tiistaina, lokakuuta 01, 2013

Setä Tuomioja on hyvin hyvin vihainen


    Setä Tuomioja on hyvin hyvin vihainenSetä Tuomioja on hyvin hyvin vihainenSetä Tuomioja on hyvin hyvin vihainen
Nato-lobbaria ei huoleta suomalaisen kokoomushallituksen sekä Stubbin valvoman ministerinuransa painottumista Amerikan ja Naton saneleman maailmansota-sotahulluuden tukemiseen. 


 eikä Tuomiojaa huoleta Suomen ja Tuomiojan oma viheliäinen salailu Supon  CIA-kidutuslentojen ja Naton salaisten ISAF-kuolemanpartioiden ja suomalaisten palkkasotilaiden toiminnan sekä yhteistyötietojen esilletuomisessa
eikä myöskään kiinnosta teollisuuden ja eliitin saastuttuva  salaliitto Suomessa öljyriippuvuuden ja betonirakentamisen puolesta

- kaikkea energiarakentamista vastaan, puun korkeateknologista jatkokäsittelyn kehittämistä vastaan (Tanskan huonekalu- ja rakentamisteollisuudelle viedään aivan kaikki parhaat puut Suomesta ja Karjalasta), saastevapaata hamppuöljyä, energiahamppua ja aurinkomassarakentamista vastaan.  
Älkää erehtykö luulemaan että surkea homerakentamislaatu ja vastuuttomuutta korostavat lait olisivat vahinko. Bisnestä, kylmää homeista bisnestä ja hyvä veli -klaaneja.

Kaikki ilmiselvä ja paikallinen ongelmanratkaisu kierretään
ja puhutaan vain mahdollisimman suurista ja hahmottomista ongelmista.
 Pelotteena.

Pysykää hereillä kun liskot vinkuvat ja harhauttavat ja vaativat Brysselille valtaa. Soinikin pitää nyt EU:ta ihan OK:na. Urahissinä - kuten Arhinmäki.

  Herätkää.

EU-valheita toistellaan yhä lupauksina vaikka kaikki on osoittautunut valheeksi. Rauhanprojekti kunhan tuhoatte valtion ja maksatte veroa keinottelupankeille.


Suomi hylkää itsenäisyytensä ja korostaa avuttomuuttaan ainoana europohjoismaana yhä euron katastrofissa riippuen muiden toimiessa omalla valuutallaan eurovirkamiehien ja pankkien vallankaappausta ja EVM-helvetinkonetta vastaan. EU:n pääfunktio on nyt lisätä keinottelijoiden verotusta EU:n kansalaisilta - pankkien pelastaminen tarkoittaa pörssikeinottelun pelastamista.

Suomalaisen Amerikka-klaanin ja keskiviikkokerhon eliitin päätaktiikka

 on pitää Suomi öljystä riippuvana ja siten dollarista, Amerikasta riippuvana katteettoman pelon nukketeatterina, jotta Suomi ei olisi omavarainen ja puolueeton  - uusliberalistisen, CIA- ja sota-keskeisen ideologian tähden. Paikallistaloutta ja uutta energiateknologiaa vastaan

                                       http://www.filosofia.fi/node/6619


Tarvitsemme taas/uuden kansallistavan lain tai rankan verotuslain Ruotsin ja Norjan malliin, vastuulliset omat valtionyhtiöt sekä ehdottoman  ympäristölain  - kaikki nykyiset Suomessa toimivat kaivosyhtiöt ovat räikeästi rikkoneet ympästistölakia keskustan ja kokoomuksen suojeluksessa ja perustuslain kiertämisessä.
  • Poliitikkojenkin ahkerin osakeostoin tukema Talvivaara on suurin ympäristökatastrofi tällä hetkellä Euroopassa - Kreikan köyhien harrastaman puunhaakkaamisen jälkeen, Saksan velka-ansan ja eliitin veronkiertoon kannustamisen pakottamina.
Tuomiojan käsikirjoittajat: Agenda 21.


World Bank’s Agenda 21: 
  •   Encourages Energy Poverty in the Name of “Sustainability”

Following yesterday’s exposure of Agenda 21′s “forbidden zone” scheme, we present here a detailed analysis of the way the world bank attempts to force the oligarchical and Malthusian crack-pottery of “sustainability” by energy deprivation, under the bogus guise of a fake scarcity fear-mongering.

http://osnetdaily.com/2013/08/world-bank-encourages-energy-poverty-in-th...

Hötömännyt kiusaavat vielä pitkään  
  • Metsäntutkimuslaitos tunnusti, että takavuosien mäntyvillitys oli suuri virhe. Puusepän laatua on vähän.

Pumpa på
 
Rahat pois tyhmiltä eliitille, sanoo eliitin eduskunta rationaalista ja maailmalla kuuluisaa hyvinvointivaltiota purkaessaan   "Kulttuuri vs. raha - Guggenheim on tyrkyllä Suomeen ja haluaa 130 milj €. Samaan aikaan monet taidegalleriat toimivat kädestä kanvaasille -periaatteella; tiukkaa tekee ja tuki olisi tervetullutta. Nuorille ei riitä treenikämppiä

Viimeisiä 1800-luvun puutaloja ollaan purkamassa virastojen tieltä, viimeisiä historian saarekkeita Helsingin keskustassa...

Miksi?  Koska RAHA! Se on sitten pahanmakuinen sana.
Voihan Moneymekko."   - Anna Kallio
  • Helsingin keskustasta aiotaan purkaa viimeiset 1800-luvun puutalot - tilalle virastoja
 
Vasemmistoliittokin on alistunut kokoomuksen luokkasodan alle  • "Sitten törmäsin erääseen EU-komission väärinkäytökseen ja paneuduin tarkemmin Brysselin vaiettuun puoleen. Löysin maailman, joka kuhisee salaisia operaatioita, petoksia, laittomia kotietsintöjä, valtakamppailua, korruptiota, mafiakytköksiä, selittämättömiä kuolemantapauksia ja juonitteluja, joiden keksimiseen mielikuvitukseni ei riittäisi."

             - kirjailija Ilkka Remes Kansan Uutisten mukaan.
Vertauskuvallisesti - kenen kanssa poliitikot piehtaroivat elitismin maksimoimiseksi.
Mutta vakavasti ottaen;

Mitä tietoja Supo ja armeija käyttää poliitikkojen kiristämiseen?
Stasi-lista hä kassakaapissa, miksi? Eliitin "turvaksi".


Ei kommentteja: