lauantaina, joulukuuta 09, 2017

Hesari myöntää ALPAKKA-informaatiosotansa paljastumisen - osittain


Oho, HS&IS toimittajat ovat nyt oppineet journalismia - että kun on paskat housussa niin ei kannata kieltää hajua.

Tämäkin on tekopyhä myönnytys sillä jokainen tervejärkinen näki alsuta saakka mikä hysteerinen CIA-tyyppinen naurettava mediaoperaatio tämä oli väestönsiirtopolitiikan eli wallstreet-CIA:n geopolitiikan puolesta.

CIA:n terroriarmeijan, media-informaatiosodan ja imperialismin perustivat suuryhtiöt verorahoilla.

Tämä valtamedian massiivinen globalisaatio-propaganda on terroria. Informaatioterroria, ohjelmoitua, systemaattista. Kansallisvaltioiden eli demokratian tuhoamista kapitalismin uudella kolonisaatiometodeilla.


b)

Maahanmuutto-projekti eli väestönsiirto-projekti on osa "hyvänmielen" sumuverhoa jolla suojellaan USA:n hyökkäyssotaa Syyriassa sekä annetaan terroristeille vapaa pääsylippu eruoppaalsiten verorahoilla elämään, lomailemaan loppuelämäksi ja raiskaamaan, kun siltä tuntuu.

  • Venäjän tiedustelun mukaan Syyrian kapinallisalueilla on nyt vajaat 40 000 terroristia, joista valtaosa on USA:n "sijaisjoukkoja". Sijaisjoukot tarkoittavat USA:n johtamia, aseistamia ja rahoittamia taistelijoita, jotka tulevat Lähi-Idästä, Pohjois-Afrikasta ja entisistä neuvostotasavalloista. 
USA:n osuus Syyrian terrorismiin on miljoona kertaa paremmin dokumentoitu, kun muka-Venäjän mielikuvitus-osuus Novorossian asevoimissa. Tässä pitkä liuta lähteitä. 

http://acloserlookonsyria.shoutwiki.com/.../US_covert_war...


US sanctions on Russia in July, 2017 strengthened (art.…
ACLOSERLOOKONSYRIA.SHOUTWIKI.COM

c)


  * Sisäpiirin jäsen kyllästyy natovihreiden
ja CIA-valevasemmiston informaatiosotaan: http://www.capricaseven.com/politiikka/alpakkagate/
  •  Alpakkagate eli vasemmiston valhe
" - Tässä siis ikään kuin vasemmisto sai jonkinlaisen voiton, tai ainakin vasemmisto teeskenteli saaneensa voiton ja täytti oman somekuplansa voitonriemuisella ilakoinnilla ja äärioikeiston pilkalla, koska äärioikeisto oli “salaliittoteoriallaan” paljastanut oman typeryytensä ja vasemmisto löysi jälleen yhden köykäisen syyn tuntea ylemmyyttä, ikään kuin se olisi saavuttanut jotain.

- En yksinkertaisesti siedä sitä että vasemmistolainen aate loataan valheilla, tietämättömyydellä, opportunismilla ja puhtaalla typeryydellä.
Minulla sattuu olemaan saatavilla asiasta melko “raskauttavaa” todistusaineistoa, olin nimittäin omin silmin seurannut alpakkatapahtuman kehittymistä ideasta toteutukseen Facebook-ryhmässä nimeltä Peli poikki! -jengi.  
Alun perin en halunnut tehdä yhtään mitään asialle. Tiesin totuuden, mutta aioin pitää sen omana tietonani. Seurasin omassa somekuplassani olevia vasemmistolaisia kuten ihmiset, jotka somea käyttävät tekevät. Suureksi ärsytyksekseni huomasin, että nämä vasemmistolaiset rupesivat pian jauhamaan alpakoista kuin tämä maailma ei muuta olisikaan kuin yhtä isoa alpakkaa. 
Todellisuudessa vasemmiston kannatus polkee paikallaan, mistä syystä se joutuu etsimään onnistumisen tunnetta reaktiivisesta ja loppujen lopuksi täysin merkityksettömästä toiminnasta, kuten alpakkameemien postaamisesta."...  d)

HS on myös myöntänyt viikko sitten että syyrialaiset palaavat heti Syyrian Assadin hallituksen alueelle kun natomaiden aseistamat terroristit on pyyhitty pois.

Ei ole mitään diktaattori Assadia.
Ei ole ollut kansannousua vaan ulkomaisia palkkasotilaita.
Ei ole mitään tynnyripommitysdiktatuuria.

HS pyyhki noin vain 2000 informaatiosotatikkelia pyytämättä anteeksi ja erottamatta törkeän propagandasodan tekijöitä. 
  e)

Ongelmana tässä ei ole "erehdys" vaan että valtamedian kaikki kanavat puskivat valheita informaatiosotana. 

Kaiken päämääränä on ollut liata nationalistien imagoa, nyt aseena alpakat ja lapset. 

Päätoimittajien pommitus "surullisilla lapsilla", "hämmentyneillä lapsilla" on ollut sitä samaa informaatiosotaa millä Kiovan natsien veirnen vallankaappaus esitettiin kansan värivallankumuksena Kiovassa. 

Kaikki suomalaisen median propaganda on 1:1 CIA:n propagandan kanssa. 

Ei turhaan 100 virkamiestä lähetetty aivopseuun viime vuonna MI5:n koulutettavaksi - MI5 toimii suoraan CIA:n ja mossadin operaatioiden alaisena kuten MI6.

Myös valeterrorismissa, mitä meille syötetään yhä informaatiosodassa muka oikeana terrorismina vaikka kaikki on CIA-NATO:n false flaggejä, valtion terroria, ohjattua terrorismia. Operaatio Gladio jatkuu.

Koska euroarmeija, koska "yhteinen turvallisuuspolitiika", koska armeija kadulle, koska vakoilu koska militarisointi. 

Koska aito fasismi natomaiden salaisten organisaatioiden operoimana. Diktatuurin luomisena. Valtioiden tuohoamisena.

 Eliitti-Fasistit paljastavat oman mielettömän  logiikkansa.             Nils Torvalds :       
 ”Venäjä on vaarallinen itselleen”        f)

Natsit olivat pankkiirien natseja, fasismia on aina eliitin luomaa fasismi, aina. Aina. Katsokaa historiaa, natsit rahoitettiin eliitin toimesta imperialismia ja kolonisatiosotia varten, aidot nationalistijohtajat tapettiin pitkien puukkojen sodassa. Keskitysleireillä kuoli eniten vasemmistolaisia ja humanisteja, natseja vastustavia kansanosia -  CIA-mossadin "Israelin" propaganda on vääristänyt eliitin natsismin pääviholliset massamedian historianarratiivissa.

Poliisi ja armieja auttoi Saksassa natseja tappamaan vasemmistolaisia ensimmäisenä fasimsin terrorin aaltona.

   Valtion terrorismia demokratiaa ja sananvapautta vastaan.


Venäjän puolustusministeriö on antanut lausunnon, jonka mukaan ISIS:n hallussa ei ole enää alueita Syyriassa: "Kaikki ISIS:n terroristijoukot Syyrian…
FI.SOTT.NET g)

Suomalaiset virkamiehet auttoivat saksalaisten natsien värvääjiä ja propagandaa  jo 1918 lähtien RATAS-yhtiön kautta ennen kuin pankkiirien ja teollisuus eliitin fasismsin uutta natsi-sanaa tunnettiin ja lobattiin.

    Mussolini avoimesti kutsui fasismia pääoman fasismiksi.

Oikeistovirkamiehet olivat ensiaskeleista lähtien Suomessa natsien tukijoita ja Suomen liittäjiä natsien sotaideologiaan.

Saksan fasismin ja kansankiihotuksen luominen oli eliitin käsikirjoitus alsuta saakka. Armeija koulutti Hitlerin operaattoriksi.

Kuten Suomessa toimii nyt n. 200 CIA:n kouluttamaa operaattoria hyvinkin julkisissa rooleissa ajamassa CIA:n geopolitiikkaa ja suurinta vipuvartta, venäjävihaa. Informaatiosota on käynnissä eliitin uuden projektin, liittovaltio- ja euroarmeija-fasismin luomiseksi.

   
          -  http://voima.fi/blog/author/tuomas-rantanen/page/9/

 
          EUROOPAN LAAJIN TERRORISMI:  NATO JA CIA                                     

  • Operaatio Gladio
    ja Naton salaiset armeijat

 - Pommi-iskuja, murhia, vallankaappauksia, kidutusta... Tällaista oli synkimmillään Naton koordinoimien salaisten armeijoiden toiminta kylmän sodan Länsi-Euroopassa. Niiden paljastuminen muistuttaa jatkuvasta tarpeesta suhtautua kriittisesti kulloinkin esiin nostettuihin viholliskuviin.
         VASTAVALKEA


   Euronato-"vasemmisto" poliittisten palkkavirkojen unettamana ja oikeiston ohjelmoimana

"Nonetheless, the erroneous idea of the waning nation-state has become an entrenched fixture of the Left. We consider this view to be central in understanding the decline of the traditional political Left and its acquiescence to neoliberalism. In view of the above, it is hardly surprising that the mainstream Left is, today, utterly incapable of offering a positive vision of national sovereignty in response to neo liberal globalization."
https://americanaffairsjournal.org/2017/08/make-left-great/


The West is currently in the midst of an…
AMERICANAFFAIRSJOURNAL.ORG


Valtiovarainministeri Jutta Urpilainen (sd) on kutsuttu…
HS.FI
YouTube has censored a video released by the Polish government. This is beyond a joke now. Silicon Valley is out-censoring former Communist eastern European countries. Let that sink in.

An earth-shattering book claims the CIA trained Mark David Chapman to kill iconic John Lennon in order to stifle the radicalization of the left and quash the anti-war…
THEFREETHOUGHTPROJECT.COMKuinka johdateltavia ihmiset ovat? Kuinka kivapuhe tehoaa ja vie järjettömiin päätöksiin ja toiveisiin, luottamaan epäluotettaviin? kts
..

Ei kommentteja: