sunnuntaina, helmikuuta 21, 2016

Vasemmistoliitto ansassaMiksi vasemmistoliitto ei tee yksinkertaista verolistaa, jossa suuryrityksille ja eliitille korotetaan progressiivisia ja absoluuttisia veroja takaisin 80-luvun pohjoismaiseen malliin?

  Ovatko rikkaat yhteiskunnan ulkopuolella vasemmistoliiton yhteiskuntamallissa?


Miksi te älykkäät julkisuudessa liikkuvat vasemmistolaiset ette kerro että EU maksaa nyt suomalaisille vähintään 14 miljardia vuodessa, min 4 miljardia Venäjää vastaan käytävän taloussodan tahallisen laman takia ja huimat 7500 miljoonaa joka vuosi Suomi antaa tullimaksuistaan suoraan EU:lle?  Miksi?

Pohjoismaisen mallin tuhoamiseksi?

Miksi te toistatte rkp-EVA-kokoomuksen talousmalleja? Miksi?

Eliitin maailmankuvaa eliitin etupolitiikan mukaisesti - pohjoismaista mallia vastaan.

Suomeen tuotetut haittamaahanmuuttajat ja elintasoseikkailijat maksavat nyt joka vuosi 4500 milj euroa ja vanhuksemme kuolevat aliravitsemukseen, lapset vajoavat sivistymättömyyteen ja depressioon. Pakolaisista puhuttiin markkinointipuheena jo somalialaisista mutta ei puhuta pakolaisten palauttamisesta vaan "maahanmuuttajista" jotka eivät arvosta humanismia. Irak ei ole sota-aluetta, Somalia ei ole sota-aluetta.

Tietävätkö vasemmistoliiton jäsenet että puolue oli leikkaamassa 5 miljardia koulutuksesta ja lapsilta - joka vuoden budjetista eli 50 miljardia 10 vuodessa? Samalla kun vasemmistoliitto lisäsi hallituksessa eliitin veronkiertoa 3 miljardia vuodessa.  

Miksi vasemmistoliitto ei kerro jäsenilleen että laiton veronkierto Suomessa on n 15 miljardia vuosittain ja laillinen veronkierto sekä ulkomaisten pörssiyhtiöiden tuet yli 27 miljardia vuosittain. 

Miksi vasemmistoliitto ei vaadi vallankaappausta yrittävien kenraalien armeijan toiminnan kieltämistä Amerikan hyökkäyssodissa toimivan naton kanssa?

Miksi vasemmistoliitto tukee yhä  Kiovan natseja, laitonta vallankaappausta ja joukkomurhia?

Vasemmistoliitto venäjävihan lietsojina, Vatikaani-eliitin 2000 vuoden unelmaa lietsomassa??

Miksi vasemmistoliitto ei vaadi 1970-luvun ihmeellisen nousun ja ammattitaidon edellyttäneitä valtionyhtiöitä takaisin?

Miksi vasemmistoliitto ei kerro että Suomi on ainoa maa maailmassa joka voisi kaivaa kaivostoiminnallaan aivan kaikki teollisuuden raaka-aineet itse ja turvallisesti korkean teknologian valtionyhtiöillä? Miksi vasemmistoliitto ei vaadi satojen kaivosalueiden välitöntä kansallistamista  Miksi?

Miksi vasemmistoliiton johtajat toistavat porvarien valheita ja harhoja?

Kelvatakseen eliitille?


Vasemmistoliitto on jämähtänyt johtajakulttiin, jossa Arhinmäki ja Li ovat vaatineet Suomen taloudellista ja sotilaallista uhraamista eurojuntalle Saksan määräämänä.

Vasemmistoliitto on siunannut amerikkalaisen sotaimperialismin uskomalla amerikkalaisten pankkiirisukujen rahoittaman "hyväntekijä"-roolifantasian ja oikeistolaisen feminismin, jossa ei vaadita hyökkäyssotien lopettamista ja keiletään puhumasta imperialismista mutta vaaditaan hyväntekijöiden uhrautumista imperialismin kaaoksen ja geopoliittisten päämäärien koskemattomuuden tähden.

Missä on aito 1800-luvun vasemmisto, joka ei hyväksynyt tehtaanomistajien väestönsiirtoja paikallisväestön erottamiseksi? 

Koulutusta, tutkimusta ja pohjoismaista suuren ihmisarvon hyvinvointia ajetaan alas voimakkaalla vauhdilla.

Vasemmistoliiton avulla.Nato oli mukana jo Vietnamin sodissa ja teki 15000 terrori-iskua CIA:n ja Vatikaanin kanssa leimatakseen vasemmiston toisen maailmansodan jälkeen.

EU on vain natseja rahoittaneiden pankkiirien suuri vallankaappausidea.
  II


Eduskunnan pitäisi hajottaa hallitus ja vaatia presidenttiä eroamaan, kansanedustajia tulee painostaa, kaikki muu on nyt höpötystä naton ja maihinnousun estämispuheissa.


 

Suomi on luokitellut USA:n ystävämaaksi, jonka kanssa pitää olla hyvät suhteet. Näin siis päättivät eduskuntapuolueet presidentin johdolla 19.12.2014. Jo sitä ennen Suomi oli osaltaan hyväksynyt ns. Isäntämaasopimuksen, joka avaa Natolle Suomen satamat ja lentokentät. Vielä vakavampaa on se, mitä nyt on tapahtunut. Nato-maa, kuten USA, voi vain ilmoittaa Suomelle, milloin se tulee harjoittelemaan Suomeen.
Mieleeni on noussut kysymys: onko Suomi käytännössä siirtynyt kenraalien valtaan? Poliittinen johto näyttää joka tapauksessa olevan ulkona tapahtumista kuin lumiukko. Kiistellään siitä, kenen ensin pitää saada tieto amerikkalaisten tulosta, mutta ei siitä vaarasta, mitä amerikkalaisten harjoittelu merkitsee Suomelle, joka on ydinasevaltion naapuri.III


 Persujen valheet


 Mikko Elo    Mietin, miksi poliitikot menettävät loputkin uskottavuudestaan kansan keskuudessa. Tässä pari esimerkkiä.  Torstai-illan a-studiossa toimittaja kysyi, miten ulkomininisteri Soini aikoo toteuttaa kaksi vaalilupaustaan.  1. Miksi Soini ei vaadi kansanäänestystä EU:sta?   2. Miten Soini aikoo lunastaa lupauksensa parempien EU-ehtojen saamiseksi Suomelle? Molemmat olivat siis vaalilupauksia. Soinin vastaus oli kuin suoraan helppoheikiltä: hän ei nyt esitä niitä, kun ei ole kannatusta.
Onko Soini edes esittänyt näitä vaalien jälkeen?  Itse en muista hänen tehneen näitä ehdotuksia. Eikö tällainen toiminta täytä jo petoksen tuntomerkit? Samanlainen petos oli vielä Soinini muka "tietämättömyys" amerikkalaisten hävittäjien tulosta Suomeen. Hän "selvitytti" asian, vaikka oli ollut tekemässä päätöstä jo marraskuussa.
Kyllä Suomen kansa saa paljon kärsiä! ja tilannetiedotus

 Olen viime minuutit katsellut Britannian uutiskanavia BBC ja Sky News. Uutisten mukaan pääministeri Cameron on raivoissaan, kun Lontoon suosittu pormestari Boris Johnson on ilmoittanut kannattavansa Britannian eroa EU:sta. Nyt myös jo 7 Cameronin hallituksen ministeriä kannattaa Britannian eroa. 
Suomen media USA:n kybersodan palveluksessa
Sunnuntai 21.2.2016   - Pirkko Turpeinen-Saari -
Suomen media on USA:n kybersodan palveluksessa. Suomen mediasisältöjä ei mikään eroita Yhdysvaltojen sotahaukkojen informaatiosodasta. Suomalaisten toimittajien heikkoa itsetuntoa näyttää palvelevan se, että he pitäytyvät Washington Postin, New York Timesin ja muiden USA:n hallituksen militaristisen osan äänitorvien tietomaailmassa.

Vasemmistoliitto ja SDP  ovat täydellisiä esimerkkejä CIA:n 50 vuotta jatkuneesta informaatiosodasta ja soluttautumisesta Suomessa.

Kokonaiskuva on vääristetty Amerikan vihollisukuvien mukaiseksi.

Progressives should be appalled by European Union’s ruination of Greece. It’s time to reclaim the Eurosceptic cause
WWW.THEGUARDIAN.COM|HENKILÖLTÄ OWEN JONES

After another failed "summit" attempt to turn the ASEAN countries against China, Barack Obama spent his Feb. 16 press conference denouncing and attempting to…
LAROUCHEPAC.COM

https://larouchepac.com/20160217/history-going-russias-and-chinas-way-not-obamasYli 540000 velallista oli ulosotossa viime vuonna. Valtakunnanvouti arvioi, että ulosottovelallisten määrä tuskin vähenee tänä vuonna.
TALOUSSANOMAT.FI


Yhdysvaltojen johtava Venäjä-asijantuntija, professori Stepehn Cohen, kertoo seuraavassa haastattelussa näkemyksistään tämänhetkisestä tilanteesta…
               FI.SOTT.NET


   
Europarlamentaarikko Anneli Jäätteenmäki (kesk.) pelkää, että EU:n ja Yhdysvaltojen neuvotteleman TTIP-vapaakauppasopimukseen kuuluva investointisuoja ja välimiesoikeus olisi haitaksi Suomelle.
UUSISUOMI.FI
Arhinmäelle

Research conducted by the University of Ottawa on the Maidan “Snipers’ massacre” of February 2014 has shown that the killings of protestors were…
VETERANSTODAY.COM
Kuvituskuva. Suomi ei ole itse halunnut lisätä lakiin EU-direktiivin mahdollistamaa rajamenettelyä Sisäministeri Petteri Orpo väitti Iltasanomien…
KANSALAINEN.FI
Talouskuria tarvitaan ylläpitämään taantumaa. Pörssit vihaavat hyviä talousuutisia, koska ne tarkoittavat keskuspankkien elvytyksen vähenemistä ja helppojen voittojen loppua.
ANTTIRONKAINEN.FI

Sipilä on isäsi
ensimmäinen kuvat first picture :: arhi-kuittinen-helsinki-photo-copyrights Ei kommentteja: