sunnuntaina, tammikuuta 01, 2017

SDP ei puolusta pohjoismaista mallia vaan RKP-elitismiä - Tynkkynen nyt kohteena

Yleisradioyhtiö SVT esitti tv-uutisissa pätkän videota, jossa perussuomalaisten nuorten väistyvä puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen konttaa ylös Helsingin tuomiokirkon portaita. Ja kolme valtamedian paperijulkaisua julkaisu jutun myös netissä. 


  Demari-lehti:Nyt hei c'moon, analysoikaas nyt suhteellisuudentajua ja painotuksia, 

demarien virallinen lehti on kauhistunut PAINOKKAASTI ja emotionaalisilla sanoilla Euroopan ainoan pienen 3,6% vähemmistön ohjaaman ekstrakielen kielipakko-lain puolesta ja puuttuu SOME-videoon, kylläpä pelästyivät eli ovat poliittisesti aidosti pelästyneitä RKP:n ja EVA:n politiikan ajajia samalla kun on käynnissä miljoona kertaa vakavampaa poliittista kaaosta ja äärioikeistolaisen hallituksen terroria tuhoamassa pohjoismaista mallia. Demarit eliitin pakkolakien ajajina samalla kun Kataisen hallituksessa ajoivat rahaeliitille uudet 4 miljardin vuosittaisen verohelpotukset ja esim Googlelle 100% verovapauden Suomen serveritahtaallaan. Huhheli hei. Suhteellisuudentaju.

Tunteet paljastavat todellset motiivit. 


 Analysoikaa mitä emotionaalinen toimittajan artikkeli merkitsee sitoutumisaspektina ja demarien profiilina uusliberalismin terrorin raivaajana. Somevideon tähden? 
  Suomi on hyökkäyssodassa mukana 3 + x maassa - eikä demarilehti ole samaa tunnetta esittänyt kenralien pimeitä ja salattuja hyäkkäyssotiavastaan.


Europuolueena SDP:kin ajaa Amerikan ja Brysselin geopolitiikkaa jonka osana on valtion tuhoaminen liittovaltioideologian alta. Yksinkertaisesti. Kokkaridemarien hihittelyä kun juovat kokoomuslaisten pikkujouluissa, niistä on kuultu tarpeeksi. 


   Prioriteetit?


Priotiteetit ovat tärkeintä politiikassa. 
  
Ihan vakavissaan, katsokaa europuolueiden prioriteetteja, ovatko ne kansalaisten prioriteetteja kun eliitin verovapaus oli demarienkin ykös huoli Koivistosta ja Lipposesta lähtien.

Tämä artikkeli on todella arvotonta porvarillista paheksunnan elitismiä omituisella uskonnollisella taustapaatoksella paheksuntaa perustelemaan, sitä vanhaa kolonisaation ja pakkouskonnon moralismia. 


Suomlaisten asunnottomuus lisääntyy kun euroeliitti antaa kaikki kaupunkien asunnot etelästä tapahtuvan väestönsiirron käyttöön. Näinkö perustuslaki puhuu eduskunnan ja hallituksen primääreistä velvoitteista?  

Euroterrori jatkuu sillä eliitin huolettomuus ja koskemattomuus on kansanedustajien suurin tehtävä.  

Valtio saa tuhoutua, hyvä perustuslaki tuhoutua kansainvälisen ryöstöjengin vaatimuksista.

Mutta porvarillista kauhua täytyy osoittaa jos joku käyttäytyy rumasti ja haastaa elitisimä Suomessa, ja haastaa 900 vuoden kolonialismia.
  http://heikkitala.puheenvuoro.uusisuomi.fi/161658-miten…


HEIKKITALA.PUHEENVUORO.UUSISUOMI.FI
Arhi Kuittinen

#perussuomalaiset #maan tapa hyvä veli

Ei kommentteja: