sunnuntaina, tammikuuta 01, 2017

Pelko hallitsee eduskuntaa ja on massamedian keino - Uudenvuodenpuhe 2017 by Arhi

*päivitetty  


    "Pohjoismainen malli on mahdotonta"


"Johan olemme myöntyneet eliitin veronkierrolle yhteiskunnan tärkeimpänä asiana ja valtionyhtiöiden kieltämiselle eliitin vaatimuksesta..."

 
    EU on onnistunut operaatioa, täydellisesti,
 kapitalismin eli rahaeliitin feodalismin kannalta.

Nyt eliitti vaatii poikkeuslakeja ja poliisivaltion kun ovat ensin rahoittaneet terroristeja ja luoneet harhautuskaaoksen peittääkseen oman vastuunsa talouskaaoksesta.
 


    Kaikki terrori-iskut ja väestönsiirrot ovat teatteria:

 tämä on toistuma II maailmansodan jälkeen riehuneesta Naton systemaattisesta terrorista jota kutsutaan operaatio Gladioksi. Jopa EU:n parlamentti on myöntänyt että 'Nato perustettiin terrorijärjestöksi: 15000 iskua vuosien ajan jotka massamedia leimasi ja leimaa yhä juonessa pysyen "kommunistien" iskuiksi". Aldo Moron Gladio-murha on kuuluisin ja yhä massamedia valehtelee sen olevan kommunistien isku - vasemmistojohtajan tappaminen kommunistien syytä jotta kova kapitalisti ja nato-fasisti nousisi Italian johtoon? Löydät Amazonista useita tutkijoiden kirjoja Gladioterrorin vakavuudesta.

Kun talousajattelijat uskaltavat myöntää hirvittävän talousromahduksen edessä nyt vasta että EU on "virhe" niin kansanedustajat yhä tiukemmin ja hiljaisemmin suojelevat valvojiaan ja salaisia kabinetteja valtion tuhoamiseksi niin taloudellisesti kuin sotillallisesti USA:n ja mossadin geopolitiikan sekä pörssikeskusten välineeksi.

Meillä ei ole oppositiota eduskunnassa, feodaalista eliitin EU-uskontoa ja Naton venäjävihaa esitetään yhä pikkuporvarien taivasnäyksi rahaeliitin käskyttämänä.
Asiantuntijat myöntävät nyt kiihtyvällä tahdilla että
EU on kaaosta - mutta oikeita syitä eivät myönnä:
   

Euro epäonnistui ja luultavasti lopulta myös hajoaa valuvikojensa takia, kirjoittaa Taloussanomien erikoistoimittaja Jan Hurri.
 ILTASANOMAT      
Uskomattominta tässä Hurrin valekatumuksessa on elitismin arkkitehdin Friedmanin ylistäminen.Silti nämä nyt "rohkeat" asiantuntijat ovat epärehellisiä "tilanneanalyysissään"

eivätkä myönnä että olivat tukemassa vain ideologista operaatiota, jonka päämäärä on yhä vallan kaappaaminen, demokratian poistaminen, tuloerojen maksimointi, pankkien vallan lisääminen, keinottelun maksimointi rahaeliitille, suurarmeijan kasvattaminen kaappauksen varmistamiseksi, pohjoismaisen

mallin tuhoaminen täysin "Chigagon poikien" (tuhokapitalismin eli uuden imperialismin think tank) ja Thatcherin talousterrorin toistamiseksi ja kaikki oli tiedossa alusta saakka ja siksi Ruotsi ja kaikki muut pohjoismaat jäivät euronterrorin ulkopuolelle - ja Suomi on yhä laittomasti euroon sidottua lakeja rikkoen.

Meillä on nyt vain 70-luvun tehokkaat keinot ja valtionyhtiöt taas käytettävissä jos haluamme oman demokratian ja oman talouden palauttamisen, elintason palauttamisen.

Pohjavesiä ja kaivoksia pörssieliitin operaattorit ovat valmistelleet 26 vuotta myytäväksi ilmaiseksi.

Kaikki on kansallistettava takaisin, valheilla luovutettu Kemira on väh 200 miljardin arvoinen ja sen arvosta valehdeltiin eduskunnalle.


EU:ta on lobattu alusta asti vain fasistisella retoriikalla.

Älkää erehtykö eliitin motiiveita - katsokaa historiaa.

Kansanedustajien keskeisin motiivi on pelko.

Tai itse he "haluavat olla huolettomia" eivätkä halua olla "pesänlikaajia" kun puolue-eliitti ja kabinetit käskee perustuslain vastaisesti kansanedustajia toimimaan rahaeliitin vaatimien linjauksien mukaisesti.

Missä on suhteellisuudentaju? Hallitus ja EU ovat ne äärioikeistolaiset tahot jota vasemmiston tulee vastustaa. Mutta ei näytä olevan EU-vastustusta kuin vain piipityksenä. Eivät nationalistit kadulla ole tuhoamassa suomalaista yhteiskuntaa vaan europuolueet, jotka tukevat Suomen toimintaa USA:n hyökkäysodissa ja väestönsiirrossa.

Puolueiden ehdokkaiksi valitaan "helposti ryhmässä innostuvia" laumasieluja. Joita on helppo ohjata pelko-innostus -akselilla. Hyvin helppo sillä he eivät ole sivistyneitä eivätkä ymmärä mm Suomen historian totaalista vääristelyä ja Vatikaanin paavikeisarien rahoittamia ristiretkiä Suomeen ja jo suomalaisten "Ruotsin" aluueelle vuonna 400  imperialistisen terrorikulttuurin luomisessa, elitismin luomisessa.

Puolueet ovat se demokratian todellinen este. Perustuslaki ei anna mitään valtaa puolueille mutta nyt puolurahoituksllakin puoluejohto esiintyy korkeimpana valtana ja uhkailijana kansan edustajille.

Systeemi on pahasti romahtanut laittomuuteen.

  SDP - uusi toivo lopettamaan eliitin veronkierto ? 
Demarit ovat vakavia poliittisia huijareita kun eivät tunnusta selkeästi että 
1) demaripuolueen suurin muokkaaja, taustaoperaattori Väinö Tanner oli tuomittu natsi toimien 20-30-l natsien kanssa  ja 
2) CIA kaappasi Tannerin avulla 30 vuoden laittomalla lahjonnalla demarit täydellisesti CIA:n ohjaukseen CIA:n valitsemilla ei-vasemmistolaisilla soluttautujilla mitä se on yhä hysteerinen USA:n imperialismin puolustaja ja Suomen taloudellisen itsenäisyyden tuhoaja. SDP ei ole tehnyt koskaan uudistusta eikä poistanut solutettuja fasisteja. 
SDP on ohjelmoitu valevasemmisto kuten vasemmistoliitto eikä estä tuhokapitalismin etenemistä pohjoismaisen mallin hävitysbakkanaaalissa.


Eduskunta on täytetty moraalittomilla pyrkyreillä, rahaeliitin ihailijoilla sillä puoluekoneisto valitsee ja tukee vain sekärangattomia ja humanismia halveksivia vaaleihin. Uhkailukoneisto on aina valmiina iskemään itsenäiseen kansanedustajaan ja supo sekä armeija siinä mukana CIA:n uhkavalheita levittämässä.

Vain yleislakko ja sadat alkot voi auttaa taas suomalaisia kuten 70-l 1100 lakkoa toi pohjoismaisen mallin Ruotsin tasolle.
        II

  Mediasota, kolonisaatiokulttuuri

"Journalistit" pakottavat suomalaisille retoriikkaa jossa amerikkalainen kolonisaatio on ikäänkuin välttämätön ilmiö, länsimaisuuden ehto vaikka välillä myönnetäänkin terrorin seuraamuksia niin maailmankuvan mallin ehdot ovat retoriikan "ehtoja" ja länsimiasuuden ehtoja lukijoille. suostuttelevaa ja rajaava suggestiota "hyväksynnän ehdoista", "kuinka olen länsimainen ja pelkään CIA:n ja Hollywoodin luomia pelkokuvia nautinnollisesti". Propaganda on täysin ohjattua ja käsikirjoitettua psykologiselta dynamiikaltaan.
USA:n Senaatti haluaa toimia ohi presidentin. 30.12.2016 John McCain (R-Arizona), Amy Klobuchar (D-Minnesota) ja Lindsey Graham (R-South Carolina), vierailivat 
Näytä lisää


U.S. Senator John McCain says that the United States will not strike a "Faustian bargain" with Russian President Vladimir Putin, amid speculation that President-elect Donald Trump could scrap sanctions in a bid to improve ties.
RFERL.ORG|LISÄÄJÄ: RFE/RL'S UKRAINIAN SERVICE
III

Vaalien aikana HS toimi vaaijyränä eikä kertonut asialinjalla Trumpin linjauksista kuin suomalaiset olisivat olleet Hillaryn äänestäjiä, totaalisuggestiota globalaisaation imperialismin puolesta josta on jäänyt koukkuja ja mm nuoret valevasemmistolaiset tämän pirullisen kouluissakin tapahtuvan amerikkalaistamisen takia luulevat olevansa "osa-amerikkalaisia" kuin kokkarit. Kolonisaatiosuggestio on vahvaa, 80-luvullakin sosiologiset vertailut huomasivat että suomalaiset ovat ohjatussa käsitysmaailmassaan Euroopan amerikkalaisimpia ja ohjattavimpia - tietysti huikean sensuurin ohjaamina

Uusi luuta alkaa lakaista. Todella hyviä uutisia, kun CIA:n porukka saa kenkää.


Yhdysvaltain tuleva presidentti haluaa supistaa maan korkeimman tiedusteluviranomaisen organisaatiota, kertoo WSJ.
HS.FI

   IV


Arhi Kuittinen  Siis Helsingin päättäjät ovat hyvin lahjonnan kelkassa eli hyvä veli lupauksien voitelemia, voivat nyt rauhoitella "yleisöä" puhumalla huolesta mutta suojelevat Helsingissä ehkäpä 10000 palkasotilasta, sotarikollista, salakuljettajaa, raiskaajaa jotka ovat unelmamatkalla toteuttamaan "itseään" ja CIA-mossadin käskyjä.

Utareprofeetta vaati kirkkaita silmiä ja nyt syyttää kirkkaita silmiä. Miettikää tätä kaaoksen retoriikan keinoja ja käsienpesua.
Utaretutkija myöntää, että paskat on tullu housuun....kehottaa nyt maalaisjärjen käyttöön! Eli kirveitä valmiiksi?

EU - sodanlietsoja, laittoman vallankaappauksen takaaja, uusnatsien aseistaja Puolan kuatta, CIA natsien rahoittajana 60 vuotta:

    V


  Yliopisto


 - "Uudistus" - "vapauttaa valtion valvonnasta"

     Vapaus! Rahat pois koulutuksesta ja valvonnasta.

Mutta kenen hallintaan? Kenen "vapaus"? Oligarkkien, teollisuuseliitin, suomenruotsalaisen eliitin poliittisten rahastojen ja Amerikkalaisten hyökkäyssotien lobbareiden geopoliittiseen ideologiaan.

EU pelastaa pankit ja asettaa yksityisihmiset takaaman veronmaksajina eliitin voittotriljoonat paratiisisarilla.


    Tuhokapitalismin täydellinen käsikirjoitus.

  • Uskonto eliitin etujen hyvistä aikeista. EU on aina toistanut kirkkokulttuurin keinoja ja eliitin absoluuttisen ja salaisen vallan ihailua. 

Sensuuri - eliitin tärkein ase vastarintaa vastaan tappamistakin ennen;

EU ja teknokraatit ajavat diktatuuria, byrokraatit ovat innoissaan identiteetin tuhoamisesta

Dick Eastman | Rockefeller and Kissinger declared war on middle-class America – a war we are still fighting today.
21STCENTURYWIRE.COM


John Batchelor has an extremely popular political talk show on America’s largest radio network, WABC.He has Stephen Cohen on live in the studio almost every…
RUSSIA-INSIDER.COMTervetuloa lukemaan blogiani. Tarkoituksena on rähistä ja meuhkata estottomasti yhteiskunnallisia asioita poliittisesti epäkorrektisti ja liiemmin…
RAYHABLOGI.BLOGSPOT.COM|HENKILÖLTÄ SAMI PARKKONEN


Tervetuloa lukemaan blogiani. Tarkoituksena on rähistä ja meuhkata estottomasti yhteiskunnallisia asioita poliittisesti epäkorrektisti ja liiemmin…
RAYHABLOGI.BLOGSPOT.COM|HENKILÖLTÄ SAMI PARKKONEN


Virkamiesten epätasa-arvoisuusterrori on pahinta natiivisuomalaisa kohtaan. Maahanmuuttajille annetaan lapsituet sekä runsaat "harkinnanvaraiset tuet" kun köyhät suomalaiset eivät saa lainjkaan lapsitukia.

Tämä on vihapolitiikkaa natiiveja vastaan.

Maahanmuuttajien tuet on tuotava julkisuuteen.

Demekratiassa ei saa olla salaisia virkamiesten päätöksiä. Emme elä nyt demokratiassa vaan salatussa oikeistolaisessa virkamiesdiktatuurissa mutta voimme vaatia demokratian takaisin.

Journalismi toistaa nyt CIA:n sotapolitiikkaa: Suomeen roudataan palkkasotilaita, rikollisia, ylijäämämiehiä ja terroristeja Irakista, Afrikasta mutta journalistit puhuvat Syyrian lapsista. Tämä on kaaoksen tuottamispolitiikkaa ja sotilaallista väestönsiirtoa sotilaallisiin tarkoituksiin.


***
Niillä alueilla, joita hallitaan poliittisen islamin tai muiden ääriuskonnollisten periaatteiden nojalla, feministit ja muut tasa-arvon puolustajat on vaimennettu. Heitä ei päästetä vaikuttamaan. Länsimaissa voisimme mielestäni aktiivisemmin taistella myös niiden naisten oikeuksien puolesta, jotka elävät keskuudessamme alistettuina tietyn uskonnollisen ideologian nojalla. Ei pitäisi kuunnella verukkeita, joissa vedotaan “kulttuuriin” tai omien “perinteisten tapojen” noudattamiseen. Kaikki sellaiset perinteet ja tavat, jotka ovat ristiriidassa tasa-arvon periaatteiden kanssa, on minusta kitkettävä länsimaista.
Alan Salehzadeh  • "Radikaali muslimisaarnaaja Libanonissa Yle Uutisille: Syyriassa kymmeniä suomalaistaistelijoita
Syyrian sisällissota vetää puoleensa yhä enemmän ulkomaalaisia taistelijoita. Arvioiden mukaan heitä taistelee kapinallisten puolella useita tuhansia. Toimittajamme Kari Ahlbergin Libanonissa tapaama sunni-kapinallisten värväri väittää, että Syyriassa on tällä hetkellä 35–40 suomalaista."A flood of uncontrolled war refugees from Syria, Libya, Tunisia and other Islamic countries destabilized by Washington’s "Arab Spring" Color...
RONPAULINSTITUTE.ORGSiis ei olekaan työvoimapulaa?

Toinen virkamies kiljuu työvoimapulaa ja toinen taas vaatii työttömiä orjiksi
 ja verorahoja siten suuryhtiöille lisää.Valtiovarainministeriö (VM) aloittaa tänään keskiviikkona ensi vuoden budjetin kasauksen poikkeuksellisen vaikeassa tilanteessa. Valtiosihteeri Martti Hetemäki…
HS.FI

Sosiaalifoorumi Helsingissäkin on lobannut rajojen avaamista ja islamin rasismin hyväksymistä.

Rockefellerien ym imperialistien sitä Suomessa aluksi rahoittaen .Suurmoskeijan hanketta ajavan Helsingin apulaiskaupunkijohtajan Ritva Viljasen tulot ovat olleet viime vuosina aivan omassa mittakaavassa.  MVLEHTI.NET


Eliitin kaaospolitiikan tukijat nostetaan lain yläpuolelle 

"No space left in British jails for all pedophiles – police chief


Hyvä ja paha terrorismi - Kulttuurivihkotkulttuurivihkot.fi 

"Syyriassa Suomi tukee aseellista kapinaa  
ja Jemenissä puolestaan diktaattorin aseellista sortoa. Kummassakin tapauksessa eniten hyötyvät terroristijärjestöt.Tällaisen politiikan jatkaminen Euroopassa ja Suomessa on varma resepti epävakaudelle ja uusille murhenäytelmille." 
Suomessakin halutaan lisätä poliisivaltiolle kuuluvia piirteitä ja luoda DDR-henkistä kansalaisiin…
KAARLE.PUHEENVUORO.UUSISUOMI.FI
                    

Kymmenillä suomalaisilla tutkijoilla ja taiteilijoilla oli innostuneet suhteet Kolmanteen valtakuntaan.
HS.FI

There’s no denying the emails Julian Assange has picked up from inside the…
WEARECHANGE.ORGPictures have emerged that appear show British special forces protecting ISIS militants in Syria.
YOURNEWSWIRE.COM|TEKIJÄ: SEAN ADL-TABATABAIThe Somalian migrant who murdered asylum worker Alexandra Mezher has been sentenced to psychiatric care in a Swedish court for manslaughter.
BREITBART.COM
  Malmössa oli puoleen yöhön mennessä täysi hulina päällänsä. Illan aikana ehti palaa ainakin 4 autoa. Ensimmäinen hälytys tuli klo 22.26 kun Delsjökadulla oli auto liekeissä. Palopäällikkö Pa…
PAAVOTAJUKANGAS.COM
Helsingissä ulkomaalaisten (siis myös maahanmuuttajien lapset raiskaajina) osuus raiskauksissa on 20 v. noussut 25 kertaiseksi, nyt n 90% raiskauksista.Monokulttuurin työryhmä tilasi muutamasta Ruotsin eri käräjäoikeudesta…
KANSALAINEN.FI


Eliitin jatkokertomus: eliitin kolonisaatioprojekti jatkuuRuotsi pakollisena oppiaineena alistaa suomenkielisiä. Miksi ruotsi ei ole samanlainen kouluaine kuin muutkin? Miksi puhutaan pakkoruotsista? Onhan muitakin pakollisia aineita. Tätä moni ihmettelee. Ihmettelijät ovat oikeilla jäljillä.…
BLOGIT.ILTALEHTI.FI|HENKILÖLTÄ ILMARI ROSTILA
     Suuri kilpailukykykirja: 1984  

Elitismin palvominen, häpäisy, salailu ja tarkkailkaa toisianne
#uusivuosi #eduskunta #soshallitus #vasemmisto #demarit #sipilä #juhasipilä #anttirinne #oikeisto #keskusta #kokoomus #yhteiskuntasopimus #yleislakko  #kuntavaalit #kuntavaalit2017 #eduskunta #maantapa #hsuutiset#yleuutiset #journalismi #propaganda #suomi #finland

Ei kommentteja: