sunnuntaina, tammikuuta 15, 2017

Ruotsilla on suurarmeija hyökkäyssotiin - valtamedia on valehdellut Ruotsista"Suomalainen" valtamedia ja julkisuusupseerit ovat vuosikymmeniä valehdelleet  röyhkeästi Ruotsin armeijan hyökkäyskyvyistä, siis vähätellen. Harkitusti.Ruotsilla on valtava aseteollisuus ja luolasto täynnä hyökkäykseen sopivia helppoja aseita, joita voi nopeasti kouluttaa maahanmuuttaja-palkkasotilaille kun toiminta on täysin ohjattu ja kontrolloitu tietokoneilla keskuksista.

Törkeällä toistuvalla valehtelulla on aina taustallaan vahva motiivi ja salainen strategia.

 
Ruotsin julkisuuskuva ja mm maailmaa syleilevä maahanmuuttoretoriikka on aina ollut suunnaton valhe suojelemassa moraalitonta asekauppaa ja globaalia lahjontaa. Aidosti 30-vuotisen sodan eli Ruotsin aloittaman Euroopan kaupunkien tuhoamisen ja ryöstämisen aikaiset suvut ovat samoja, jotka käyvät yhä asekauppaa ja aseteollisuutta. Suomalaisia tapatettiin, kaikki työkykyisimmät miehet tapatettiin ja vammautettiin -  ja Ruotsin eliitti rikastui huikeasti. Suomessa suomalaiset kuolivat samaan aikaan nälkää, puutostauteihin.

Ensimmäinen hyökkäys on mediahyökkäystä.

Aika harva suomalainen käsittää kuinka todellisuustaju kaapataan välittömästi ja täydellisesti, jos Amerikan Nato hyökkää Suomeen Ruotsin avustamana, niin kaikki puhelinyhteydet, internet ja televisio katkeavat tai menevät täysin propagandamoodiin eivätkä kansalaiset saa mitään tietoa naton laajentumisesta Suomeen. Massoille levitetään tietoa että Venäjä on hyökännyt Suomeen ja sitten esitetään että ruotsalaiset ym joukot ovat "tulleet auttamaan Suomea". Suomessa on laajat mineraalivarannot.Talouteen ja teknologiaan keskittyvä Business Insider -sivusto listasi joulukuussa maailman 35 suurinta sotilasmahtia.
MTV.FI
Ruotsi kykenee pitkään ja sinnikkääseen sotaan Suomen alueelle jos nopea propaganda ja kaaos "Suomen auttamisesta" ei menekään läpi Suomen nuorille upseereille. Ruotsin aateliset näkevät Suomen yhä Ruotsin omana ja suomenruotslaisen eliitin Ruotsille alistuneena.


II

Ruotsissa kadettien valmistumisjuhlissa tuoreet kadetit leikkaavat yhden napin irti juhlaunivormustaan ja sanovat "Tämä sen takia kun Suomi vietiin meiltä". Sairasta, moraalitonta imperialismin hautomista. Nyt napin leikkaaminen tulkitaan ylpeydeksi ja Suomen kolonisaation takaisin ottamisen vannomiseksi mutta ... alunperin tämä on voinut olla sitä että Ruotsin viimeisen sodan takia kuningas vihaisena on häpäissyt ja leimannut Suomesta pakoon juosseet upseerinsa napin leikkaamisella.


Luuletko vieläkin ihan tosissaan, että rahaa on oikeasti olemassa? On tietysti, mutta vain murto-osa siitä, mitä kuvittelit. Ruotsalainen rahoituskonserni kampanjoi teemalla ”rahaa suomalaisille”, mikä ei pidä alkuunkaan paikkaansa.
Kertakaikkiaan järkyttävää propagandaa taas Hesarilta: ei kerrota että väkivallantekijöistä ylivoimaisin suurin osa on maahanmuuttajia ja islamisteja eli rasisteja, sovinisteja, fundamentalisteja, terroristien ihailijoita. 

 
- Pelko hiipi Ruotsin kaduille – ”Pahinta on, etteivät ihmiset puutu, kun he näkevät jotakin tapahtuvan”

" Liki kolmannes ruotsalaisnaisista tuntee olonsa turvattomaksi omalla asuinalueellaan myöhään illalla, osoittaa tuore tutkimus. HS kysyi Tukholman illassa, mikä naisia huolestuttaa kaduilla kulkiessa. "
Jag vet att mitt förslag i den här bloggen idag av många kommer att ses som…
ELISABETHOGLUND.SE|TEKIJÄ: ELISABET HÖGLUND


...by Jonas E. Alexis Gordon Duff wrote in 2013 that the Israeli regime was caught red-handed, orchestrating a world war through covert operations and deceptive…
VETERANS TODAY
Putinin myötäilijöitä ja “vaikuttaja-agentteja”? Kokoomuksen äänenkannattajan arvostelukyky petti pahemman kerran.
VASTAVALKEA.FI|LISÄÄJÄ: RISTO VOLANENTaas kurkistus massamedian propagandatapoihin: otsikkojen taktinen vaihto


" Alkuperäinen artikkelin otsikko:
'Ruotsin ja Yhdysvaltain FRA ja NSA tekevät laajaa yhteistyötä vakoilussa'
Miksi lie pitänyt vaihtaa tuohon 'Suomi sekoittaa'?
"Asiakirjojen perusteella NSA päästi Ruotsin mukaan kybersotaohjelmaansa nimeltä Quantum ja sen Winterlight-operaatioon, jossa pyrittiin tiettävästi iskemään tärkeiksi katsottuihin ulkomaisiin tietokoneisiin ja verkkoihin tietojen laajamittaiseksi varastamiseksi... "


Ruotsi on ollut yksi NSA:n tärkeimmistä kumppaneista tietoliikenteen urkinnassa, The New York Review of Books kirjoittaa.
ILTASANOMAT.FI“Pro-Israel Billionaires From Both Parties Aid Menendez’s Defense Fund,” is the headline of an article in today’s New York Times that might have been reported by Lobelog or us. The piece by Alexander Burns says that embattled NJ Senator Robert Menendez is getting support from Republican Sheldon Adelson, who wants to nuke Iran, and Democrat Haim Saban, who wants to bomb the living daylights out of Iran, along with assorted other billionaires. (What do you think Menendez’s position is on Iran?).
This explains why Hillary Clinton vowed to her benefactor Saban that she will work “across party lines” to fight the Boycott, Divestment and Sanctions movement against Israel.
Here are the first 4 paragraphs of the Times report:


Haim Saban and Sheldon Adelson both want to bomb Iran and both support Sen. Robert Menendez’s defense fund. And even the New York Times states in a…
MONDOWEISS.NET


On January 13, Udo Ulfkotte died, reportedly of a heart attack. Ulfkotte had been an editor at the Frankfurter Allgemeine Zeitzung. He published a courageous…
GLOBALRESEARCH.CAVictoria Nuland eli kuinka nainen voi olla mielipuolinen sodanlietsoja.

Since April 2016, US neoconservatives have been trying to change the status of Cyprus. It is for them…
VOLTAIRENET.ORG|LISÄÄJÄ: DIMITRI KONSTANTAKOPOULOS,VOLTAIRE NETWORK...
Venäjä…. vai USA
…..vaiko sittenkin Suomi?
Meidän suomalaisten kannattaisi ehkä vähän vähemmän kiistellä siitä, kuka näkee asiat Venäjän, kuka Yhdysvaltain kantilta.
Olisi aika alkaa katsella asioita enemmän Suomen kannalta.
Aseet, varustautuminen ja valmistautuminen yhteenottoihin omilla rajoillamme ja omalla maaperällämme saattaa johtaa lopputulokseen, että koko tämä maa ja kansa pyyhkäistään maailmankartalta.
Ja näin käy, ellei Yhdysvallat lopeta aseiden rahtaamista Eurooppaan. Valkoisessa talossa pitäisi ymmärtää, että Venäjää ei voi pakottaa eikä pelotella. Neuvottelu ja sopiminen ovat ainoa tie.
Meille suomalaisille tämä ongelma on mitä suurimmassa määrin kansallinen. Siksi tuntuu käsittämättömältä, että ulkopoliittinen johtomme jatkaa yksitoikkoista jankkaamistaan tehdäkseen selväksi omalle kansalleen ja Euroopalle, mihin leiriimme me kuulumme, mutta vähät välittää siitä, miten me selviämme.
Presidentin sekä ulko- ja puolustusministereittemme tervehdykset Washingtoniin; "Hyvä, meidän puolelle lisää aseita!", ei ole suomalainen selviytymisstrategia.

.

Ei kommentteja: