torstaina, tammikuuta 26, 2017

Stubbista kommarien ystävä - vetoaa Kiinan "esimerkkiin"


Ystävä sä kommarien.


Stubb hakee vauhtia Kiinasta, ultraelitistisestä systeemistä, kun Trump laittaa CIA:n geopoliittisen riehunnan, huumekaupan ja lahjonnan kuriin -- ja EU ennen kaikkea tarvitsee diktatuurille esikuvaa Kiinasta!

 Kiinassa siis kommunistisen pulueen virkamiehet ja virastot ovat salaisia. Kiina on EU:n esikuva totalitarismissa.  Alusta asti on ollut.

Kiina on kapitalistinen suunnitelmatalous, jossa oligarkit saavat salaisen keskuspuolueen siunauksen ja oligarkit lahjovat puoluetta.Entinen kokoomusjohtaja luottaa enemmän Kiinan presidentti Xi Jingpingin puheisiin kuin Trumpin lupauksiin.
VERKKOUUTISET.FIb)

Kiina ei päästä Venäjästä irti, ainoa luotettava kumppani Kiinalle, Stubb ei tajua oman mätänsä paljastumista.

Stubb on totaalinen pelle, eliitin nostama poliittinen terroristi, joka väitti että Venäjä on "Hollannin kokoinen talous". Hollanti on romahtamassa yksityistalouden velkaan, Venäjä on valtiona velaton.


c)

Mao oli CIA:n nostama ja rahoittama ja ohjelmoima. Kovin harva tietää tai kykenee hyväksymään tätä, pörssi-eliitin mieli-Mao tappoi kaikki lahjakkaat yksilölliset kiinalaiset. Massojen ohjaus-Kiina.

Massamedian poliittinen maailmanhistoria on totaalinen huijaus, USA:n terrorin piilottamista. Natsit nousivat USA:n avulla. Nato Gladio-terrori aloitettiin USA:n geopoliitisena terrorina aitoa vasemmistoa vastaan USA-kapitalismin puolesta.

Timpe Ahonen paikassa Töölö.
" Parin päivän takaisen A-Studion haastattelussa SDP:n puheenjohtajaksi pyrkivän Tytti Tuppuraisen mielestä eurooppalaisen duunarin suurimmat uhat ovat kansallismieliset ihmiset ja protektionismi. Ihan loogista. Eihän se globalismi niitä Suomen 200.000 teollisuustyöpaikkaa Kiinaan ja Intiaan vienyt, vaan natsitpa hyvinkin. Eli nainenhan on täysi idiootti, ei siitä sen enempää.
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Viemärirotta-kirjassa vuodelta 1988  toinen nyt puheenjohtajaksi hamuava, Timo Harakka, kuvaa SDP:tä lennokkain termein:   
"Demarina oleminen on huono LSD-trippi; SDP teeskentelee, että sen periaatteilla on jotain tekemistä todellisuuden kanssa; Haluan osallistua SDP:n periaateohjelman uudistustyöhön tasan yhtä kiihkeästi kuin hautautua elävältä ydinjätteeseen". 
Harakka on aivan oikeassa. Ei siinä mitään.  Kokoomus haluaa myydä Suomen pilkkahintaan rikollisbankstereille, kyykyttää suomalaista pienyrittäjää ja siirtää heidän bisneksensä isoille kansainvälisille korporaatiosioille. Samoin Kokoomuksessa kannatetaan kommunistista, keskusjohtoista ja epädemokraattisesti johdettua Euroopan tulonsiirtoliittovaltiota. Ymmärrän kuitenkin heidän kannattajiaan. Tykkääväthän jotkut tökkiä silmiään tulipunaiseksi kuumennetulla neulallakin. Tai Zumbata. Different strokes for different folks."


Suomessa on ”maan tapa”, että puolueet nimittävät omat ehdokkaansa kaupungin tai valtion virkoihin.
HS.FI


Paul Craig Roberts
:

     Trump was elected by the working class.

If the left is defined historically as the champion of the working class, then Donald Trump is their champion and the "left" is their enemy.
Can Trump stand for the working class when both political parties and the presstitute media, the think tanks, universities, environmental organizations, military/security complex, Wall Street, and courts stand against the working class?


EDITOR'S CHOICE
STRATEGIC-CULTURE.ORG
#oikeisto #uusliberalismi #diktatuuri #eu #liittovaltio #EVAfi #EKfi #keskusta#persut #soini #orpo #kokoomus #elitismi

Ei kommentteja: