keskiviikkona, joulukuuta 27, 2017

Miksi feminismi on fasismia


Ai että miksi feminismi on fasismia?
  • "Miesten kokemukset seksuaalisesta ahdistelusta jätetään kirjasta pois, koska niitä on kuultu aiemmin enemmän kuin naisten kokemuksia." 

Tämä perusteluhan on ihan suora vale.

Fasismi on aina eliitin systemaattista, suunnitelmallista terroria, eliitin operatio ja akateemiset feministit on ostettu elitismillä/uralahjonnalla rahaeliitin & imperialistisen kapitalismin takaajiksi.

Feministit ovat luoneet uuden julkisen valheen, jossa ei puhuta valepakolaisten eli maahanmuuttaja-muslimimiesten tekemästä raiskausaallosta. Feministit vetoavat nyt vain miehiin eivätkä puhu seksituristeista, jotka rahoitetaan yhä verovaroilla. Väestönsiirto on CIA:n ja mossadin operatio Euroopan hajottamiseksi, ei mitään muuta.

Miksi feministit eivät vaadi kovaäänisesti natomaiden ja mossadin hyökkäyssotia lopetettavaksi, heti? Siksi koska eliitti käskee siirtämään huomion sabotaasiväestönsiirtoon.


Henry Laasanen
13 hrs
  • "Miesten kokemukset seksuaalisesta ahdistelusta jätetään kirjasta pois, koska niitä on kuultu aiemmin enemmän kuin naisten kokemuksia." 😡

Alkuperäiset Aidot Feministit olivat vasemmistolaisia ja humanisteja.

Naisia koulutettiin ja sivistettiin toimintakykyisiksi, oppineiksi ja itsenäisiksi, miesten toimintakykyä vastaaviksi. Nyt feminismi opettaa kirkumaan ja vaatimaan etuoikeuksia kyvyttömille epäsosiaalisille yksilöille.
 
 
Nyt feministit puolustavat eliitin kapitalismia ja eliitin luokkasotaa koska eliittfaministit ovat saaneet rahakkaan aseman oikeiston ja poliittisesti kaaptun virkamiehistön kainalossa.

Et voi olla feministi jos et hae aitoa tasa-arvoisuutta jossa köyhien miesten kärsimys  on yhtä suurta kärsimystä kuin köyhien naisten kärsimys.

Eliittifeministit eivät paljasta edes kuolleita tunnettuja eliittipedofiilejä mikä on tärkein mittari miten feminismi toimii hegemonian ja fasismin puolella.


Feminismi on hiljaa natomaiden hyökkäyssodista, joissa Suomikin on mukana. Afganistanissa ihmisiä tappaen ja CIA:n heroiinituotantoa suojellen.

Feministit avoimesti hyväskyivät kolonisaatiohyökkäyksen Afganistaniin puhuen "tyttöjen oikeuksista". Tämä näyttää unohtuneen tehokkaan hiljaisuuden alla.


Eliittifeministit ajavat sukujensa, hyvä veli -uransa ja oikeistolahkojensa valtaa. Eivät mitään muuta.

Vasemmiston ainoa periaate on: prioriteetit ensin.

Prioriteetit ensin. Totuus, ihmisarvo, verotus veroprogressiona nostamaan köyhät pois pelosta ja ahdistuksesta.

Nyt feministien tärkein tehtävä on pitää eliitin veronkierto voimassa ja jatkaa pohjoismaisen maliin purkamista ja tuottaa naisille hillittömissä kärsimyksiä sivistyksen oikeistolaisessa tuhoamisessa.


Eliitin ehdoilla, köyhät unohtaen, prioriteetit unohtaen vaahdoten joka kuukausi uudesta mitättömästä muodikkaasta paheksunnasta.
    II


Valevasemmisto toistaa Rockefeller-CIA:n think tankien valeliberaalia propagandaa ja puolustaa natomaiden hyökkäyssotia.

  • Sosiaalifoorumi:kin Suomessa käynnistettiin mm. Rockefellerien rahoilla, rajoituksilla, ehdoilla ja ohjauksella luomaan poliittisesti tietämätöntä ja laiskaa valevasemmistoa, viheroikeistoa. Siksi suomenruotsalaiset luovuttivat ammattioppilaitoksensa tapahtumien paikaksi - koska toiminta ei ole vasemmiston ja humanismin tiedostamista eliitin luokkasodasta ja salaliitoista. Vain kauniita sanoja ja unelmia ilman taistelua kapitalismia vastaan.  

    Siksi et voi toimia sosiaalifoorumilla jos haluat olla humanisti etkä kapitalistien ja salaliittojen nukke.             - jaysanalysis.com


Suggestion valta on media, rajaaminen, sensuuri, toistaminen.

Valevasemmisto on saatu samaistumaan eliittiin ja vihaamana tavallista ihmistä, palvelemaan petoja.

Rockefeller aloitti kampanjan 70-l jossa luotiin messiasfantasiaa maailmanpelastajana valkoisille & yhdistettynä eurooppalaisten demonisoimista, siis rotuopin oudon itsetuhoisan muodon. Psykologinen sota eurooppalaisia vastaan: olet valkoisena messias, jos vihaat valkoisia. Historiallisesti täysin valheellinen opetus käynnistyi yliopistoissa: muslimien aloittama kansanmurha ja orjakauppa poistetiin historianoptuksesta. Muslimit tappoivat yli 200 miljoonaa ihmistä mustien orjakauppiaiden avulla - ja juutalaiset johtivat täysin orjakauppaa USA:han.
   III


On kerta kaikkiaan järkyttävää miten akateemiset ihmiset eivät tunnista Suomea 800 vuoden kolonisaation uhriksi eivätkä tiedä että "Ruotsi" oli suomalaisten heimojen yhtenäiskulttuurialue yhtenäiskiuelellä ennen Vatikaanin ristiretkiä v 400 lähtien.

Suomalaiset ovat natiiveja joita ruotsalaiset ovat teurastaneet yhteensä 1400 vuotta ja pakottaneet hyökkäyssoitiinsa.

    Kaarle xii tapatti 50000 - 100000 suomalaista:


   IV


Trilateraalisen komission viimeisimmän ohjeistuksen länsihallituksille Venäjän suhteen ("Engaging Russia").

http://trilateral.org/file/187/Engaging-Russia-A-Return-to-Containment

He ovat nimenomaisesti kirjoittaneet sen ohjeistukseksi ja kutsuvat sitä sellaisena. 

Yleisradion toimitusjohtaja kuuluu Trilateraaliseen komissioon. 

Kyseessä on organisaatio jonka perusti David Rockefeller heinäkuussa 1973 ja olennaisena jäsenenä oli vahvasti venäjävastainen Zbigniew Brzezinski, joka mm. henkilökohtaisesti rahoitti bin Ladenin taistelijoita Afganistanissa NL:ää vastaan.

Kuten Iso-Britannian puolustusministeri Robin Cook totesi viikkoja ennen äkillistä sydänkohtaustaan ja kuolemaansa, Al-Qaeda tarkoitti kirjaimellisesti tietokantaa lännen tukemista ja rahoittamista taistelijoista.

https://en.wikipedia.org/wiki/Robin_Cook#Death

Oli yllätys todeta, miten löysää tekstiä koko kirja oli. Paljon toistoa ja sanahelinää. Käteen jäi olennaisimpana se, että kirja on lähes poikkeuksetta täysin yksipuolista Venäjän käsittelemistä länsimaiden hallinnon kohteena, joka tulee eristää ja jonka vaikutusvaltaa ja etenkin sen kasvattamista maailmanpolitiikassa tulee ponnekkaasti vastustaa.

Merkillepantavaa oli myös yksipuolisuuteen liittyvä lähes naiivi tekopyhyys, josta tuntui ainakin ajoittain kuultavan läpi se että nämä tutkijat, jotka ovat olleet kohtuullisen merkittävilläkin paikoilla USA:n ja muiden maiden hallinnossa ja toimivat yliopistotasolla, tuntuvat itsekin uskovan omaan kuplaansa.

Tässä kuplassa lähes kaikki mitä Venäjä tekee on väärin ja sitä on vastustettava. Länsimaille suositeltu Venäjää eristävä ja rajoittava politiikka esitetään rivien välistä hyväntahtoisten, demokratiaa ja vapautta edistävien vaikuttajien velvollisuutena.

Todellisuudessa kaikille jotka haluavat seurata asioita pitäisi olla päivänselvää että nämä samat Venäjää tylyttävät hallinnot ovat vastuussa vähintään kymmeniä kertoja pahemmasta tuhosta; kuolemista; maiden hallitusten hajottamisesta; kokonaisten kansojen kotien menettämisestä; massiivisista pakolais-, rikollis- ja terroristitulvista ja niiden seurauksista.

Tilasin kirjan halutessani tietää, minkälaista puuroa Yleisradion toimitusjohtaja Kivinenkin näissä piireissä syö, koska en ole Trilateraalien julkaisuihin aiemmin paljoa perehtynyt.

Odotukseni oli, että tarjolla olisi rautaisempaa asiaosaamista ja kovaa faktaa. Ajattelin ilmeisen lapsellisen naiivisti, että länsimaille politiikkaa ensilinjassa linjaava maailman kovimpien taustavaikuttajien yksi organisaatio omaisi kovempaa kaliiberia.

Todellisuudeksi paljastui, että se olikin täynnä samanlaista löysää toistoa ja huttua kuin mitä juurikin Yleisradio, muut valtamediat ja omaan ajatteluun ja tutkimukseen kykenemättömät länsihallitukset lähes päivittäin ilmoille suoltavat.

Adolf Hitlerinkin suosima propagandatekniikka toimiikin siten, että yleisön ei ikinä anneta viiletä; ei myönnetä omaa vikaa tai vääryyttä; ei myönnetä että vastapuolella voisi olla jotakin hyvää; ei jätetä tilaa vaihtoehdoille; ei oteta vastuuta omista tekemisistä; keskitytään yhteen vastapuoleen kerrallaan ja syytetään sitä kaikesta; ihmiset uskovat isot valheet nopeammin kuin pienet; ja jos niitä toistaa useasti, riittävän suuri osa ihmisistä uskoo siihen ennemmin tai myöhemmin.

https://en.wikipedia.org/wiki/Big_lie

Joka tapauksessa tämänkin kirjan suositusten ja ohjeiden osalta, joita Yleisradiokin Kivisen kautta ja Suomenkin hallitus ilmiselvästi noudattavat, on huvittavaa seurata jatkuvaa vauhkoamista Venäjän "informaatiovaikuttamisesta".

Samaan aikaan maailmalla toimii tämä organisaatio, joka on vain yksi monesta, joka pyrkii ohjailemaan ja rajoittamaan Venäjää ja monia muita maita omien taustavaikuttajiensa tahtojen mukaisesti. He ovat tehneet sitä vuosikymmenet, tulokset ovat kaikkien nähtävillä, ja suositukset usein avoimia. Tästä ei puhuta lainkaan julkisuudessa. Lieneekö Suomessa valtamedia koskaan käsitellyt Trilateraalista komissiota ja muita, saati sitä että Suomen Yleisradion toimitusjohtaja kuuluu siihen?

Aletaanko puhua oikeasta hybridivaikuttamisesta?
OIkeistolaisen valefeminismin luoja ja suunnittelija - pankkiirisuku
Valeliberaalit, jotka uskovat kapitalistien omistamaan valemediaan, sotateollisuuden mediaan

Congressional Church Committee Findings on CIA Control of Mainstream Media, 1976
https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Mockingbird
Manage

Operation Mockingbird was an alleged large-scale program of the United States Central Intelligence Agency (CIA) that began in the early 1950s and attempted to manipulate news media for propaganda purposes. It funded student and cultural organizations and magazines as front organizations.
EN.WIKIPEDIA.ORG


Rockefellerit lahjoivat väärillä tiedoilla maailman vesiyhtiöt ja terveysministeriöt syöttämään ihmisille happoa, fluoria.

Rockefellerit omistavat n 80 lääketutkimuslaitoksista USA:ssa eli kaikki on väärennettyä kemianteollisuuden bisnestä varten - "lääkkeet" jalostetaan enimmäkseen öljystä.
.

1 kommentti:

Pantalone kirjoitti...

Toissapäivänä katsomani "red pill"-dokumentin mukaan 78% seksuaalista hyväksikäyttöä kokeneista lapsista on poikia. Tämä toki yhdysvalloissa. Mikähän prosenttijakauma on euroopassa tai suomessa? Oma veikkaus on, että ero luvuissa on marginaalinen. Mediahiljaisuus asiasta on totaalista. Feminismin valta mediassa on sydäntä kylmäävällä tasolla