tiistaina, tammikuuta 16, 2018

Topelius ja eliitin projekti


"Maamme kirjan perussanoma on, että eliitti ennen kansaa.  
Kansan tulee käydä nurkumatta sinne, minne eliitin miekka viittaa sille tien. Topeliuksen ja hänen aatteellisten seuraajiensa älyllinen perisynti oli se, että he asettivat Suomen historian suomalaisten historian edelle."  
https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3834399-koko-kansan-satuseta-opetti-lapsille-miten-alistutaan-ja-uhraudutaan

On hienoa, että lähes vasemmistolaiset julkaisut löytävät takaisin analyyttiseen eliitin luokkasodan nääkemiseen ja varsinkin kun historiallinen perspektiivi on mukana.

Tätä samaa olen halunnut edistää blogissani. 

Lönnot teki samaa Kalevalan väärentämisessä kuin Topelius isänmaallisuuden väärentämisessä alamaisuudeksi kolonisation ruotsalaisille suvuille, vapaamuurariklaaneille.  
  
Että suomalainen näkisi todellisen yhteiskunnallisen terrorin kun eliitti ja suuryritykset on vapautettu yhteiskuntavastuusta, veroista ja massamedia voivottelee eliitin puolesta valehdellen ettei ole rahaa.

Samala kun terveydenhuolto ja koulutus on ajettu täysin romuksi.

Ihmiset vammautuvat kuten vammautuivat ennen hyvinvointivaltiota. 

Olemme hybridisodankäynnin kohteena, olemme olleet 1600 vuotta kolonisaation kohteena ja sitä ei eliitin historiatulkinnassa sinulle kerrota. 

Olimme Paavi-Rooman, Vatikaanin ensimmäisen ristiretken kohde "kristillisen" "lännen" historiassa. 
Victims' mouths stuffed with animal teeth in a "humiliation worse than death."
ARSTECHNICA.COM

Lisää - tieto lisää tuskaa:
" Onnistunut historiapropaganda mahdollistaa nykyiset laajamittaiset tavallisiin kansalaisiin kohdistuvat rankaisutoimet.
Vaikka Suomi on rikkaampi kuin koskaan, sitä hallitsee toistaiseksi eliitti, jolla on yhtä paljon hyvää tahtoa kuin viime vuosisadan alussa." - Tuukka Pääkkönen
- Klinge muistelee 1700-lukua, jolloin ”aggressiivinen Englannin laivasto [oli] hyvin vaarallinen tekijä. - - Tilanne vertautuu siis nykyaikaan, jos Englanti-sanan sijaan kirjoitetaan Nato”.
Kas merkonomit miettivät:

Timo Hakkaraisen toimittamassa kirjassa Suomen turvallisuuspoliittista linjaa ruotivat muun muassa…
TALOUSELAMA.FIA flood of uncontrolled war refugees from Syria, Libya, Tunisia and other Islamic countries destabilized by Washington’s "Arab Spring" Color...
RONPAULINSTITUTE.ORG


.

Ei kommentteja: