torstaina, helmikuuta 04, 2016

Väestonsiirrot geopolitiikkana valtioiden tuhoamiseksi talousjärjestelmän tuhoutumisessa ja valtataistelussa


Maailmanparannusoperaatio ja väestönsiirrot ovat vain lavaste suojaamaan eliitin kapitalistisen pörssi-ideologian ja keinottelupelin romahtamista. Markkinatalous on tuhottu jättimäisen keinottelukoneiston ja kapitaaliklaanien despotismiin "Amerikan" Wall streetin geopoliittisen sotakoneiston osana.

  • The financial crash is already happening and the central banks are visibly panicking, many are now resorting to negative interest rates for the first time
Luodaan tahallaan lisää epävakautta ja kaaosta mm. väestösiirroilla huomion viemiseksi ja perustelemaan nouseva epädemokraattinen diktatuuri, "vallan pelastaminen", fasismin toisto demokratiaan vedoten, ns "kansainväliset sopimukset" demokratian halventamiseksi ja TTIP-fasismi. 

Valtamediassa vähätellään avoimesti Amerikan fasistista hyökkäyssotatoimintaa, mikä on suora todiste poliittisesta todellisuuden vääristämisestä poliittisena aseena. 

"Pakolaisuutta" käytetään emotionaalisena aseena ja "eurooppalaisten vastuuta" taas Amerikan & Saudien palkkasotilaiden vastuuttomuden ja hyökkäyssodan jatkamiseksi.  
"Aikovatko hallituspuolueet siirtää päätösvallan Suomesta Brysseliin?"
Amerikan hyökkäyssotia siunaavat rajojen aukaisijat ja Amerikan kiitosta pyytävät "maailmanparantajat" eivät puutu lainkaan syvimpään syyhyn, Amerikan akselin ruumiita roiskivaan hyökkäysfasismiin eli hyökkäyskeskeiseen geopolitiikkaan Syyriassa, Ukrainassa ja Libyassa eivätkä välitä Suomen kansalaisten alistamisesta jatkuvissa perustuslain ja EU:n ihmisoikeus-rikkomuksissa.Silti pakolaisille tulee sädekehää kasvattavien mielestä antaa ne oikeudet joita suomalaisilla ei nyt ole. Harhaista maailmanpelastusfantasiaa todellisuuspaolla.

Suomalaisten hylkääminen mentaalisesti, rahallisesti, geopoliittisesti ja emotionaalisesti on amerikanihailun kasvava trendi. Täydelliselle valheelle perustuva maailmanpelastusfantasia, joka on käsikirjoitettu vain Amerikan sotilaalliselle maihinnousulle. Ihmeellinen tietämättömyyden autuus saavuttaa nyt kasvavia kiihkotiloja antautumisesta Amerikalle ja Saksalle, kaikille mediamanipulaation kontrollikeskuksille.  
Valepakolaisten nimittäminen pakolaisiksi on törkeää geopolitiikkaa. Pakolaisromantiikkaa. Irakilaisilla ei ole mitään asiaa Suomeen: köyhyys ja sosiaaliturismi-vaimonetsintä-palkkasotilaanloma ei ole pakolaisuuden määre.  
Assad ja Putin ovat luvanneet Syyrian sisäisille pakolaisille kaikki YK:n valvomat järjestelyt mutta poliittisen eliittimme hegemonia nostattaa vain pakolaishysteriaa eikä anna humanitaarista tukea YK:n tunnustamalle Syyrian hallitukselle. Amerikan geopoliittisen hyökkäyssodan takia.

Mikään Euroopan maa ei noudata 100% kansainvälisiä sopimuksia, ei lähellekään, mikään ei pakota niitä noudattamaan eikä niitä noudateta kuin vain militaristisen politiikan valintalinjojen mukaan.

Kaikki maat toimivat vain oman sisäpoliittisen valtarakenteen ja tilanteen mukaan.

EU toivoo kylläkin riisuvansa ja tuhoavansa demokratiat Amerikan geopolitiikkaa ja hyökkäyspolitiikkaa nyt myös aseena käyttäen, "perusteluna".

On pelottavaa että fantasia pienestä Suomesta maailman pelastajana kiihottaa nyt hyväpalkkaisia (statuksestaan varmoja) ihmisiä tuhoamaan pohjoismaisen mallin ja hyväksymään vallitsevan rikkaiden elitismin samalla kun eliitti on saanut ajettua veroprogression alas eli vain köyhät kärsivät maahanmuuton seuraamuksista ja rankasti kun 30% Suomen varakkaimmista kirkuu maailman pelastamista Amerikan vaatimilla väestönsiirroilla. Olette todella tekopyhiä ja julmia kun vaaditte rajoja auki eliittien veronkierto-orgioiden ja talouskatastrofin vain kasvaessa - eliitin vaatiessa palkkojen laskemista  mm. väestönsiirron avulla.

"Laitapa valtioneuvoston verkkosivuille hakusanaksi eriarvoisuus. Valitse ajanjaksoksi nykyinen hallituskausi. Saat kolme hakutulosta, ja nekin liittyvät vain etäisesti eriarvoisuuden vähentämiseen. Sen sijaan kilpailukyky tuottaa 174 hakutulosta." 


Loputtomien sotien politiikka sotataloutena - Rooman tyyliin, Rooman kohtalolla

  • Top German Journalist Admits On Air That News Agenda Is Set By Government 

   Kokonaismalli eliitin terrorin streategiana: rajaaminen ja ohjaava sensuuri
 

  • "Valtionvarainministeriön kansantalousosaston johtaja Markus Sovala on julkisessa keskustelussa kertonut, että ”nihkeys vaihtoehtoisten laskelmiin johtuu politiikkasuositusten osalta siitä pitkästä kokemuksesta, että jos annat poliittiselle järjestelmälle 2 vaihtoehtoa, valitsevat sen helpoimman.”

Sähköverkkoyhtiö Caruna maksoi 50 miljoonan euron voitoista vain 800 000 euroa veroa. Se tarkoittaa, että sen veroprosentti jäi vain 1,6 prosenttiin. Myös Yle…
Korkman katuu euroon sidottua EU-jäsenyyttä
Ulkopolitiikka muuttaa nyt sisäpolitiikkaa, puolueita voimalla, hyökyaallolla: Merkel toimii Amerikan, Bilderbergin salaliiton ja naton käskyjen mukaan mutta yrittää esittää rajojen aukaisun eettisenä velvollisuutena. Merkel tarvitsee lisää poikkeuslakeja ja kaaosta jotta voi pysyä vallassa.
- Merkelin kannatus romahtamassa. Tuoreen kyselyn mukaan 61 % saksalaisista on tyytymättömiä häneen ja hänen hallituksensa työhön. Kuukausi sitten tyytymättömien osuus oli 48 %.
Das Vertrauen in die Regierung sinkt weiter: Bundeskanzlerin Merkel ist laut einer Umfrage des ARD-Deutschlandtrends dramatisch abgestürzt. 61 Prozent der…
MOBIL.MZ-WEB.DE|HENKILÖLTÄ KARL DOEMENS,


Helsingin poliisi haluaa hankkia valmiusyksikkö Karhulle konekiväärejä ja kranaatteja. Syynä on terrorismitilanteisiin varautuminen.
M.MTV.FI

Onko Teemu Selänne rasisti?


Iceland’s economy was among those hit hardest by the 2008 financial crash, leading to unusually strict treatment of the bankers responsibleWhile the world economy…
OFFGRIDQUEST.COM|HENKILÖLTÄ DAVID
 

Elizabeth Warren Rushes to Bernie Sanders’ Defense
Against Wall Street CEO Attack

 
  • SOROS EI SALAA EUROOPAN HAJOTTAMISSUUNNITELMAA
 George Sorosin operaatiot ohjailevat maahanmuuttajainvaasiota Eurooppaan. Eurooppaan saapuville muslimimaahanmuuttajille annetaan Soroksen “maahanmuuttajan käsikirja”, jossa on Eurooppaa koskevia vinkkejä, karttoja, puhelinnumeroita ja ohjeita. Suppeassa oppaassa on pakolaisia auttavien organisaatioiden puhelinnumeroita.
Opas on kirjoitettu arabiaksi sisältäen Punaisen Ristin, YK:n pakolaisjärjestön (UNHCR) ja muiden pakolaisten matkaa avustavien järjestöjen puhelinnumeroita.
Oppaan painattaa ja jakelee Sorosin Open Society -ryhmään kuuluva “W2eu – Tervetuloa EU:hun” -säätiö, jonka aktivistit jakavat näitä oppaita ilmaiseksi Turkissa.Unkarin hallituksessa olevien kristillisdemokraattien lakimies kertoi George Sorosin rahoittamien kansalaisjärjestöjen haittaavan Unkarin maahanmuuttoviranomaisten työtä.
Istvan Hollik kertoi uutiskanava M1:lle, että Unkarin Helsinki-komitea, Unkarin maahanmuuttajayhdistys (Menedek) sekä Unkarin ihmisoikeusunioni (TASZ) olivat häirintään osallistuneita organisaatioita. Hollik kertoi myös, että Soros rahoittaa näitä organisaatioita säätiödensä kautta, eikä yksikään osapuolista kiellä tätä.
Soros on toistuvasti kertonut näkevänsä itsensä messiaanisena hahmona. Vain suuruudenhullu voi sanoa “Myönnän aina hautoneeni mielessäni yliampuvaa näkemystä omasta tärkeydestäni – suoraan sanottuna kuvittelen itseni jonkinlaiseksi jumalaksi” tai “Lapsuudesta lähtien kannoin jonkin verran melko voimakasta messiaanista fantasiaa, jossa halusin kontrolloida etten joutuisi hullujenhuoneelle. Hullujenhuoneelle tässä on päädyttykin, koska yksi maailman rikkaimmista ihmisistä käyttää miljardejaan muokatakseen Amerikkaa radikaalien näkemystensä mukaiseksi.
kts http://humanevents.com/2011/04/02/top-10-reasons-george-soros-is-dangerous/

Kalyeena Makortoff CNBC:llä
keskiviikkona 14 lokakuuta 2015:
 
“Miljardööri Sorosta arvostellaan kotimaassaan”

Unkarin TV2-kanavan haastattelussa Unkarin pääministeri Orban sanoi ”monien Sorosin tukemien kansalaisjärjestöjen aktivoituneen ja vaatineen hallitusta jättämään rajat auki.” Orban kuitenkin kiisti tiedotusvälineiden tulkinnan aiemmasta puheestaan, jonka mukaan hyväntekeväisyysjärjestöt salaliitossa palvelisivat ulkomaiden etuja. Sen sijaan hän vaati avoimuutta: “Pyydän Unkarissa toimivia kansalaisjärjestöjä paljastamaan ketkä ovat niiden kannattajia ja kuinka paljon ne saavat heiltä.”

Ei ole ensimmäinen kerta kun Open Society -järjestö ja Soros iskeen arkaan kohtaan Itä-Euroopassa. Heinäkuussa Open Societylle tuli ongelmia Venäjän hallituksen kanssa, joka lähes kielsi säätiöitä ja useita demokratiajärjestöjä, joita syytettiin “pehmeiden aggressioiden” suorittamisesta Venäjällä.Open Societyn tiedottaja kertoi CNBC:lle, että järjestö on päättänyt jatkaa tukeaan venäläisille, kunhan tuki pysyy laillisuuden ja verkoston toimeksiannon asettamissa rajoissa."

http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/pamela-geller-orban-lytt-maahanmuuttajainvaasiota-edist-v-n-ja?xg_source=activity
http://news.sky.com/story/1551853/sky-finds-handbook-for-eu-bound-migrants
http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/sorosin-vaikutus-demokraattipuolueen-kautta-the-shadow-party


- The CIA is trying its best to avoid oversight and accountability.
21STCENTURYWIRE.COM

“The truth is, there is no Islamic army or terrorist group called Al-Qaeda, and any informed intelligence officer knows this. But, there is a propaganda campaign to…

COLLECTIVE-EVOLUTION.COM

- See more at: http://pamelageller.com/2016/02/the-democrat-sharia-bill-criminalizing-criticism-of-islam.html/#sthash.uQ7lfAt7.dpuf

Palme and USA geopolitics with neonazis
Vasemmistoliitto nytkähtelee hermostuneesti, kun puolueen linja on yhä kuitenkin sidottu EU:n suuryritysten ja dollaripörssin laajenevan vallankaappauksen tukemiseen, "liittovaltioprosessiin", TTIP-prosessiin:
Henkilön Vasemmistoliitto kuva.  
Russia is now the top crude exporter to China, the largest (or second largest, depending on whom you…
THENEWSDOCTORS.COM


Pääministeri Juha Sipilän (kesk.) kerrotaan olleen silmin nähden tuohtunut sähkönsiirtoyhtiö Carunalle viime tiistaina. Sipilän mukaan EU:n piirissä sallittu verokikkailu on kaiken kaikkiaan vastenmielistä. Kyllä verot tulisi lähtökohtai
MASIK.PUHEENVUORO.UUSISUOMI.FI

Valtiot kahlitaan ja tuhotaan - vale Euroopan yhtenäisyyden projektista
Valtion velasta puhutaan paljon ja suurella asiantuntemattomuudella. Jopa Paul Krugman asian havaitsi. Velasta puhuvat eniten ne jotka siitä vähiten…

AUVOROUVINEN.PUHEENVUORO.UUSISUOMI.FI  • "As many as 250,000 protesters gathered in Berlin, according to organizers

"This is the biggest protest that this country has seen for many, many years," Christoph Bautz, director of citizens' movement Campact told protesters in a speech."
When it comes to official and media opinion on Obama's crowning trade "achievements", the Trans-Pacific Partnership (TPP) and the Transatlantic Trade…
WWW.ZEROHEDGE.COM

" Varoufákis kertoo monimutkaisemmalla tavalla, että raha ei kierrä. 
Yhtäällä — tileillä ja verokeitaissa — on valtava määrä varallisuutta, toisaalla velkavuoret. Yhtäällä varallisuuden keskittyminen muutamalle tuhannelle ihmiselle, toisaalla matalat palkat ja/tai työttömyys. Sekä matalapalkkaisuus että työttömyys nostavat sosiaalikuluja ja lisäävät valtioiden menoja ja/tai velkaantumista luoden menoleikkaus- ja verojenkorotuspaineita.
Keskuspankkien harjoittama, rahoitussektorille kohdennettu määrällinen elvytys (tunnetaan myös nimellä ”kvantitatiivinen keventäminen”) on epäonnistunut; raha ei ole lähtenyt kiertoon, velkaa ei ole haluttu ottaa. Nyt keskuspankit ovat siirtymässä negatiiviseen korkoon, ts. keskuspankit veloittavat rahoituslaitoksia niiden keskuspankeissa olevilla tileillä makaavasta rahasta. Ajatuksena on saada raha liikkeelle.
Mutta entä jos velkaongelmien kanssa painivat kotitaloudet, yritykset ja valtiot eivät halua ottaa lainaa? Silloin raha ei edelleenkään kierrä. Kokonaiskysyntää ei synny.
Ja koska pankkien myyntituote on velka, tämä taas tarkoittaa sitä, että uudet pankkitukitalkoot häämöttävät jo taivaanrannassa."
 
- Riikka Söyring

Unelma
Epäily: Vakavan väkivaltaisen vallankumouksen valmistelu UBERUUTISET.FI

Imagine if your government confiscated your gymnasium at the Y.M.C.A. Then you go down the street to a private gym… and that’s been confiscated too. Imagine...
WWW.TRUTHANDACTION.ORG


Ei kommentteja: