maanantaina, tammikuuta 01, 2018

Väyrynen suojelee Sipilää, uskonveljeä, äärioikeiston puoluestatismia


Väyrysellä on vain muutama hetki aikaa ryhtyä vakavaksi ehdokkaaksi ja murskaamaan eliitin huijaus ja lumous valheesta nimeltä EU.

Mutta sitä ei Väyrynen taida tehdä.


Väyrynen suojelee Sipilää, uskonveljeä, äärioikeiston puoluestatismia, ei käy Sipilän kimppuun, ei ole käynyt

Te Väyrysen, uuden isän odottajat, olette ihan unessa silmät ja korvat tervassa ettekä näe kuinka Väyrynen käyttää vain vipuvartena valeoppositiojohtajan lippua eikä paljasta mitään eliitin salaliitoista 70-90 luvuilta.

Väyrynen, moottoriturpa voisi käyttää paljon järeämpiä aseita mutta hän on vain oikeistopuolueen mies, hän on yhä keskustalainen ja uutta kekkosta unelmoivat käskevät luottamaan häneen? Oikeiston mies.

Hän olisi voinut palata eduskuntaan ja saada suoraan presidenttiehdokkuuden ilman tätä pelleilyä.

Kaikki on showta, mies haluaa että Suomi pysyy EUssa eli liittovaltiojunttaiksessa ja natossa. Armeija on jo naton osa eikä se ratkea muuten kuin heittämällä amerikkalaiset ja mossad ulos Suomesta.

Hän ei vaadi keskustan jäseniä nousemaan kapinaan "alkiolaisuuden" puolesta uusliberalismia eli pörssin tuhokapitalismia (valtioiden tuhoamista) vastaan. Väyrynen ei lopeta peliä koska on vain peluri, aina tahallaan myöhässä "tunnustamassa tosiasiat".

Väyrynen ei ole vasemmistolainen.
Väyrynen ei ole humanisti.

Väyrynen on Väyrysen politiikka. Väyrysen realismi on eliitin sisäpiirin pelin realismia paljastamatta salaliittoja Suomen tuhoamiseksi, Väyrynen esittää olevansa yhä Koiviston, Kekkosen ja Lipposen salaliittojen veloittama, Väyrynen esittää tietämätöntä vaikka tietää eliitin likaisen vallan perusteet eli salaiset sopimukset. Väyrynen selväsanaisesti haluaa tuhota Suomen sillä Väyrynen vaatii Suomea pysymään Saksan vallan alla eli EU:ssa eli liittovaltio- ja suurarmeijaprojektissa. Väyrynen on elitisti ja ihailee lojaalisesti eliitin moraalittomuutta ja salaisia sopimuksia.

Väyrynen on satoja kertoja ulvonut kuinka hän kaipaa Kekkosen diktatuuria ja salaliitoja, elitismin voima-aikaa CIA:n opettamalla Neuvostoliittopelottelulla.

   Keskusta on "uskonnollinen" lahkopuolue.

Jokainen ääni keskustalle on ääni julmalle mafialahkolle - valtionkirkon suojelemana. Keskusta ei lainkaan puutu pedofiilien ja lahkomafian toimintaan keskustakuntien verorahojen kaappaamisesa lestadiolaisille veljille. Tässä olisi suurin journalistinen tehtävä tuhansien korruptiotapausten tutkimiseen journalisteille mutta yhtäkään ei tutkita, ei yhtäkään. Yhtäkään.


Huhtasaarella on mahdollisuus aika sivistymättömänäkin että nukkuvat heräävät, Väyrysen muljauttelut ja iltalypsyt on nähty, Väyrynen kaipaa vanhaa maailmaa jossa hän oli nostettuna sisäpiiriin, koskemattomana, ei luovu elitismistä eikä paljasta likaisia salaisuuksia eliitin vallankäytöstä ja salaliitoista ja markan tuhoamispäätöksistä jo 1974 vaikka nyt olisi viimeinen mahdollisuus.
  • Huhtasaarellakin on kuitenkin sangen sivistymättömänä sama vaara alistua kenraalien pelottelulle, uhkailulle ja sotahysterialle, CIA USA:n sotageopolitiikalle. 

Väyrynen on hiljaa Kekkosen 70-80 luvun poliittisesta terrorista ja uhkailusta Neuvostoliitolla, se on rehellisillä muistissa, kekkosen piirit + massamedia käyttivät aiheetonta megalomaanista neuvostoliittouhkaa aseena demokratian ja informaation tuhoamiselle kekkoskultin kulissien rakentamisessa, sipilähän on suora kopio kekkosesta jota väyrynen yhä jumaloi, ette taida tajuta. Työläiset eivät kekkosta pelänneet vaan aloittivat 1100 lakon taistelun.

Samalla Kekkonen toimi CIAn bulvaanina ja Suomi kärsi huikeat tappiot olemalla mukana USAn kylmässä sodassa, esim autotehtaat kiellettiin USAn käskystä pois neuvostokaupasta yms.Väyrynen käytännössä suojelee sipilää eikä siis usko että keskusta olisi pettynyt sipilään - tämä on vain yksi todiste elitismistä väyrysen ensimmäisenä periaatteena joka aina tuhoaa väyrysen omat mahdollisuuddet, hänen uskonsa elitismin koneistoon ja elitismin suojeluun, kekkonen opetti luottamaan elitismin suojeluun.

Poliittinen eliittimme ei tunnusta että terveydenhuolto on tuhottu ihmisoikeuksien vastaisesti "tehostamalla" eli leikkaamalla - monet tuttavani ovat vammautuneet pysyvästi kun eivät ole saneet hoitoa jonoissa.


Väyrynen - kuten kaikki ehdokkaat - valehtelevat Minskin sopimuksesta eivätkä kerro että Kiova käy hyökkäyssotaa ja pommittaa siviilejä NATO:n aseilla ja CIA:n kouluttajilla.
  • Väyrysen mukishow on nimenomaan esillä jotta hän voi avoimesti halveksia eliittikritiikkiä, tehdä siitä älyttömän leikin leikkimällä lapsenomaista vaikka suojelee brutaalia valtakoneistoa ja demokratian raiskaamista salaisilla sopimuksilla, elitismiä. 

Väyrynen ei paljasta eliitin likaisuutta salaisissa sopimuksissa, natomaiden länsimaista sotafasismia hyökkäyssodissa eikä paljasta sisäpiirin tietojaan vaan haluaa kalifiksi kalifin paikalle. Väyrynen rakastaa paradokseja "humoristisesti", jotta voi muka olla kaikille kaikkea omassa narsismissaan ja puhua kupeistaan kevyesti kun ei tunnusta EU:n fasistista perusvirettä ja väestönsiirtokaaosta äänestäessään tai olemalla äänestämättä Suomea vahingoittavasti ja vedotessaan EU ryhmäänsä eikä Suomen etuun. Kaikki halpamainen on esillä Väyrysestä ja hänen natokannatuksestaan armeijan alistamisen jatkamisesta ja te luulette että Väyrynen etsii muuta kuin kuningasstatusta.   

Väyrynen raahautuu valheiden ja kliseiden perässä ja oman naivin elitismiuskonsa perässä ja heittää muruja kansalle kun pitäisi leikata eliitin isosta leivästä isot palat uuteen rehelliseen jakoon. Takaisin pohjoismaiseen malliin yksilön ja ihmisarvon puolest. 

   


West speaks on Obama’s legacy, the failures of American empire, and the role of race in Trump’s election.
DAILY.JSTOR.ORG


Väyrynen on ollut tästä pirun hiljaa, todella hihitellen vain vihjailee katastrofista ja silittää Sipilää takaapäin.


Erään eurooppalaisen unelman aika, pieni hetki, on ohitse.– Noin 50 vuotta luulimme, että ruokaturva Euroopassa on haavoittumaton. Nyt kaikki on kuitenkin...

KSML.FI
   Väyrynen suojelee Merkeliä - kuten Sipilää: 
  • "Merkel ei ole tasa-arvoa edistävä hyväntekijä vaan suuri saatana, jollaisen ei koskaan pitäisi päästä vallan kahvaan missään sivistyneessä länsimaisessa maassa."Blogi: Heikki Porkka Pääministeri Juha Sipilä luovutti torstaina 14.12.2017 Angela Merkelille Suomen hallituksen ensimmäisen tasa-arvopalkinnon, 150 000 euroa. Palkinnon ... - to 28.12.2017 10:32
BETA.OIKEAMEDIA.COM

  • " Muistaako vielä joku, millaisen hirmu-ulinan antiputinismi-uskonlahkon infotaistelijat nostivat vuosi pari sitten, jos joku uskalsi vinkata venäläisiin Syyrian tai Ukrainan tapahtumista kertoviin lähteisiin. Nyt tiedetään jo enemmän; amerikkalaiset itse kehuskelevat teoillaan. Mutta missä nyt luuraavat ovat nämä Suomen valtamedian ja some-verkkojen antiputinistit? Kuka silloin (ja jotkut USA/Nato-dogmatistit edelleen) vääristeli ja valehteli? -- Tässä yksi malli- tapaus muistutukseksi. " - Kari Jyrkinen

"Analysis: U.S. Cozies Up to Kiev Government Including Far Right"

https://www.nbcnews.com/.../analysis-u-s-cozies-kiev...
Manage
Janne Pohjala shared a link to the group: Tilannehuone.
 " Olen miettinyt niitä syitä, joita Rothchildeillä oli järjestää bolsevikkien vallankumous Venäjällä ja luoda Neuvostoliitto. Ilmiselvä syy oli ottaa haltuun niin luonnonvarat, valtion ja yksityinen omaisuus kuin koko kansantuotekin. 
Olen pohtinut myös Hajota ja Hallitse -motiivia.
Jo 1800 -luvulta USA näki että Saksan teollisuutta ja Venäjän luonnonvaroja ei saa päästää yhdistymään, sillä näin Euroopasta tulisi voimakkaampi kuin mitä tahtia USA voisi kehittyä. Kun Rothchildit saivat jaettua Euroopan ja USA pysyi yhdessä, pystyi USA kehittymään 1930 -luvulle tultaessa suurimmaksi taloudeksi ja valtioksi.
Ellei Eurooppaa olisi hajotettu kahtia (Euroopan itäraja on Uralilla), se olisi saattanut säilyttää entisen asemansa maailman suurimpana talousalueena.
Jakamalla Euroopan kahtia Rothchildit saivat vahvasti kontrolloimansa uuden mantereen kasvamaan suurimmaksi ja vaikutusvaltaiseksi maaksi, joka oli ja on edelleen vahvasti näiden muutamien sukujen kontrollissa.
Luomalla kylmä sota saatiin pidettyä Eurooppa edelleen jaettuna kahtia ja kylmä sota toimi samalla rahasampona, kun varusteluun ja kilvoitteluun paloi rahaa luodun opponentin nujertamiseksi.
Ja sama jatkuu, taas lyödään Eurooppaa kahtia ja irti Euraasiasta. Sama jakolinja pitää saada takaisin ja sotamenot kasvuun.
Hajoita ja hallitse Eurooppaa, sitä Rothchildit ovat tehneet sitten Napoleonin sotien rahoittamisen.

“The illusion of freedom will continue for as long as it’s profitable to continue the illusion. At the point where the illusion becomes too expensive to maintain, they will take down the scenery, move the tables and chairs out of the way, then they will pull back the curtains and you will see the brick wall at the back of the theater.”
   — Frank Zappa
Sipilän ja Väyrysen ajaman uusliberalismin, sotakapitalismin profeetta:.

Ei kommentteja: