lauantaina, helmikuuta 02, 2013

Supo on oikeiston oma poliisiSupo on oikeiston oma poliisi
Supo on oikeiston oma poliisi
Supo on oikeiston oma poliisi
Supolla on suora 90 vuoden äärioikeiston perimyslinja.

Kuka luulee voivansa muuttaa poliittisesti hallinnoitua Supoa, jonne on valittu vain oikeistolaisia ja suojeluskuntasukujen vesoja? 

Supo on poliittinen oikeiston oma poliisi, ei mitään muuta. Supoa voidaan hillitä vielä jonkin verran mutta äärioikeistoa Supo ei vahingoita vaan suojelee.

  Näin nihilististä ironiaa ei demokraattisen maan poliisi saisi suoltaa ilman seuraamuksia:

 mutta vasemmistoviha on Supon selkäytimessä ja Supon suuria elämän tarkoituksia, siksi Supo antaa nuorten fasistien puuhata aivan rauhassa harrastuksiaan ja vihan lietsontaa "vastapainona vasemmistolle". Tämä on Supon virallinen linja.

Tässäkään tapauksessa Supo ei hoitanut tehtäväänsä vaan antaa fasistien provosoida vapaasti ja julkisesti.

Monissa maissa salaisen poliisin johtajat olisi vaihdettu vauhdilla kyvyttömyydestä estää fasistien hyökkäykset monta kertaa peräkkäin.


Supon unelma näyttääkin olevan se, että vasemmisto provosoituisi.
Saksassa valtio hajotti viime vuonna natseja tarkkailleen salaisen poliisin ryhmän, koska nämä suojelivat rasistisia sarjamurhaajia. "Auf dem rechten Auge blind"- eli "oikealla silmällä sokea"-tilanne.
CIA on yrittänyt rekrytoida tuttaviani ja nähtävästi Supo antaa CIA:n häärätä Suomessa aivan rauahssa.

Englantilaisetkin kutsuivat Supoa Kekkosen poliisiksi, koska Supo roudasi Kekkosen ja teollisuusporvarien vastustajia mielisairaaloihin Neuvostoliiton mallin mukaisesti. Tietysti Supo toimitti myös Kekkosen salaista YYA-sopimuksen vastaista sotilaallista yhteistyötä amerikkalaisten ja saksalaisten tiedustelupalvelujen kanssa.

Niin kauan kuin Supon murhat sisällissodassa ja jopa sisällissodan jälkeen sekä ihmisoikeusrikkomukset Kekkosen aikana, yhteistyö SS-joukkojen tuhoamistyöstä Suomen vankileireillä ja 1930-luvun lainvastaiset poliittiset vangitsemiset ja kidutukset ovat selvittämättä, Supo luulee olevansa koskematon suojeluskunnan "kunnian" ja äärioikeiston soihdunkantaja - ja odottaa vain samanlaisia tappo-oikeuksia kuin CIA olojen jyrkentyessä. 

Kekkonenhan toimi Supon kiduttajana 20-luvulla Supon kellareissa saatuaan ensin mainetta kylmänä pyövelinä joukkomurhissa sisällissodan aikana.

Supon ideologinen linja ja nimitysten ehdot eivät ole muuttuneet 90-vuodessa.

Vain Supon nimeä on muutettu ajan kuluessa, ei miehistön nimitysten perusteita tai ideologiaa. Tietysti ajan henki on rajoittanut Supon keinoja mutta se ei tarkoita ideologisia muutoksia äärioikeistolaiseen maailmankuvaan nyt CIA:n ja Naton salaisena avustajana - armeijan salaisen ja suuremman tiedustelupalvelun ohella.

Helsinkiin ollaan parhaillaan rakentamassa 200:n CIA-angentin toimitaloa, jota julkisuudessa on nimitetty vain "Amerikan kulttuurikeskukseksi". 

Supo elää menneisyydessä koska menneisyyttä ei ole koskaan selvitetty julkisuudessa selkeästi - kukaan ole muka vastuussa valtion terrorista ja valtion äärioikeistolaisesta toiminnasta pitkässä rasismin historiassamme. Kaikki on vain historiaa - mutta Supo elää vain historiasta. 
Suomalaiset virkamiehet ja kirkko aina Ruotsin kuninkaan ajoista saakka ovat suomalaisen rasismin ja yhteiskuntaluokkavihan takana. Köyhyys on tietysti ollut valtion rasismin, syntikulttuurin ja epäoikeudenmukaisuuden pohjimmainen kohde Suomessa. 

Valtion rasismi on muuntunut vuosisatojen saatossa alistetun ja vaijennetun kansan parissa vähitellen "luontevasti" sitten muukalaisvihamielisyydeksi sekä uskonnottomien ja erilaisten vihaamiseksi.

Eliitille ja kirkolle tämä on ollut loistava vihan poisohjauskanava pois kansalaisten poliittisesta tiedostamisesta.

Suomi ei ole oikeusvaltio. Täällä on aivan eri oikeus rikkaille kuin köyhille. Supo siis tiesi korkeateknologian avulla eli facebookin kautta että äärioikeistolaisten uhoryhmä tulee kirjastolle ja varautui siihen... tekemättä mitään.

Kun ylimielisyys ei nyt toimikaan Supolle mediastrategiana niin Supo ottaa tilanteen haltuun ja ilmoittaa että tilanne oli Supon hallussa.
Supo: "Jyväskylän tilaisuuteen oli varauduttu"
Siis lisää ylimielisyyttä ja torjuntaa Supon tyyliin.

Tämä farssi jatkuu ja jatkuu koska poliitikot eivät kontrolloi Supoa ja Supo käyttäytyykin kuin sitä ei kontrolloitaisi sillä se kokee olevansa ylin kontrolloija ja poliitikkojenkin tarkkailija.
Eduskunnassa Tiitinen taitaa olla ainoa joka tietää Supon laajat kiusalliset tiedot poliitikoista ja Tiitisen näkymätön ei-parlamentaarinen valta eduskunnassa perustuu Supon taustatukeen.
Supo lahjoo johtavia puoluejohtajia tiedoista kilpailevista poliittisista pienryhmistä, jotka taas eivät voi saada Supolta tietoa hallituspuolueiden tiedoista.

Supon budjetista iso osa menee etupäässä suuryritysten takia työnhakijoiden luokitteluun ja perustuslainvataisiin ideologisiin tietokantoihin kansalaisten poliittisista mieltymyksistä suuryritysten tiedottamiseksi.

Supo on siis yhä vain kansalaisten luokittelujrjestö oikeistolaisista premisseistä.
Supo kokee olevansa riippumaton yleisestä moraalista ja jatkaa ikuista oikeistolaista tehtäväänsä katsoa vain vasemmalle vasemmistoa ideologisena uhkana sisällissodassa syntyneelle kansalaisten metsastysjärjestölle ja teloitusveljeskunnalle.

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/56782-supo-jyvasky...Supo tiesi etukäteen aikaisemmin iskuja tehneiden tulevan paikalle ja mitä tekee paikallinen poliisikin?
Kieltäytyy lähettämästä hätäpuhelun soittaneille poliisia.

Tiesikö Keski-Suomen hälytyskeskus etukäteen Supon "operaatiosta" vai ei?
Supon operaatio oli tarkkailuoperaatio.
Kuinkahan kansanedustajat tähän reagoivat?

Pelolla ja hiljaisuudella, kuten tavallisesti Supon suhteen?


- Kansanedustaja: Supolla vielä paljon tehtävää ääriryhmien seurannassa

Tässä meillä liuta kansanedustajia, jotka vielä tosissaan luulevat, että Supo olisi kansalaisten ja demokratian asialla.
Kandanedustajiahan faktat ja historia Supon ääioikeistolasiesta toiminnasta CIA:n sivukonttorina ei kiinosta lainkaan.

On vain harhauttava toive ja vastuuttomuus puoluekurin sitomana.
Kansalle on parasta syöttää valheita demokratiasta kun valtion oikeistolaisia salajärjestöjä rahoitetaan ilman vastuunalaisia ja tilivelvollisia.
Supo oikenee vain lakkauttamalla.

Supo ja armeijan tiedustelutoiminta ei perustuslaista ole koskaan välittänyt. Faktat näiden järjestöjen toiminnasta ovat häkellyttäviä. Suoraan kuin Francon salaisen poliisin ohjekirjasta: ideologista profilointia ja CIA:n kidutustoiminnan auttamista yli rajojen - kts kidutuslennot Suomen kautta.
http://www.ksml.fi/uutiset/kotimaa/susanna-huovine... 6 kommenttia:

Keiju kirjoitti...

Tästä asiasta juuri kommentoin Twitterissä, kun Anna Kontula ja Juhani Lohikoski (vas) olivat huhuilleet supoa apuun. Suojelupoliisi on oikeistolainen toimija, eikä sitä oikeasti hetkauta vasemmistoon kohdistunut uhka, koska se itsekin identifioituu vasemmistoon kohdistetuksi uhaksi. Jonkun toisen Twitter-kommentti "supo jahtaa hippejä ja anarkisteja" on varsin totuudenmukainen.

Yksi tekijä pätevässä blogitekstissäsi kuitenkin on hiukan virheellinen. Suojelupoliisilla ei ole 90 vuoden yhtenäistä historiaa oikeiston poliisina. Sen sijaan 1940-luvun jälkipuolella Valpo oli vähän aikaa punainen. Toinen maailmansotahan järjesti Suomen poliittiset palikat ihan uuteen asentoon, ja niinpä oikeistolainen "ohranakin" kyseenalaistui. Tätä tilaisuutta hyödynsi kommunisti Yrjö Leino, joka sisäministerinä toimiessaan täytti Valpon mieleisillään henkilöillä. Hallituksen kaadettua punainen Valpo lakkautettiin ja sen tilalle perustettiin vastineeksi oikeistolainen Suopo.

Minusta olisi asiallista ja perinnetietoista kutsua nykyistäkin supoa ohranaksi. Joku voisi sen avulla muistaa, että vasemmiston ei ole syytä odottaa siltä suunnalta tukea vaan vastustusta.

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Nyt et taida tuntea historiaa tarpeeksi hyvin vaitteesi taustalta. Punainen Valpo kumottiin Kekkosen ja vanhan valpon salaliitolla taydellisesti.

Keiju kirjoitti...

Sanoit blogissasi, että supolla on "suora 90 vuoden äärioikeistolainen perimyslinja". Yritin vain sanoa, että linja ei ole yhtenäinen, koska 1940-luvulla vanha Valpo rempattiin perusteellisesti ja oli vähän aikaa punainen. Linja siis vähäksi aikaa katkesi. Joskin voi väittää tosiaan, että nykyinen supo ja sitä edeltävä Suopo olivat nimenomaan vanhan Valpon suoria perillisiä.

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Oikeisto-valpon miehet palasivat ja syrjäyttivät punaisen valpon.

Ei ole mitään katkennutta linkkiä.

Keiju kirjoitti...

Ihan vain varmuuden vuoksi: kommenttini ei ollut tarkoitettu kyseenalaistamaan sitä pääpointtiasi, että supo todellakin on oikeiston oma poliisi.

Minusta on kuitenkin (näin äärivasemmistolaisena) mielenkiintoista, että valkoinen Valpo periaatteessa kumoutui Moskovan välirauhaa seuranneessa vaiheessa – ja oikeisto-ohrana kuitenkin palautui niinkin pian kuin 1949.

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

"Supo vähättelee äärioikeiston roolia"

On todella yllättävää, että eliitin lemmikki Brax heräilee oikeiston kaappaaman poliisin ja Armeijan ideologiseen tilaan.

Braxikin voi vähitellen oivaltaa, että eliitin luokkasota ja sen taktiikat eivät ole muuttuneet sadassa vuodessa.


http://yle.fi/uutiset/ex-oikeusministeri_brax_supo_vahattelee_aarioikeiston_roolia/6482692

Sisällissotakin syttyi siksi että porvarit maksoivat laittomalle palkka-armeijalleen eli tietämättömille köyhille miehille ja valehtelivat, että Suomi on vierasmaalaisten valloituksen kohteena.

Eivätkö kertoneet todellisista motiiveistaan eliitin toimista yhteiskunnan edistämisen estämiseksi.

Eliitti yllytti ja organisoi joukkomurhat pappien siunauksella.

Tätä historiaa ei ole vielä käyty läpi ja siksi äärioikeisto kuvittelee, että suojeluskunta ja oikeistolainen eetos oli itsenäisyyden puolesta taisteleva joukko.

Ei ollut, porvarit halusivat liittää Suomen Saksaan ja suostuivat sodan jälkeen Saksan verotettavaksi.

Suomi maksoi siis veroa Saksalle parikymmentä vuotta eliitin tilaamien saksalaisten sotilaiden takia ja demokratian estämisestä - jotta Suomi liitettäisiin Saksaan.

Kuten nyt.