tiistaina, tammikuuta 10, 2017

Alussa oli mies, tukka ja Twitter - Trump mediaterrorin kohtena


Alussa oli mies, tukka ja Twitter.
Trump on muuttanut politiikan tekoa, mielettömän hauska tapaus varsinkin kun kannattaa maailmanrauhaa Venäjän kanssa. Old school keisari ja ilman häntä Amerikka ei voi pelastua sotaklaanin alta.

Nyt onkin suurimpana vaarana että Obama on saanut Washingtonin/Wall streetin sotaklaanilta käskyn käynnistää sota vauhdilla Euroopassa.  Kaaosta ja ostaa. Hajota ja hallitse.  
Muistatteko kun demokraatit vaativat että häviäjän täytyy hyväksyä vaalitulos kansankunnan eheyden ja demokratian hyväksi?
Kuinka moni suomalainen todella uskoo Hesarinkin hysterian demokratiaa vastaan? Valtamediamme kun on aina väittänyt että USA on demokratian ja "moninaisuuden" suuri esimerkki. CNN:n juttu vielä hauskempi, koska kertoo tutkimuksen olevan alunperin Republikaanien tilaama, jotta saataisiin Trump pudotettua esivaaleissa.

Classified documents presented last week to President Obama and President-elect…
CNN.COM|TEKIJÄ: JAKE TAPPER
Tykkää
Kommentoi
Kommentit
Arhi Kuittinen Janne Pohjala jakoi linkin ryhmälle Vastavalkea - Tilannehuone.

- Kihihi. Neoconien valtakauden Eurooppalaiset sukkanuket kirjoittivat Trumpille että et kyllä ilkeä tehdä bisnestä Venäjän kanssa. "Allekirjoittajien joukossa ovat muun muassa Viron entinen presidentti Toomas Hendrik Ilves ja Ruotsin entinen pää- ja ulkoministeri Carl Bildt."

Ilves se onkin kuulu Radio Free Europe - CIA ukkeli ja Carl Bildt on ollut Soroksen ja neoconien letkuissa siitä alkaen kun he ostivat tämän Balkanin kuninkaaksi, joka hoiti Jugoslavian omaisuuden myymisen läntisille ostajille pilkkahintaan.

Wikipedia "Bildt oli neuvottelijana Balkanin konfliktissa ja toimi välittömästi Bosnian sodan jälkeen Bosnia ja Hertsegovinan de facto johtajana kansainvälisen yhteisön High Representativen asemassa 1995–1997"
Arhi Kuittinen Putin pilaa kaiken...

Aleksi Kristian Luukkainen jakoi linkin ryhmälle Venäjän trolliarmeija.
13 t ·
- Nyt alkaa touhu mennä WTF-luokkaan.

Euroopan johtajat Trumpille: Putin ei halua tehdä Amerikasta jälleen suurta
Vladimir Putin ei ole Yhdysvaltojen ystävä, 17 eurooppalaista johtavaa poliitikkoa kirjoittaa Donald Trumpille.
ILTALEHTI.FI
Arhi Kuittinen http://russia-insider.com/…/how-donald-trump-will…/ri18460

If Donald Trump actually makes good on his promise to avoid military interventions against nation states he will…
RUSSIA-INSIDER.COM
TykkääVastaaPoista esikatselu15 minVaska Tumir
 jakoi käyttäjän Gunnar Øyro julkaisun.
1 t
This has reached the borders of insanity. Just have a look at what Washington Post is suggesting here.
 He can to make the eventual precidency as hard as possible. Soon we are going to see well prepared riots in the streets, and very probably, wild claims that Russia is starting a war in Europe. Clearly any resemblance of a democracy in US is gone.
Under the 25th Amendment, the president can be removed for being “unable to discharge the powers and duties of his office.”
WASHINGTONPOST.COM|TEKIJÄ: RICHARD COHEN


Ei kommentteja: