tiistaina, helmikuuta 16, 2016

Hegemonian aalto viisautta vastaan

Ihmiset pelkäävät hegemoniaa vaikka luulevat rakastavansa hegemoniaa.

Ihmiset toimivat suggestiossa ja massan sekä eliitin jargonin imussa vaikka ylistävät suuria arvoja ja suvaitsevaisuutta.

Viisaus on suhteellisuudentajua.
Viisaus on mahdollisuuksientajua.

Ei ole viisautta ilman kokonaiskuvaa ja seuraamusten analyysiä.
Ei ole eettisyyttä ilman faktoja ja sensuurin tunnistamista.

Ei ole älykästä luulla että massamedia on todellisuus sillä massamedia on rahaleiitin ohjaamaa, tutkitun propagandasuggestion ase. 

Viisaus ei mene uuden eliitin piilotetun poliittisen aseen alle eli suvaitsevaisuusretoriikan oikeistolaisen lobbauksen alle: kun sotakiihkoilijat ja vihapuhujat venäjävihassa kiihkoilevat uudella tavalla rasismiretoriikalla on ymmärrettävä ettei projektissa ole kysymys eettisestä projektista vaan yhteiskunnan muokkaamisesta väestönsiirroilla ja yhteiskunnan tuhoamisella eliitin NATO-TTIP-feodaalifasismissa.

Viisaus on maan tavan näkemistä eli vallan, salaliittojen tunnustamista velvollisuus-, tehokkuus- ja hyve-puheiden takana, alamaisten paimentamisen takana: eliitti sooloilee aivan eri periaatteilla kuin mitä alamaisille osoitetaan ja ohjelmoidaan.

Viisas on vasemmistolainen ja ymmärtää että rahaeliitti saadaan kuriin vain enemmistön keskinäisellä solidaarisuudella ja itsesensuurin lopettamisella. Vasemmistolainen ymmärtää, että historia ei ole loppunut, eliitti ei ole muuttunut, valtatistelu ei ole muuttunut, korruptio on vain vahvistunut pelon palauttamisella.
 
Nyt kauniit sanat suojaavat korruptiota ja pohjoismaisen mallin tuhoamista ja älykkäät ihmiset eivät halua tunnustaa olevansa mukana Amerikan ja pörssi-ideologin imperialismia edistämässä "pakolaisasiassa" kun vaikenevat Amerikan ja nato-maiden hyökkäyssodista kauniiden sanojen pulputessa pintaan pseudohumanimissa militaristisen fasismin puolesta.

Pakolaispuheella sotahegemonian puolesta oikeiston moraalista romahdusta ja talousromahdusta peittämässä. "Länsimaisilla arvoilla" vedetään roolia eliitin käsikirjoituksen mukaan uskoen oikeistolaisen systeemin hallinnan ja terrorin voimaan. Systeemiterrorin myötäilijät pitävät päänsä matalalla ja oman edun tavoittelun ainoana moraalina pitääkseen työpaikkansa ja uransa: itsesuojeluvaisto on valjastettu oikeistolaisen hegemonian terrorille, jossa oikeistolaista ideologiaa ei täsmennetä mutta sen vastustaminen ja analysoiminen on "politisointia" ja asiattomuutta.
 

Kun retorinen puhe, "ohjelmointi", tuhoaa merkityksen ja ohittaa faktat, silloin sen "arvo"-merkitykset ja indikaattorit ovat merkityksettömiä. Täysin merkityksettömiä.

Suomen päättäjien sekava tilannekuva ja jatkuva hölmöily onkin venäjän hybridisodankäyntiä. Näin kertoo A-studio.

Kun retoriset hyvät arvot ovat eliitin fasismin aurana, ne ovat vain fasismin välineitä.

Puhe vastaan viisaus, piilotettu projekti vastaan aito realismi.

Todellinen etenevä eliitin militaristinen, taloudellinen- ja poliisivaltio-fasismi ohitetaan kun retoriikka keskitetään "katufasismin", kiroilun ja odinien kauhisteluun, köyhien reagoimiseen yhteiskunnan hajottamisen alla.

Hämmästyttävintä on pseudohumanistien kyvyttömyys ja haluttomuus nähdä eliitin terrorin ja hallinnan päämäärätietoiusuus nyt ja historiassa.
Kommentit

Elämme Vatikaanin luomassa kirkkokulttuurissa,
eliitin hierarkiaa rakentavassa manipulaatiosuggestiossa:


syntiset ylpeilevät siitä kuinka kerjäävät kiitosta alistumisesta ja halveksivat itseään.


 
 II


Taloushysteriaa voi paeta - sitä paetaan sotahysteriaan ja sen avulla yleiskuvan sensuuriin


As bad as the month of January was for the global economy, the truth is that the rest of 2016 promises to be much worse. Layoffs are increasing at a pace that we haven’t seen since the last recession, major retailers are shutting down hundreds of locations, corporate profit margins are plunging, glo…
SITSSHOW.BLOGSPOT.FI|HENKILÖLTÄ JUSTIN DESCHAMPS

IIIHesari "huomasi" tänään, että Aleppon kapinalliset ovatkin jihadisteja. 
Vaikka sotilasasiantuntija yritti heitä kaikin tavoin kaunistella ja pehmentää. 
Se mikä Yle:n ja hesarin - täytyy sanoa propagandassa - on niin mielenkiintoista on se, että virkkeelläkään ei tohdita mainita millainen Syyrian virallinen hallinto sitten on. Sekulaarinen USA:n yksipuolista maailmanvaltaa vastustava parlamentti ja hallinto vaietaan kuoliaaksi, koska USA ja Saksa Saudi-Arabiasta, Turkista ja Israelista puhumattakaan haluavat suorittaa verisen vallankaappauksensa loppuun. Jos Suomen media uskaltaisi kertoa minkälainen parlamentti Syyriassa on, minkälaisia puolueita on edustettuna, minkälainen koulutus- ja terveydenhuoltojärjestelmä Syyriassa, minkälainen suhtautuminen 1,5 miljoonaan irakilaiseen pakolaiseen ja 0,5 miljoonaan palestiinanpakolaiseen maassa on ollut olisi vaikeampi muodostaa viholliskuvaa ja rakentaa rasistista toiseutta.
Suomalaiset ihmettelevät miksi Suomeen on tullut enemmän irakilaisia kuin syyrialaisia vaikka sotaa käydään intensiivisemmin nyt Syyriassa. Selitys löytynee siitä, että irakilaiset, varsinkin kristityt, joka pakenivat Irakista Syyriaan ovat joutuneet sunnijihadismin alta uudestaan pakenemaan, nyt aina Eurooppaan saakka.
USA ja EU ovat tukeneet sunnijihadisteja, kristittyjä ja muita sekulaarisia ryhmiä vastaan. Venäjä tukee sekulaarista Syyrian, hallintoa yhdessä maltillisten sunnien ja alawiittien kanssa. Syyrian armeijan sotilaista uskoisin enemmistön olevan maltillisia sunnimuslimeja, kuten Syyrian väestössäkin.

  IV

Bisnes.

Pakolaisbisnes - veronmaksajien rahat poliittisesti sitoutuneille bisnesmiehille epämääräisistä maahanmuuttajista.

Mitä saa tehdä, kun piispat ja kokkarit on ystäviä? Ihan mitä vaan.
Fear and loathing, kauhua ja laittomuutta mamubisneksessä "auttamisen" retoriikalla. 
"Luonan työntekijät tulivat hyvin erilaisista taustoista. Mukana oli paljon kouluttamattomia työntekijöitä"V

Suomalainen eliitti valmistelee sisällissotaa ja diktatuurin voimistamista


RIKOLLISJOUKKIO VARAUTUU SOTIMAAN KANSAANSA VASTAAN

Suomea viimeiset 20 vuotta lainvastaisesti eli rikollisesti tuhoa kohti luotsannut rikollisjoukkio on ryhtynyt valmistautumaan sotaan omaa kansaansa vastaan. Juuri siksi maahamme on kaikkien lakiemme vastaisesti kutsuttu taas kerran ulkomaalaisia sotilaita. He harjoittelevat Suomessa nimenomaan suomalaisten tappamista, siltä varalta kun se sitten ajankohtaiseksi tulee.
Presidentti Niinistöstä ja puolustusvoimien komentaja Lindbergistä alaspäin maassamme on jo nyt satoja suurrikollisia, joiden toiminta, päätökset ja teot ovat olleet sekä perustuslain, rikoslain ja monien muiden lakien vastaisia jo vuosien ajan. Tämä yhteiskunnan huipulle pesiytynyt rikollisjoukkio on aivan oikein aavistanut, että kansalaisten pitkämielisyys alkaa käydä vähiin. Tilinteon aika häämöttää.

Jyrki Yrttiaho 
-- Puolustusvoimien komentaja ( ja poliittiset taustat) ohjaavat prosessia. Siksi Nato-isäntämaasopimus on komentajan allekirjoittama. Sotilaallinen, demokraattisesta kansalaismielipiteestä riippumaton linja on myös Suomen perustuslaissa. Komentajan ja ylipäällikön/presidentin välissä ei ole demokratiaa. Sotilakäskyasioissa puolustusministeri on parhaimmillaan läsnäolija. Eduskunnan puolustusvaliokunta ja ulkoasiainvaliokunta ovat ulkona, eivätkä saa oleellista tietoa eivätkä asiallisia vastauksia. (Tämän todistan henkilökohtaisesti). Jos ministerillä olisi rohkeutta vaatia valtioneuvostoon kantaa, ehkä vähemmän näkisimme tätä kuurupiiloa. Keskeiset valtiolliset elimet: eduskunta/puolustusvaliokunta/ulkoasiainvaliokunta, koko valtioneuvosto ovat mm.näissä "USA-harjoittelussa" ulkona. Puolustusvoimien komentajalla on sotilasliittokytkennän rakentamisessa autonomia. Nyt presidentti, Ulko - ja Puolustusministeriö antavat mennä. NATO-yhteys tiivistyy, Venäjä-uhkaa lietsotaan, eikä valvonnan ja puuttumisen välineitä ole... Vain kansanliike, rauhanliike...


 


VI

Realistit ja keskustelijat vastaan hegemonia ja sensuuri


Viisastelua valtamedian sivuilla
Janne Kuusi 14.2.2015

Omilla aivoillaan kaikesta valtamedian vyörytyksestä (olipa se sitten länsi- tai venäjänmielistä) huolimatta ajattelemaan uskaltautuvaksi ilmoittautuneena olen pyrkinyt kaikesta niskaan heitetystä loskasta huolimatta esittää julkisesti mielipiteitäni – niitä ihan itsenäisesti synnytettyjä.
US sensuroi helläkätisemmin ilmeisesti resurssien puuttuessa, mutta HS ja jopa Yle harrastavat mielipidesensuuria estottomasti – ilmeisesti toimituksissa lasketaan, että ne eivät jää kiinni, kun sensuroitu mielipide upotetaan sensuurin suohon, näkymättömiin.
Kirjoitinpa Hesariin kommentin koskien Ukrainan tilannetta, joka Naton ja itsensä Hesarin kritiikin lisäksi on punainen vaate osalle moderaattoreista. Tässä välissä on hyvä huomauttaa että kannatan törkykommenttien poistamista. Joidenkin mielestä törkyä kuitenkin on mielipide, joka on sitä ikiomaa vastaan.
Testasin kommenttia kolmessa vuorossa. Kun tiedän että toisinaan toinen moderaattori saattaa julkaista ensimmäisen sensuroiman, kokeilin lähettää kommentin sekä aamu-, ilta että viikonloppuvuoroon. Tätä kommenttia ei kukaan näistä kuitenkaan päästänyt sensuurinsa läpi.
Pyydänkin arvoisia lukijoita nyt arvioimaan, mitä tässä kommentissa on sellaista, että länsimaisen, sananvapauden nimiin vannovan median pitää se sensuroida. Kas tässä:
Mielenkiintoista on se, että kun Venäjä väittää että ei ole osapuoli kahinassa, niin samoin väittävät omalta osaltaan myös USA/Nato ja EU. Joidenkin median suosimien "analyytikkojen" mielestä se että Putin osallistui Minskin kokoukseen todistaa että Venäjä on osapuoli, mutta samojen mielestä EU ei, vaikka sen vankka ydin istui Minskissä.
Samaiset "analyytikot" perustelevat Venäjän osallisuutta myös sillä, että se toimittaa aseita itä-Ukrainaan, mikä sinällään lienee totta. Mutta niin toimittaa Nato ja EUkin. Puola ja Liettua tekevät sitä avoimesti, muut eivät niinkään. Yhtä kaikki, ne edustavat EU:ta ja Natoa. Mutta "analyytikkojen" mielestä se ei tee näistä osapuolia. Ei edes Puolasta ja Liettuasta, joiden asetoimitukset olisivat olleet estettävissä EUn ja Naton taholta, jos ne olisivat katsoneet sen tarpeelliseksi. Eivät katsoneet, eivätkä edes jälkeenpäin ole kommentoineet näiden jäsentensä tekemisiä, jotka ovat täysin ristiriidassa EUn ja Naton virallisten lausuntojen kanssa.
Puhumattakaan USAn ja EUn osallisuudesta Kiovan vallankaappaukseen, joka sekin on jo selviö, vaikka lännen valtamedia siitä kertookin kaunistellen tai vaikenee tyystin. Miksi?
Eniten tässä suomalaisena jurppii se, että sananvapauden nimiin vannova länsimedia toki tuomitsee venäläispropagandan, kuten sen kuuluukin tehdä, mutta sen sijaan että esittäisi asiat objektiivisesti, se on sortunut hiukan eri menetelmin vastaavaan propagandaan ja yksipuoliseen tiedottamiseen. Sananvapaudesta ei voi puhua, vaikka lännessä saa kyllä sanoa mitä haluaa, mutta vain netin palstoilla, joita niitäkin sensuroidaan ahkerasti mielipiteiden perusteella, moderaattorista riippuen – ikävinä esimerkkeinä HS, IS ja jopa Yle.
Samaan aikaan nuo valtaviestimet täysin kirkkain silmin puhuvat sananvapaudesta johtotähtenään. On vaikea sanoa, valehteleeko valtamedia kansalle vai harrastaako se itsepetosta ja puhuu ihan vilpittömästi läpiä päähänsä.
Tällainen se oli. HS siis sensuroi, US:n toimittaja kutsui minua samasta mielipiteestä "viisastelijaksi" 


VII


Saksassa on keskustelu puhkaissut hegemoniakontrollinSaksan vihreiden repeämä laajenee. CIA-hallusinaatiossa elävä vihreä osa eivät ymmärrä Amerikan, Israelin, saudien, Englannin kuningashuoneen luomaa tahallista kaaosta jota islamistit ja vihaiset heimotaikauskoiset köyhät saavat aikaan, joilla ei ole mitään solidaarisuutta natiiveja kohtaan, vain vaatimuksia ja vihaa siirrettävänä. 

Saksan vihreät ovat ilmiriidassa pakolaispolitiikasta sen jälkeen kun Tübingenin vihreä pormestari Palmer sanoi, ettei Saksa kestä tätä menoa. Pakolaisten hallitsematon tulo on estettävä tarvittaessa rajavalvontaa tehostamalla, ääritilanteessa raja-aidoilla ja asevoimalla. Vihreiden johtaja Peters sanoo, että Palmer antaa lsusunnollaan taustatukea oikeistolle. - Rönkkö

A careful survey of British intelligence operations around the globe reveals a clear picture: The British Monarchy is provoking war and chaos in every corner of the globe, in pursuit of the stated goal of reducing world population by 80% or more in short…
KATEHON.COM
VIII


Eliitin keinottelun eli oikeiston Hegemonian valheet ovat aina epätoivoisia ja totalitäärisiä
 
#skepsis #humanismi #ssshallitus #politiikka #vapaaajattelijat #keskustelu #valtamedia #journalismi #kriittisyys #suvaitsevaisuus #älykkyys
http://www.kaleva.fi/juttutupa/tiede-ja-luonto/miksi-alykkyys-ja-koulumenestys-ei-kohtaa/315690

Ei kommentteja: