torstaina, lokakuuta 24, 2013

Lestadiolaisten pedofilialausunto - video


 • Kotimaa24  -  SRK:n tiedotustilaisuus


  "
  -Tiedotustilaisuudessa SRK:n edustajien oletetaan vastaavan muun muassa kysymyksiin juuri ilmestyneestä vanhoillislestadiolaisten lasten hyväksikäyttötapauksia kartoittaneesta Johanna Hurtigin tutkimuksesta  Taivaan Taivaan taimet - uskonnollinen yhteisöllisyys ja väkivalta  (2013)."


 Mitä tämä merkitsee? 

Vanhoillislestadiolaiset pääsevät taas vaatimaan kirkon virallisimman sanomalehden siunauksella, että viranomaiset ja syyttäjät kieltäytyisivät noudattamasta  lakia ja että  vanhoillislestadiolaisilla on nyt taas homma hallussa ihan omasta takaa. Lapset herran haltuun ja siu siu kaikki nuortenkin seksi seurakunnan vanhempien valvovan silmän alla.

   "Koska meillä on nyt tämä uusi johto" ja vanha oppi.

Ja pohjoisen maakuntamafian viranomaiset tottelevat taas kirkon ja keskustan suojelemaa rikasta lahkoa, joka ei pidä piispankaan toimintaa lahkon jäsenille mitenkään pätevänä mutta jonka toimintaa piispat siunaavat vaikka kirkon työntekijät ovat kieltäytyneet auttamasta sarjaraiskausten uhreja.
Joka saa pakottaa naiset lestadiolaisen avioliiton arkiraiskauksiin ilman ehkäisyä miehen tarpeiden tähden.  
Maan tapa.

Vanhoillislestadiolaiset täyttävät kansainväliset ehdot järjestäytyneestä rikollisuudesta mutta viranomaisia ei edes kiinnosta tutkia asiaa.

On niin paljon muita motiiveja suojella Suomen poliittisinta lahkoa ja nousevaa keskustaa kulissien pystytyksessä.
Onko aika tullut paljastaa kirkon pedofiiliringit? Ehei.

Jotkut ihailevat tätä lahkoa.
Aika monet. Useimmat piispoista ainakin haikeasti.
Koska vanhoillislestadiolaiset pokkana toteuttavat mieskeskeistä ja helvettikeskeistä omaa lahkokirkkoa estottoman keskiaikaisesti - kuten kirkko aijemmin itsekin teki vielä 50-luvulla.

Mutta eivät piispat ihan toimettomina ole olleet.

Piispoilla on salainen juju nimeltä "ekumania".
Ekumenia-syötti on markkinoitu erittäin hyvin lehdistölle humaanina ja liberaalina "kirkkojen vuorovaikutusprosessina" mutta jonka selkeä päämäärä onkin äärikonservatiivinen kirkon rituaalivallan muokkaaminen ja palauttaminen Vatikaanin huomaan Vatikaanin ehdoilla.

Kuulostaa liian oudolta?

Silloin media on myynyt sinulle ekumenian onnistuneesti lavasteena.
Piispat ovat jo muuttaneet ev-lut kirkon ehtoollisoppia Vatikaanin magiaopiksi - ja pappiskulttia on vahvistettu tiukalla kirkko-opilla ja hierarkialla protestanttisen yleisen pappeuden estämisellä. 
Lisäksi uusi kirkkolaki vapautti kirkkoherranvaalit demokratiasta - ilman liberaaleja vaaleja valtaan suit sait sukkelaan.

Halleluja. Tuomiokapituleissa on nyt shamppishetki vallankaappauksen onnistuttua.
Seurakunnat ovat nyt lisäksi menettäneet juridisesti ja täydellisesti taloudellisen itsenäisyytensä  eivätkä voi enää protestanttisesti erota emokirkosta ja piispojen paavillisesta vallasta itsenäisiksi kuten aijemmin oli vielä mahdollisuus ilman koko maan kattavia seurakuntayhtymiä tuomiokapitulien totaalivallankäytön välineinä. 

Tajuavatko toimittajat tätä muutosvyöryä ja vallan keskittämistä?  Eivät.
He haluavat uskoa vain hyvää kirkosta, joka käyttää luterilais-nimikettä vastuuttomasti ja täysin harhauttavasti. Kotimaa-media on kohtuullisen avoimesti raportoinut paljastumisen vaiheita ja Helsingin Sanomat oli ikäänkuin pakotettu mukaan avoimuuteen kuukausiliitteen lestadiolais-propagandan jälkeen:  "Helsingin Sanomat uutisoi keväällä 2012 uhrin kertomuksen, jossa puhuja, suuren kaupungin rauhanyhdistyksen puheenjohtaja ja myös SRK:n johtokuntaan kuulunut mies, oli ohittanut isänsä seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi joutuneiden tyttöjen kertomukset. Vaikuttaja-asemassa oleva puhujamies oli yhteisöllisissä keskusteluissa vedonnut tyttäriin, että "eihän uskovainen isä sellaista tekisi"",   Hurtig kirjoittaa.
Toisessa kirjassa kuvatussa tapauksessa uhri oli luopunut asian eteenpäin viemisestä ripittäydyttyään puhujalle, joka oli kehottanut pitämään tapahtunutta rippisalaisuutena. Uhri oli tyytynyt menettelyyn.
 • Hurtig kutsuu miesten valta-asemaa vanhoillislestadiolaisessa liikkeessä rakas veli -järjestelmäksi. Kyse on hänen mukaansa pidemmälle viedystä hyvä veli -järjestelmästä.

Hierarkia ja brutaali valta - kun ihmisarvo on kiinni nöryydestä


Korkeakirkolliset todellakin ihmettelevät miksi ihmiset eroavat kirkosta vauhdilla

   ja sen lahkoista, joissa toimii 200 kirkon työntekijää?


 • Kirkon erityissuojelussa toimivien vanhoillislestadiolaisten kaksi johtajaa eroaa

Kirkko ei ole vieläkään tarjonnut apua tuhansille raiskatuille, jotka ovat uhreja kirkon suojelemassa lahkosysteemissä.

http://yle.fi/uutiset/vanhoillislestadiolaisten_toinenkin_nokkamies_eroaa/7006522Kirja tuhansista uhreista

Johanna Hurtig: Taivaan taimet – tutkimus lasten hyväksikäytöstä vanhoillislestadio-laisuudessa


http://freepathways.wordpress.com/2013/10/06/taivaan-taimet/


 • Tiedän että kollektiivisessa harhassa on hyvä olla

  Se tarkoittaa että kaikki pysyy ennallaan eikä mikään muutu. Miten helpottavaa! Kenenkään ei tarvitse ottaa vastuuta ja ryhtyä muutokseen. Voi kääntää selän tai katsoa sormien lävitse niin kuin tähänkin asti. On kuitenkin mahdollista tuoda asioita valoon ja ymmärtää mitä hyvää se voi tuoda sekä koko yhteisölle ja henkilökohtaisesti itselle.

  Enpä olisi koskaan uskonut ajattelevani tällaisia ajatuksia, minä, vanhoillislestadiolaisen suurperheen äiti. Uuvuttuani perheen kasvaessa ja saadessani ehkäisykysymykseen vuosien varrella niin hämmästyttävän erilaisia vastauksia, jouduin uskonkriisiin. Se on ollut kamalaa...


  http://www.kotimaa24.fi/kuin-olisin-tullut-ulos-valtavan-pressun-alta/
Ei kommentteja: