sunnuntaina, helmikuuta 07, 2016

Hyväntekijän identiteetillä diktatuurin tukijaksi - Suomen traumahistoriaEi tässä ole mitään epäselvää tässä traumojen ja valtionrasismin suossa, pimeässä yössä viuhuvien traumojen ruoskassa. Valehtelun saa lopettaa. Kyllä saa.  • Ruotsinkieliset tekevät vähemmän rikoksia kuin suomenkieliset – syy on arvoitus


            =

" Jokainen suomalainen, joka ei tahdo oppia ruotsia ja käydä kirkossa, on hän jokaisen ruotsalaisen edessä henkipatto"   
- 1622 käräjäoikeuden pöytäkirja www 

Voisi lopettaa valheet, jos luopuisitte kirkkoherran ja puoluejohtajan varpaiden imemisestä, valtamedian valheiden toistamisesta.

Jos luopuisitte historian ja kolonisaation vääristämisestä niin ymmärrys saisi tilaa, miksi sss-hallitus on saanut valtaa taas herrakulttuurin vaatimuksilla ja puolueiden ohjaamisen valheilla.

Psykohistoria on täysin selvä suomalaisen epävarmuuden ja lamaantumisen taustalla: suomalaiset sai tappaa ja ruotsalaisuus oli kaiken antikristuksen, kaiken ilkkuvan pyhä esikuva, kaiken korruption mitta.

Ihmiset houkutellaan tukemaan nyt amerikkalaisten ohjaaman EU-diktatuurin ja sodan edistymistä leikimällä hyväntekijää. "Eurooppa ei saa sulkea rajoja".

Amerikan fasismia nostetaan mainosuutisissa "Venäjän aggressioon" vastaamiseksi - kun Amerika on nyt tuhonnut Syyrian, Libyan, Irakin, Afganistanin ja Ranska on Malin kimussa, Saudit ja Turkki terroristeja ruokkimassa.

Suomalaisten pelastukseksi tarjotaan fantasiaa, sotilaallista liittoa itsekkään Ruotsin kanssa. Käännetään siis kelloa taaksepäin ja kaikki on hyvin, antautuminen Saksalle, Ruotsille, Amerikalle Uudessa Maailmanjärjestyksessä, NWO EU, liittovaltio.

Ruotsi ei auttanut Suomea II ms jälkeen vaikka oli maailman rikkain maa per capita.

EU myytiin meilla rauhanprojektina, nyt venäjävihaa myydään euroidentiteetin suurimpana luojana - kuten ennen talvisotaa ja taas Saksan & Ruotsin johdolla.

    That's it.

Media rikkoo ihmisten todellisuustajun ja syy-seuraussuhteet pohjoismaisesta mallista eivätkä ihmiset vaadi Amerikan hyäkkäysfasismin lopettamista vaan vain tähtikimalletta, "pakolaisten auttamista" sekä sotafantasioitten paisuttamista "Ruotsin liittolainen", "Illallliskutsu Natoon".

Sotien sytyttäjää ja Jugoslavian teurastajaa esitetään hyväntekijänä Suomelle. Nato aloitti Jugoslavian kaaoksen toimimalla CIA:n käsikirjoituksessa muslimimafian aseistajana ja sitten konflikti esitettiin sotarikoksena kun Naton palkkasotilaiden käynnistämä konflikti ja kostokaaos laajeni.
 II

Tapani Kudjoi:: "Oman kotikyläni kirkon edessä oli aikanaan paikallisen ss-komppanian muistomerkki, valkoinen risti. Sen paljastamistilaisuudesta oli maakuntamuseossa valokuva, jossa lotat ja elossa olleet komppanian jäsenet tervehtivät sitä kuin kolmannessa valtakunnassa konsanaan.
Jossain vaiheessa muistomerkki oli vähin äänin kadotettu jonnekin. Kun kerroin mitä oli tullut vastaan, minua ei uskottu.


  • Uusi tutkimus Suomen fasisteista:

    Tahallaan unohdettu historia 

"Jännä nähdä, kuka suuttuu. Ensi keskiviikkona ilmestyvä Suomalaiset fasistit (WSOY) on harvinaisen teräväreunainen historiantutkimus. Se viiltää aihettaan röyhkeän pelottomasti, ja muutama lukija saattaa hyvinkin parahtaa. Historiantutkijat Marko Tikka ja Aapo Roselius pyyhältävät haastatteluun takki auki Tampereen yliopiston uumenista. Kansallisradikaalin Suomen historiaa avaavan luentosarjan tuorein sessio on juuri päättynyt.
Ensin oli vaiettu vuoden 1918 tapahtumat, ja toisen maailmansodan jälkeen syntyi uusi vaikenemiseen vihkiytyneiden piiri, suomalainen omertá.
Luetaan suoraan kirjasta: "Yksilöllisen ja kansallisen edun nimissä oli häivytettävä näkymättömiin niin fasismi, järjestöt, tunnukset, laulut, puoluerihkama, univormut, runot, julkilausumat, sotatavoitteet, tulevaisuudenkuvat kuin tietyt sota-ajan tapahtumatkin."  Aamulehti 2016


Valkoisten joukkomurha-militantit olivat 90% suomenruotsalaisten johtamia, eliitin armeija.

Taitavasti tutkijat väistelevät suomenruotsalaisten sukujen fasismia ja yhteyksiä Saksan ja Italian fasisteihin. Suomestahan oli tuhottu myös Mussolinin lähettämien aseiden listat kunnes naistutkija älysi lähteä Italiaan - kolmasosa kaikesta tuesta tuli Mussolinilta jatkosotaan.

 Mannerheimin kirjeet Hitlerille on yhä salattuna.

Tänne voi kirjoittaa kommentin

  III


Museoviraston tutkija leimaa historiaa poliittisesti ja jatkaa suomenruotsalaista historian väärennystä:
– "Suurista ryöstösaaliista tai suomalaisten sotureiden jättämistä jäljistä ulkomailla taas on merkkejä hyvin vähän."
Eli ei todisteita suomalaisten hyökkäyksistä MUTTA tutkija toteaa aseista ja korkeasta teknisestä kulttuurista käsittämättömän johtopäätöksen ideologisella paatoksella:
- "Tämä viittaisi siihen, että täällä on arvostettu kuolemaan liittyvien kulttien ja rituaalien yhteydessä sotureihin tai soturiuteen liittyvää symboliikkaa", Joonas Ahola sanoo.

Aivan jumalattoman törkeää suomalaisten demonisoimista, yhä vaan suomenruotsalaisten luoma halveksunnan kulttuuri elää virkamiesten oppimassa väärentämisen linjassa. Suomalaisten puolustusarmeija leimataan ainoana Euroopassa kuolemankultiksi. Ja aikuiset ihmiset lukevat tämän massamediasta eivätkä reagoi mitenkään? Ohjelmointi etenee, muuta ei voi sanoa.
 


" Nyt eliitti on järjestänyt asiansa niin, että esiinnoussut "antifasismi" maahanmuuton puolesta toimii pelkästää vahvistuvan paljon hienovaraisemmin rakenteellisen fasismin katalyyttinä. Punavihreys on fasismin katalyytti, ei sen vaihtoehto. Fasismi olisi helppo torjua, jos sille olisi olemassa vaihtoehto. Nyt sen sijaan ihmiset rakentavat sisäänsä hienovaraisen psykologisen torjuntamekanismin, joka estää fasismin luonteen näkemisen.
- KÄYMÄLÄ
kuuntele kohdasta 7:50

Psykohistoria ja odottava trauma


Suomenruotsalaisten ainoa erillis-identiteetti on ylimielisyys. Historian totaalisella väärentämisellä "Olemme hyväntekijöitä opetimme suomalaiset pakolla lukemaan"

 Erottuminen pappiskultin ja aateliston julmuuden  säröllä. Suomenruotsalaiset paikkakunnat eivät ole ottaneet irakilaisia miehiä vaikka rkp:n edustajat ovat kiljuneet suomaliasten itsekkyydessä rajojen avaamista vastaan. Suomenruotsalaiset vaativat myös vapautuksen karjalaisten vastaanottamisesta  ja rasismi palkittiin silloinkin.

Se on saavutettu historian väärentämisellä. Hyväntekijät. Tätä ylimielisyyttä esitellään hyväntekijän identiteettinä. Sivistyksen airut. Koulussa opetetaan että Ruotsi valloitti Suomen "ilman miekkaa", "kristinukso levisi kauppapaikoilta" ja kirkko asetti pakkosukonnon Suomeen vain hyväntahtoisuuttaan sivistääkseen rumia metsäsuomalaisia.

Jos ruotsissa joku perustaisi "ruotsinsuomalaisen kansanpuolueen" puolueen, häntä pidettäisiin täysin tärähtäneenä ja luultavasti laitettaisiin mielisairaalaan välittömästi.

 Ahvenanmaa saa 400-600 milj e ylimääräisiä tukia joita itä-Suomi ei saa. Parhaat länsitontit ovat kulkeutuneet kolonisaatiovarkauksista suomenruotsalaisissa suvuissa. Suomenruotsalaiset rikkaat säätiöt ovat tärkein poliittinen ase Suomessa ja silti ne toimivat verovapaina - vaikka toimivat politiikassa.  Hyperborea, kreikkalaisen kulttuurin luoja


Tänne voi kirjoittaa kommentin

" Valkoisten joukkomurha-militantit 1917-1919 olivat 90% suomenruotsalaisten johtamia ja rahoittamia, suomenruotsalaisen eliitin armeija. Laittomia. Suojeluskunnan murhaamien joukkohaudat ovat Euroopassa ainoat fasistien murhaamien joukkohaudat, joita valtio kieltää avaamasta ja tutkimasta.

Taitavasti tutkijat ja toimittajat väistelevät suomenruotsalaisten sukujen fasismia ja yhteyksiä Saksan ja Italian fasisteihin 20-40-luvuilla.
Suomestahan oli tuhottu myös Mussolinin lähettämien aseiden listat kunnes naistutkija älysi lähteä Italiaan - kolmasosa kaikesta tuesta tuli Mussolinilta jatkosotaan.

Mannerheimin kirjeet Hitlerille on yhä salattuna. 1917-1921 joukkomurhien lukumäärää vähätellään yhä suljettujen joukkohautojen avulla. oikea lukumäärä on 70000-80000 myrkyillä, nälällä, kiduttamalla, hirttämällä, maahan hautaamalla, kylmyydellä tapettuja.

Keskustelu sisällissodan aloittajasta on naurettavaa. Eliitti terrorisoi eduskuntaa ja lopetti sen toiminnan kasakoiden avulla. Valkoiset aloittivat sodan mutta mitä tekee rotary-rehtorien koulusysteemi ja massamedia totuudelle? - Arhi Kuittinen Helsinki "

Tieto on valtaa,
väärennetty tieto vielä suurempaa valtaa.
http://www.hs.fi/sunnuntai/a1454657055916
Aikovatko hallituspuolueet siirtää päätösvallan Suomesta Brysseliin?# politiikka ulkopolitiikka ssshallitus sss-hallitus stubb sipilä keskusta demarit kokoomus vihreät vasemmisto vasemmistoliitto valevasemmsito Finland Suomi Norden Nordic EU Euroopn unioni euro rahaliitto nato Ei kommentteja: