perjantaina, helmikuuta 26, 2016

Sotilasvallankaappaus etenee Suomessa

" Puolustusvoimien komentaja ( ja poliittiset taustat) ohjaavat prosessia. Siksi Nato-isäntämaasopimus on komentajan allekirjoittama. Sotilaallinen, demokraattisesta kansalaismielipiteestä riippumaton linja on myös Suomen perustuslaissa. Komentajan ja ylipäällikön/presidentin välissä ei ole demokratiaa. Sotilakäskyasioissa puolustusministeri on parhaimmillaan läsnäolija. Eduskunnan puolustusvaliokunta ja ulkoasiainvaliokunta ovat ulkona, eivätkä saa oleellista tietoa eivätkä asiallisia vastauksia. (Tämän todistan henkilökohtaisesti). Jos ministerillä olisi rohkeutta vaatia valtioneuvostoon kantaa, ehkä vähemmän näkisimme tätä kuurupiiloa. Keskeiset valtiolliset elimet: eduskunta/puolustusvaliokunta/ulkoasiainvaliokunta, koko valtioneuvosto ovat mm.näissä "USA-harjoittelussa" ulkona. Puolustusvoimien komentajalla on sotilasliittokytkennän rakentamisessa autonomia. Nyt presidentti, Ulko - ja Puolustusministeriö antavat mennä. NATO-yhteys tiivistyy, Venäjä-uhkaa lietsotaan, eikä valvonnan ja puuttumisen välineitä ole... Vain kansanliike, rauhanliike... " 


- Jyrki YrttiahoII Välitön päämäärä Suomen kolonisoimisessa on tietysti suomalaisten rahojen vieminen.
”Jättimäinen kansallisomaisuus kasvaa ulkomailla” 
 Kimmo Kiljunen Studio55.fi:ssä: Eläkerahastojen tuotto elvytykseen. Kimmo Kiljusen kirja Eläkeläisten taitettu itsetunto julkaistiin alkuvuodesta.  Demokraatti.fi toimitus@demokraatti.fi Kotimaa 09.10.2015 14:49 
:: Entinen SDP:n kansanedustaja, vantaalainen kaupunginvaltuutettu, valtiotieteen tohtori Kimmo Kiljunen oli haastateltavana MTV:n Studio55.fi -lähetyksessä tänään. 
– Eläkerahastot kasvavat tunnissa lähes 40 000 euroa. 
- Meillä siis kasvaa koko ajan jättimäinen kansallisomaisuus, pääsääntöisesti ulkomailla. Sitä ei käytetä Suomessa ollenkaan, ja varaa ei ole eläkkeisiin, Kimmo Kiljunen huomautti.Eläkerahastot ovat viisinkertaistuneet 20 vuodessa, 183 miljardiin euroon.Kiljusen muistutti Studio55.fi -lähetyksessä, että eläkerahastojen varoja käytettiin aiemmin kotimaiseen työllisyyteen ja kasvuun. Näin ei enää ole, vaikka investointien ja kasvun luomisen tarve kotimaassa on nyt suorastaan huutava.– Rahat eivät ole Suomessa. 70 prosenttia eläkerahoista, yli 130 miljardia, on siirretty ulkomaille kasvamaan korkoa ulkomaisiin pörsseihin.– Eläkerahastot kasvavat tunnissa monta kertaa enemmän kuin se kuuluisa velkakello, huomautti Kiljunen.Hän ei koskisi eläkerahastojen pääomaan, vain pelkkään tuottoon.– Se olisi voimavaraa, se olisi parasta elvytystä.

III Fasismin kehitys ja terrori on suoraviivaista Amerikan sotataloudessa ja silti "liberaaleina" esiintyvät pitävät Amerikkaa ideologisena johtajana ja massamedian ytimenä http://ireport.cnn.com/docs/DOC-711747


US Senate declares the entire USA to be a "Battleground"
Ei kommentteja: