sunnuntaina, helmikuuta 14, 2016

Vasemmistonuoret vikisevät mutta tukevat EU:n kuripolitiikan ja veronkierron allekirjoittajiaVasemmistonuoret vinkuvat ja vikisevät mutta eivät tee johtopäätöksiä Arhinmäen ja Lin katastrofista, eurojuntan talouskaaoksesta, jota vasemmistoliitto on tukenut - konkrettisesti allekirjoittivat Kataisen hallituksessa Suomen sitoutumisen Brysselin ja IMF:n määräämään "talouskuriin" ja valtavaan eliitin veronkiertoon.

1800-luvun vasemmisto puhui lokaalisesta tietoisuudesta lokaalin solidaarisuuden kautta, vain paikallisdemokratiaa vasemmisto ajoi.

Jonka arhinmäkeläiset haluavat kieltää ja unohduttaa.

Alkuperäiset vasemmistolaiset ajoivat pois porvarien kuljettamat vieraat halpatyöläiset. Lokaalin on puolustauduttava ja se on ainoaa vasemmistolaisuutta.theguardian.com

Vasemmisto on luonut kriisin hallitsemattomuuden alistumalla pankkiirien suuruudenhulluudelle, eurohulluudelle, suurvallan rakentamiselle - ja konservativiinen oikeisto on taas valmistautunut lopputulemaan.
 
 

 Financial Times turvautuu ironiaan koska joutuu tunnustamaan aidon perinteisen vasemmiston ainoaksi eurooppalaisuuden pelastajaksi:

Financial Timesin kolumnisti sanoo, että EU:n valtapuolueet vievät maitaan kohti ydintalvea, talouslinjallaan.

Semmosta hytinää täällä Suomessakin on. Julkiselle sektorille pitäs investoida, mut näähän vaan leikkaa ja leikkaa.
Ei se kyllä traagista ole, että vasemmisto on oikeassa, vaan se, että oikeassa oleva vasemmisto ei ole vallassa.

 

" Eipä näytä vasemmalta löytyvän ruutia aloitteisiin NATO-vastarinnan vahvistamiseksi ja EU:n rahaliitosta, talouskurista ja sisäisen devalvaation pakkopaidasta irrottautumiseksi. Talouskurisopimus kun tuli hyväksyttyä edellisessä hallituksessa "  - Jyrki Yrttiaho julkaisun.Tässä se on,

Li Anderssonin ja Arhinmäen suojelemien natsien paljastus.
Vasemmistoliitto puhumassa kokomuksen ja fasistien länsimaisista arvoista.

Vasemmistoliittokin on uponnut feodaaliseen stalinismiin kuten kokoomus ja sdp,
johtajakulttiin, eikä vasemmisto nouse vastavoimaksi ilman oikeiston korruptioon ja eurovalheisiin uponneen eliittinsä vaihtamista. 


Saksa ja Suomi eivät ole julistaneet sotaa mutta ihmeesti sotilaita ja sotaa on Irakissa, Malissa, Syyriassa, Libyassa, Afganistanissa. Juuri myönnettiin että suomalaisia aseellisia sotilaita on nyt Irakissakin kun viime vuonna se myytiin ensin aseettomina neuvonanatajina.

Well, well. 
Vihreät ja vasemmistoliitto, te naton nartut. 


Ei kommentteja: