tiistaina, helmikuuta 09, 2016

Suomalainen media on kaikista oikeistolaisin Euroopassa talousaiheissa


Suomalainen massamedia on kaikista oikeistolaisin juuri talousaiheissa varakkaassa Euroopassa - suhteessa väestön suhteellisuudentajuun ja arvomaailmaan.

Britit yleisesti : 

 Joko ihmiset tekevät johtopäätöksiä ymmärryksensä vinoumista - vihreiden ja vasemmiston tuesta talousäärioikeistolaiselle leikkauspolitiikalle Kataisen, Lipposen ja Vanhasen aikana.

"Vasemmisto" on myötäillyt tlaouden teurastusta ja eliitin rasvaamista vastuuttomilla verohelpotuksilla, "verotukiaisilla".

       Finland
What the hell.

Ville Kyrönlahti -- Tämä Hesarin tähtitoimittaja unohtaa sanoa, että Venäjän ilmatuella alueella hyökkäävät myös kurdien YPG ja SDF (Syrian Democratic Forces), jotka valtasivat juuri kolme kylää Azazin eteläpuolella. YPG/SDF kuuluvat myös Yhdysvaltain tukemiin ryhmittymiin, jotka ovat edenneet Itä-Aleppossa Manbijn liepeille USA:n ja Venäjän pommitusten turvin. SDF:lla/YPG:llä, Syyrian armeijalla sen liittolaisilla on Pohjois-Aleppossa yhteinen vihollinen, ns. "kapinallisryhmät", joiden ytimen muodostaa Syyrian al Qaedaan kuuluva Jabhat al Nusra liittolaisineen. "Syyrian hallinto, joka ei ole juuri taistellut Isisiä vastaan, varoitti ulkovaltoja tunkeutumasta maaperälleen..."Tämä taas on täyttä valetta. Huuskon kannattaisi ottaa selvää mitä tapahtuu Aleppon itäpuolella Kuwayrisin ympärillä, Deir Ezzorissa, Itä-Hamassa ja Palmyrassa. Toisekseen hän voisi vilkaista JSN:n journalistin ohjeiden kohtaa 8. jossa sanotaan selvästi, että "journalistin velvollisuus on pyrkiä totuudenmukaiseen tiedonvälitykseen." 
Professori:

Kannattaako maahanmuutto oikeasti?

– "ei voi olla ainoa ratkaisu työttömyyteen"
"Kautta vuosikymmenten talouspoliitikkomme ovat selittäneet, miksi muissa vauraissa maissa vallalla olevat käsitykset taloustieteen suosituksista eivät Suomessa päde. Suomen, minusta kuviteltu, erityisyys antaa talouspoliitikoillemme suuren vallan, koska ulkomaisten asiantuntijoiden käsityksistä voi seuloa ne analyysit ja neuvot, jotka ovat mieluisia."


Taloudella on keskeinen sija suomalaisessa poliittisessa keskustelussa. On vaikea sanoa, onko talouden sija tänään keskeisempi kuin aiemmin, mutta tuskin se ainakaan on pienempi. Vaikeaa on myös ymmärtää, miksi talous näyttelee niin…
KANSANUUTISET.FI


 

Ei kommentteja: