keskiviikkona, lokakuuta 30, 2013

Nato on Orwellin dystopian rakentaja


  Nato on Orwellin dystopian rakentaja Nato on Orwellin dystopian rakentaja Nato on Orwellin dystopian rakentaja Nato on Orwellin dystopian rakentaja

On järkyttävää, kuinka Amerikan ystävät väittävät, että Nato on vain sotilasliitto.


Nato on osa poliittista vallankaappausta ja eurooppalaisen demokratian totaalituhon auraaja eliitin armeijana kohti "dollariystävällisten" pankkiirien liittovaltiodiktatuuria. 
Nato on auttanut CIA:ta luomaan Orwellin visiota pahemman totaalisen vakoilujärjestelmän Eurooppaan, mm. Nato kielsi hyvin salatut GSM-verkot Suomesta ja Euroopasta mm. Amerikan teollisuusvakoilun hyväksi.
 • Talous ja sota, jokainen aloitettu sota on vain taloudellista kaappausta.

Nato yllyttää jäsenmaitaan sotilaallisiin konflikteihin.
Nato on monen diktatuurin ystävä, kuten Saudi-Arabia ja Bahrain, kidutuksen ja asekaupan iso edistäjä, myös oppositiota murskaavan vakoilutiedon poliittinen välittäjänä. 

 Tieto on valtaa ja kiristysvaltaa.
Vakoilulla voidaan myös hienosäätää median propagandaa ja sensuuritapoja, kun sen vaikutusta arvioidaan reaaliaikaisesti. Vakoilu ei ole ikinä passiivista "tiedon keräämistä".
Suomalaisen median vaikuttajat eivät turhaan käy pankkkiirien perustamassa salaseura-Bilderbergissä ottamassa käskyjä vastaan "konsensuksena" uudesta hienosta maailmanjärjssestyksestä "oman uransa parhaaksi".  
Keskiviikkokerhokin on samaa oikeistolaista sensuuriterrorin hienoviilausta.
Median omistus ja sensuuri on keskitettyä ja varsin yhtenäistä koska eliitti pyrkii vallan keskittämiseen Orwellin ja "Brave New World" -Huxleyn täsmällisten  analyyttisten visioiden mukaisesti
  
Kun valta ja tieto on 100% keskitetty ja eurooppalaisten "tieto" "faktoista" rajoitettu, on orwellilainen totaalivallankaappaus nopea tehdä kuten natsejakin auttoi tuhoamistoiminnassa tietokannoillaan aikoinaan Interpol, joka jatkoi sodan jälkeen kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Natsimyönteiset pankkiirit keksivät sodan jälkeen lopulta EU:n.


Suomen armeijakin tekee perustuslain vastaista poliittista profilointia oikeiston militanttiryhmittymänä kuin fasistien kiihkeä jatkosota ei olisi ikinä loppunutkaan. 
Kekkosen salaisen ulkopolitiikan perintönä armeija tottelee enemmän Natoa kuin hallitusta ja Suomen hallitus pomppii peloissaan tottelemattoman armeijan takana.

"Turvallisuusnäkökohdat" eli salaiset primäärit tekijät kenraalien "opastuksella".

Suomi on Natossa, koska oikeistolaiset kenraalit ovat tehneet laajasti salaisia sopimuksia Naton kanssa, "jotka velvoittavat" armeijaa halituksen päätäntävallan ohi  - mm. luovuttamaan veronmaksajien rahoilla koulutetut parhaimmat ammattisotilaat Natolle ja Amerikalle palkkasotilaiksi salaisiin sotatoimiin.  Määrä on nyt 250-400.  
Uusissa Naton sotaharjoituksissa Suomi on kohkaamassa ja luomassa uhkakuvia kuin vanha natomaa.

Järkyttää on myös se, että Nato-intoilijatkaan eivät tiedä, että pankkimies Mauno Koivisto halusi euroon vain militarisoidakseen Suomen Natoon. "Turvallisuuspolitiikka". Siis oikeistolainen salainen truvallisuuspolitikkaa europolitiikan taustalla.

Koivistonajan poliittiset vaikuttajat ja virkamiehet ovat nyt tunnustaneet avoimesti, että Koivisto ei ollut YYA-miehiä vaan halusi salaisesti uittaa ja militarisoida Suomen Natoon rahaliitolla, eurokortilla: maidon ja hunajan maan lupauksilla. Koivisto teki eurorunnomispäätöksen ei taloudellisista vaan sotilaallisista valinnoista. Salainen ulkopolitiikka rules.   (Kekkonenkin teki ensin salaisia CIA-sopimuksia YYA-sopimuksen vastaisesti). 
 
Nato on osallistunut kidutuksiin CIA:n kidutuskeskusten suojelussa ja kidutuslentojen suojelussa kansainvälisiä sopimuksia rikkoen.
Natohan on ennenkaikkea Amerikkalaisen sotilaallisen kolonisaation eli sotatalouden auttaja. Ilman moraalia vain valtapelin suorittajana ja eurooppalaisen nihilismin ujuttajana.
Hyökkäyssotia demokratian puolesta.
30 vuotta kukaan järkevä poliitikko Suomesta ei olisi uskonut nykyistä skenaariota muuta kuin salaisen nato-ulkopolitiikan kuiskailijat.
Median sensuurin suojissa.

Amerikka on saanut käyttää Naton lentokenttiä, varastoja, tukikohtia, mekaanikkoja ja koneita hyökkäyksissä Irakia, Libyaa, Afganistania ja Syyriaa ym kohtaan.

Afganistan on Vietnam, mitä ei haluta myöntää.
Amerikan hajottama Irak on myös vajoamassa taas kaaokseen ja korruptioon. Hajota ja hallitse - Amerikka Roomana.
Ennenkaikkea hajota.

Afganistanin sodan tärkein tarkoitus on brutalisoida eurooppalaisia sotilaita ja varsinkin perversoida eurooppalaisten kansalaisten käsitys sodasta ja vapaudesta.
Aivan kuten Orwell kirjoitti,
sotaa myydään uudessa teknosotakulttuurissa rauhana.
Suomessa Pekka Haavisto ja Sauli Niinistö ovay suurimmat markkinaklovnit, valehtelijat ja suomalaisten vereen hukuttajat, jotka väittävät, että Afgnistanin verinen kansan teurastus on rauhanoperaatio tyttöjen lukutaidon puolesta. Militarisaation papistoa.

 • Suomalaisetko eivät ryhtyisi samaan sissisotaan kuin afganistanilaiset, jos Turkin Nato-joukot saapuisivat nyt valloittamaan Suomea, tappamaan siviilejä ja sotilaita  ja vaatimaan rauhaa Naton nimissä? 

  Kohta suomalaiset  eivät reagoi, koska nato-tukikohtia markkinoidaan rauhanasemina ja Helsinkiin parhaillaan rakennettavaa CIA:n vakoilukeskusta Helsingin Sanomat mainostaa "kultuurikeskuksena" ja muut mediat pitävät ylä sensuuria Amerikan suurlähetystön CIA-siiven laajentamista.

Englantilaiset lahjoivat ja kouluttivat 12 vuotta Libyalaisia rikollisia terrorismiin Libyan sodan käynnistämiseksi. Naton suojassa.
Libyan tuhoaminen ja Libyan harvinaisen itsenäisen keskuspankin kullan ja öljyn varastaminen on ollut pelkästään kolonisaatiota ja imperialismia. 

Nato teki yli 100 terrori-iskua Euroopassa
siviilejä tappamalla 1950-70 -luvuilla Operaatio Gladiossa, jossa palkattin natseja ja italialaisia fasisteja lavastamaan terrorismia kommunistein tekemiksi.

EU on tunnustanut Naton laajan Gladio-terrorismin
mutta kukaan suomalainen toimittaja ei ikinä viittaa Naton alkuperäiseen oikeistolaiseen terroritehtävään terrorijärjestönä ja demokratian tuhoajana Italiassa ja Kreikassa sotilasjuntan näkymättömänä jatkeena. 
 • Ei joku Berlusconi nouse valtaan Italiassa ilman Naton ja CIA:n  pitkäaikaista terroria ja vakoilua vasemmiston tuhoamisessa. 
Kreikan veronkierto on ollut CIA:n ja Naton kätevä lahjus Kreikan eliitille korruption ja sotilasjuntta-eliitin vallan jatkamiseksi. Kreikan tuhoaminen on ollut sodanjälkeisen korruption päätepisteeksi hyvä keino aloittaa pankkiterrorin laajentaminen - Amerikkalinen pankki auttoi Kreikkaa väärentämään taseensa eurovirkamiesten hymyillessä vieressä. 
Rajojen ja itsehallinnan tuhoaminen monin tavoin on liittovaltiosalaliittolaisten tärkeä keino.
EVM on nyt saanut luvan rahoittaa suoraan yksityisiä pankkeja eli verotta eurokansalaisia liikepankeille.
Kapitalismia? Kapitaali pois keskiluokalta.
Elämme täydellisessä pimeydessä, kun toimittajat eivät tunnusta EU:n pimeitä motiiveja keskitetyn vallan euroarmeijan luomisessa, synkkää historiaan jatkumoa, CIA:n manipulaatioterroria ja epädemokraattista Naton militarismia käyttämässä nyt tahallista taloustuhoa ja velka-ansoitusta poliittisena ja militaristisena vallankaappauksena. • ”Euroopan yhdentyminen

      oli 1950-luvulla CIA:n suurin operaatio.”
Suomen luetuimpiin kirjailijoihin kuuluvan Ilkka Remeksen uusi trilleri Omertan liitto  
– Tavallisesti joudun kärjistämään ja provosoimaan synnyttääkseni draamaa. Nyt jouduin lieventämään ja jättämään tarinasta pois asioita, jotka olisivat tuntuneet liian yliampuvilta ja epäuskottavilta fiktioon, Remes kommentoi kustantajan tiedotteessa keskiviikkona.

Teräsparoni Thyssen esitteli Hitlerin saksalaiselle aateliseliitille ja muille teollisuusmiehille. Ja otti ohjaukseensa Saksan armeijan kouluttaman soluttautujan ja propagandistin. 

     ThyssenJan Rossi myös
 • "Pankkiunioni on välttämätön lisä rahaliittoon, jotta velkakriisi ei toistu."

  Näin vakuuttavat europäättäjät. Heidän perustelunsa ovat kuitenkin keskeisiltä osin kyseenalaisia. Pankkiunionin sivuvaikutukset voivat jopa kärjistää velkakriisiä lisää – ja näin "yllättäen" pakottaa euromaat ottamaan lisää askelia kohti yhteisvastuuta ja liittovaltiota.

  http://www.taloussanomat.fi/jan-hurri/2013/10/27/nain-pankkiunioni-hoyna...
http://media.riemurasia.net/albumit/mmedia/lp/8kv/hggt/3175/1307871004.gif

http://media.riemurasia.net/albumit/mmedia/lp/8kv/hggt/3175/1307871004.gif

http://media.riemurasia.net/albumit/mmedia/lp/8kv/hggt/3175/1307871004.gif

http://media.riemurasia.net/albumit/mmedia/lp/8kv/hggt/3175/1307871004.gif
Ei kommentteja: