perjantaina, lokakuuta 11, 2013

Kuinka Heidi Hautalan erottaminen on tulkittava


  Kuinka Hautalan erottamistapaus on tulkittava Kuinka Hautalan erottamistapaus on tulkittava Kuinka Hautalan erottamistapaus on tulkittava


 • Nato-lisko Tuomioja Syyrian sodan aloittaneiden terroristien suojelijana ja vasemmiston harhauttajana saa tukea terrorismia
  Nato-lisko Tuomioja Syyrian sodan aloittaneiden terroristien suojelijana ja vasemmiston harhauttajana saa tukea terrorismia


Kuinka Hautalan tapaus on tulkittava kokoomuksen taktisen hallituspolitiikan muutoksessa? 

Porkkanan jälkeen keppiä uskolliselle euroideologian tukijalle mutta miksi?

Älkää olko ideologisesti sokeita tulkitessanne tätä tiukan  hallituskonsensuksen ja ministerien suojaamisen "yllättävää" rikkoontumista ja sen tulkintaa. Tämä on loogista kokoomuksen ideologisen taistelun dramaturgiaa ja koventuvaa taktiikkaa taktisessa vaiheessa. 

 3 seikkaa oikeiston taktisen ratkaisun tulkintaan
 

   1)

"Hallituskonsensus" eurokatastrofin suojaksi uhkaa nyt huojua vasemmistoliiton nuorten herättyä Arhinmäen lietsomasta alistuvasta konsensuksesta  kohti vasemmiston hallituksesta eroamiseen - ja siksi kokoomus haluaa ryhtyä ensimmäiseen ruoskivaan iskuun hallituskeisarina. Supo poliittisena vaikuttajana on voinut toimia taas perinteiseen tyyliinsä oikeiston uskollisen nuuskijana ja on pitänyt oikeistolaisia spindoctoreita ajan tasalla vaemmistoliiton kehityksestä hallituksesta eroamiseen vakoilutiedoilla.  

Kuinka Hautalan erottamistapaus on tulkittava Tämä moralistinen ratkaisu eli kurinpalautus kaiken konsensussuppression jälkeen ja lahjonnasta tuomitun Ilkka Kanervankin röyhkeän suojelun jälkeen on etupäässä kokoomuksen kiimaista häätanssia perussuomalaisten ja keskustan + ikuisen eliittilinnake RKP:n kanssa ultraoikeistolaisen hallituksen pystyttämiseksi ja eurovalheiden ohittamiseksi.

 
  2)

Vihreät huojuvat vasemmalle päin EU:n eurolupausten mädäntyessä myös EU:n luonnonsuojelupolitiikan totaalisista  valheista typertyneinä ja siksi vihreitä täytyy kurittaa ruotuun oikeistoeliitin lietsoessa pelkoa mielenosoitusten "kansalaistottelemattomuudesta" syntinä ja uhkana vaikka oikeiston lempiuhkakuvan ikonisointi ja korostaminen on ollut täysin mitätöntä kaiken eliitin luoman eurokatastrofin, demokratian tuhoamisen, turhan talouskriisin, pankkien vallankaappauksen ja eurovalheiden varjossa.
Eliitti ja virallinen ministerivalta vie meitä megalomaaniseen kaaokseen, Talvivaaran kaltaiseen saastuttamiseen ja orjuttamiseen suuryhtiöille.

Oikeisto tietää, että eliittiä uhkaa nyt todellinen ideologinen kansannousu eurovalheiden seuraamuksena. 
Kansan herääminen on eliitin etuoikeuksien painajainen.
  

  3)

Myyttisesti vanhin ja voimakkain motiivi kokoomuksella:

kansalaistottelemattomuus
on ideologisesti kokoomukselle aina ollut räikesti korostettu kauhupelote ja kokoomus mielellään haluaa paisutella pientäkin luontoaktivistien performanssia ja kansalaistottelemattomuutta analogisena "terrorille", pitää yllä valhetta tottelemattomista ja uhkaavista, "järjestystä" halveksivista kansalaisista suurimpana eliitin uhkana ja myyttisinä sisällissodan aloittajina - vaikka historian fakta on että oikeistoporvarit aloittivat sisällissodan (porvarien harjoittama terrorilahjonta eduskunnan päätösten sabotoimiseksi, oikeiston salaiset asekuljetukset jo 1917, Suomen liittämisyritykset Saksaan kahten kertaan 1917-1918 eduskunnan ja kansan yleisen demokratian murskaamiseksi yms).

Taustalla perusjännitteenä torjuttu porvarien syyllisyys 40 tuhannen ihmisen fasistisesta joukkomurhasta, SS-miesten koulutuksesta 20-luvulla suomalaisvoimin ja sisällissodan ihmisoikeusrikkomusten ja joukohautojen tutkimuksen hysteerinen kieltäminen ainoana Euroopan maana on raskas taakka suojeluskunnan fasistista perinnettä juhlineelle kokoomukselle.
Varsinkin nyt kun äärioikeisto taas tanssii pöydillä sarkastisella huumorilla vanhakokoomuslaisten perussuomalaisten piireissä.    4) 
Ja ekstrakysymys, ei sinänsä ekstra vaan aiheellinen kysymys elitistisestä vallankäytöstä oikeiston kaappaamassa virkamiehistössä

Miksi poliisi totteli nyt viherpiipertäjäministeriä ja virkamiestä tutkintapyynnön kumoamisessa?
Ja miksi poliisi ei taaskaan joudu vastuuseen eliitin pompottelun tottelemisesta?
Entäs uhkaileva, eliitille uskollinen virkamies?
Koska oikeistolainen virkamiesjuntta on tähän mennessä käskenyt oikeiston taskussa istuvan poliisin olla nöyrää oikeistopolitiikkan takaajaministereille. 

 • Näemme jyrkkenevien, siis perinteisempien ideologisten otteiden taustalla selviä oikeiston vallan vahvistamisen motiiveja - ketkä poliitikot poltetaan uhrialttarilla ja ketkä pelastetaan? Voi vain katsoa, ketkä ovat oikeiston sisäpiiriä. Demareistakin aika moni rakkauspilipalipiipari-Jungnerin johdolla. 

  5)

Ministerien oikeat sokeat pisteet.

Varsinaista oikeistolaista lain ohitulkintaa ja yleistä lainmitätöimis strategiaa tapahtuu Talvivaaran ympäristökatastrofin jatkamisessa, virkamiehet suojelevat kansallisomaisuuden luovuttamista ja tuhoamista ilman mitään lakia eikä kukaan joudu vastuuseen Euroopan suurimman ympäristökatastrofista.
 • Talvivaara on pelottava esimerkki myös EU:n välinpitämättömyydestä kaivosyhtiöiden terroria vastaan. Rahakkaiden lobbaajien paratiisi, EU.
Kysykää, miksi Tavlivaaran katastrofin ylittäessä katastrofin rajat ei vihreää ympäristöministeriä erotettu?

Kaava on hyvin yksinkertainen.
Oikeistokonsensus ajaa suuryhtiöiden etua.

Hautalan erottamisenkin tärkein motiivi on suuryhtiöiden edun ajaminen.
Ei mikään lain toteutuminen.
Vanhat veteraanitoimittajat, jotka vouhkaava YLEn Aaamu-TV:ssäkin "lain noudattamisesta" ovat huonomuistisia pellejä, jotka eivät välitä mitään muista kokoomuksen armahtamista lainrikkomuksista.
Ei mitään suhteellisuudentajua ja oikeiston poliittisen terrorin hegemonian tunnustamista.
Valtionyhtiöiden kieltäminen ratkaisuna työllistämiseen on yksi suuri pohjavirtaus oikeistolaisissa hysteerisissä ratkaisuissa luovuttaa ja tuhota kansallisoimaisuutta ja vedota eurovirkamiesten valtiontuhoamispykäliin.
Hallituksemme torjuu kaikin voimin omavaraisuutta, hampunviljelyn resurssirikkautta, vaihtoehtoista rakentamista omavaraisesti ja varsinkin öljystä riippumattomuutta mm. hamppuöljyllä. 

    Elämme ideologisen sodan keskellä.


    Pääministerin käskyistä:  Katainen ja myllykirjeet paljon vakavemmilla sävyillä ilman moraalista motiivia 

  6)
On hyvä verrata hautalagatea himasgateen ja Kataisen toimintaan ilman seuraamusvastuuta:
Katainen ei eronnut vaikka hän laittoi poikkeuksellisen uhkausviestin eli kekkosmaisen nootin Suomen Akatemialle Himasen rahoittamiseksi.

Täysin virkamiessäädösten vastainen käsky, joka toteutui.
Eikä ketään erotettu, vaikka Akatemian toimintaperiaatesäädöksiäkin rikottiin. Tieteen suojelijat? Kattia kanssa, eliitin painia sikolätissä. 
Akatemian professorit sanoivat haastattelussa pelästyneensä viestiä koska se oli niin poikkeuskellinen ja suora vatimus rahan antamisesta kokoomuksen kukkaispojalle.
Kekkosen luoma suomettumisen ja pelon kultti elää.
 • Kataisen toiminta on aidosti miljoona kertaa vakavampi vääristävä painostustapaus valtasuhteiden ja suomettuneen tieteen korruptiona, maan tapana akateemisen tiedeyhtöisön kontrollointina "normina", ja osoitus kokoomuksen helposta pelotevallasta. Hautala sentään toimi reviirinsä mukaisesti ja määritteli valtion eettisesti tai mediaseuraamuksien mukaan ohjaavaa toimintaa loogisesti ministeritehtävänsä mukaan. Vakkakin salaillen.


Mutta vihreä erotetaan koska hän suojeli mielenosoittajia.
ja mielenosoitajien sananvapautta fyysiseen mielenosoitukseen.

Voiko moralismia mitata?
Koska elitismi - ja eliitin antama suoja eliitin valtionpurkamisprojektin suorittajielle.    

Heidi toimi tässä häslingissä vain oikeiston tavallisen kabinettikäytäntöjen mukaisesti kuten Ilkka Kanerva - mutta vain Ilkka saa paikan sisäpiirin ryyppyringissä kun Hiedi joutuu ristille eliitin tuolipiirileikissä ulkopiirijäsenenä. 
   7)

  "Konsensuksen" eli sensuuriin pohjautuva vallan vaatijana oikeistoeliitti, oikeiston salainen kabinettihallitus kokoomus, EK ja EVA ym
osoittavat olevansa ministerinerottamisella, eliitin suojakonsensuksen purkajina, oikeistokonsensuksen ja politiikan suunnan haltija, erottaja mitättömästä syystä mutta raskailla keinoilla vallitsevasta eliitin suojelukäytännöstä poiketen. Taktisista syistä, kuten voimme nyt nähdä kokonaiskuvasta ja eliitin aggressiivisen levottomuuden kasvamisesta europrojektin epäonnistumisen myötä. Tarvitaan mitättömistä syistä oheisuhreja suurta europolitiikkaa ja kokoomuksen eliittiä suojelemaan. 

  Politiikka ei ole ajatonta,
historiasta vapaata eikä varsinkaan vanhasta eliitti-ideologiasta ja kabinettivallasta vapaata vaikka media on meitä harhauttanut suomettumisessa ja eliitin vallan piilottamisessa, oikeistoporkkanan ja eurokonsensusvalheiden jälkeen oikeistokeppiä oikeistolaisen vähemmistöeliitin ja kabinettisalaliittojen uussuomettuneessa vallankaappauksessa, ”hallituskonsensuksen vallassa”,
Kekkosen keinoin.
 

   8)

Todelliset vastuunväistelijät kokoomuksen suojeluksessa
Media on suojellut 100% Nato-lisko Tuomiojaa ja Oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonia (rkp)  - Jos et ole ymmärtänyt, mitä uus-suomettuminen on, tätä se on 


Hautala on toiminut kuten kuka tahansa suomettunut poliitikko mutta liian vihreästi ja helposti uhrattavasti.  
      Hautala: Vuoropuhelua ja suhteellisuudentajua?


Vaarallisinta vallankäyttöä on tarkoituksen ja päämäärän väärentäminen

  - puhutaan tehostamisesta mutta tähdätään alasajoon uusliberalistisen ideologian tähden ilman yhteiskuntasopimusta ja ihmisarvoa  - eliitin verohelpotusten tähden.

Uusi kantelu kuntauudistuksesta:

Oikeiston euroideologian ja pankkien bail outtien ideologinen pohja, todellisen vallan sinfonian pääsävelteema:

 • Aamulehti | Raportti paljastaa:

  Pankeilta satoja miljardeja ydinaseteollisuuteen

http://www.aamulehti.fi/Ulkomaat/1194844838544/artikkeli/raportti+paljas...

 • Lukijoiden kommenttia ja tiivistystä tästä tekstistä
"Heidillä ei ole sitä "hyvä-veli-verkostoa", mikä junailee asiat maton alle mediaa myöten."
" Joku on aina pakko uhrata. Hautala oli sopiva uhri kun ei osannut pelata tarpeeksi hyvin. Sille jäi Musta Pekka käteen."


  * Lisäys

Helsingin sanomat yrittää lypsää Hautalan ahdinkoa vääristellen Arctia-soppaa. 

Hesarin otsikko:

"Hautalalla ja Arctialla eri näkemykset murtajatilauksista "


 vyöryttää "vastuuta" teloitetulle Hautalalle vaikka KOKO hallitus on ollut vääntämässä kättä Arctian kanssa.

Aika törkeää Kataisen käsien pesua joka vaiheessa, jokaisessa kreikan velkavalheessakin. Hesari on matalaotsainen kekkosentekijä vuosikymmenestä toiseen. 
 

 HS:

"Hautalalla ja Arctialla eri näkemykset murtajatilauksista "

http://www.hs.fi/politiikka/a1381459952225?jako=74f1889c1a46c9c97f2c791b...
Lisäys 

 • Media vs. menettelytavat vs. asiat

11. lokakuuta 2013 kello 16:05Hautala-kohu jotenkin kiteyttää, miten vähän media piittaa asiakkaansa eli lukijan tarpeesta.
Asia yksinkertaisuudessaan: valtion omistama jäänmurtajafirma Arctia Shipping avustaa Shelliä bisneksessä, joka voi aiheuttaa laajaa ympäristötuhoa ja on siksi arkaluontoista.  kts
https://www.facebook.com/notes/jussi-tuulensuu/media-vs-menettelytavat-v... Vastuuvapauksia?  
Kansainvälisten sopimusten rikkominen? Helppoa.

Tuomioja kieltäytyy selvittämästä Supon ja armeijan roolia CIA:n kidutuskoneiden lennoilla. 

Nato-lisko Tuomioja toimii lisäksi avoimesti Syyrian sodan aloittaneiden terroristien  suojelijana ja vasemmiston harhauttajana saa tukea terrorisotaa


Media on suojellut 100% Nato-lisko Tuomiojaa ja Oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonia (rkp)

Jos et ole ymmärtänyt, mitä uus-suomettuminen on, tätä se on
http://antispedeily.blogspot.fi/2013/10/antispedeilya.html?spref=fb

Älkää luulko, että Hautala erotettiin lainkuuliaisten suoraselkäisyyden takia. 

Heikki Männikkö  kirjoittaa samassa sävellajissa kuin minä:


" - Heidi erotettiin ministerin hommista. Syyksi on julkisuudessa esitetty ainakin kolmea eri syytä.

(1) Heidi halusi vetää pois Greenpeacea vastaan tehdyn rikosilmoituksen,
(2) "Merimiesunionin asiantuntijaeläkeläiset" narauttivat hänet ja (3) Johan Bäckman antoi hänet ilmi Finrosforum- ja tshetsheeni-yhteyksiensä vuoksi.

 Minä väitän, että oikeasti mikään näistä kolmesta ei pidä paikkaansa, vaan taustalla on puhdas kapitalistien etu.

 Kapitalistisessa yhteiskunnassa ja varsinkin nykyisessä täysin säätelemättömässä uusliberalismissa annetaan täydet vapaudet esteettömälle kilpailulle. Jos toinen poraa öljyä Meksikon lahdella ja toinen puolestaan Pohjanmerellä, niin kolmannen tulee voida porata sitä arktisilla alueilla. Tämä on nykyisen kapitalismin laki. Kun vielä on niin, että Suomalaiset yritykset haluavat kehittää yhteistyötä Venäjän yritysten kanssa, nähdään Greenpeacen toiminta vapaan kapitalistisen kilpailun esteenä.

 Vaikka Heidi mielipiteiltään onkin täysin oikeistolainen ja hänen käyttökelpoisuutensa kovalle oikeistolle on ollut juuri Venäjän ja anti-imperialistien vastaisuudessa, eivät kapitalistit kuitenkaan anna loppukädessä Greenpeacen tällaisen toiminnan tukemista hänelle anteeksi. Heidin kohtalo on jo tällä sinetöity."
::

2 kommenttia:

Rauno Rasanen kirjoitti...

http://actuspurunen.blogspot.fi/2013/10/kansalaistottelemattomuus-on.html

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

- Päivitys -

Puoluemafian osakkeiden pelastaminen Talvivaarassa verorahoilla?

* Kääriäinen:

Haavisto asialle, Talvivaara ulos umpikujasta


Tässäkö Haaviston noston ja Hautalan hautaamisen päämotiivi?

::