sunnuntaina, tammikuuta 08, 2017

Vatikaanin ja Suomen lähetysseuran pedofilia-bisnes - Finland's own pizzagate -
Lähetysseuran tiloissa tapahtunut kansainvälinen ja sadistinen pedofilia-raiskaus/kappausbisnes lapsilla mm. Taiwanissa toimi 22 (ehkä yli 30) vuotta.

Laskekaa siitä kauhun määrää ja väkivallan suojelun systemaattisuutta. Oliko suojelussa mukana raha vai vain hyvän kristityn suojeluperiaate?


Voi sitä kirkollisen itseanteeksiannon mittaamattomuutta, kun lähetysseura puolustaa viimeiseen asti pedofiilejä, väkivallan suojelijoita ja lasten hakkaajia, omaa kirkollista mainettaan korostaen, tapahtumia salaillen ja vastuuta kieltäen.
 
Ev.lut kirkon ja Suomen valtion tukema lähetysseura haastoi oikeuteen ihmiset ja asianomistajat, jotka julkaisivat lausunnon tapahtumista Suomen Kuvalehdessä ja jotka pyysivät syyttäjää tutkimaan asiaa - syyttäjä keskeytti tutkimukset "mystisesti". Toki hyvin loogisesti näin suomalaisen hyvä veli -systeemin mukaisesti.


Lapsia myytiin raiskattavaksi auton peräkonteista - eikä se ev-lut kirkkoa näytä kiinnostavan.


Ehkä jotakin elokuvatuottajaa voisi kiinnostaa.

 • – Vähintään kahdenkymmenen vuoden ajalta olisi ollut tutkittavaa, puoli vuotta tutkintaa ei siihen riitä, tein kantelun vuonna 1997 ja 1998 eduskunnan oikeusasiamiehelle tavasta jolla tutkinta päättyi, päätutkija sanoo Kotimaa24:lle. Hänet siirrettiin syrjään jutun päätutkijan tehtävistä puoli vuotta tutkinnan alkamisen jälkeen keväällä 1996.  Syy tutkinnan päättymiseen on hänelle arvoitus...

  http://www.kotimaa24.fi/uutiset/kotimaa/10974-uusi-kirja-nostaa-jaelleen...


Hyvä veli, vapaamuurarit rules, kenties, näin Suomi pyörii;

arkkipiispakin taitaa olla vapaamuurari, Turun veljien uskollisessa suojassa. Kuvioista on vaikea sanoa mitään selvää salaliittoa mutta selvästi valtionkirkko suojelee järjestelmällisesti kirkollisia pedofilejaan  ja  kirkko myös sallii työntekijöidensä kuulua kirkon oppien vastaisiin uskonnollisiin lahkoihin kuten vapaamuurareihin ja lestadiolaisiin.

 • ” Pedofiilit ja hyväksikäyttäjät tapaavat kuitenkin – muissakin kuin uskonnollisissa piireissä – katua tekoaan kuin dopingista kiinni jääneet urheilijat: vain sen verran kuin kulloinkin on pakko”  Janne Villa kirjoittaa.

                        Kirja Hengellinen väkivalta
  http://www.kirjavinkit.fi/arvostelut/hengellinen-vakivalta/
Kirkko suojelee salaisia valtaklikkejä ja siten kirkko luo sijaa epäterveelle rakenteelliselle korruptiolle ja väkivallan suojelulle.

 • Valtionkirkon originaali funktio on aina ollut eliitin etujen ja lain ylittämisen ajaminen.

  Keisari Konstantinus loi valtionkirkon mielenhallinta-armeijaksi, vahvistamaan valtakunnan hierarkiaa ja eliitin hegemoniaa vahvistavana manipulatiokoneistona ja se oikeuttamista jumalilla, kreikkalais-roomalaisen uskontolkulttuurin tyyliin kolminaisuusopilla. Jumalan kaikkivaltiutta ja valtaa korostettiin, lammaspaimen-imagoisesta Jeesuksesta tehtiin käänteiskuva eli keisarin tehtävää oikeuttava ja heijastava Pantokrator.

  Näyttää pahasti siltä, että valtion erityisoikeuksia nauttiva ev.lut. kirkonkin ensisijainen funktio on eliitin ja vallassa olevan vallan pönkittäminen, oikeistolaisen hierarkiakulttuurin oikeuttaminen ja salaisten valtaklikkien suojelu - niin kirkossa kuin kunnalispolitiikassa.

  Niin kauan kuin kirkko korostuneesti suojelee salaisia tai tunnettuja valtaklikkejä kuten vapaamuurareita, rakennusyhtiöitä, poliitikkoja tai lestadiolaisia firmoja, on kirkko samassa korruption pyörteessä kuin katolinen kirkko, jonka valtapeliä vastaan Luther hyökkäsi.

  Valtaa ja valtarakenteita nöyrästi ja sokeasti palvova kirkko ei ole protestanttinen yhteisö.

  Eliitin kirkko on aina perverssi kirkko ja myös pedofiilien suojasatama, koska kirkon maine on kirkon eliitin ainoa huoli ja eliitti on aina käyttänyt salailua huoletta valtansa ja kulissiensa pönkittämiseen. Eliitti samaistuu aina vain eliittiin. Näin on käynyt lestadiolaisten pedofiilitapauksissa ja lähetysseuran pedofiilitapauksissa sekä asiakkaita "sielunhoitotilanteissa" raiskaavien pappien tapauksissa:

    Johtajat ja raatelijat vapautetaan vastuusta ja ryhmän mainetta suojellaan moraalittomasti. Kaikin keinoin, jopa Jumalan nimessä kuten on lestadiolaisten kymmenissä raiskaustapauksissa tapahtunut.

  •  Totaalinen hierarkiavalta tuottaa aina totaalista väkivaltaa 


Ev.lut. valtionkirkko kieltäytyy tiukasti sokein silmin ja kuollein huulin selvittämästä suurinta pedoskandaaliaan, joka rahoitettiin kolehdeilla ja valtion verorahatuella? Tästä ei voi kuin tehdä johtopäätöksiä kirkon likakaivon syvyydestä. Tarvitsee vain katsoa kirkon brutaaliin historiaan.
Lähetysseuran uhrit hylättiin tunteettomasti - nyt on jokin salainen selvitys käynnissä, minkä laajuinen, siitä ei ole tietoa. Tuskin kovin laaja tai pätevä.

Voi sitä pyhyyden määrää, kun on kiire antamaan suurimmille synnintekijöille anteeksi. Suuri on Herra Sebaot.

Kolme vuotta sitten Amerikan kansalainen otti yhteyttä suomalaisiin toimittajiin ja kertoi kirkkoherran nimen, joka hänet vaihto-oppilasaikanaan oli raiskannut 60-luvulla saunassa. Hän pyysi selvittämään, onko uhreja enemmän mutta kirkko ei käynnistänyt tutkimuksia tai kartoitusta.
1980-1987 Jyväskylässä ja Helsingissä Navigaattori-lahkon perustanut amerikkalainen "saarnaaja" raiskasi rukoushetkissä suggestiivisissa tiloissa olleita täysi-ikäisiä nuoria n. 50-150 henkeä mm. ev.lut kirkon luovuttamissa tiloissa.

Kirkko ei käynnistänyt oikeusprosessia ja Suomen valtio ei pyytänyt Amerikkaa luovuttamaan saarnaajaa Suomeen oikeudenkäyntiin ja tuomittavaksi. Jyväskylän kaupunki ja seurakunta rahoittivat uhrien terapiaa jonkin verran. Oppiko kirkko siitä tapauksesta mitään?Suomalainen raiskauskulttuuri suorastaan kannustaa pedofiilejä kevyillä tuomioilla
Euroopassa tutkittiin   +3000 pedofiilipapin tekemisiä - kunnes Saksa teki salaisen sopimuksen Vatikaanin kanssa.

Vatikaani on silti lähettänyt seurakunnille kirjallisia käskyjä 2012, joissa vaaditaan entistä tiukempaa salailua pappien tekemisistä. Vatikaanin toiminta on moraalittoman röyhkeää. Perinteitä. Torjuntaa.

Arvovaltaa ilman moraalia. Valtakultti vain vallan takia.

Vatikaani on kestänyt tuhansia skandaaleja ja orgioita 1650 vuoden aikana mutta moderni aika ja sensuroimaton media huojuttaa Vatikaanin imagoa ja sensuurivaltaa ennennäkemättömällä tavalla.

Suomi oli Vatikaanin Siperia vuosina 900-1400.

Tänne karkoitettiin papit, jotka eivät muualle kelvanneet. Varkaat, ruhtinaiden tyttärien rakastajat, homot, pedofiilit, sadistit. -- katso teksti alinna paavin kirje --

Luther oli aidosti lähellä onnistua tuhoamaan Vatikaanin kokonaan. Tämä on Vatikaanin suurin trauma ja siksi Vatikaani on käyttänyt paljon "ekumeenisia" voimavaroja ja korusanoja suostutellessaan luterilaisia kirkkoja muuttamaan rituaaleja ja oppimääritelmia takaisin Vatikaanin oppien kaltaisiksi. Näin on tapahtunut myös Suomen ev.lut kirkossa, jumalanpalvelusta ja yllättäen jopa ehtoollisoppia muutettiin viimeksi 2010 Vatikaanin oppien mukaiseksi.

Suomalaiset toimittajat ovat aina olleet tavattoman kohteliaita kirkon johtajia kohtaan. Journalismi onkin täysin halvaantunut kirkkojen suhteen sijoittajien omistamissa konservatiivisissa mediataloissa. 

Mitään suomalaisia kirkonmiesten skandaaleja ei Suomessa julkisteta, pedofiilipappeja ei tuoda esille eikä heteroavioliitossa eläviä homopappeja paljasteta molemmista valtionkirkoista - vaikka piispat tuomitsevat teköpyhästi avoimen pappien homoilun ja tasa-vertaisuuden vaatimukset kirkon rituaaleissa, varsinkin ortodoksisessa kirkossa tekopyhyys ja double standards on jäänyt keskiajalle lehdistön tiiviissä suojassa. Joensuussa syyttäjä vapautti 200 miestä jotka käyttivät  alaikäistä prostituuttia. 

Syyttäjä. •  W. F. Haug kirjoittaa kriisikirjassa:

  "Paavi Benedictus XVI on puolestaan toivonut, että maailmanlaajuisen finanssikriisin myötä ymmärtäisimme kaiken materiaalisen katoavaisuuden. »Suurten pankkien romahtaessa», hän totesi lokakuussa 2008, »näemme rahan katoavan – raha ei ole yhtään mitään.» Hän jatkoi: »Se, joka rakentaa elämänsä tällaiselle todellisuudelle, materiaalisten asioiden ja menestyksen varaan, rakentaa talonsa hiekalle.» Hänen mukaansa ainoastaan Jumalan sana voisi muodostaa perustan oikealle elämälle. 

  Talousasioitaan Vatikaani ei kuitenkaan halunnut laskea Jumalan sanan varaan. Lausuntoa edeltävällä viikolla julkisuuteen oli vuotanut tieto, että se oli ostanut tonnin kultaa, sijoittanut raaka-aineisiin ja vähentänyt osakeomistustaan. Kyse oli kuitenkin yhä omaisuudesta, jonka kirjanpitoarvo oli 1.4 miljardia euroa vuonna 2007."   - Antti Ronkainen 
Vatikaani ja sen sueruakunnat on käyttänyt väh 40 miljardia 40 000 000 000 pedofiilien juridiseen vapauttamiseen lahjomalla uhreja huikeilla summilla vaitiolovelvollisuuteen ja pedojen elättämiseen suojeltuina.  

*Vatikaanissa taitaa olla ihan aidosti sisäpiirisalaliitto paavin vallan neutralisoimiseksi, musertamiseksi 2014.

Nyt paavi suojelee pedofiileja taas 2016-2017.

 Vaikuttaa siltä että jokin liberaali tai uutta teho-Vatikaania ajava salaliitto yrittää iskeä lujaa Vatikaan perustuksiin. Tätä eivät elokuvantekijät ole uskaltaneet edes kuvitella - eivätkä amerikkalaiset katoliset elokuvienrahoittajat varsinkaan.  
 • Church historian Alberto Melloni wrote in Italy’s Corriere della Sera newspaper.
  “But now there is something even more - a sense of systemic disorder.”


          - kts video -


http://www.france24.com/en/20120525-vatican-police-makes-arrest-vatileaks-corruption


We've subjected this conspiracy theory to a factual analysis of the data. Here are our findings.
LIVINGRESISTANCE.COM   Extraa
Valtionkirkko perustuu sairaalle uskonnolliselle fantasialle, patriarkaatin, alfa-uroksen kultille, Mooseksen ja Abrahamin kultille, Molok-Baal -pappiskultille jota vimmainen jokasunnuntainen veriuhrin ihailu suomalaisissa kirkoissa todistaa 100%Protective, omnipotent, scary and very territorial. The monotheistic God is…
AEON.CO|TEKIJÄ: AEON • This World: The Shame of the Catholic Church, BBC Two
       Katso dokumentti

 • Katolisen kirkon lapsikauppa Espanjassa 

 • - video:

 •   Voit googlata BBC:n ja Guardian:in artikkeleita paavista ja pedofiiliskandaaleista sekä vatikaanin ylimielisen asenteen jatkumisesta.

  • Varsinkin Irlannissa kansan viha on konkreettista 300 pedofiilipapin suojelusta ja uhrien uhkailusta: papit eivät uskalla enää kävellä papin kaavussa kadulla.Vatikaani ja Wikileaks - Most Wanted
 •    The Index of the Vatican Secret Archive - not known. 

  At present pre-screened scholars are allowed to see it but not copy it. (under scholar rule *16

  http://asv.vatican.va/en/fond/amm.htm)


 • Secret Archives of the Vatican

http://www.rotten.com/library/religion/secret-archives-vatican/

- Scholars wishing to review information in the archives have to arrive at the gate knowing exactly what documents they want, which is a pretty crappy way to encourage scholarship but a great way to make sure no one stumbles onto the Explicit Erotic Diaries of Jesus and Mary. Scholars also have to present their research requests in writing in advance, allowing the librarians ample time to decide between their three options in responding

— 1) bring out the requested document, 2) claim the document doesn't exist, or 3) admit the document exists butrefuse to give the scholar access.
 • Scott Atran ja Steven Neuberg keskustelivat Science -lehden nettisivuilla uskonnon roolista konflikteissa:

http://news.sciencemag.org/sciencenow/2012/05/live-chat-why-do-we-fight.html

Atran on kogntiivisen antropologian pohjalta kehittänyt teoriaa uskonnollisesta väkivallasta. Neuberg on evoluutiopsykologi, joka on tutkinut ennakkoluulojen alkuperää ja myös on kirjoittanut uskonnon roolista konflikteissa. Molemmat ovat erittäin arvostettuja tutkijoita näissä kysymyksissä.Tätäkään Vatikaani ei itse tunnustanut ja selvittänyt
 • Espanjassa on varastettu ja myyty vuosikymmenien ajan vastasyntyneitä lapsia adoptiovanhemmille, väitetään BBC:n tiistaina esitettävässä dokumentissa. Ohjelman mukaan Espanjassa olisi varastettu biologisilta vanhemmiltaan viiden vuosikymmenen aikana jopa 300000 (300 tuhatta) lasta.
 • Katolisen kirkon lapsikauppa Espanjassa:
      Espanjan varastetut lapset  BBC
 • Among those queuing nervously was 72-year-old Dolores Diaz Cerpa. She gave birth in 1973 and says when she awoke from surgery she saw 2 cots. A nurse said she'd had twins. But the boy was then removed and when Dolores woke up again she was told she'd had a girl.

  "I always believed I'd had two children and they took one off me," Dolores said. "I would dream of him and wake up wondering how he was."


 Randy Ryder as a baby being cradled in a Malaga hospital in 1971 by the woman who bought him
Onko ev.lut valtionkirkon piispoilla todellakin unelmana jälleenliittyminen katoliseen kirkkoon?
Ex-piispa Eero Huovinen on 20 vuotta juntannut kirkkopolitiikkaa room.katoliseen kirkkoon liittymisen puolesta - hänelle protestanttisuus on täysin turhaa ja liian humanistista:
 http://www.kotimaa24.fi/uutiset/kotimaa/7013-huovinen-kirkkojen-eroja-korostavalle-kehitykselle-on-vastalaakkeita

 • Luterilainen maailmanliitto torjuu kuitenkin room.katolisen kirkon aktiivisen jäsentenkalasteluyrityksen:

     http://bit.ly/LML2013An Australian group representing the victims of sexual abuse, the Survivors Network of those Abused by Priests, welcomed the Pope's resignation, saying he had done little to stop "the reign of terror of child rapist priests", The Australian Associated Press reported.

"In the eyes of many victims, Joseph Ratzinger has personally done much to add to the huge number of victims and exponentially increase the suffering of those already harmed," the group said in a statement.

                               - viesti no 2024, BBC Live


http://www.bbc.co.uk/news/uk-21409149 Yle 2014

Katolinen kirkko antoi pedofiiliksi tietämänsä isä Lawrence Murphyn jatkaa rikoksiaan. Uhreja arvioidaan olleen noin kaksisataa. Ja kirkko vaikeni
Silence in the House of God: Mea Maxima Culpa
       USA 2012  -- Ohjaus Alex Gibney --   • Karl Marx kysyi tuntemaltaan kapitalistilta, miksi tämä tuki uskonnollista työtä, vaikka ei uskonut Jumalaan. Teollisuuspomo vastasi: koska se pitää kansan rauhallisena; "uskonto on oopiumia kansalle".

Jeesus:    "Älkää kutsuko ketään isäksi"
Suomen Historiaa


Paavi lähettää Suomeen Vatikaanin lain vastaisia epäkelpoja pappeja, jotka eivät muualle kelpaa ja muualta on karkoitettu:

 kirje 1046 ; Tukholman arkisto
Kysy, miksi suomalaiset asiantuntijat eivät ikinä puhu paavin kirjeistä ja kuinka paavi tunnustaa että munkit ja papit tapettiin Suomessa?
b)

Tärkein paavin kirje Suomesta Tukholman arkistossa:

Suomen kolonisaatio miekalla ja pakkokäännytyksillä

::


Ei kommentteja: