torstaina, joulukuuta 07, 2017

Fasistit vihreissä ja toimittajakunnassa - imagen artikkeli & Janne Saarikivi


Tässä tuoreimpia varoittavia esimerkkejä ylpeästä faikki-intelligentsijasta.

Janne Saarikivi. Luulevat hipsterit olevansa rauhan ja "naistenoikeuksien" ja "seksuaalioikeuksien" profeettoja massamediassa eliitin kustantamana: tämäkin idiootti julistaa että "Saksa on esimerkki maasta joka ei ylpeile enää sodasta".

  Mitä?

Kun Saksa on mukana USA:n hyökkäyssodissa ja pitää maassaan maailman suurinta kuolemanpartioiden keskusta AFRICOMia (minimi 300 iskua/v) ja CIA-NSA:n vakoilua! Idiootit, vaarallisen massamedian vammauttamat "rajattoman maailman" idiootit. Herättäkää idioottiystävänne tästä perkeleen hipsteriunesta "länsimaiset euroarvot", eurofasismista CIA:n ohjaamana.


Saarikivi        Sadan vuoden unohdus

Suomen satavuotisjuhlien aihe ei ole historian Suomi, vaan Suomen "ilme", falski omakuvamme, kirjoittaa Janne Saarikivi.
IMAGE.FISuomalaiset heimot ovat geenitutkimuksen mukaan pitäneet omaa heimojen yhteistä valtionrajaa ja tiukasti omaa ylpeää kulttuuriaan vaikka ovat käyneet globaalia kauppaa.

Euroopan ainoa suora Euroopan natiivikulttuuri "jääkaudelta" ja sen takaa. 

Islannin saagat todistavat ihalitavasta ja luotettavasta suomenheimosta. 

Myös kreikkalaiset tekstit sinisilmäisten pohjoisesta Hyperboreasta 2700 v sitten, ihailun sanoja täynnä luonnonkulttuurista ja viisauden etsinnästä. Suomalaiset heimot ja shamanismi kreikkalaisten kulttuurin alkukotina.


  10000 vuotinen Suomi.


Armor engraved withfigure of Apollo followed by two Hyperborean virgins and Zeus accompanied by two young women

 
  • There are two tombs, the tomb of Argi and Opida and the tomb of Laodiki and Yperochi. They are associated with the worship of the mythical Hyperborean (northernmost) Virgins and the myth of goddess Leto.   ( Leto > Lehto, a Finnic sacred tree ) 
  • Hyperborean Virgins were the daughters of Hyperborean people  - http://wikimapia.org/12951271/Tombs-of-the-Hyperborean-Virgins
Nearby cities: Artemida (Loutsa)Municipality of RafinaNea Makri

Coordinates:   37°24'3"N   25°16'2"E
.Lisää todisteita: 
Ranskan Lafarge-yhtiö toimi ISIS:n ja Al Qaedan betonibunkkerien                    rakennusurakoitsijana Syyriassa. 🕵️‍♂️ 


#suomi100 #eurofasismi Nato isäntämaasopimus hallitus eduskunta itsenäisyys euroarmeija militarismi trollijahti propaganda ulkopolitiikka kauppasota vientikielto usa amerikka trump merkel germany finland
.

Ei kommentteja: