keskiviikkona, tammikuuta 11, 2017

Talouspolitiikan seuraamukset fasistisesti ohjatussa valtamediassa

Talouspolitiikan seuraamukset fasistisesti ohjatussa valtamediassa


Poliittinen keskustelu halvaannutetaan ihan perinteisen oikeiston fasistisella retoriikalla eli diskurssi-leimakirveillä eliitin "vastustajien luomasta uhasta".

Tyytymättömyys päättäjiä kohtaan on kärjistynyt viime aikoina. Se purkautuu…
MTV.FIOikeiston epäonnistuneen talouspolitiikan vastustaminen muutetaan propagandassa toiseksi diskurssiksi eli satu nimeltä  "Eliittiä ei ymmärretä".

Syylliseksi tässä diskurssissa käännetään keinotekoisesti "ei-ymmärtäjä". Vallankäyttäjillä ei ole mitään vastuuta eliitin diskurssissa.


     Ymmärtämätön kansa. Tyhmä kansa.

Olet tyhmä jos vastustat rahaeliittiä. Tyhmä.

Valtamedian keinoja on diskurssin vaihtaminen eliitin hysterian ja pelon diskurssiin. Massamedia vaatii lukijaa käskemällä samaistumaan eliittiin ja eliitin rikastumisen ihanuuten.

Media on väline ja kun eliitti on epätoivoinen, massamedia on epätoivoinen.

Siis käännetty diskurssi tykittää julistusta ja ideologiaa ylistäen rikkaita kaiken mittana:

"Ymmärtämättömät ovat kateellisia varakkaille".

Talousromahdus ei muka ole eliitin syytä.

Vain hankala kansa on syy kaikkeen huonoon. Eliitin vallan lisääminen esitetään nyt "uudistuksena".

Oikeiston aiheuttamaa taloudellista tuhoa ja ulkopoliittista alistumista USA-imperialismille yritetään kaikin tavoin peittää mm. leimaamalla "uusliberalismin" eli neokonservatiivisuuden, feodalismin vastustajat fasistien lobbaamilla iskulauseilla. Kokoomus ja rkp perustettiin fasistisina puolueina jotka avoimesti ilmoittivat päämääräkseen demokratian lopettamisen ja siis vasemmiston kieltämisen.


 Fasismissa eliitti määrittelee "äänestäjät", äänestäjät eivvät määrittele vallan käyttäjiä.

  • Kreikkalaisessa demokratiassa eliitin fasismi nujerrettiin tehokkaasti sillä kansa ( silloin suppeammin vapaat miehet) antoi rahaeliitille ja virkamiehille ankaria rangaistuksia korruptiosta ja salaisesta vallankäytöstä. Ankaria. Yhteisö ei voi elää fasismin alla jos yhteisö ymmärtää olevansa keskusvoima ja resurssien jakaja kuten ruumiin solut.  Kreikassa puolueet oli kielletty, kaikki salaiset keskustelut politiikasta oli kielletty. Oli vain julisia päämääriä. 

Massamedian propaganda on erittäin tärkeää. Jos sinun ymmärryksesi ja assosiaatosi kaapataan massamedian ohjamaksi, sinun älykkyytesi putoaa 0% koska olet luovuttanut todellisuustajusi muiden ohjattavaksi. Jos eliitin ihailusta tulee elämäsi päämärä, olet myös poliittisesti 100% kaapattu olento etkä aja omaa etuasi etkä kaltaistesi etua.

Tämä tietoisuus eliitin keinoista on vasemmistolaisuuden tausta ja ydin.Kokoomus ja sitä ohjaava superrikkaiden keskusideologia rkp perustettiin fasistisina puolueina jotka avoimesti ilmoittivat päämääräksi demokratian lopettamisen. Ja siis vasemmiston kieltämisen.

Oikeistolaisen Valtamedian tehtävä no 1 on estää ja vääristää analyysi, keskustelu ja sen johtopätökset. Diskurssien käänteistävä leimaaminen ja vääristäminen on tehokasta, ymmärryksen kaappaamista. Syy-seuraussuhteiden väärentämistä.


Tämän strategian apuna on kovaääninen vasemmiston  pilkkaaminen ja demonisointi vaikka hyvinvoinnin taustalla ovat vasemmistolaiset päätökset ja ihmiskuva.

Oikeiston ideologisen talouspolitiikan seuramuksia ei mukamas ole valtion hajottamisen kautta. Rikkaat tietysti ovat rikastunet mitä valtamedia koettaa esittää uskonnollisena hurmoksena kaikille, täyttymyksenä köyhillekin.

Nykyisen "Talouspolitiikan" ja "talousjournalismin" valheet ovat kaikien nähtävillä: päätoimitajat kielvätä kertomast akuinka tiukat tullisystemit nousevilla Intialla ja Kiinalla on mutta Suomea oikeistolaiset vaativat purkamaan tullin ja valtion pörssiyhtiöiden vallan alle. Nyt jo EU:n korruptiokoneisto vie Suomen tulliveroista joka vuosi n 7000 miljoonaa euroa kuivaa rahaa ja josta ei kerrota valtamediassa "EU-jäsenyyden" todellisina kuluina.


 Pohjoismainen malli oli USAn 1929 ratkaisujen käyttöönottoa:

veroprogressiota, valtionyhtiöitä ja resurssien jakamista.  Rikkaiden luoma tyhjä raha eli keinottelufantasia, pörssi-ideologia romahti koska rikkaimmat ymmrsivät että voivat rikastua lisää aiheuttamlla tahallisen romahduksen ja ostamalla fyysisen maailman itselleen ja kasata rahaa, rikkautta, valtaa, etuoikeuksia ilman moraalia.

Hyvinvoinnin jakamista ja suojatullien luomaa vaurautta - jonka Reagan romutti ja aiheutti heti yleisen talouskierteen alaspäin. Keinottelijoiden eli varkaiden riemuksi.


  • Supereliitti operaatioiden käynnistäjänä on lukenut kirjansa hyvin ja toistaa nyt mm Rooman strategiaa. Caesarin päätaktiikka imperialismin strategian toteuttamisessa oli Hajota ja hallitse. Hajota ja hallitse. Eliitti haluaa hajottaa valtion ja sääntelyn jotta suuri raha voi runnoa mitä tahansa kuten natsien avulla tehtiin natseja rahoittaen - myös saksalaisen poliisin kautta natsiterrorin vapautuksessa. Ihmisten tajuntaa ohjataan kapitalistisessa mediassa kapitalismia puolustavalla ideologialla ja sen retoriikalla.

Satu rikastuttamisesta ohjaa diskurssin dramturgiaa. "Koska kaikkia haluavat rikastua" on köyhien määrää lisättävä ja rahat ohjattava "unelman" saavuttajille".

EU markkinoi itseään suuren eurooppalaisen identiteetin tuojana mutta kaikki rahat ja resurssit ohjataankin keinottelijoille pankkien pelastamisissa.

Velalla luodaan rikkaita ja köyhät syyllistetään ja alistetaan velalle. 

Euro on fasismin ideologista evoluutiota.

Fasismi on aina eliitin ohjaamaa fasismia.


"Köyhät eivät ymmärrä rahan käyttöä" eli rikkaat esitetään rahan rakastajiksi loputtomassa ahneudessaan ja siksi muka rahapolitiikan määrittelijöiksi ja että rahan kasaantuminen on muka vain osoitus emotionaalisesta suhteesta rahaan. Ihmisten nälkä, hometalot, kurjuus, kouluttamaottomuus ei merkitse mitään ideologian diskurssissa kunhan "rahan rakastajat" voivat kasata rahaa ja osoittaa rikkauden olevan inoa täyttymys ilman muuta moraalia maailmassa. Rikkaat puhuvat uskonnosta jossa rikastuminen on ainoa pelastus polkemalla köyhiä ojaan.


  • Miten pienyrittäjät eivät ymmärrä että eliitti ajaa vain suuryhtiöiden etua eli pörssikeinottelua ja että suojatullien poistaminen tuhoaa paikallistalouden sekä veronkierto ja verohelpotukset ovat sallittuja VAIN suuryrityksille täs USA-EU -ideologiassa? Eliitin etuoikeuksien kasvattamista esitetään "talouspolitiikkana", "talousajatteluna", talouden ehtona. Tämä reduktiodiskurssi on väitteenä puhdas valhe, ideologian lobbaamista ja myös talouden tuhoamista koska eliitti jemmaa rahat pois Suomesta, pois talouskierrosta ja vaatii joka vuosi pinempää palkkaa "palvelijoilleen".


Väestönsiirto miesten eli elintasoturistien vaativana vyörynä Suomeen on nyt spesiaalikeino kapitalismin uutena sotana demokratiaa ja yhteiskuntaa vastaan. Valtiomallia hajotetaan räikeästi perustuslakia vastaan vaatimalla avoimia rajoja, mitätöimällä kansalaisuus ja vain rikkaus on nyt ihmisoikeuden ja elintason ainoa mittari eliitin lobbaamassa kaaos-"globalisaatiossa".

Valtamedia tunte outoa ylpeyttä esitelessään viikossa toiseen maahanmuuttajien elintasovaatimukasia suomalaisille. Eliitin sadismi on aina ollut eliitin viihdettä.

USA:n hyökkäyssotia ei vaadita lopetettavaksi vaan väestösniirto esitetään loistavana vaihtoehtona - Suomen ja Ruotsin valtiomalli vaaditaan lopetattavaksi USA:n ja Lontoon geopolitiikassa. Kaikki muu voidaan tuhota roudaamalla Suomeen USA:n, mossadin, saudien, Turkin, Ranskan palkkasotilaita, fundamentalisteja vaimojen etsijöitä ja vankilasta vapautettuja rikollisia "rauhalliseen Suomeen" "kotoutettavaksi". Loistava idea. 

Venäjäviha nousee tietysti taas eliitin suurimaksi motivaatioksi massamedian viihdehysteriassa - on vaadittava eliitille kaikki valta ja resurssit ja esittää demokratia suureksi haitaksi eliitin "visioille". Se tuntematon uhka jonka takia demokratia on esitettävä uhkaksi kansalaisille ja eliitin sotilaallinen valta kaiken "turvallisuuden" ehdoksi.

Rikollisten ja lukutaidottomien vyöry ei ole valtamediassa uhka vaan taloudellisesti menestyvä ja sopimuksia tekevä itsenäinen Venäjä.  

Historian sumentaminen ja eliitin varkauksien sarjan peittäminen on kapitalistisen viihdeyhteiskunnan tärkeä ehto. Kun naistenlehti esittelee suomalaisen tai lontoolaisen eliittisuvun perinteitä ei artikkelissa vahingossakaan kerrota kuinka monta ihmistä suvun perinteet ovat tappaneet omaisuuden kerryttämisen perinteissä.


Noin vuonna 1050 paavi ja Euroopan mafiaruhtinaaat päättivät että suora orjuus muunnetaan maatyöläisten velkaorjuudeksi kahden valuutan luomalla inflaatiovivulla. Velka sidottiin paavin valuuttaan mutta talonpoikien piti maksaa kunkin ruhtinaan tahallaan inflatoituvassa valuutassa eli korko oli hurja inflaatioon piilotettuna.

Tästä eivät taloustoimittajamme kerro kertaakaan puhuessaan kapitalismin todellisesta historiasta.

Köyhyys on tärkein orjuuttamisen muoto ja kun se on sidottu kirkon luomaa itsesyyllistämisen uskontoon köyhien pään sisällä, on eliitti varsin tyytyväinen naistenlehtien statusmarkkinointiin ja riittämättömyyskampanjoihin.
Olemme aina valmiit kuulemaan kertomuksen, jossa joku ihminen uskoo unelmaansa - tai jossa jonkun unelma särkyy. Jos haluat muuttaa maailmaa ja vaikuttaa ihmisiin, sinun on osattava kertoa tarinoita.

ALE
  KIRJA.ELISA.FI

Nyt vasta EVA uskaltaa käyttää sananvapauttaan... naurettavaa jälkiviisastelua


Sulavan presidentin surkea perintö

Kirjoittaja: 

Keskiviikkona, 11.1.2017  BLOGIUUTISET
Tiedotusvälineet täyttyvät hyvää vauhtia arvioista, joissa kaihoten muistellaan Yhdysvaltain väistyvää presidenttiä Barack Obamaa – kaunopuheista esiintyjää, herkkäsormista kansan ymmärtäjää ja suurta kansainvälistä diplomaattia.
Näistä määreistä ensimmäistä en pysty kiistämään. Obama on taitava puhuja, vaikka fraasit ”let me be clear on this” ja ”they are on the wrong side of history” alkoivat loppuvaiheissa tuntua jo kovin monesti kuullulta.
Muissa suhteissa Obama oli järkyttävän huono presidentti.
Pääministeri Juha Sipilä sai jo tuoreeltaan tylyt arviot talouden asiantuntijoilta maailmalla. Merkittävän talouslehden,  Financial Timesin, kolumnisti,…
NYKYSUOMI.COMNATO has recently blamed Russia for spreading populist movements all over Europe. Bad move.


...by Jonas E. Alexis NATO has recently blamed Russia for spreading populist movements all over Europe.[1] Again, you can’t make this stuff up. No one in the organization seems to think that maybe Russia’s moral and political position is…
VETERANS TODAY


With all the talk about investigating Russia for…
HILLARYDAILY.COM video 
Must watch!


-0:16

1 454 987 näyttökertaa
Lou Dobbs
Eilen 3:05
The FBI quietly dumped more Hillary Clinton emails last night. 300 pages were put out, showing that Mrs. Clinton was regularly sending confidential and secret information to someone outside the government.
The question now, is this enough evidence for a prosecution under a Donald J. Trumpadministration?

Kapitalistien ja massamedian lobbaama Utopia-diskurssi on romahtamassa lujaa vauhtia


Saksan vasemmistopuolue Linken pj Riexinger moittii avoimesti puolueen pääehdokasta ja ryhmäjohtajaa Sahra Wagenknechtiä, joka oli sanonut, että Merkelin avoimien rajojen politiikka on osaltaan syypää siihen, että Berliinin terrori-islku pääsi tapahtumaan.


Ungewöhnlich scharfe Kritik an Sahra Wagenknecht: Linkspartei-Chef Bernd Riexinger mahnt, auch Spitzenkandidaten müssten sich an die Programmatik halten.
TAGESSPIEGEL.DE

Hämis:

Saksalainen sivusto on tehnyt „No go alue – google mapsin“, jossa on merkitty kaikki tunnetut maahanmuuttajien yksityisalueiksi muuttamat kaupunginosat. Kartta on julmaa luettavaa. Kartalla olevia punaisia pisteitä klikkaamalla saa lukea uutisia tai katsoa videoita, joissa kerrottaan miksi piste on kartalla. Naapurimme Ruotsi on saanut kolme „pistettä“ iholleen. Ranskan, Saksan ja Englannin pisteitä on jo vaikea erottaa toisistaan. Belgia, Alankomaat, Itävalta ja Sveitsi ovat vielä "yksittäistapausten" joukossa. Kuinka kauan jää nähtäväksi.
 Tätä karttaa tutkiessa herää kysymys, koska Suomi saa ensimmäisen "yksittäistapauksensa" ja mitä Suomen talonsakin luvannut pääministeri ja tervetuloa politiikkaa tukeva presidentti ovat suunnitelleet Suomen ensimmäisen islam-gettonsyntymistä vastaan ?
  Karttaa pääsee tutkimaan tästä


Uusliberalismi pörssi suomen pankki euro EU:n talouslinjat kapitalismi tuhokapitalismi valta vallankaappaus.

Ei kommentteja: