keskiviikkona, tammikuuta 17, 2018

Arkkipiispa Laajasaloa puhuttelemassa - 900 vuotta pakkouskontoa Suomessa    ”Kriisi uhkaa kirkon mainetta”

Naurattaa niin sillä eniten kauhua fariseusten parissa nostaa maineen, "kansankirkon" kulissien menettäminen.

Tämä pappiskultti on niin järkyttävä pedofiilien ja aivopesijöiden kerho ettette pysty käsittämään, alamaistuotteen kolonisaatiotehdas, 900 vuotta suomalaisten raiskaamista ja maavarkauksia, pakkouskontoa, nahat repivää pakkoverotusta suomalaisia tappaen. Suomalaisten kulttuurin tuhonta jotta nyt eliitin juoksupojat voivat huutaa ääni käheänä: b)

Kirkon suurin illuusio.

On diakoniatyö. Suomalaiset luulevat sitä laajaksi mutta kirkon budjetista natiiviköyhien auttaminen ja diakonin kanssa jutteleminen on n 1% kirkon budjetista. Vankilatyö on ajettu 90% alas.c)

Olen siis ollut papin poika ja nähnyt sisältä tämän eliitin oman hierarkialaitoksen pelin ja taktisesti piilotetun Vatikaanin aggression.

Kirkossa kaikki on nurin, kun puhutaan armosta julistetaan vastuuttomuudesta ja helvetistä, kun puhutaan tasa-arvosta julistetaan härskiä statuspeliä ja elitismin hierarkiaa, kun puhutaan jumalasta julistetaan alistumista rahaeliitille, kun puhutaan rakkaudesta ylistetään eliitin julmuutta ja koskemattomuutta alamaisten yläpuolella, kun puhutaan uskosta vaaditaan unohtamista, länsieliitin 900 vuoden fasistisen kolonisaation ja tuhonnan unohtamista suomalaisten maassa.d)


"Piispan arvosteleminen tekopyhää". 
Julkkispappien ystävien moraali ja logiikka on niin mainiota.


Käsikirjoittajaksi siirtynyt Veli-Pekka Hänninen sanoo, että piispa Teemu Laajasalo ei rahankäytöllään
VERKKOUUTISET.FIe)

Arkkipiispa on korostanut toimittajille ettei hän ole muiden piispojen esimies mutta kunkas ollakaan...

LAAJASALO vitsaili vielä perjantaina 12. päivä Asianajajapäivillä rahakohustaan, 
mutta ääni kellossa näytti muuttuneen arkkipiispan tapaamisen jälkeen. Laajasalo ilmoitti tiedotteessaan, että hän ei aio enää jatkaa asiasta keskustelemista julkisuudessa.
Laajasalo lähetti tapaamisen jälkeen julkisuuteen vakavahenkisen viestin, jossa hän pyysi anteeksi toimintatapojaan.   
Arkkipiispa ei ole muiden piispojen hallinnollinen esimies, vaan hän on ”ensimmäinen vertaistensa joukossa”. Hän edustaa kirkkoa ulospäin ja luo linjauksia. Arkkipiispa toimii myös kirkolliskokouksen, piispainkokouksen ja kirkkohallituksen puheenjohtajana. SK

  
f)

Miksi kansalaisjärjestöt tukevat valtionkirkkoa, jonka olemus rikkoo perustuslakia: kirkkolaki on perustuslain vastainen - valtio ei saa olla uskonnollisen vallan takaaja + Valtio aloitti 2015 uuden pakkoveron kaikilta: 100 milj e kirkolle vuosittain
e)

Muutos vaikuttaa epätodennäköiseltä - suggestioinstituutiosta jotakin parempaa?

KAISADINMAA.WORDPRESS.COM

                 


.

Ei kommentteja: