perjantaina, lokakuuta 18, 2013

Kokoomuksen poika valittiin vihreäksi ministeriksi


  Kokoomuksen poika valittiin vihreäksi ministeriksi
- Päivitys -  Puoluemafian osakkeiden pelastaminen Talvivaarassa verorahoilla?

  Tässäkö Haaviston noston ja Hautalan hautaamisen päämotiivi? 

    :: 

Kokoomuksen ja amerikkalaisen Naton juoksupoika valittiin vihreäksi ministeriksi.

Jotta Suomi ja vihreät eivät häiriköisi Amerikan arktista ja mustaa
öljypolitiikkaa arktisilla arvoilla Suomen nurkilla ja julistuksilla kestävästä kehityksestä.

  
Tapaus Venäjä onkin tapaus Amerikka oikeiston globaalin
luonnontuhoamisprojektin ja pörssipumppauksen syy-seuraamus-galleriassa.
 •  Sarasvuo taas väitti ohjelmassaan, että Venäjä ohjaa Suomen politiikkaa mutta se on idioottimaista sumutusta. Venäjä on nyt taas vain pelote ja ruoska, jolla ajetaan uusliberalismia kuten Kekkosen ajalla ajettiin Kekkosen despotismin, sensuurin ja eliitin etuja "YYA":lla ja täysin fiktiivisellä NL-uhalla.

  Todelliset motiivit hysteerisellä ja paniikinomaisella ulkopolitiikalla ovat taas puhtaan oikeistolaisia rahaeliitin etujen ajamista ja suomalaisten arvojen sylkemistä. 

Vihreät ovat kuukausi kuukaudelta taipuneet yhä brutaalimman
uusliberalismin kumileimasimeksi.

Yhä vain syvemmälle kokoomuksen kainaloon säikähtäneenä ja nyt
ministeripestikin Nato-Haaviston kautta Naton arktisten
militarisoimisen voitelijana.

Kun nyt annetaan Venäjälle lupa öljyorgioihin (suomalaisen vapaan meriyrittäjyyden retoriikka-motiivilla! Arktisen vastuu-ulottuvuuden juhlapuheet välittömästi unohtaen),
niin ennenkaikkea tasutamotiivina  annetaan myös Amerikalle, Nato-Norjalle, Nato-Tanskalle, pörssisijoittajille vapaa lupa, ristiriidoista vapaa lupa  - Amerikan pyhä kolonisaatiohenki tietysti
prioriteettina militaristisen merimiesunionin upseerien kuvioissa ja paljastus-mediashowssa.
  
Vihreät rivijäsenet eivät ymmärrä, kuinka militarista (arktista) geopolitiikkaa ja vastuutonta, epäglobaalia pörssi-ideologiaa eli kaupallista "globalisaatiota" he sallivat nyt vihreiden ministeriensä allekirjoittaa Naton kanssa salaisia sopimuksia, 100% Nato-hallituksessa Sauli Niinistön "EiMennäNatoon"-valheiden suojissa.


Kun Hautala perusteettomasti ja peloteltuna,
täysin harhautettuna, kuten Anneli jäätteenmäki, luovutti ministerinpaikkansa, 
hän antoi tukensa valtion ja valtionyhtiöiden tuhojille.

Hautalan virka oli toteuttaa vastuullista valtionohjausta ja siitä häntä syytettiin. Arvoista.
Retorisesti mielenosoittaja-terroristien tukijana - aivan kuin mielenosoittajat olisivat eurokatastrofiin ja talousongelmiin syyllisiä ja yhteiskuntajärjestyksen kaaokseen saattajia - konservatiivisten pelotemielikuvien avulla eliitin vapauttavia metafyysisiä demoneja.
Oikeistolaisen paheksunnan pohjalla kiehuvien mielikuvien mittasuhteiden vääristymät ovat mielettömiä - pitkälti väärennetyn sisällissodan oikeistolaisen taustahistoriatulkinnan pohjalta.
Räsänen ministerinä saa vapaasti tehdä rikoksen vihapuheella ei-uskovaisia kohtaan kun taas vihreän ministerin vihreä toiminta on maailmanloppu ja Suomen talouden tuho.

Salailuun erikoistuneet politiikan ketut syyttivät häntä "salailusta" salailua vaativan kokoomuksen hallitushegemoniassa.
Tekopyhyyden hyväveli-orgiat ja mediateurastus, taas.  
Jäätteenmäenkin tehtävä pääministerinä oli toimia avoimen demokraattisen ja riippumattoman ulkopolitiikan puolesta, Kekkosen salaisen ulkopoliittisen perinnön (kohti Natoa NL-Venäjällä pelotellen) purkamiseksi, ja siitä hänet tuomittiin retorisesti - ei juridisesti.
Median rumputulen avustaessa ilman mitään fakta-analyysiä.
Hysteria on Kekkosen luoma suomettuneisuuden täsmäase elitismin ja kabineteissa sovitun hyväveli-politiikan puolesta. Demokratiaa demonisoiden.  

 
  a)

    Katsokaa, ketkä ylistävät Haavistoa.

Jos et ole aikaisemmin kiinnostunut politiikasta tai väität, ettet ymmärrä niin... nyt ymmärrät kun katsot Haaviston ylistäjiä.
Ovatko he vihreiden arvojen ystäviä?
Kansanvallan ystäviä?
Enemmistön arvojen toteuttajia?
He ovat kovan suuryritysmaailmankuvan kannattajia, eurokriisin aiheuttajia, väärien eurolupausten manaajia, Talvivaaran raiskaajien suojelijoita, harhaanjohtajia, jotka vihaavat yritysten yhteiskuntavastuun periaatetta, vihaavat verotusta kansalaisten elintason turvaamiseksi - ja vihaavat luonnonsuojelun arvoja.
 Yksiselitteisesti.
 

 b)
Täytyy kapean maailmankuvan pojilla olla mahtava ideologinen pelko kun lakanamielenosoittajia yritetään  toistuvasti rinnastaa terroristeihin mukamas pätevänä analogiana - selvästi ideologisesti  käyttökelpoisena analogiana oikeiston fobiavaatimusten perustelemsieksi

Aivan samaa tapahtui 1910 ja 1930- luvulla, kun porvarit varmistelivat liittojaan Saksan militaristiporvarien kanssa Suomen itsenäisyydestä luovuttamiseksi.
Kannattaa lukea uutta historiantutkimusta, jos tämä on vielä epäselvä faktana. 


Mistä tunnistaa oikeistolaisen?
Historian kausaliteetit mielikuvahysteriassa ja fobiapuheessa aivan päin helvettiä ja ohi arkipäivän poliittisten muutostarpeiden, oikeistopolitiikan virheitä ja seuraamuksia kieltämässä.
"Pelko on suurin ohjaaja, unohtakaa poliittinen vastuu oikeistopolitiikan seuraamuksista"

  c)

Herätys.
Poliitikko ei elä eikä toimi ilman ideologisia vastakkainasetteluja.
Ei ole poliitikkoa ilman vastakkainasetteluja.
Härre gud.

Kuinka luemme tämän valheen kokoomuskielen semantiikasta?

Haavisto "ei siis luo vastakkainasetteluja",

vaimentaa mannekiinihymypoikana julkisen ja ideologisen analyysin,

 eli toimii mukavasti kokoomuksen, EVA:n ja EK:n varjohallitusten käskyjen mukaan

- valtion ja valtio-ohjauksen purkamiseksi pankkiiriunionin runnomiseksi.


Kokoomuksen moralistinen ja pseudoideologisesti puhiseva retoriikka "vastakkainasettelujen kieltämisestä" on totaalinen oksymoron, moraalista terroriretoriikkaa ja lamauttavaa, käskyttävää shokkimoralismia, johon oikeiston kontrolloima valtamedia on lähtenyt mukaan kerta toisensa jälkeen kuin Kekkosen kalavaleretkille.

Millä lupauksilla vaadittiin eurojäsenyyttä?
Mitkä lupaukset ovat toteutuneet?
Eivät mitkään.

Kuin poliittinen puolue eurokaaoksen kätilönä, hyväuskoisuutta yhä lietsovana, olisi luopunut ideologiasta ja vastakkainasetteluista? Ei.

Mielipuolista höpötystä, jonka Pravda-Hesari pakkosyötti myös Koiviston keinottelijoiden 1989-laman mediapuheen ratkaisuksi ja lamasyiden harhauttavaksi suojaksi.

Uskokaa ja alistukaa tai eliitti on hyvin vihainen poliittiselle johtopäätöksiä tekevälle kansalle.
Demarieliitti lahjottiin elitismillä ja harhauttavalla retoriikalla "talouskasvun ehdoista pörssikeinottelulla" 1989 eikä demareista ollut enää mitään tervejärkisyyden vastusta 40-vuotisen CIA-rahotuksen jäljiltä.

Ja kun ei ole enää valtiota kokoomuksen unelmadystopiassa, Saksalle ja Natolle alistuneena,
tukia vaativien pankkien raatelemassa Euroopassa, valhekapitalismin saalistajien EU:ssa,
niin ei ole enää perustuslakia eikä yhteiskuntasopimusta ihmisarvoa määrittämässä eikä pörssiyhtiöiden saalistusta estämässä.

Oikeistoutopiassa kansalaisilla eikä ylimielisten kaivosyhtiöiden tuhoamalla ympäristöllä ei ole arvoa eikä turvaa - eikä oikeutettuja vaatimuksia koska kaikki arvo täytyy olla eliitillä - Marxin teorioiden mukaisesti.


Kokoomus noudattaa Marxin teoriaa 

eliitin loputtoman arvonkertymisahneuden ja - vaatimusten teorian estottomassa korostamisessa Marxin analyysin mukaisesti - vaatimalla halpatyövoimaa aina avuksi eliitin kertymän estottomalle kasvulle. 
   Kokoomus on 100% marksilainen ilmentymä.
Tukenaan ideologisesti sokeat, lapselliset vihreät ja alkuperäistä eliitin etuoikeuksien rotuoppia julistavat RKP:läiset.  Ja 50-luvun kokoomuksen rekonstruoineet perussuomalaiset.
Siksi 1970-luvun 1300 lakkoa Kekkosen eliitin pakottamiseksi kohti ruotsalaista sosialistista kapitalismia. Onnistuneesti, hetkeksi Suomen nostamisen ajaksi.

Uusliberalismin evankeliumi rikkaan eliitin ilmoitustaululla on selvä: kaiken on tuotettava voittoa vain rikkaille voittoa vaativille "sijoittajille" kaiken muun alleen runnovien "pörssilakien" mukaisesti ja köyhien on tyydyttävä alintason laskemiseen eliitin voitontekokoneiston ja keinotteluromahduksen väärintulkitsemiseksi vuoksi.
 • Valtionyhtiöt kehitettiin yleisen elintason nostamiseksi,

     (Suomi teki maailmanennätyksen elintason
      nostamisnopeudessa valtionyhtiöillä ja veroprogressiolla)

   pörssiyhtiöt taas nyt etusijalla vain prosentin eliitin elintason nostamiseksi ja elintasoerojen kasvattamiseksi myös lasten kurjuutta maksimoimalla eliitin unelmamaailmassa. 
   
 Kansan muokkaamista takaisin feodaaliaikaan, talonpojiksi ja tsuhniksi kurjuuden, tarpeettoman kilpailun ja perinteisen oikeistolaisen pelkorasismin depressiolla ja kaikkinaisen sivistymättömyyden, käskyretoriikan, vallankäytön (päämäärien) piilottamisen ja epäpoliittisuuden usvan lisäämisellä (henkilökultit, median karakteerijournalismi politiikan ja ideologian ja poliitikon tekojen seuraamusten muistamisen & analyysin sijaan) oikeiston hallitsemassa koululaitoksessamme.
 • Vastakkainasettelujen kieltäminen on aina ollut oikeistoeliitin tärkein tavoite
- aikaisemmin päasiassa kirkon kautta ja siksi oikeisto on taas turvaamassa kirkon konservatiivista ja dissosiatiivista voimaa uuden pakollisen laajan jokaiselle yksilölle lankeavan "yhteisöveron" kautta.


    * Lehtomäki on yllättäen ihmettelemässä äänekkäästi Kataisen hyökkäystä:
 •  Keskustan Paula Lehtomäki:

    "Mitä ihmettä, Katainen?"   (Paula ehkä vain varmana keskustan tulevasta vaalivoitosta ilman aitoa kokonaisanalyysiä kokoomuksen vallantakaavasta harhautuksen retoriikasta   - keskustan piilotellessa tilanteesta häkeltyneenä oikeistohegemoniaansa täysin hämmentyneiden äänestäjien toivoessa vain "jotakin toivoa" "keskustalta" ilman aito poliittista vaihtoehto ja muutosta - keskusta omenapuun alla vain kämmen avoimena odotellessa putoavia kypsiä kaaoksen omenia ilman muutosratkaisuja ja tuhoavan uusliberalistisen ideologian tunnustamista)


  d)

Hautala ei rikkonut lakejaeikä tehtävänkuvaansa
- eikä varsinkaan tämän hallituksen käytäntöjä "hajamielisten ministerien taktiikassa".
Mutta Hautala uhrattiin aivan kuin koko hallitus olisi mukamas tehnyt parannuksen pahennuksella. Mikä pääsiäisnäytelmä, jissus.

Katainen rikkoi lakeja käskyttäessään kekkosmaisella myllykirjeella korkeinta akateemista rahoitusvalvontaa rikkomaan asetuksensa Himasen rahoittamiseksi
ja Urpilainen rikkoi julkisuuslakeja salatessaan veronmaksajien rahojen luovuttamisessa sopimuksia kreikkalaisten ja saksalaisten pankkien kanssa (yhä salattuna koska kukaan ei ole haastanut Urpilaista pätevän asianajajan avulla oikeuteen).

Viimeisen kymmenen vuoden aikana lakeja on rikottu satoja kertoja mutta vasemmistojohtokin kieltäytyy käyttämästä oikeusteitä päätösten ja toimeenpanojen kumoamiseen.
Vaikeutena ovat oikeistolaiset oikeusasiamiehet ja oikeuskansleri, joiden harkitun löperöt tulkinnat ovat täysin mielipuolisia mutta täsmällisen taktisia vastuusta vapauttamispätöksissä lain kumoamisessa uusliberalistisen ideologian ajamisen tähden.

  e)
Haavisto demonisoi nyt jo marionettina ja Kataisen tyhjänä kaikukoppana valtionyhtiön ohjauksen selkeästi ideologisella retoriikalla jolla ei ole mitään tekemistä asetusten ja perustuslain kanssa.
Ällistyttävä farssi.
Ällistyttävä mediatuotanto kuten Ilkka Kanervan jyrkän lahjontatuomion vaimea ohitus.

 • Haavisto on tyylillään luonut ihmisille mielikuvaa, että Naton kannatus voi olla maltillista.
Mutta kolonisaatiosotia tukeva Nato-yhteisö ei ole ikinä maltillista. - (myös Syyrian iskun kannatus, Ranska ja Tanska vapaasti Naton resursseja sotakiihkon estottomaan toteuttamiseen - ja varsinkin ensin Syyrian terroristien sodan aloittamisen tukeminen laajemmin ja salaisemmin ja sen mediasota ("kapinallisten puolesta")
 • Tyyliharha tyypillisenä oikeistolaisena suggestiona, kuten oikeiston vihreä puolue  kokoomuksen astinlautana syvissä oikeistolaisissa poliittisissa perustuslain murentamistoimenpiteissä.


Kansalaiset haluavat olla harhautettuja
ja luulla Sauli Niinistöä haudasta nousseeksi isä-Kekkoseksi, jotta eivät joutuisi tunnustamaan kaikkia hyväksymiään valheita ja uudelleen arvioimaan poliitisen analyysin ja seuraamusten tiedostamisen tärkeyttä kansalaisvelvollisuutena ja isäntappovaiheena heräämisen seuraamuksena.

  f)
Eurohysteriassa valtiot on asetettu nyt kustantamaan eliitin keinottelun eli "pörssipelin" tappiot.
Tätä on uusliberalismi, koulutuksen ja terveydenhuollon saalistajat, yhteiskuntasopimuksen tuhoajat mielikuvituksellisten sijoituskeinottelun kustantamiseksi.
Jopa ydinvoima on laajasti subventoitua veroilla, jotta sen harhainen "edullisuus" olisi mediassa toimiva markkinointiharha.
Hamppuöljyn ja massan energiavertailua ja työllistävää ei ikinä näy ydinvoimalobbareiden valtamediassa.

Valtion oaikallistaloutta tukevan Tullisääntelyn ja valtionyhtiöiden tuhoamisessa ideologisesti tehokkaita kielen ja retoriikan väärinkäyttäjiä.
 • Thatcherin aikana valtion kulut lisääntyivät (tuet eliitin firmoille ja "konsulteille") - kuten Suomessakin kokoomuksen eurovalheilla on tapahtunut  - kun keinotekoinen työttömyyden luominen valtionyhtiöiden tuhoamisella loi kurjuutta, sairauksia ja elintason laskua inhimillisenä katastrofina.

  Toimittajat eivät tiedä faktoja oikeiston ideologian seuraamuksista.

Arktinen keskeneräisen porausteknologian käyttö kiireellä on pörssimaailman toivottomuutta ja toistuva moraalittomuuden periaate pumpata rahaa vauhdilla ilman vastuuta seuraamuksista kuten on sademetsien raiskaamisessa ja korkean teknologian estäminen "ulkoistamalla" teollisuus "halvalla" Aasiaan luoden myös Euroopan kurjistaminen uusliberalistisen austerity-hyökkäyssodan luomiseksi valtioiden työllistämistoimia vastaan
ja estämään elintason edullisuuden takaamista uuden teknologian avulla valtionyhtiöissä pörssin voittosaalistuksen ulkopuolella.
Talvivaara on Euroopan suurin ympäristökatastrofi eikä mitään oikeudenkäyntiä ole valmisteilla.
Kapitalistinen vapaus!


  g)

Media on myös aivan hiljaa Fukushimasta,
joka saastuttaa miljoonia neliökilometrejä meristä ja voi vielä tuhota koko Japanin myrkyllisellä plutonium-uraanivaraston räjähtämisellä tai säätelemättömällä kiinailmiöllä.
Ihmiskunnan suurimpia katastrofeja.
Hiljaisuutta pörssikapitalismin puolesta.
Jotta usko pörssin vastuuttomaan teollisuuteen, voittoa tahkoavaan saastuttamiseen, ydinvoimaan ja "energiapolitiikkaan" ei häviäisi. 


 h)

Marx ja arktinen hysteria valtionohjauksesta.

Marx on oikeassa ja ennusti kaiken eurotilasta, eliitin taktiset kurjistamispyrkimykset
- eliitin luokkasota vain kiihtyy ja julmentuu kun uskomme nopean rikastumisen evankeliumia paasaavia uusliberalistisia profeettoja.

  i)

  "Vastakkainasettelujen aika on ohi"
 Ei ole, eliitin luokkasodassa ja kielenkäytössä  vain yksinkertaisesti kielletään vastustajien eli vastuullisen valtion ja perustuslain itsenäinen toiminta kansalaisten elintason ja koulutustason nostamiseksi.
Eliittiin samaistuva media, puudelina kiehnäävät toimittajat.
Zombiepuudelit Suomen tuhon enkeleinä.


 1.  Iceland's president:

  Arctic crucial to America – Global Public Square

- Canada recently took over the leadership of the Arctic Council and will be succeeded by the U.S. in 2015. With back-to-back chairmanships, it gives both countries an opportunity to increase cooperation on initiatives that could enhance the development of a shared North American vision for the Arctic. The U.S. has significant geopolitical and economic interests in the high north and have released a new national strategy which seeks to advance their Arctic ambitions.
 • This report will identify the most pressing U.S. interests in the Arctic region

   http://csis.org/publication/us-strategic-interests-arctic
Ei kommentteja: