perjantaina, tammikuuta 20, 2017

Trump pelasti maailman, Kekkonen tuhosi Suomen

updated ii
Hillary oli käynnistämässä Washingtonin sotaklaanin eli neokonservatiivien think tankien kanssa maailman sodan. III world war - mutta jos Trump pysyy elossa murhayrityksistä niin maailma on pelastettu Wall streetin sotatalous-liskoilta.

Donald Trump on kapitalisti mutta inhoaa salaliittoja.

USA on aina fasistinen malli mutta eroja presidenttien välillä on isoja.


Areenan dokumentti sentään kertoo miksi inhoaa vaikka onkin painottunut halveksimaan Trumpia. Obaman menneisyyshän kätkettiin täysin eikä nostanut mitään ihmettelyä miten tuntematon nukke voidaan nostaa presidentiksi.

Obaman Puolan valtaus amerikkalaisilla tankeilla tulisi järkyttää jokaista normaalijärkistä ihmistä mutta näyttää siltä että median ja Hollywoodin sotamanaus on mennyt ihmisillä veriin.

"Länsimaisen" talouden paha romahdusuhka on ihmisillä puolitietoisena kauhuna ja näköjään eliitin ulkoisen vihollisen ikuinen etsintä tehoaa taas massamedialta kiitosta etsiviin pseudointellektuelleihin.

EU:n luonne diktatuurin tulisi myös aiheuttaa vihaa ja kovaa vastarintaa akatemisten piirissä mutta selvästi ihmiset ovat antautuneet valtavalle korruptiokoneistolle joka on voitelukoneisto eliitin projektin ajamiseen. Eurovasemmisto on selvä valevasemmisto, ei toimi selkeästi eliittiä vastaan vaan yrittää selitellä EU:n militarisointipyrkimyksiä ja tapahtunutta taloudellista massatuhoamista vaikka koko show on ollut vian eliitin ryöstöretki tulonsiirtona rikkaille ja velansiirtona köyhille.

Kuinka äänestäjät eivät osaa tunnistaa valevasemmistoa ja valeoppositiota valheiden seuraamuksista?

Valeoppositio kannatti EU:ta suurena identiteettiprojektina jota euroeliitti mainostaa nyt mahtavana diktatuurina eliitin suojaksi.

Poliitikot ja massamedian pommittavat ihisiä uskollisuuden vaatimuksilla kuten vanhemmat lapsia. Kuin poliitikot olisivat isäsi - eivät ole. Kuin olisit lapsi - et ole.

 Psykologista sodankäyntiä.

Massamedian kattava paine huomionohjaajana ja sen toistuvat valheet tilanneanalyysistä ovat psyykkisesti äärimmäisen rasittavia ja hajottavia. Ihmisten on vaikea käsittää ja uskoa kuinka onnistuneesti eliitti on soluttautunut oppositioonkin 65 vuotta CIA:n massiivisilla operaatioilla, Kreikka ja Italia törkeimpinä esimerkkeinä - Suomen SDP:n ja SAK:n "saamaa" huikeaa CIA lahjontaa unohtamatta. 

Ihmiset lamaantuvat valheiden paljastumisen myötä eivätkä toimi päättäväisemmin ja siirrä valehtelevia poliitikkoja syrjään. Tämä liittyy lapsuuden psykodynamiikan vaiheesen, lapsen avuttomuuteen vanhempien totaalisen vallan alla, jos aikuiset toimivat mielivaltaisesti ilman huomioivaa rakkautta kuten usein käy hegemoniakasvatusken masinoimana.


Poliittisesti suomalaiset vammautettiin Kekkosen aikana.

CIA:n avulla luotiin murskaava jumalkultti ja Kekkonen käytti Neuvostoliiton uhkaa oman valtansa ja hyvin laajan poliititsen sensuurin ja poliittisen terrorin perusteluna. Kekkosen ja oikeistolaisen Supon ja massamedian toiminnalla ei ollut mitään tekemistä ystävyysvaltioperiaatteen kanssa. Kekkoskultti on murskattava ja poliittinen tietoisuus valehtelevien poliitikkojen nopeasta vaihtamisesta on tiedostettava.

Ihmiset ovat käsittämättömän huonomuistisia ja sivistymättömiä: nateille työssä ollut Kekkonen vastusti pohjoismaista mallia ja hyvinvointia ruotsalaisten sukujen nukkena.

“Supreme excellence consists of breaking the enemy's resistance without fighting.” ― Sun Tzu, The Art of War

President Trump’s brief inaugural speech was a declaration of war against the entirety of the American Ruling Establishment. All of it.
KATEHON.COM

Tiedusteluvalvoja ja FBI: Todistuaineisto ei riitä CIA:n johtopäätöksiin Venäjän vaikutuksesta presidentinvaaliin.
VASTAVALKEA.FI|LISÄÄJÄ: RIIKKA SÖYRINGNews Elite ‘Resistance’ Movement Forming To Take Donald Trump Down January 17, 2017 admin 0 According to reports, a growing number of Democrat lawmakers…
USA-SKY.PW

Iltalehti lobbaa CIA:n johtavaa julkista operaattoria - ihan avoimesti, kuin mies olisi kunnioitettava lausunnon antaja:

" Korniuden huippu. Maita kriiseihin syöksevä, vallanvaihtoja ja sotia rahoittava ja niistä rahansa tekevä epäihminen Soros, esittää että Trump on diktaattori, eli USA lakkasi juuri olemasta demokratia eikä vaaleja pidettykään. Täysin samalla tavalla Soros ja tämän pikkuapulaiset ovat valehdelleet Venäjästä vuosia ja nyt on jo hänen kotimaansakin diktatuuri. Se päivä jona Soros vangitaan ja hänen omaisuutensa tuomitaan sotarikoksista menetetyksi hänen tuhoamilleen maille, olisi hyvä päivä ihmiskunnalle. Maailma tarvitsee varoittavia esimerkkejä.
Miljardööri Soros tylyttää Trumpia virkakauden kynnyksellä: "Potentiaalinen diktaattori, tulee epäonnistumaan"


Hyvin omituisia ilmiöitä Washingtonissa
I was about to write a detailed and favorable review of Greg Palast’s book, Billionaires & Ballot Bandits when a friend sent me a request to…
GLOBALRESEARCH.CASuomalaisen "älymystön" tavaton tyhmyys nousee oikean historiatiedon väheksymisestä ja suomalaisten fasistisukujen hallinnoimien median ja koulujärjestelmän historiaväärennösten uskomisesta. Vuosikymmeniä.

      The recent declassification of over 3800…
             DNINEWS.COM
Suomi, salaliittojen maa - massamedian suojelema valta putkahtaa esille - tehdäänkö taaskaan mitään johtopäätöksiä tiedosta?

Rahavallan verkosto – näin eläkeyhtiöt liittoutuivat rikkaiden sukujen kanssa

Ylen selvitys paljastaa, kuinka Suomen rikkaimmat sijoittavat varojaan yhdessä eläkeyhtiöiden ja valtion kanssa. Onko kyse normaalista sijoitustoiminnasta vai kyseenalaisesta kaverikapitalismista?


YK:n hylkäämä valtio Venäjän pelastamana - yhä kamppailu käynnissä CIA-mossad-palkkasotilaita vastaan:
.

'Overall, it's an amateur job. Forgers obviously overestimated their level of expertise'
WND.COMThe New York Times is engaging in some alternate methods of reporting by using unverified information to crank out stories that paint President-elect Donald Trump…
WWW.NATURALNEWS.COM
.Hillaryn pedofiiliystävät

.


.

.
.
BELGIAN ARISTOCRATIC PEDOPHILE RING EXPOSED!

Boys and girls were tortured, killed and forced to eat feces

256 Comments
Korruptio on diktatuuria, salattua valtaa, hyvä veli -bisnestä, salaliittoja, laajoja lupausten salaliittoja


Helsingin kaupungin opetusviraston turvalisuuspäällikkö on vangittu epäiltynä törkeästä petoksesta ja virka-aseman väärinkäyttämisestä.
TIVI.FI

    CIA-mossadin luoma kaaos alkaa paljastua.

Libyan ja Syyrian tuhoamista suojataan väestönsiirtopuheilla.Norja aikoo tiukentaa rajusti pakolaislinjaansa. Maa aikoo perjantaina tehdä kiireellisen lakimuutoksen, jolla pakolaiset voidaan käännyttää Venäjän rajalta jopa…
MTV.FIDemocracyMiddle EastBying Everything: Money and Mossad 19/01/2017 tweet By Uri Blau and Judy Maltz 18 January 2017 Reports on the police investigation into…
DEFENDDEMOCRACY.PRESS|LISÄÄJÄ: IRENE CHRISTODOULAKI.
Ei kommentteja: