sunnuntaina, joulukuuta 10, 2017

Lääketehtaat sotalordien palveluksessa


"Spanish flu" ei ollut flunssa, flunssa-sana on massamedian sotaa tietoa vastaan ilman oikeaa tiedettä ja keksitty veruke massamurhan suojaamiseksi.

I maailmansota oli tosiaan ensimmäinen "valelääke"-massatuhoamissota. Biologista sotaa täsmälääkkeillä. Eliitin sotaa "massojen hallintana". Euroopan uudelleenmuokkauksena kuten II MS.

Päätoimittajat kieltävät massamediassa tiukasti valelääkkeen operaation massakuolemat ja faktat, nämä sensuurit kertovat tarkkaan kuinka eliitin media tuhoaa ihmisten älykkyyden ja käskee luottamaan eliittiin vain valheiden avulla. Sodat ovat ihmisten yhteiskuntien ja VAPAAN progression tuhoamista eliitin massamediakulttuurien ja laina-ansojen alle. Kirkko oli ensimmäinen massamedia eli suggestiokoneisto tukahduttamaan järjen huikeilla emotionaalisilla shokeilla ja pelolla.

Valvomattoman lääketeollisuuden ainoa päämäärä on saada ihmiset ostamaan lisää lääkkeitä ja tilauksia mm armeijalta.

Siksi suurin osa lääkkeistä on valelääkkeitä, meitä tuhoavia kemiallisia aseita.


  • Lääketethaat ovat vain kemian tehtaita, suurin osa öljyteollisuuden jatkeita öljyn muuntamisessa "lääkkeiksi"ja "lisäaineiksi"
  • Monsanto aloitti kemiallisten aseiden firmana ja nyt tuottaa GMO-aseita eli GMO-elintarvikkeita jotta tappavampia MONSANTO-myrkkyjä voidaan käyttää kasvien kanssa, estää tavallisten kasvien kasvatus vastustuskykyisempien tuholaisten kehittyessä monsanton myrkyilla - ja myrkyttää ihmisiä tehokkaasti korruption avulla. 


USA:n armeija on julkisilla ilmoituksilla etsinyt geeninäytteitä venäläisistä. Tietysti biologista sotaa varten.

USA:ssa on 100 kansainvälisten lakien vastaista biosotalaboratoriota, isot rahat armeijalta, verorahoista ja lainataakasta.

Valtamediamme on aivan hiljaa näin räikeistä paljastuksista.Franklin Roosevelt knew of the Pearl Harbor at least attack 6 weeks before it happened. I had first hand telephone conversations with retired Navy officer Duane Whitlock before he passed away in which he told me that he was part of the Navy decoding team that deciphered the Japanese code in the late...
EDUCATE-YOURSELF.ORG
II linkki
                https://www.henrymakow.com/001836.html


New statistics released by the U.S. Centers for Disease Control (CDC) show that one out of every 36 children in the U.S. now are diagnosed with autism. The rate…
VACCINEIMPACT.COM

censorship

Google hires thousands of opinion policemen - will censor on Youtube

0
Youtubes CEO announced on Monday that it will employ 10,000 people to remove material that "violates the value base" after ...

              Eurokansalaiset, teillä on tehtävä


Euroarmeija


.

Ei kommentteja: