perjantaina, lokakuuta 18, 2013

Tulevaisuudenryöstö Saksan malliin


    Tulevaisuudenryöstö Saksan malliinTulevaisuudenryöstö Saksan malliin

Tulevaisuudenryöstö.


Nuorison kerma, 600000 (kuusisataatuhatta) koulutettua ja kouluissa parhaita arvosanoja saaneita nuoria, ovat muuttaneet 2011-2012 Saksaan vaativiin töihin halpapalkalla pois Kreikasta, Italiasta ja Espanjasta velka-ansan ja väärennettyjen asiakirjojen takia, joiden avulla saksalaiset virkamiehet ja pankkiirit aloittivat eurokatastrofin.


  Saksan taloussota toimii.  

Mainiosti. Kreikkaa ja Turkkia aseistetaan "eurorauhan" varmistamiseksi ja Syyrian sotaa yritettiin käynnistää kiihkeästi.
Euro - rauhanliitto, todellako?


  2)
Nyt taottava "kauppaliitto" Amerikan kanssa merkitsee julmaa uusliberalismin ja plutokratian hyökkäystä valtiota ja ihmisarvoa vastaan.

Meitä sidotaan dollarin epätoivoiseen sotatalouteen. Pörssin Taloussotaan valtioiden itsenäistä taloutta vastaan - ja aitoon jatkuvan sodan doktriiniin.
Pörssin vaatimuksesta lapsista on taottava kierohampaisia hylkiöitä ilman koluterveydenhuoltoa. Tulevaisuuden aakoset eliitin mieleen?


Kaikki pitäisi tehdä pörssin puolesta ja suuryhtiöiden kylmillä ehdoilla, Suomi Euroopan Kongoksi, nyt kaikki yhdessä puhaltamaan hiiltä kylmäksi ilman kipinää ja valtiota - kaikki kansalaisten verotus ollaan suuntaamassa vain pankkien tukemiseen - mikä on mielipuolista ja saatanallista. Se ei ole yhteiskuntasopimus eikä eurooppalaista henkeä. Eikä kapitalismia.

Eliitti haluaa Euroopan tuhoa, niin kulttuurista kuin taloudellista, omien etujensa, pörssin valtionyhtiöiden, tullin ja veroprogression poistamisen takia. Eliitin terrorin vapaus.
EU on suuri huijaus.

Vasemmistolta varastetuilta sanoilla. "Valtioiden välinen solidaarisuus"
  3)

Suomalaiset on koulutettu ihailemaan eliittiä ja uhrautumaan eliitin puolesta kuten kalmainen oikeistoeliitin ja Mannerheimin natsien kanssa suunnittelema "talvisodan henki" vaatii.
Taas Saksan uuden valtakunnan ja euron puolesta.

Ja kuinka suomalainen orjahenkisyys toimii?

Hyvin, eliitin kannalta. YYA niin euron kuin näkymättömän eliitin epädemokratian vaatimusten puolesta.   


Kekkosen YYA-raivo alistuvan kansan muokkaamiseksi ja pelottelemiseksi on yhä itseään uudistava meemi ällistyttävillä tavoilla - myös perinteisillä:
  • "Ve­nä­jän suur­lä­het­ti­läs on kuulemma sanonut, et­tä lä­he­tys­töön on tullut valtavasti vies­te­jä suomalaisilta, jot­ka kiittelevät Venäjän toimia ja haluavat Green­pe­acen vangituille ak­ti­vis­teil­le mah­dol­li­sim­man ko­via ran­gais­tuk­sia." 
  •  

  4)  

Helsingin Sanomat pyrkii vuodesta toiseen tekemään hurjia aivopieruja ja demonisointimiksauksia ilman mitään sivistynyttä järkeä - mutta syvällä päämäärällä ja röyhkeällä mediataktiikalla pitää perinteistä äärioikeistoa eli kokoomusta "puhtaana" .

Soinin nostama oikeistojengi perussuomalaisissa ei ole mitään muuta kuin 1950-luvun kokoomuksen toisinto, joka unelmoiden tähyilee 30-luvun fasistiseen Suomeen ilman vasemmiston sananvapautta - ultrakonservatiivinen soinismilla  ei ole mitään tekemistä vasemmiston kanssa paitsi Hesarin historianväärentämisprojektissa porvarieliitin taustaideologian harhautuksissa: 


Uskomatonta propagandaa.

Niin Soinin vanhakantaisen kiihkoäärioikeiston kuin kokoomuksen äärioikeistolaisen uusliberalismin suojaksi.  Gordon Gekko – “I create nothing, I own.”
Syyrian sodan rahoittajat:

        Sveitsi uskoo lojalisuuteen ja solidaarisuuteen !


Terapia on tiukasti poissuljettu
sillä vapaista häiriköistä kasvaa otollisia kokoomusnuoria.


Mutta yllätys, yllätys,
Z ihailee Mannerheimia ja Kekkosta, RKP:n hyväksymiä pyöveleitäEi kommentteja: