologista sotaa, systeemin ylläpitosotaa, ikivanhaa hybridisotaa, jotta eliitti saa taas haukkua, leimata "suomalaisia" - kolonisaation kirkkokulttuurin perinteiden mukaisesti: syntinen, holhottava, halveksittava, rappioitunut, sivistymätön, arvoton, eläimellinen, vastuuton, eliitin alapuolella.  

Eliitin diktatuuria, yhteiskunnan alasajamista, sen oikeuttamista moralismikuohahduksella, mediatempulla eli väärällä kierolla, todellisuuspakoisella elitismin aseistetulla semanttisella "moraalilla". Kolonisaatio, maavarkaudet, elitismi perusteltiin eläimellisten suomalaisten sivistämisellä - ja perustellaan.  

   Alkoholi ei tuo ongelmia, köyhyys, tuloerot ja kouluttamattomuus tuottaa ongelmia.

Vatikaanin käskystä luotu eliitin psykologinen sota, syntikulttuuri. 

Hassusti juuri kirkko aloitti suomalaisten juottamisen, 1500-l saakka rikkailla kirkkoherroilla & Vatikaanilla oli viinan monopoli ja juottolat sijaitsivat kirkon vieressä, sunnuntaina suoraan kirkosta juottolaan ! Luuletko että on liian uskomatonta ollakseen totta? 

Tiesitkö että Vatikaani sai eniten tuloja juottola-porttoloista? Holy...


Pienin sosiaaliturva on Suomessa liian alhainen suhteessa keskiansioihin, katsoo Euroopan sosiaalisten oikeuksien komitea. Se on osa Euroopan neuvostoa.…
HS.FI
Kun valtio on muunnettu takaisin feodalsimiin eli rikkaiden rikastuttamiseen, kurjien kurjistamiseen - poih pohjoismaisesta mallista 
Verotukien hurja summa:
23 miljardia euroa

   

Verotuksen kautta jaettavat erilaiset tuet ovat Valtion taloudellisen tutkimuskeskuksen VATT:n mukaan kasvaneet nopeasti neljän vuoden aikana.
Verotukien kokonaismäärä nousee tutkija Timo Rauhasen mukaan  ensi vuonna jo yli 23 miljardiin euroon. Erilaisia verotukia on selvityksen mukaan voimassa 194 eli hieman vähemmän kuin vuonna 2009. Verotukien kokonaismäärä kasvaa kuitenkin 4,2 miljardia euroa vertailuvuoden 18,9 miljardista eurosta. 
https://www.kauppalehti.fi/uutiset/verotukien-hurja-summa-23-miljardia-euroa/RQwbAAcq


 

Ei kommentteja: