keskiviikkona, tammikuuta 18, 2017

Ruotsi käy yhä sotaa Suomea vastaan historian vääristämisen kautta

* päivitetty ii  

Historioitsija Teemu Keskisarja:

" - Kaarle XII:n monikansallinen sotajoukko oli voimansa päivinä riehunut samaan tyyliin Venäjänmaalla. Rahvas oli syytön Suureen Pohjan sotaan ja omaan apokalypsiinsä. Nämä rangaistukset eivät langenneet Herralta vaan tietyiltä herroilta. Suomeen oli 1500-luvun lopusta saakka kohdistunut armoton sotarasitus..."
ja
" Pitäisikö Ruotsin pyytää anteeksi isonvihan pakolaiskriisiä ja Suomen autioittamista vuosisataisilla suurvaltapyrinnöillä? En odota moista. Ajatus kymmenen sukupolven päähän taannehtivasta perintätoimistosta on paukapäinen."   TK


Aivan kaikki "tavallinen" hegemoniaopetus Suomessa Ruotsin historiasta ja  sen vaikutuksista Suomeen on väärennettyä propagandaa. Alamaisopetusta suomalaisille 900 vuoden kaarella.

Keskisarja ei tunnusta kaikkia realiteetteja kokonaiskuvana ja meidän tämänhetkistä todellisuuttamme valheiden ohjaamana.

Ruotsi on vaadittava tilille sillä Ruotsi kehtaa yhä olla fasistinen ja rasistinen eli elitistinen kuningaskunta "aatelisjärjestyksellä", veronmaksajien rahoilla - ja puhua sivistyksestä samaan aikaan.

Ruotsi on olemassa ja rikastunut vain suomalaisia tapattamalla ja ensimmäinen askel täytyy olla että ruotsalaiset tunnustavat miljoonan suomalaisen tapattamisen verotuksella nälkään, kirkonvastusjina maaselleihin ja sotiin Ruotsin sekä Vatikaanin/Rooman imperialistisen fasismin tähden.


Jos Ruotsi kutsuu itseään sivistyneeksi ja vastuulliseksi kulttuuriksi niin ruotsalaisen identiteettivalehtelun on loputtava ja nopeasti. Ruotsalaiset tutkijat ja viranomaiset tietoisesti väärentävät nyt Ruotsin historiaa eivätkä kerro kuinka kammottava terrorikolonisaattori Ruotsi on ollut. Maahanmuuttajien itsetuhoinen päästäminen maahan on nyt ollut tiedostamatonta huonoa omaatuntoa suomalaisista mutta eivät voi tunnustaa vieläkään Ruotsin olemusta suomalaisten orjien veren varassa.

Ruotsalaiset käyvät yhä historiasotaa Suomen historiaa ja faktoja vastaan ja se ei käy.


Jo vuonna 1050 Ruotsi asetti suomalaiset kaksinkertaisen terrorin alle, jota Keskisarja ei näytä ymmärtävän. Ruotsi pakotti suomalaiset heimot ristiretkien jälkeen mukaan hyökkäysretkille Novgorodiin ja niin ikivanha suomalainen kaupunki Novgorodista tuli vihollinen suomalaisille heimoille ja 1050 N aloitti ensimmäistä kertaa hyökkäykset suomalaisten alueille kun aikaisemmin vain ruotsalaiset ja tanskalaiset rosvojoukot olivat olleet Novgorodin kauppakaupungin vihollisia satoja vuosia - v. 400 jälkeen.

Ruotsi on hyökännyt Venäjälle n 20 kertaa vähintään. Tämä on ollut Ruotsin ainoa tarkoitus Vatikaanin/uuden Rooman luomana aggressiona.


  • Vuonna 400 Vatikaani tuoreeltaan kristikunnan jakautumisen jälkeen heti rahoitti ristiretken etelä-Ruotsiin  ja valtasi sen sekakansojen avulla pois suomalaisilta ikivanhoilta heimoilta.  Tämä on 100% perusfaktaa vanhoissa historian aikakirjoissa mutta tätä ei opeteta Pohjoismaissa koska Vatikaanin eli Rooman "länsimaista" mainetta suojellaan uskomattomilla valheilla. Hyökkääjät saivat myös suomalaisten maata palkkana valtauksesta paavin siunaamana. 2)

Kolonisaatio on sotaa, toisen heikentämistä ja tuhoamista.


a)

 Ruotsi alistaa yhä Suomea - historian väärentämisen kautta.

 Suomalaiset historiantutkijat osallistuvat myös kolonisaation jatkamiseen eivätkä kerro, että kyllä, paavi käski ruotsalaisia mafiaruhtinaita tappamaan suomalaisia, jopa pakkokastettuja. Paavin kirje n. 1171 löytyy ruotsalaisesta arkistosta ja todistaa kolonisaation ristiretkeksi. Toinen kirje todistaa että paavi itse myöntää kaikkien Vatikaanin lähettämien miesten joutuneen marttyyreiksi Suomessa n. 1082 eli suomalaiset vastustivat rankasti ja järjestelmällisesti Vatikaanin asettamia alistumisvaatimuksia.


b)

 Kansallismuseolla on myös Vatikaanin lähetystön hopeakäädyt n. v 1000, jotka löytyivät Suomesta maahan haudattuina. Ainoa selitys huikean arvokkaille koruille on se että kun niitä ei sulatettu tai myyty, koko lähetystö tapettiin mm verotusvaatimusten takia.

Tärkein todistusaineisto jyrkästä konfliktista Suomessa, jota ei ikinä YLEn kristinusko-keskusteluissa tuoda esille.


c)

Talviosdan sytyttämisen takana oli vahva ruotsalaisen rahaeliitin vaatimus että Suomi sitoutuu natsi-Saksaan - ja Ruotsiin kohti Neuvostoliiton valloitusta. Natsien rotuoppi nousi ruotsalaisen aateliston kirjoittamista rotuoppikirjoista, vihaideologiasta perustelemään hyökkäystä Venäjälle/Neuvostoliittoon.


d)

Ruotsin ja Suomen armeijan ideologinen ohjaus ja upseerien erottaminen on alistettu CIA:n vallan alle. CIA palkkasi II ms jälkeen 3000 natsia luodakseen täysin perusteettoman kylmän sodan ja sabotaasitoiminnan Neuvostoliittoa vastaan.  MI6 on auttanut CIA:n hyäkkäyssodissa Irakissa, Libyassa ja Syyriassa sekä kouluttaa nyt suomalaisia virkamiehiä ja upseereita valehtelemaan uuden kylmän sodan vuoksi.

Suomlaisten profilointi, vakoilu sekä suomalaisten yrityssalaisuuksien varastaminen tapahtuu Ruotsin NSA:n toiminnan kautta ja suomalaiset kenralit ovat tietysti itse antautuneet vieraan vallan ohjaukseen ja profilointiin.


 e)

Suomalainen poliittinen eliitti kumartuneena ruotsalaisille ja saksalaisille. Taloudellinen tappio suomalaisille on valtava - raha virtaa ulos ilman pohjoismaisen mallin sääntelyä aivan muilla ideologisilla päämäärillä.Luuletko vieläkin ihan tosissaan, että rahaa on oikeasti olemassa? On tietysti, mutta vain murto-osa siitä, mitä kuvittelit. Ruotsalainen rahoituskonserni kampanjoi teemalla ”rahaa suomalaisille”, mikä ei pidä alkuunkaan paikkaansa.

Suomi on ainoa maa maailmassa, jossa sijaitsee vieraan maan vapaamuurarisivulooshi. Ruotsalaisten looshilla on Helsingissä oma looshi. Kertoo aika paljon tilanteesta vaikka tämän laajimman salaseuraformaatin toiminta onkin monelle täysin tuntematon ja päätoimittajien sensuoroima mm tuomarien toiminnassa uskollisuudenvaloila loosheilleen.


Kaikki nämä ovat ideologisia päätöksiä tuhota Suomen itsenäisyys pörssieliitin ryöstettäväksi. Valtion "tehstoaminen" eliitin diskurrsina tarkoittaa siis Suomen valtion lakkauttamista ja myös eläkekassan 40 miljardin varastamista.


  • Suomen sähkönsaanti voi romahtaa minä päivänä tahansa

Alistumisestaan ylpeät ja kiitollisuutta eliitiltä uikuttavat suomalaiset eivät millään näytä tajuavan että hallitukset ovat tahallaan vetäneet Suomen katastrofitasolle joka tasolla - natomilitaristien, grynderien, pörssiyhtiöiden ja suomenruotsalaisen eliitin mieliksi. Heikko valtio on nyt vain ideologinen tuote ja väline. Vallankaappaukselle.  

Suomi on tuontisähkön varassa 

- "Paniikkitunnelmia ei kannata lietsoa"
 Toisen maailmansodan aikainen Ruotsin 
finanssiministeri Ernst Wigforss myönsi vuonna 1941 
Hitlerin Saksalle suuren pankkilainan, Dagens Nyheter kertoo.
Erno Linnola jakoi  linkin  

Isoviha eli kuinka Ruotsi riehumisellaan Venäjällä (Kaarle XII) ajoi Suomen turmioon jota historioitsija Teemu Keskisarja pitää Suomen historian kamalampana ajanjaksona.   


"En tiedä humanitaarisempaa pakolaisuutta kuin Suomessa armon vuonna 1714. Avuttomat siviilit pakenivat joukkomurhaa ja -raiskausta sekä orjuutta", Teemu Keskisarja
YLE.FI|LISÄÄJÄ: TEEMU KESKISARJA
3)


Ruotsissa kadettien valmistumisjuhlissa tuoreet kadetit leikkaavat yhden napin irti juhlaunivormustaan ja sanovat "Tämä sen takia kun Suomi vietiin meiltä". Sairasta, moraalitonta imperialismin hautomista. Nyt napin leikkaaminen tulkitaan ylpeydeksi ja Suomen kolonisaation takaisin ottamisen vannomiseksi mutta ... alunperin tämä on voinut olla sitä että Ruotsin viimeisen sodan takia kuningas vihaisena on häpäissyt ja leimannut Suomesta pakoon juosseet upseerinsa napin leikkaamisella.


Ruotsin mafiakuningas kieltää suomalaisilta jopa erikseen hirvien kesyttämisen n. v 1300.

Paavi lähettää äpärät Suomeen papeiksi& marttyyreiksi noin AD 1080: 


  - klikkaa suuremmaksi

II kirje

Terrori Ruotsin kolonisaation perusaseena. 
Kun Ruotsi ja Vatikaani tekivät suomalaiset heimot vihollisiksi Novgorodille ristiretkien kautta niin Ruotsi kiristi lisää suomalaisia Novgorodin vastahyökkäysten alla:  


Suomalaiset olivat tunnettuja pappien ja munkkien tappajia vastustaessaan ruotsalaista kolonisaatiota ja pakkokäännyttämistä. Alla paavin kirje, joka on säilynyt Ruotsissa. Tämä on seikka, josta historiantutkijat "jostain syystä" (suomenruotsalaisten painostuksesta) aina vaikenevat toimittajien kanssa. Tarkemmat tiedot ja luvut käännyttämisen vaiheista ovat suljetussa inkvisition kirjastossa eikä Vatikaanin ulkopuolisia tutkijoita sinne päästetä ellei osaa kertoa dokumentin nimeä, kirjoittajaa ja päivämäärää.

Kanerva ikävöi paluuta menneeseen maailmaan.
  


”Oma pesä pidetään kunnossa ja kansainvälistä yhteistyötä vahvistetaan”, linjaa puolustusvaliokunnan puheenjohtaja.
SUOMENKUVALEHTI.FI

 
 

Pimeä historia 


    Areena > Arenan | Yle TV1

Suomen historia kätkee sisäänsä hetkiä ja tekoja, jotka ovat itsessään synkkiä. Tai pimeitä sen vuoksi, että niitä ei tunneta. Miten nämä tapahtumat...


Vallan ja varallisuuden keskittyminen yläluokalle näyttää johtavan siihen, että demokratian toinen aalto nousee myllertämään Länsi-Eurooppaa, Helsingin…
SUOMENMAA.FI

Mikä on se maa, jossa pääministeri saa päättää valtion omaisuuden myynnistä saatavien miljardien käytöstä eduskunnalta kysymättä? Mikä on se maa, jota muut maat joutuvat ojentamaan sen rikkoessa ka…
BLOGIT.IMAGE.FI|LISÄÄJÄ: SAKU TIMONEN

Säätytalon takana vapaamuurarien julistavat vallan symbolit
Ruotsalaisten ja Vatikaanin kirkon kolonisaatiobrutalismi avautuu hitaasti.

Suomalaiset joutuivat aivan saman terrorin ja maavarkauksien kohteeksi kuin saamelelaiset. Jos saamelaiset eivät tunnusta tätä vieläkään, en anna empatiaani saamelaisten möykkäämiselle.


Vastine Riku Rantalalle

15.1.2017 12:40 Mikko Kärnä    
" Rantala on oikeassa sotien jälkeen kouluissa ja oppilaitoksissa tapahtuneesta suomalaistamisesta. Nämä vakavat tapahtumat on syytä tunnustaa ja niitä on pyydettävä anteeksi. Suomalaistamisen historia ulottuu kuitenkin satoja vuosia kauemmaksi ja suurin suomalaistaja on ollut kirkko.
Kirkko pyysi anteeksi omaa toimintaansa saamelaisilta vuonna 2012, mutta anteeksipyyntö osoitettiin väärällä taholle. Sitä kuulemaan saapuneet saamelaiskäräjien jäsenet tai heidän esivanhempansa eivät joutuneet kirkon sortotoimenpiteitä kohtaamaan. Kielensä menettivät ne statuksettomat saamelaiset, joita saamelaiskäräjien poliittinen eliitti ei itse hyväksy osaksi alkuperäiskansamme poliittista järjestelmää..."


     

Suomi ja Ruotsi kiinnitetty CIA:n terrorihegemoniaan.  USA:n vaalituloksen jaTrumpin uskomattomaan demonisoimiseen ennenkuulumatomalla tavalla.


17.01.2017 Author: Jean Perier Has Soros Declared a Full-out War on Trump? Column: Politics Region: USA in the World The 86-year-old American of Hungarian…
JOURNAL-NEO.ORG

Suuret pelurit käyttävät pienten valtioiden eliitin turhamaisuutta ja vallanhimoa hyväkseen pörssi-ideologian ja vapaamuurarien salaisissa sopimuksissa.


“The Biggest Corporation You’ve Never Heard Of” — The Guardian WHY? From State of the Nation How does one corporation — a mammoth British transnational…
PREPAREFORCHANGE.NET|LISÄÄJÄ: DANE ARR

Ajakaa partanne, pitäkää ristiä, käyttäkää hajuvettä.. Kirjanen nimeltään…
KANSALAINEN.FI|TEKIJÄ: JARKKO JAAKOLA
“The further a society drifts away from the truth, the more it will hate those who speak it” George Orwell Interview with Gonzo Blogger Miquel Puertas
VOSTOKIZAPAD.WORDPRESS.COM


The Intercept's Glenn Greenwald appeared on the BBC to talk about the accusations made against Donald Trump in a scurrilous so-called intel report promoted by the…
RUSSIA-INSIDER.COMKoko Euroopan Unionia ravisteleva "pakolaiskriisi" ei ollut mikään…

RAYHABLOGI.BLOGSPOT.COM|LISÄÄJÄ: SAMI PARKKONEN

Aikooko Nato kapinoida jopa Trumpia vastaan, jos Trump säilyy hengissä kymmenistä salamurha-aikeista

  • As concern over the last week of Obama’s tenure as President continues to mount and as tensions with Russia edge upwards more and more by the day, the United States and NATO are doing everything they can to signal that they are ready and willing for World War Three. After months of falsely accusing the Russian government of “war crimes,” “crimes against humanity,” and empire expansion simply for killing Western-backed terrorists in Syria, the U.S. government and corporate media followed up with months more of claims of “Russian hacking” even insinuating that the Russians “hacked the U.S. elections.” This was, of course, after over a year of claiming Russia shot down civilian airliners, invaded Ukraine, imprisons gays, and has no rights for women.

As IBT summarizes - Operation Atlantic Resolve is a mission to show Moscow that Washington is committed to protecting its allies in Eastern Europe.
ACTIVISTPOST.COMRakkaus Saksan imperialismille ja Amerikan pankkiireille

Erno Linnola
Let's face some facts what Barbarossa really was (Finnish perspective) before it's too late to repent. (Uusikirkko - Summa mid June 1944, Karelian Isthmus)


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1711611395795895&set=a.1452632425027128.1073741827.100008411527074&type=3

 


#sverige#finland #history #europe #suomi #sweden #middleage #fascism #holocaust #karlxii

Ei kommentteja: