torstaina, lokakuuta 03, 2013

Selvä peruste erota eurosta - saksalaista teatteria


 Tärkein syy ja peruste erota eurosta:

Italialaisen eliitin harrastuksen eli veronkierron takia Italiassa on 3000+ miljardin euron eläketyhjiö.
Euroeliitti yllytti veronkiertoon Italiassa ja Kreikassa, jotta eurodiktatuuri leviäisi "kitkatta" saksalaisten ja Lontoon veroparatiisin pankkien laina-ansoilla.

   Ja he haluavat nyt suomalaiset maksajiksi. EVM-sopimus velvoittaa suomalaiset mukaan, jos siinä pysymme emmekä haasta samalla Saksaa oikeuteen Italian taseen tahallisesta väärentämisestä.Saksalaisten virkamiesten asiakirjaväärennökset 

ovat selvääkin selvempi peruste pikaiselle erolle harhaeurosta.

Koko EU on vain vallankaappausprojekti ja Naton avulla kriisiä militarisoiva plutokratia varjoissa toimivalle euroeliitille:   Kreikkaakin ja kurdien joukkomurhia harrastavaa Turkkia vain aseistetaan rahaa laskematta. Nato liittovaltion diktatuurin lekana orkestroidun finanssikaaoksen jälkeen, jos pahoin osun oikeaan. 


    Hinnalla millä hyvänsä:


Saksalaisten huijausten takia Suomen on kieltäydyttävä EKP:n ja EVM:n velvoitteista ja asetettava Saksa maksamaan Suomen pankin luovuttama n.90 miljardin takauslaina EKP:lle ja Brysselille.

Perustelut, motiivit, aatteet ja sopimukset ovat perustuneet huijaukselle.
Niitä ei siis ole.Stubbin äärioikeistolainen eurotsemppi ja suomenruotsalais-saksalainen identiteetti on aina ollut tyhjän päällä.

Meidän paroni von Münchausen - ja äärioikeistolaisten kokoomusnuorten "darwinistinen"-profeetta-psyykkaaja. Jopa itseään vedättämässä, piru parka. Sisällissodan valkoisten haamujen manaajapappi.
  • " Kokoomuksen puheenjohtajan, pääministeri Jyrki Kataisen lähipiiriin kuuluvan Stubbin kannanotto heijastanee hyvin kokoomuksessa vallitsevaa myötämielisyyttä Wahlroosin demokratian vastaisia ajatuksia kohtaan.

    Kokoomuksen kärkikastiin kuuluva eurooppaministeri Alexander Stubb tuli ulos kaapista, kun hän julkisesti ilmaisi tukensa pankkiiri Björn Wahlroosille ruotsalaislehti Dagens Industrin haastattelussa. Wahleroos hyökkäsi voimakkaasti demokratiaa vastaan tuoreessa kirjassaan "Markkinat ja demokratia - Loppu enemmistön tyrannialle".

    http://lievemaa.puheenvuoro.uusisuomi.fi/104514-kokoomusjohto-tuli-viime...


Ukrainan kriisikin on pohjimmiltaan vain harhautus.Venäjän ärsyttämisellä ja vuosisatojen euroeliitin venäjävihalla yritetään viedä huomio EU:n jokavuotisesta yli 200 miljardin eudon korruptiosta ja tuho-talouspolitiikasta.


Vasemmistoliittokin  on alistunut kokoomuksen käynnistämän luokkasodan ja yhteiskuntatuhon alle oman poliittisen eliittinsä urahaaveiden takia - tosin vasemmistoliitossa on jo huutoa ja vastarintaa Arhinmäen valheiden alta.

Vikiseekö vai karjuuko vasemmistoliitto?

Täysin eksyksissä koko Arhinmäen urahaaveiden lumoama lastentarha?

1 kommentti:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Hups: Espanja teki 10 miljardin euron kirjoitusvirheen

- Hups: Saksan vaalit ovat ohitse!

http://www.talouselama.fi/uutiset/hups+espanja+teki+10+miljardin+euron+kirjoitusvirheen/a2207373