keskiviikkona, tammikuuta 17, 2018

MTV3:n hybridisota Laura Huhtasaari kohteena

MTV3:n hybridisota Laura Huhtasaari kohteena
" Toimittajien toteamuksia ja kysymyksiä MTV:n tentissä "

- Olet tuollainen nuori tyttö.
- Olet inhokkigalluppien kärjessä.
- Pidättekö äänestäjiä hölmöinä?
- Onko tämäkin vain julkisuustemppu?
- Tämähän on äänestäjien huijaamista.- Etkö voisi nyt suoraan sanoa, että tuo on ihan tyhmä ehdotus?- Tuo on populismia ja vastuutonta puhetta.- Teillä ei ole mitään ulko- ja puolustuspolitiikan kokemusta, pyrittekö väärään tehtävään?- Onko tämä taas äänestäjien harhauttamista?- Ette pysty presidenttinä tuota tekemään, mennään eteenpäin.- Haluatte siis hankaloittaa suomalaisten elämää?  - Tuohan on tyhmä idea.


Olivatko teistä asiallisia?
Onko muita presidenttiehdokkaita kohdeltu samalla tavalla?"                  kokoaja - T.Ä


b)

Toivottavasti PERUSSUOMALAISET ymmärtävät vähitellen oikeiston koneiston runneltavina mitä aito vasemmisto on saanut kokea 120 vuotta. Enkä siis viittaa lainkaan oikeiston eli kapitalismin palvelijaan, eurovasemmistoon, "vasemmistoliittoon" ja kokkaridemareihin.





  Demaripomo heräsi 20 vuoden päiväunilta
- mutta ei varmasti ymmärrä mitään, hyssyttelee silloin kun voi, nyt ei välttämättä enää voi

–Olen ollut politiikassa 1990-luvun alusta asti, ja voin sanoa, että ihmisiltä saamani palaute aktiivimallista on ollut poikkeuksellisen rankkaa,...
LAPINKANSA.FI


c)

Eilen julkaistu MTV:n kysely presidentin vaaleista on yhtä outo kuin viime viikon Usu-kysely. Näissä kyselyissä ei mitata suoraan ehdokkaitten kannatuksia niin kuin demokraattisissa maissa aina tehdään vaaleja ennen, ja Suomessakin ennen. Sen sijaan, että kysyttäisiin ketä vastaaja äänestäisi niin asetetaan outoja kysymyksiä: Kenet tahtoisit Niinistön kanssa toiselle kierrokselle? (Usu), Ketä näistä äänestäisit, tai et äänestäisi missään tapauksessa? (MTV).
Usun kyselyssä siis annettu lähtökohta on, että Niinistö valitaan Miss Suomeksi ja hänelle nyt etsitään ensimmäistä perintöprinsessaa. Menetelmä on kaikin puolin vääristelevä ennen kaikkea siksi, että Niininistön kannattajat ikään kuin saisivat äänestä kahdesti, ensin heidän äänensä meni Niinistölle, ja sitten toisen kerran, he päättävät kuka on Niinistön haastaja.



Rooman ja Vatikaanin kulttuurikolonisaatio jatkuu





Psychological operations (PSYOP) are planned operations to convey selected information and indicators to audiences to influence their emotions, motives, and objective reasoning, and ultimately the behavior of governments, organizations, groups, and individuals.
EN.WIKIPEDIA.ORG









Helsingin Sanomissa käsiteltiin tänään 14.1.2017 peräti kahden aukeaman leveydeltä presidenttiehdokkaitten kampanjointia. Naton kannattajat ...
RAYHABLOGI.BLOGSPOT.COM








Blogi: Mikko Paunio Pekka Haavisto kertoo yllä olevassa vuonna 2009 otetussa valokuvassa Liittokansleri Angela Merkelille luovutettavassa kirjassa olevansa 'useiden kansa ... - ke 28.06.2017 07:05
BETA.OIKEAMEDIA.COM






Kansan reaktio elitistiseen spektaakkeliin?







YLE AREENA


















Ei kommentteja: