maanantaina, helmikuuta 18, 2013

EU perustettiin Kiinan vapaan saastuttamisen vuoksi


EU on antanut Kiinalle luvan riehua kuin härkä posliinikaupassa.

Tätä varten EU perustettiinkin suuryhtiöiden lobbauksella:
 
jotta tuotanto siirrettäisiin kontrolloimattomaan Kiinaan eikä Kiinalle ja muulle Aasialle annettaisi tullisakkoja sikailusta - eivätkä eurooppalaiset maat tukisi saasteetonta teollisuustuotantoa.


Uusliberalistiset tahot ja valtamedia ovat esitelleet globalisaation vastuulliseksi termiksi, hyvin oudoksi vastuun imperatiiviksi kasvavan pörssikeinottelun puolesta, jonka mukaan Euroopan oli poistettava suojatullinsa ja saastesääntelynsä tuontituotteilta. Koko maailman parhaaksi.
  • Time-lehti julisti hiljattain maailman pelottavimmaksi ympäristöfaktaksi sen, että Kiinan hiilipäästöt ovat nousseet yhtä suuriksi kuin koko muun maailman - siis kaikkien muiden maiden hiilipäästöt yhteensä.


Globalisaation aito nimi on siis moraalista vapaa uusliberalismi ja pörssin sota valtioiden sääntelyä ja talouden inhimillisä ehtoja vastaan.
Yhteiskuntasopimus on globalisaation vihollinen ja näemme Euroopassa sen systemaattista ja käsikirjoitettua purkamista. Rikkaat ovat aina rikastunet vain hyväksikäyttämällä muiden kurjuutta.
Globalisaatio kaupan vapauttamisena on ollut siis vain ideologista pankkisääntelyn sekä saastesääntelyn lakkauttamista.
  • Jotta ymmärtäisimme pörssikapitalismin katastrofaaliset seuraukset globaalisti, niin meidän on tiedettävä faktat futuuripelistä pörssissä: ruokafutuureilla pelaaminen pelkästään vuonna 2008 nosti viljan hintaa yli 70 %.

Nyt voimme sitten ihastella seuraamuksia vihreänkin puolueen kanssa, joka on vaatinut totaalista EU-tottelevaisuutta ja uusliberalistista vapaakauppaa pörssin ehdoilla ja takertunut vain suomalaisten tasaverottamisen lisäämiseen eli tasaverotaakan siirtämisen köyhille suomalaisille myös idioottimaisilla saasteveroilla.
  • Köyhemmän kansanosan verottamisella ei saasteongelmia ratkaista vaan teollisuuden sääntelyllä, lailla ja sakkotulleilla. 

  • Rikkaiden kuluttamistahan saasteverot, siis  tasavero ei haittaa lainkaan mutta jos saasteverot olisivat aggressiivisen progressiivisia niin ökykuluttajatkin voisivat muuttua ihmeen kaupalla vihreiksi.
 
  • Jatkuvan kasvun ideologia globalisaation eli pörssikapitlismin taustalla  on kuitenkin mahdoton harha, kuten matemaatikot ja Marx voivat yksinkertaisesti osoittaa. Maapallo on rajallinen ja sen rajat on ylitetty. Ilmastonmuutos on sen barometri sekä ihmiskunnan tuomari.


Globalisaation ensimmäinen vaatimus on ollut suuryhtiöiden ja varakkaiden vapauttaminen verotuksesta. Rikkaiden orgiat ja usliberalistien ideologinen vahingonilo vanhan Euroopan ja rationaalisen säätelyvaltion tuhosta. 


Jotta vapautunut kauppa toisi uusliberalismin ilosanoman kaikkialle ja mikä tahansa transaktio lisäisi vaurautta, josta valuisi hyvinvointia käytännössä orjina työskentelevinä.Ylevä ja elämää suurempi Globalisaatio on perusteettomana mielikuvana ollut uusliberalistien oivallinen käsite ja vaatimus kiristysvälineenä tuloerojen kasvattmiseksi globaalisti.

Uusliberalistien mukaan kauppa on moraalista vapaa. Globalisaatiota ei kuulemma saa estää. Tämä vatimus on ideologinen imperatiivi eikä "kaupan kehittymisen ehto"


  Ja mitä globalisaatio on nyt Euroopalle?
Massatyöttömyyttä kun ei ole tullisääntelyä ja tuontituotteiden saastekriteerejä. Mutta Kiinalle ja Japanille on sllittu täysin itsekäs tullisääntely mitä globalisaation nimissä suuryritykset ovat kieltäneet Euroopalta. Mieletöntä typeryyttä Euroopalta. Bisneksestä eli pörssikapitalismista on tehty moraalin ja säätelyn yläpuolella oleva tekijä.
  • Euroopan nujertaminen on ollut vain pörssisijoittajien taktinen keino paisuttaa pörssin kasvua - moraalista välittämättä. Seuraamuksista välittämättä.

Hiilidioksidikauppa on ollut ylikansallisen teollisuuden ja pörssipankkien yksi hämäyksistä, joilla globaali saastuttaminen on turvattu hyödyttömällä ja tekopyhällä hiilidioksidikaupalla.
Hiilidioksidikauppa on ollut tärkä keino, jolla teollisuus on ulkoistanut itsensä korkean teknologian ja saasteita valvovista maista Aasiaan.
Euroopan moraaliseen uhrautumiseen vedoten on vapautetu Aasian ja Etelä-Amerikan moralaiton teollinen sastevyöry ja metsien apokalyptinen tuhoaminen.
Moraalittomat ovat saaneet ideologisen vallan moraaliin vedoten. Tämä on EU:n koko tarina ja ydin.


EU on uskollisesti turvannut myös orjatyövoiman tukemisen kymmenissä maissa - Arabimaat ovat uskomaton esimerkki siitä, että rikkaat maat ovat Euroopan ystäviä mutta köyhiin "moraalittomiin epädemokraattisiin maihin" hyökätään Amerikan kanssa demokratian nimessä militaarisella voimalla.

  II

Ilmastonmuutosta väärin hehkuttava idiotismi ruokkii ympäristomuutoskriittisiä.
CNN:n ankkurin mielestä maata lähestyvä asteroidi johtuu ilmastonmuutoksesta.
Joillekin ilmastonmuutos on täysin outojen fantasioiden varassa perussivistyksen ja tieteellisen maailmankuvan puutteiden takia ja tämä älyvapaa fobia ilman järkeä tietysti aiheuttaa monille tietysti vastustusta ilmastonmuutosfaktojakin kohtaan
http://www.verkkouutiset.fi/index.php/ulkomaat/983...
Surullista on ihmisten maailmankuvan maaginen perusolemus, jossa vain yhdistellään mielteitä selitysten mustavalkoiseksi vahvistamiseksi.
III
EU:n "avautuminen" eli antautuminen Aasian teurastettavaksi on lisännyt ilmastonmuutosta.
Ilmastonmuutos on kiistämätön ja ihmisen vaikutus on siihen valtava.

Ilulissatin jäätikön sulamistahti on kiihtynyt viimeisen vuosikymmenen aikana. Vuodesta 1902 vuoteen 2001 jäätikkö ehti vetäytyä noin 13 kilometriä. Tämän jälkeen jäätikkö vetäytyi kymmenessä vuodessa noin 15 kilometriä.


www.uusisuomi.fi/tiede-ja-ymparisto/56869-kuvaaja-todisti-mykistavaa-nakya-katso-kun-5-km2-lohkare-jaatikkoa-romahtaa  •    Kymmenen tuhon merkkiä -

http://thinkprogress.org/climate/2010/11/15/207034/year-in-climate-scien...
   - Suomennettuna raakapikakäännöksenä:

http://translate.google.com/translate?sl=en&tl=fi&js=n&prev=_t&hl=fi&ie=...

Ei kommentteja: