lauantaina, tammikuuta 20, 2018

Korjaus * Teemu Laajasalo poistettiin köyhyyskeskustelun esiintyjälistasta

Shamppapiispa Teemu Laajasalo poistettiin köyhyyskeskustelun esiintyjälistasta Helsingissä.Näinkö kirkko häpeää piispaansa? (* Mutta oli sittenkin esiintymässä!!)
 
  • " Työpaja päättyy keskusteluun, jossa ovat mukana eduskunnan köyhyysryhmän puheenjohtaja, kansanedustaja Outi Alanko-Kahiluoto (vihr.), Kelan vaikuttavuuden muutosjohtaja Tomi Ståhl Helsingin seurakuntayhtymän johtajaJuha Rintamäki sekä Helsingin seurakuntien diakonian päällikkö Kirsi Rantala.
https://www.helsinginseurakunnat.fi/seurakunnat/kallio/uutiset/2017/10/L82QGfKV3.htmlJos piispa jättäisi tehtävänsä, järjestettäisiin uudet piispanvaalit.
SUOMENKUVALEHTI.FIII


Nyt vasta myöntävät. Vain 100 vuotta Juudaksen pesua.

Eivät vieläkään ole peruneet kirjallista rotuoppisopimusta 1943 natsien kanssa ja pyytäneet sitä anteeksi. Kysy: mitä ovat kirkon perinteet?


Arkkipiispa Kari Mäkisen mukaan kirkon johto ja papisto samaistuivat valkoisiin.
ILTALEHTI.FI

  • "Virallisesti tämä "Eliitin" luoma organisaatio perustettiin edistämään kansainvälistä rauhaa ja turvallisuutta, oikeudenmukaisuutta sekä ihmisoikeuksia. Jos miettii miten maailma on muuttunut vuodesta 1945 ja millainen maailma on tänään, miten hyvin tuo YK:n mandaatti on onnistunut? Onko maailmassa rauha? Onko maailmasta tullut turvallisempi, oikeudenmukaisempi tai ihmisoikeuksiltaan parempi paikka?
  • Puheet YK:n luomisesta rauhan, turvallisuuden, oikeudenmukaisuuden ja ihmisarvon edistämiseksi ovat eksoteerista höpöhöpöä, johon valitettavan moni ihminen haluaa vieläkin naivisti uskoa. Todellisuudessa kyse on "Eliitin" pitkän aikavälin strategiasta, jolla pyritään vallan keskittämiseen. YK on "Eliitin" valtakoneiston yksi keskeisimmistä organisaatioista."  - EES
Lokakuussa vuonna 1945 San Franciscossa perustettiin maailmanlaajuinen hallitusten välinen yhteistyöliitto Yhdistyneet kansakunnat - YK. ...
ELIITINESOTEERISETSYMBOLIT.BLOGSPOT.PE
Ei kommentteja: