tiistaina, helmikuuta 09, 2016

Suomen hallitus natsien projektia tuottamassa sukellusveneteknologiana - Hesari tunnustaa vasta nyt

Hesari ensimmäistä kertaa myöntää suomalaisten hallituksien laajan ja tärkeän natsiprojektin

 mutta tyypilliseen tyyliinsä vääristää tiedon esilletuontia vääristämällä ja vähättelemällä. 

Tämä oli harkittu ideologinen operaatio ja salassa eikä Suomen oma projekti.  Saksan eliitti rahoitti, käsikirjoitti ja nosti natsit. Natsit eivät olleet mitenkään erillinen projekti Saksan eliitin soadnkäynnistämisprojektista ja Neuvostoliiton valloitusprojektista. 


"Suomi joutui suurvaltojen pelinappulaksi, koska se rakensi sukellusvenelaivuetta salaa saksalaisen avun turvin."
HS käyttää kaikki retoriset keinot väärnentääkseen taas suomalaisten rikkaiden fasisitisukujen toimintaa, etupäässä suomenruotsalaisten valtasukujen. Projekti oli Saksan laitonta asevarustelua varten. Suomen hallitukset eivät olleet "pelinappula" vaan natautui saksalaisen eliitin palvelukseen epädemokraattisesti.


   b) Merkittävä. Hitler pystyi suomalaisella aseteknologialla aloittamaan nopeasti sotansa ja ensin uhon/sodan Englantia vastaan mutta tämän liian aikaisen uhon ja suomalaisen Hitleriä innostavan teknologian takia Hitler lopulta hävisi! 

c) Kenties kylläkin Amerikan siunaama sillä Amerikkakin lahjoitti mm. lentokoneteknologiaa natsein armeijalle jotta amerikkalaiset pankkiirit saisivat Neuvostoliitosta kaivoksia. Amerikkahan ryhtyi Euroopan sotaan vasta kun sota-analyytikot totesivat ettei Saksa ja Bushin dollarit voi voittaa suomensukuisia venäläisiä insinöörejä ja Siperian massiivista terästeollisuutta

 
d) Hesari muutti otsikkoa!   Nyt:

 "Natsi-Saksa hyödynsi Suomen rakentamia sukellusveneitä – suurvallat seurasivat epäillen, mitä Aurajoella tapahtui" HS 


Otsikko jo sekoittaa lukijan historiaymmärrystä: "Hyödynsi" - aivan kuin vahingossa, aivan kuin tätä ei täsmällisesti olisi sovittu salaliittona natsien kanssa.


Aluksi: "Suomi rakensi salaisia sukellusveneitä natsi-Saksan kanssa – suurvallat seurasivat epäillen"



Otsikko muutettiin selvästi hämäämään lukijaa. 


e) Operaatio oli selvästi ideologinen sillä sillä rikottiin vakavasti eurooppalaisia rauhansopimuksia


f) YLE lähetti tästä dokumentin joskus 2001 ? Kaikki tiedot netissä ovat hävinneet tästä. 


Jokin panssarivaunutietokirjakirja about 2011 puhuu viimeksi tästä hyvin hyvin salaisesta telakasta.






g)


Kuinka elämme taas 1930-lukua oikeistoeliitin hysteerisen propagandan ja saksaihailun alla?


  Eräs analyysi:

Pirkko Marjatta Turpeinen-Saari
2 t · 
Elämämme muistuttaa vuotta 1939. Tasavallan presidentin ja puolustusministerin arroganssi vastaa 1939 ulkoministerin ja marsalkka Mannerheimin arroganssia. Uutisissa yhdysvaltalaiset hävittäjien tuloa ihastellaan TV-viihteessä tänään maikkarilla ja Yle femmalla näytetään saavan tupla-annos propagandaa. Suomalaiset kirjailijat laskevat venäjä-vastaisen propagandan tuovan lännessä menestystä, vihreät kansanedustajat laskevat saavansa kannatusta propagandan harjalla kuten Akateeminen Karjala-seura aikoinaan. Kaikilla on jalat irti todellisuudesta. Totuus on tylsää, fasisteillakin oli oma mielivallan tuoma todellisuutensa, joka nosti Saksan kansan tunnelman yläilmoihin.


ja toinen:

 1. "Kun maata ajetaan konfliktiin: propagandaa, taloussotaa ja taloudellista hajautusta seuraa aina sosiaalinen hajautus, joka luo olosuhteet tarvittavan militarisaation voimistamiselle. Kyseessä on vanha ja länsimaissa yleinen hajoita ja hallitse -doktriini 2. Kun 2013 puhuin toistuvasti tuolloin nähtävissä olleesta uhasta, jolla ulkomaalaistaustainen väestö (lähinnä shiat ja sunnit) tullaan lietsomaan toisiaan ja myös valtaväestöä vastaan, luoden edellytykset järjestäytyneen rikollisuuden kasvulle ja yleisen turvattomuuden voimistamiselle. En nähnyt koetun kaltaisen kansainvälisesti koordinoidun exoduksen tulevan, mutta merkit olivat selvät fasistisen vallan voimistamiselle mamu-asioiden kautta
3. Kesällä 2015 alkanut maahanmuutto-operaatio oli alusta alkaen operaatio, eikä mikään ilmiö. Ajoitus kaikessa paljastavuudessaaan osoitti, että ISIS-operaation seuraava vaihe käynnistettiin juuri ennen Venäjän interventiota ja Syyrian saamaa laajaa tukea taistelussa lännen tukemia terroristeja vastaan. Humanitaarisen viitan alla on jatkuvasti luotu geomilitarisia peiteoperaatioita ja CIA:n kädenjälki on kaikkialla näissä tapahtumissa.
4. Paljastavinta kaikista on kuitenkin tapa jolla "pakolaisvirtaa" on käsitelty, tai pikemminkin, jätetty käsittelemättä. Kymmenet tuhannet miehet ovat suunnanneet tarkasti päämääriinsä Euroopan lävitse kenenkään estelemättä. Oleellista ei olekaan se mitä on nähty vaan mitä on täydellisesti kateissa: Mm. Syyrian, Irakin, Afganistanin, Iranin ja Libanonin turvallisuusviranomaiset, jotka tunnistavat parhaiten äärimieliseen terrorismiin ja palkkatappamiseen syyllistyneet ja Lännen tukemat "partalapset".
5. Ennen kuin erityisesti Syyrian hallituksen viranomaiset syynäävät jokaisen tulijan yhdessä Suomen ja Lähi-idän alueen muiden laillisten hallitusten viranomaisten kanssa, jokaista maahantulijaa terroristien hallinnoimalta kohdealueelta on pidettävä potenttiaalisena uhkana Suomen kansalliselle turvallisuudelle ja toimittava sen mukaisesti. Tämän luulisi olevan itsestään selvää!
6. "Juhlapaikan hakijat" sekä järjestäytyneen rikollisuuden ja sosiaalisen hajautuksen ohjelmaan kuuluvat rikolliset on erotettava siviileistä. Mikään "kotouttaminen" ei voi olla tavoitteena operaation torjumiseksi vaan pikainen käsittely ja asian hoitaminen kovalla otteella, jolla niin Irakin, Syyrian kuin Libanoninkin kansaa, armeijaa ja laillista hallitusta on kohdeltu niillä alueilla, josta nämä henkilöt ovat tulleet. Paijaaminen ei tässä paranna ketään.
7. Ennen kesää 2015 ja erityisesti ennen vuotta 2011, jolloin Lähi-idän alueen aseellinen terrorisointi aloitettiin koko voimallaan Lännen ja sen alueellisten liittolaisten (Turkki, Saudi-Arabia ja Qatar) tuella, saapuneet pakolaiset on osattava erottaa nykyisten huolen aiheuttajista. Älkää yleistäkö vaan vaatikaa kunnollisia viranomaistoimia! Mikään "nollatoleranssi" kansoja kohtaan ei tuo mitään hyvää, mutta nollatoleranssi on otettava ehdottomasti niihin globalistien suuntiin, jotka Suomea kohti tuhoaan tänään ohjaavat.
8. Venäjä on varoittanut vuodesta 2011 saakka siitä mitä suomalaiset tänään kohtaavat - Suomen annettua Erkki Tuomiojan ja Alexander Stubbin toimesta kansallisen tuen Lännen terrorioperaatioille Lähi-idässä. Sitä joka on varoittanut ja taistelee kiistatta aidosti näitä terroristeja vastaan ei ole mitään syytä syyttää seurauksista, joista se on ainoastaan meitä varoitellut.
9. Sosiaalinen hajautus johtaa militarisaatioon, eikä sen militarisaation - äärimielisen aineksen nostatuksessa, kouluttamisessa ja aseistamisessa -keihäänkärki tule olemaan alueemme sisäinen vaan ulkoinen uhka ja geopoliittisesti kyse on tietenkin Atlanttisesta Ratkaisusta, NATO:n sotilaallisesta ratkaisusta Venäjää vastaan. Kansat ovat tässä vain pelinappuloita ja talouseliitti tekee samalla kaikkensa hakeakseen uusia orjajoukkoja miehittämilleen alueille. Globalistit tähyävät Venäjän tuhoon
10. Ainoa ratkaisu tilanteen selvittämiselle on käsijarrun vetäminen. Suomen itsenäisyys - sisältäen oman talous- ja ulkopolitiikan - on palautettava. Rajavalvonta länteen on palautettava käyttöön ja yhteistyöhön valtamedian demonisoimien hallitusten kanssa on ryhdyttävä - terroristit sietävät kohdata seuraukset rikoksistaan. Turvapaikka on annettava uhatuille, ei uhkaajille" -- Janus Putkonen





Suomea uhrataan taas ideologisesti Saksan alla "Euroopan kovan ytimen" elle, Euroopan eliitin alle 


  • Tutkija: ”Kaikki faktat sen osoittavat – Suomen ei olisi koskaan pitänyt liittyä euroon”
















#‎
historia‬ ‪#‎kokoomus‬ ‪#‎rkp‬ ‪#‎keskusta‬ ‪#‎maalaisliitto‬ ‪#‎kekkonen‬ ‪#‎erkko‬ ‪#‎fasismi‬‪#‎elitismi‬ ‪#‎nato‬ ‪#‎sotaharjoitukset‬ #talvisota jatkosota

Ei kommentteja: