lauantaina, tammikuuta 21, 2017

Eliitti paniikissa Trumpin purkaessa sotilaallista kapitalismia


* päivitetty    

Eliitti paniikissa Trumpin purkaessa sotilaallista kapitalismia.

Tämä näkyy varsinkin EU:ssa kun Amerikan sodissa aktiivinen Amerikan ohjaama Nato on Euroeliitin tärkein toivo , "identiteetti". Vallan tae.


Miten ihmiset sietävät sitä, kuinka "asiantuntijat" sanovat papillisesti mitä kansa ajattelee - reaaliajassa mitä "kansa ajattelee Trumpin puheesta"?  Uskomatonta.

Miten ihmeessä koulutetut ihmiset pysyvät mykkinä kun eliitti puskee YHÄ saatanallista kirkkokulttuuria, tätä "amerikkalaisuuden" uusiopuhetta vanhassa muodossa sisällön vaihtaen mm. "Tämä on kristitty kansa" ja "Tämä on syntinen kansa" -puheen uutena suggestiomuotona?
"Olemme amerikkalaisia".

Suomalaiset ovat massamedian vyörytyksessä esitetty Hillaryn ja Obaman kannattajina automaattisesti ja Jumalan pyhällä tulella "länsimaisten arvojen" alamaisiksi, Vatikaanin tyylillä. Ja ihmiset eivät reagoi tähän eliitin räikeään limboon?

Olli K Sademies  
- "Emeritusprofessori Henriksson kiirehti sanomaan Yhdysvaltain presidentin virkaananastujaispuheesta, että suuri osa kansasta ei siitä pitänyt, että se ei ollut oikeanlainen.
Kylläpä oli professorilla nopeasti valmistunut tutkimus.Tuskin oli Trump puhettaan päätänyt, niin jo oli professorin toimittama suurten kansanjoukkojen haastattelututkimus valmis.Milloin Suomessa keskitytään oman maan asioiden hoitoon? Ylenannossa on räksytetty niin itään kuin länteen. Putin on haukuttu maan rakoon ja nyt sitten Trump. Suurvaltojen johtajat eivät hevin välitä kärpäsenpaskan kokoisen Suomen median vääristelyistä, mutta jossain vaiheessa siinäkin tulee takalaita vastaan."


USA:n uusi presidentti Donald Trump istuu poikkeuksellisen nätisti katettuun…
KAUPPALEHTI.FI|LISÄÄJÄ: KAUPPALEHTIII


Tauno Lehtonen

" Telkkarissa kommentaattorit valittivat sitä, että virkaanastujaispuheessaan Trump ei ottanut kantaa ulkopolitiikkaan. Minusta kyllä otti, ja vankasti. Trump sanoi (vapaasti muistettuna), että Amerikan ei pidä viedä omaa elämäntapaansa muualle, vaan olla loistavana esimerkkinä muille. Tämän lausunnon ymmärsin niin, että Obaman 8 vuotta harrastama "demokratian" vienti asevoimin on ainakin hetkellisesi ohi. Tulee mieleen Lenin joka sanoi, että "vallankumous ei ole vientitavaraa". 
Toinen hyvä ulkopoliittinen linjaus oli suhtautuminen Natoon ja sen joukkojen olo Euroopassa. 
Ja kolmantena suhtautuminen vapaakauppasopimuksiin. "


Ristiretket miekan kanssa olivat Vatikaanin eli Rooman vapaakauppasopimuksia.

Neoliberalismi on ollut neokonservatismia, sitä vanhaa kapitalismia eli imperialismia, sotilaallista kapitalismia. Neoliberalismi on hieno sana ja oikeistolaiset päätoimittajat ovat kieltäneet imperialismi-sanan käytön toimittajilta.

Trump on puhdas konservatiivi ja nationalisti, puhdas.
Saksassakin pankkiirien käskystä natsit tappoivat aidot nationalistijohtajat pitkien puukkojen yössä sillä imperialistit eivät siedä nationalisteja.

Nationalistit eivät halua imperialistisia hyökkäyssotia, natsit haluavat: Obama, Bushit, Clinton, Nixon, Reagan, Johnsson.

Teille, jotka kiljutte Rockefellerien ohjelmoimia hysterialiberaalien virsiä:
"Presidentti Obaman hallinto käytti vanhaa lakia journalistien painostamiseksi useammin kuin yksikään edeltäjistään. Obaman aikaan journalistien puhelimia on kuunneltu, heitä on uhattu vankeudella, ja esimerkiksi New York Timesin James Risen joutui taistelemaan seitsemän vuotta säilyttääkseen tietovuodon lähdesuojan" (HS 12.01.2015) 

Pauli Hämäläinen            
Trump:  "We will pursue a new foreign policy that finally learns from the mistakes of the past...We will stop looking to topple regimes and overthrow governments.... Our goal is stability not chaos, because we want to rebuild our country [the United States]... We will partner with any nation that is willing to join us in the effort to defeat ISIS and radical Islamic terrorism ...In our dealings with other countries, we will seek shared interests wherever possible and pursue a new era of peace, understanding, and good will."

Had Hillary won the election, the US would have stepped up its provocations, its sanctions, its military buildup on Russia's borders, its gas war, its attacks on Russia's markets and currency, and its proxy wars in Syria and Ukraine. But now that Trump has been thrown into the mix, anything is possible. Even a fundamental change in the policy.

The US foreign policy establishment is gradually shifting its focus from the Middle East to the Far East, but the unexpected election of Donald Trump has thrown a wrench in the elitist plan to pivot to Asia. Trump wants to fundamentally change...
SOTT.NET
                TRUMP’S DECLARATION OF WAR

Facebook VK blogger LiveJournal Twitter Google+ Email Print Jaa 
21.01.2017
President Trump’s brief inaugural speech was a declaration of war against the entirety of the American Ruling Establishment.  All of it.
Trump made it abundantly clear that Americans’ enemies are right here at home:  globalists, neoconservatives and other unilateralists accustomed to imposing the US on the world and involving us in endless and expensive wars, politicians who serve the Ruling Establishment rather than the American people, indeed, the entire canopy of private interests that have run America into the ground while getting rich in the process.


III


Trump opettaa, mitä "puhdas" kapitalismi on.

"Liberaalit" ja valevasemmisto Amerikassa hylkäsivät työläiset ja tässä on tulos.

  • Trumpin hallinto suunnittelee massiivisia 10 000 miljardin dollarin leikkauksia 

Liberaalit ja valevasemmisto hylkäsivät ationalismin pankkiirien imperialismin käskyjen takia, USA:n kolonisaatiosotien takia, CIA-mossad:in väestönsiirtojen takia.

Liberaalit varastivat vasemmiston diskurssin ja käsitteet mutta lopettivat luokkasodan tiedostamien ja vapauttivat eliitin luokkasodan ja tuhoavan keinottelun, mielettömän keinottelun.

Liberaalit ja valevasemmisto  uskovat kapitalismiin ja pankkiirien valtaan, valtion hajottamiseen, "ulkoistamiseen", "tehostamiseen".  Ihmisten orjuuttamiseen, pohjoismaisen mallin tuhoamiseen. Valevasemmisto ei halua eliitille esteitä vaan on purkamassa eliitin käskystä hyvinvointivaltiota, valtionyhtiöitä, sääntelyä, veroprogressiota oman valuutan pois yms.

Imperialisti-Hillaryä kannattanut Valevasemmisto ei ole vasemmisto - siksi työläiset kääntyivät Trumpin puoleen;

The Hillin saaman asiakirjan mukaan Trumpin hallinto suunnittelee massiivisia 10 000 miljardin dollarin leikkauksia liittovaltion budjettiin seuraavan 10 vuoden aikana. Leikkaukset käsittelevät kauppa-, oikeus-, ympäristöministeriöiden alaisten ohjelmien ja osastojen uudelleenjärjestelyjä, rahoituksen vähentämistä ja eliminoimista. Leikkaukset ovat konservatiivisia ja koskevat esimerkiksi vähemmistöjen-, naisten- ja ihmisoikeuksien rahoitusta, ympäristön- ja uusiutuvien energialähteiden tutkimusta sekä erilaisten yritystukien poistamista, joita konservatiivit pitävät perusteettomina. Lisäksi Yhdysvaltain yleisradio esitetään yksityistettäväksi (kuten Kreikassa) ja taiteita ja humanistisia tieteitä koskevat kansalliset lahjoitukset poistettavaksi kokonaan. Budjettileikkaukset perustuu konservatiivisen Heritage Foundationin skinny budget -esitykseen. The Hillin saamassa asiakirjassa ei mainita vielä mitään terveydenhuollosta tai sosiaaliturvasta, jotka ovat budjetin suurimpia menoeriä, mutta alijäämähaukkojen näin suuri valta Trumpin hallinnossa viittaa myös näiden dramaattisiin reformeihin. Trumpin tähänastiset verotusta ja valtion budjettia koskevat esitykset viittaavat siihen, että "reformi" tarkoittaa entisten proggressiivisten uudistusten purkamista ja perumista. Kun Trump siteerasi virkaanastujaisissa Batman-pahis Banea ja kertoi antavansa vallan takaisin kansalle, kyseessä on äärikonservatiivinen ja historiallinen käsitys kansasta (Make America Great Again).


The Hillin saaman asiakirjan mukaan Trumpin hallinto suunnittelee massiivisia 10 000 miljardin dollarin leikkauksia liittovaltion budjettiin seuraavan 10 vuoden aikana. Leikkaukset käsittelevät kauppa-, oikeus-,…
WWW.ANTTIRONKAINEN.FI"Kattelin tossa Deutsche Wellen ja France24n keskusteluohjelmia ja niissä molemmissa pari keskustelijaa toi esiin mielenkiintoisen seikan Trumpin virkaanastujaispuheesta: 
Trump puhui amerikkalaisista työläisistä, köyhistä, 
slummeista, huonoista kouluista, tieverkostosta, silloista, perusinfrasta ja siitä kuinka näitä asioita pitäisi parantaa. Trump puhui siitä kuinka työttömille on luotava työpaikkoja ja kuinka USAn ei enää pitäisi väkisin tyrkyttää omaa yhteiskuntamalliaan muille maille, vaan olla esimerkkinä. Trump puhui myös siitä, ettei USAn pidä lähteä suinpäin sotimaan ympäri maailmaa.Kaikki nämä teemat ovat perinteisiä vasemmiston teemoja, joita varsinkin eurovasemmisto nyt kiivaasti vastustaa ja kritisoi, jostakin kumman syystä. Koska Trump on populisti, ne ideat ovatkin huonoja hänen sanomanaan.
France24n keskustelussa yksi keskustelija sanoi että Ranskan vasemmiston presidenttiehdokas Fignon on vasurielitisti joka puhuu Wall Streetin pankkien agendaa ja ilmoittaa uudistavansa yhteiskuntaa juuri noiden pankkien vaatimusten mukaisesti, kun taas Marie LePenin esittämät uudistukset ja ehdotukset ovat usein perinteisiä vasemmiston vaateita.
Näin siis Ranskassa ja Saksassa analysoitiin Trumpin puhetta. Meillähän on hieman toisin. Meillä Trumpin sanoma: We all bleed the same blood (me kaikki vuodamme samaa verta) on ymmärretty tahallaan väärin. Suomalainen vastinehan on, kuten kaikki kieliä osaavat tietävät: suonissamme virtaa sama veri. Meille on sanottu, että Trump vaatii massiivista verenvuodatusta, mikä ei nyt ihan pidä paikkaansa.
Jostakin syystä itseään liberaaleina ja hyvinä pitävät ihmiset ovat sitä mieltä, että nämä ajatukset ovat ihan perseestä koska nämä ihmiset puhuvat niistä. Kysymys kuuluu: miksi nämä itseään hyvinä pitävät ihmiset ja puolueet eivät puhu niistä, tai varsinkaan tee näille asioille mitään. Ei Suomessakaan eduskuntaa pelota se, että meillä on 900 000 köyhää ja 450 000 työtöntä.
Toki Trump ilmoitti tuhoavansa ISISin perinteiseen jenkkityyliin. Voi olla, että se on mulkku mies. Mutta puhui asioista, joista Hillary ei puhunut yhtään mitään. Sanders puhui, mutta häntä ei koskaan päästetty vaaleihin, koska Hillary oli jo valittu etukäteen demarien puoluekoneiston toimesta. Oma tyrä siis."Janne Pohjala
 jakoi linkin.
 
Ulkopuolisen Instituutin Aaltola kauhuissaan.

USA ei aiokaan jatkaa maailmanpoliisina.

Nyt pitää kuulemma saada lisää rahaa aseisiin, mutta ketä vastaan?
Edelleen on todennäköistä että USA ja Venäjä tulevat normalisoimaan suhteensa. Aikooko EUn edellisen USAn hallinnon sukkanuket yksin jatkaa kylmää sotaa Venäjän kanssa, jotta Natolle jäisi jokin syy olemassaoloon? Entä mitä EU hyötyy, jos se jää ainoaksi jolla on pakotteet Venäjälle, jotka haittaavat vain sitä itseään? Viimeiset 25 vuotta EU on ollut tahdoton USAn neocon -hallinnon ja ääririkkaiden marionettihallinto, joka on koko ajan enemmän toiminut omaa kansaansa vastaan, pyrkien laajentumaan USAn geopoliittisista syistä, eikä jäsenmaidensa edun vuoksi. Siksi Nato-Turkkia ja wannabe-Nato Georgiaa ja Ukrainaa on järjettömistä syistä oltu liittämässä EUhun.

According to German broadcaster Deutsche Welle (DW), German security and intelligence agencies were particularly familiar with the Berlin attacker, Anis Amri, long before he plowed a large truck in...
GLOBALRESEARCH.CAIV


Miten ihmeessä kaikki Naomi Kleinitkin vaikenevat ultra-eliitin varallisuudesta?

Uskomaton show, pitkät lonkerot, PR-manipulaatioporukkaa töissä vähintään 150000.
Compared to the Rothschild family, the world's top billionaires look like small fries.
WAKINGTIMES.COM

V


Kaikista pahinta eliitin operaattorien puheessa on rasismi.

Kun eliitin operaattorit ovat 20 vuotta "tuominneet rasismin" tekopyhästi ajaessaan pankkiirien valtaa ja USA:n kolonisaatiosotia niin nyt heillä ei ole mitään vaikeuksia pilkata Trumpin ulkonäköä ja puheongelmia.  Puheongelmaisen haukkumista on pidetty törkeimpänä  ylimielisyytenä paitsi kun eliitin syöttöporsaat valitsevat iskukohteensa kuin natsit berliinin kaduilla.

VI

" What was important in Trump's inauguration speech for Europeans?

He promised good relations with other countries. Promised not to mix in internal affairs of other countries. He admitted that every country has it's own interests to be respected. He promised to fight jihadists with all his might.
It contrasts starkly the principles of Obama who did not shy mixing in the matters of other countries, expanding NATO, fighting wars in 7 countries, killing with drones, collaborating with jihadists when found it useful, starting cyber war and sabotage of the infrastructure of other countries, spying all of us. During Obama's rule the Middle East has been destroyed. He helped to divide the US by blaming Russia instead of Democratic parties own fraudulent primaries where Sanders was dropped out. He did not sue George W. Bush for war crimes and neither demanded to inspect the fraud of his own party which process had led to the true reason- result result instead of the need to project the anger outside - to Russia.
TF

"En minäkään oikein ymmärrä, miksi kansa kokoontuu Suomessa osoittamaan mieltä Trumpia vastaan. Porukka, joka on äänestänyt nykyiset hallituspuolueet valtaan voisi katsoa peiliin...
" Ylen asiantuntijoiden analyysit ovat taas yhtä syväluotaavaa älyn ja tarkkanäköisyyden loistetta. Täti-ihmisen mielestä Trumpin puhe oli jotenkin niinku sotaisa ja että kaikki pelkää nyt niinku sotaa. Ai miksi? Siksi että Trump sanoi meidän kaikkien ihmisten veren olevan yhtälailla punaista. Tämä tietenkin täti-ihmisen ylivilkkaassa mielikuvituksessa tarkoittaa hirvittävää rasistista joukkoteurastusta. Oli miten oli täti ei kuitenkaan ymmärrä puheiden ja tekojen eroa kun hänen ihailemansa karismaattinen kivapuhuja Obama pudotti kauniista puheistaan huolimatta 8 vuoden toimikautensa aikana pommin joka 20 minuutti."   MS 


6. Salaiset lait - USA:n fasismi
"Yhdysvalloissa arvioidaan olevan kymmeniä lakeja, joiden olemassaolosta ei ole kerrottu julkisuuteen."
Saa nähdä kuinka Trump osaa vstustaa pimeää puolta ja ymmärtääkö kuinka mossad ohjailee CIA:ta.

Politico-lehti listasi salaiset asiat, jotka presidentin virkaan astunut Donald Trump saa tietoonsa.
ILTALEHTI.FI


Gloria Steinem’s new book, “My Life on the Road,” recounts her life’s journeys and travels. Early reviews and profiles reveal incredible detail of Steinem’s barrier-breaking feminist role, liberal politics, romances, proclivities and style.
WWW.CHICAGOTRIBUNE.COM|LISÄÄJÄ: MARKOS KOUNALAKIS
Approximately 200,000 people participated in a ‘Women’s March’ in D.C. on Saturday. One of the organizers of the march, Linda ...
THEGATEWAYPUNDIT.COM|LISÄÄJÄ: CRISTINA LAILA


Billionaire make threat in Davos for the New World Order - At The World Economic…
NEONNETTLE.COM|TEKIJÄ: NEON NETTLE

:

Ei kommentteja: