perjantaina, lokakuuta 18, 2013

Kommunismi ja moralismi hautalagatessa


Kommunismin liittäminen kokoomuksen politiikkaa komppavan vihreän ministerin toimintaan on kyllä uljas aivopieru ja äärioikeistolaisen retoriikan avuttomuuden ylistämistä 30-luvun keinoilla ja demagogialla 

Vihreät ihailevat kokoomuksen uusliberalismia valtionalasajoa ja valtionyhtiöiden tuhoa. Vihreät ovat olleet eliitin täydellinen harhautus nuorekkaille äänestäjille, jotka eivät ymmärrä vihreiden ideologista antautumishalua pörssin luontoa tuhoaville pörssivoimille.  

Tämä leimakirveen vimmainen heittely on Aamulehden ja kaikkien keskiviikkokerhon oikeistoklaanien ideologista tilannesotaa joka rintamalla, kaikilla retorisilla epätoivon paisuttelun merkeillä.


Vihreät voidaan nyt uhrata kun heidän hyväuskoisuuttaan on käytetty sixpackin lypsämiseen eurovalheilla.

Aamulehti on mukana oikeiston uudessa trendissä leimata vihreät ja vasemmistoliitto kaikilla ikivanhoilla porvaripelotekäsitteillä,
jotta kokoomus voisi alustaa hyperoikeistolaista hallitusta perussuomalaisten ja keskustan kanssa.

Siinä selvä motiivi ja keskiviikkokerhon strategisia motiiveja vaikka vihreät ovat uskollisesti tukeneet kokoomuksen uusliberalistista valtion alasajoa suurissa linjoissa.
Vihreät täyty leimata jotta tämä huojuva mutta EU:n tuhopolitiikkaa ja siirtomaapolitiikkaa hännystelevä sixpack saataisiin raivattua hyvinvointiyhteiskunnan viimeisen uhraamisen takia.

Kirjaimellisesti paisuttelu ja retorisesti mielipuolinen demonisointi kuin 30-luvulla, täsmällisesti ja sanallisesti.

Kokoomuksen taustajärjestöt lobbaavat paljon murhaavammin kuin joku greenpeace.
media yrittää nyt sumentaa kokonaiskuvaa.

Samoin 30-luvun keinoin, kun lobattiin rotuopin ja germanismin puolsesta, samalla demonisointipaatoksella ministerien tavallista kokoomuslaista ministerin salailevaa ohjausvaltaa nyt kauhistellen ja kuitenkin kokoomusta suojellen.


Demokratia ja suuryhtiöiden toiminnan seuraamuksien arviointi mm. luononsuojelussa on aina oikeiston suurin uhka, siksi tämä kirkuva raivo.

Siksi kokoomus ja aamulehti komppaavat ja yllyyttävät perussuomalaisia mätkimään koska perussuomalaiset säästävät kokoomusta ideologiselta vihan eturintamasta vanhakokoomuslaisena vihan puolueena.

Aika moraalitonta paheksuntaa perussuomalaisilta, jotka kiertävät sujuvasti veroja puoluetoimistolinnakkeensa rahojen pesussa ja sisäisessä valtapelissä.
  

Katainen vetosi puhelimessa Hautalaan vain vaikutemielikuvilla, ei syyttänyt virkarikoksesta - koska sellaista ei ole ollut.

Kokoomushan se on itse lanseerannut salaisen virkamiestoiminan laajentamisen jota vihreät matkivat. Hautalan primääritarkoitus tässä salaamisessa ja säikähdyksessä kuten aina on ollut kokoomuksen miellyttäminen ja kokoomuksen määräämillä keinoilla toimiminen salaa.

Poliittisesti vihreiden muiluttamisestä hyötyvät aihettavat taas vääristymiä suomalaisten poliittiseen tajuntaan, mittasuhteiltaa himasgate Kekkosen tyylisellä nootilla akatemisen rahanjakoon vaikuttaminen oli miljonia kertoja vakavampi pääministerin lainvastainen hyvä veli -noottioperaatio.


Kun Suomessa vihreän ministerin salaiset mutta lailliset ministerintoimet luonnonsuojelun ja mielenosoittamisen turvaamiseksi omistajaohjauksen kautta aiheuttaa konservatiivista paniikkia, kauhua ja hysteeristä moralismia niin onko suomalai...silla nyt todella reaaliteetit hallussa?

Mistä pitäisi todella pahastua?

Mihin salaiset kabinettiklaanit meitä vievät?

Mitä EU:sta luvattiin - hunajan ja rauhan maata? Rauhan valtakuntaa? Kansojen ystävyyttä? Vaurautta...

Pieni moraalinen herätys todellisista ongelmista ja poliittisista valheista olisi paikallaan.

Konservatiivinen ja elitistinen moralismi on näköjään yhä ohjaavin voima suomalaisiin kuten on ollut 900 vuotta eliitin hallinnan ekinona.


Tajuntasi on korruptoitu, jos luulet eliitin EU:ta humanismin projektiksi.

Ei kommentteja: