lauantaina, helmikuuta 06, 2016

Teemu Selänne Hesarin mutapainiotteessa

Aika painokkaasti nyt.fi yrittää leimata Teemu Selänteen mielikuvatasolla vyöryttämällä Teemun vanhoja rikkaan ihmisen narsistisia twiittejä. 

Eli ei pysytä asiatasolla, ei kommentoida Teemun asiaa ja perusteluja vaan taas vajotaan nopeaan kostavaan leimaamiseen - ettei julkkis saa puhua politiikkaa. Kuten muistatte, aikaisemmin HS hsfi on kunnioittanut Teemua kuninkaallisena mutta heti mutapaini alkaa ja tyylivaihde muuttuu pakille kun Teemu vastustaa eliitin ja CIA:n väestönsiirtopolitiikkaa, ns Washingtonin geopolitiikkaa.Avoimet rajat?

Pohjoismainen malli toimii vain suljetuilla rajoilla ja solidaarisuuden sekä progression mahdollistavalla kansallisvaltiolla.II Tämä on todella uhkaavaa.
Ison mediatalon ja eliitin edustaja veronmaksajien rahoilla sanelee suomalaiselle julkkikselle, mitä EI saa sanoa ja miksi. Yrittää kieltää yksilön mielipiteen vetoamalla inhoamansa irrallisen kolmannen osapuolen (aiheettoman ja taktisesti ilkeän mielikuvaleimaamisen) kautta. 

Tämä on aivan sama tilanne, kun natsitoimittajat haukkuivat natseja arvostelleita saksalaisia juutalaisten apulaisiksi.
 "Sanna Ukkola: Selänne ja sananvapaus"   YLE 
"Määritteleekö MV-lehti nykyään Suomessa sen, mitä ihminen saa tai ei saa sanoa?" kysyy Sanna Ukkola blogissaan. 

Washingtonin ja New yorkin kuuluisat ja pelätyt seurapiiritoimittajat kaikki olivat fbi:n tai cia:n ohjauksessa.
Todellisia paljastuksia

  • " Bild-lehti paljasti Kielin kaupungin poliiseille annetun ohjeen (lehdessä kopio alkuperäisestä), jonka mukaan pakolaisten tekemiä pikkurikoksia, kuten myymälävarkauksia ei tutkita eikä henkilöllisyyttä selvitetä. Kauppiaiden mukaan poliisijohdon antama ohje on kuin kutsu myymälävarkauksiin."  

  • "Kölnin uudenvuodenyö on avannut salpoja: lähes päivittäin paljastuu, mistä kaikesta poliisi, valtamedia ja politiikka ovat visusti vaienneet"  


  • "Epäilikö joku vielä sitä, että pakolaiskriisin tarkoituksena ei ollut palkkojen romahduttaminen koko EU:n mitassa ja halpatyövoiman luominen?
https://vapaakulkija.wordpress.com/2016/01/25/imf-pohjapalkan-kimpussa/

 

  • Selänteen piina

 Jussi Kuosmanen

Ei kommentteja: