perjantaina, tammikuuta 05, 2018

Alkoholilaki kirkkolain luomana - Enbusken sokea pisteVielä täsmennys tähän alkoholimoralismin outouteen ja kirkkokulttuurin merkitykseen;

 a) Kysymys on moralismin ytimestä: kuka on tietoinen että valtionkirkon edustajat ovat mukana eduskunnan valiokuntien kokouksissa. Ei missään muussa Euroopan maassa ole näin. Meillä on voimassa kirkkovaltio, feodaalikulttuuri faktisesti. 

b) Meillä on uusi kirkkopakkovero Kataisen asettamana, 100 miljoonaa yksityishengiltä kirkolle. 

c) Kirkko oli ansimmäinen alko. Noin vuosina 1200 - 1600 kirkkoruhtinailla ja kirkkoherroilla oli monopoli viinan myymiseen. Myynti tapahtui jumalanpalveluksen jälkeen kirkkoherran juottolassa. 

Ymmärrättekö? Tämä ei ole vitsi vaan kolonisaatiohistoriamme. 

Oikeistokulttuuria.

  Ymmärtävätkö ihmiset mitä oikeiston kulttuuri on? Feodalismia. Elitismiä. Uusliberalismia. Tuloeroja ja orjatyötä valheellisen oikeistolaisen moralismin tuella. 

Tuomas ei vaan näytä käsittävän ydintä.

Enbusken sokea piste on toistuvasti oikeistokulttuurin ainoa historiallinen ja faktuaalinen lähtökohta, kirkkokulttuuri. Elitismi, feodalismi.

Että Alkon ja alkoholihysterian, moralismin takana on kirkkolaki ja valtionkirkko, oikeistolainen kirkkovaltio. Ei uskaltanut iskeä piikkiä ytimeen, oikeiston kirkkoon.

Tämä moralistinen Kulttuurivalta antaa sitten muuta valtaa, ihan faktuaalista mm oikeuden verottaa valtion veroviranomaistenkautta jäseniään, luoda virallisen aseman suggestiota.

Ei kukaan aito liberaali voi sotahulluja oikeistopuolueita tai viheroikeistoa äänestää.b)

Lisäys

Tuomas pääsee jyvälle:
 
 Bruttokansantuote (BKT) on mittari, jolla taloustieteilijät seuraavat talouden kasvua hellittämättä, vaikka se ei olekaan mikään hyvinvoinnin mittari. Se ei alkuunkaan ota huomioon kansakunnan sisällä tapahtuvaa tulonjakoa ja BKT:n kehitykseen vaikuttavat hyvin monet ulkoiset seikat. Viime vuosikymmeninä kasvun hedelmät ovat menneet vain rikkaille...

 
Ei kommentteja: