maanantaina, helmikuuta 25, 2013

Mikä on selitys kalpean Argon menestykselle Oscar-juhlassa?

Mikä on selitys kalpean Argon menestykselle Oscar-juhlassa?

 
Oscar-juhlat olivat säkenöivä juhla todellisuuspaon puolesta.
Kuitenkin hyvin poliittinen todellisuuden väärentämisjuhla.

Argo, Lincoln ja "Piin elämä" eivät ole draamoja vaan 100% propagandaelokuvia todellisuuspaosta ja elämälle vieraasta fantasiasta.


Todellisuuden uudelleentulkinnasta amerikkalaisen "unelman" luomiseksi amerikalaisten painajaisten keskellä. 
Mikä on siis selitys kalpean ja omituisen Argo-agenttielokuvan Oscar-menestykselle? Ja hyvin poikeukselliselliselle tämän elokuvan palkinnonjaolle juuri Valkoisessa talossa kesken Oscar-juhlan? 
  
Argo on sopivan kevyt viihdeversio vallitsevasta paranoijasta, amerikkalaisten uhri-identiteetistä ja hilpeä Hollywood-skenaario motiivista tukea diktatuureja ja terroria.

 Elokuva tekee paranoijasta viihdettä mielekkään todellisuuspakoisella itsesäälitulkinnalla ja torjuu ajatuksen amerikkalaisten terrorista ja CIA:n kidutuskouluista sotilasjuntille - kuten Iranin shaahin kidutusvallalle.

 Se antaa emotionaalisesti sopivan perustelun amerikkalaisten brutaalista hillumisesta maailmalla - presidentin antaessa murhakäskyjä lentäville roboteille ja CIA:n kuolemanpartioille ympäri maailman myös Amerikan kansalaisia kohtaan.

 Argon tapaiset elokuvat antavat merkitystä mielettömyydelle ja sokeuttavat sopivasti pois perustuslain totaalisesta kumoamista Amerikan poliisivaltiossa.

Todellisuuspako on amerikkalaisten viihdettä - muuten heidän pitäisi herätä mutta omahyväisyys tuntuu paljon paremmalta ratkaisulta kuin vallitsevan sotilasdiktatuurin myöntäminen

Armeija on Hollywoodin laajimpia rahoittajia tällä hetkellä ja käytännössä kaikki Hollywoodin elokuvat täytyy hyväksyttää armeijan sensuuritoimistolla.
Amerikka on nyt Patriot Act-lakien ja yksilön oikeussuojan kumoamisen jälkeen yleisessä viihdekulttuurissa yhä kiinteämmin riippuvainen paranoijasta ja "moraalisen tehtävän" korostamisesta amerikkalaisten murha-kampanjassa ympäri maailmaa.

  II
Suomeenkin ollaan parhaillaan rakentamassa CIA:n Euroopan suurinta vakoilukeskusta Helsinkiin Kataisen hallituksen siunauksella ja vasemmistoliiton hiljaisuudella.
Päämääränä on luoda kaaosta Venäjälle Venäjän amerikkalaistamiseksi. Tietysti Venäjällä on aina kaaosta omasta takaa mutta Egyptin ja Syyrian malliin CIA yrittää luoda lahjonnalla ja valmentamalla Venäjälle 1800-luvun lopun malliin omia anarkistisia "kansalaisjärjestöjä", joiden jäsenet eivät tiedä toimivansa CIA:n rahoittamana
  • - kuten Suomessa SDP:n jäsenet eivät tienneet 1950-1980-luvuilla tomivansa CIA:n rahoittamana ja ohjailemana.

    Siksi SDP on nyt niin täydellisesti ohjelmoitu puolue Kataisen oikeistovallan tukemiseen.

"Suomen" elokuvasäätiö (jonka poliitisesti ohjattu rakenne matkittiin itä-Saksasta kontrolloitavuuden takia) on toiminut yhtä poliittisen ohjaavasti oikeistolaisten ehdoilla kuin Hollywood nyt.


Suomen historia ja varsinkin polittinen historia pysyy poissa kankailta ja täydellisesti väärennettynä. Mitään väärennettyä historiaamme avaavaa elokuvakäsikirjoitusta ei päästetä eteenpäin.
Viimeisin esimerkki on "Kaappari"-elokuva.

Siinä esitetään Kekkosen vapaapäivä, kun Kekkonen oli tyypilliseen tapaansa ilmoittanut lähtevänsä lomapäivälle niin että häntä ei saataisi kiinni vaikka hän oli varsinainen tsaari ja kaiken määräilijä. Kaikki tietävät, että Kekkonen oli häntäheikki ja vietti privaatit vapaapäivänsä pannen naisia. Tätä ei elokuvassa uskalleta tuoda esille tyypilliseen kekkoskulttitapaan vaan Kekkonen leikkii... lumessa koiran kanssa. Irvokasta lapsellisuutta elokuvantekijöiltä.  Olemmeko yhä 1970-luvulla?


Toinen aidosti järkyttävä viimeaikainen suomalainen elokuva historian väärentämiseksi on ollut sisällisodan väärennetty kuvaus "Taistelu Näsilinnasta". Oikeiston eli suomenruotsalsien porvariston palkka-armeijan tekemä siviilien joukkomurha muutetaan elokuvaviihteellä sankarilliseksi taisteluksi. Historian räikeää valkopesua, jotta omatunto ei vaivaisi eikä joukkohautoja tutkittaisi.

Puhutaan hetki vielä salaisen politiikan ja salaliittojen historiasta EU:n laajentamisen salaisen taustahistorian osalta.

Harva tietää, että Lenin sai jo varhain amerikkalaisilta aseita ja rahaa kaaoksen luomiseksi. Amerikalaiset tosin luulivat että Englanti ja Saksa sitten jyräisivät taktisesti heikentyneen Venäjän.  Sveitsiläisetkin suojelivat ja järjestivät Leninin maanpaosta takaisin Venäjälle amerikkalaisten käskystä. Taktiikka hieman epäonnistui - kuten pohjimmiltaan kaikki amerikkalaisten kaaostenluontitaktiikat.
Mutta kenraalit juhlivat aina kaaoksesta ja saavat kaatamalla rahaa paranoijaan uskovilta poliitikoilta.


  III

Oscar-juhlien isänmaallisin elokuva on esimerkki Amerikan perinteisestä historian väärentämisestä, johon amerkkalaisten roomalainen ylimielisyys ja kolonisaatioarmeijan ihannointi perustuu.

 Amerikkalaisten oman historian väärentämiseen keskittyvä kylmän sodan Oscar-elokuva 2013:  Lincoln. 

Lincoln on kylmästi valheellisen patrioottinen leffa - Lincoln oli rasisti ja suunnitteli orjien rahtaamista takaisin Afrikkaan ja myymistä eurooppalaisten kolonisaatioalueille.  
Amerikan sisällissota oli pelkkä kauppasota. Silti amerikkalaisille on myyty Amerikan jatkuva kolonisaatiosota sadassa maassa vapauden exprot-tuotteena. Support the troops.

Helsingin Sanomat on aina käynyt taistelua "amerikkalaisuuden halventajia" vastaan ja vast'ikään Hesarissa oli taas kirjoitus kuin 50-luvulta, kuinka halpaa ja epä-älyllistä on olla "amerikkalaisvastainen".

Hesari on yhä osa kylmää rautaesirippua ja sensuurin manipulaatiokoneistoa, jonka Kekkonen laski Suomen päälle Kekkosen ohjamaalla sensuurilla.

Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että samoin kuin Kekkonen siunasi itsensä kaikkien avainten haltijaksi ja maan isä -diktatuuriksi toimimalla sensuurin vartijana "Neuvostoliittouhkan" korostamiseksi niin nyt poliittinen eliittimme ja median omistajat ylläpitävät sensuuria ja pyhää sotaa Amerikan puolesta.


Sensuuri on ehdottomasti tehokkainta vallankäyttöä: ihmiset haluavat olla rajaavan sensuurin takia valheen kannattajia ja vääristyneen maailmankuvan puolustajia.EU ja Amerikan Rooma

EU-kriisi ja sen talousopin täydellinen romahtaminen on selitetty meille "kasvukipuina" ihanteellisen Euroopan luomisessa.

Kuitenkin CIA:n pystyttämä Kreikan sotilasjuntan diktatuuri on hyvin suuri osa EU:n kriisin luomista - rahaa tyhjästä painavien pankkien vallan kasvattamiseksi.

CIA saneli eurojuntallemme ja Olli Rehnillemme, että Kreikka on otettava osaksi EU:ta ilman että Kreikan eliittiä heikennetään eli että Kreikan valtavaan veronkiertoon ja eliitin korruptioon ei saa puuttua. Espanjan ja Italian eliitti saivat saman rahavyöryn, jotta liittovaltioprosessi Naton ohjaamana saataisiin vauhtiin ja kohti ohjailtavaa kriisiä.
Kreikka ei ole sataan vuoteen pysynyt taloudellisesti pystyssä ilman amerikkalaisten ja eurooppalaisten oikeistolaisten taloudellista tukea, amerikkalaisten rahanpainamista ja amerikkalaisen kulttuurin ihailun luomista tyhjällä viihdekulttuurilla.

Geopoliittisesti CIA on estänyt ja sabotoinut likaisilla keinoilla kreikkalaisten vahvan vasemmistolaisen suuntautumisen.

Tälläkin hetkellä jokaisessa kreikkalaisessa vasemmistolaisessa järjestössä ja puolueessa on CIA:n ja sotilasjuntan/oikeistoeliitin soluttautujia luomassa hyvin omituisia ristiriitoja ja henkilökultteja, jotka jumittavat kreikan demokratian kattavasti.
Sotilasjuntta ei koskaan poistunut Kreikasta, se vain muuntui talouseliitin manipulatiiviseksi ja lahjovaksi vallaksi mm. veronkierron sallimisen kautta. Jos kannatit Kreikan korruptoitunutta valtasysteemia ja korkeinta eliittiä olemalla hiljaa, sait kiertää veroja. Jos yritit puuttua poliittiseen korruptioon, sait "veroviranomaiset" tuhoamaan elämäsi.

Tämä on suoraa jatkoa CIA:n sotilasjuntan kidutus- ja murhakampanjalle.
Tavallinen kansa pidettiin (ja pidetään) polvillaan pienipalkkaisella työllä kun eliittiä myötäilevät tahot saivat vapaasti harrastaa veronkiertoa ja tuhota Kreikan taloutta.

Helsingin sanomat ei koskaan Kreikan kriisi -uutisoinneissaan kertonut, että on kaksi Kreikkaa: eliitin eli veronkiertäjien kevyt kreikka ja ankara työläisten ja pienituloisten Kreikka.
Systeeminä toimi kaksi sotilasjuntan manttelinperijää, kaksi poliittista sukua ovat vuorotelleet vallan kahvassa ja talouden ainoa päämäärä on eliitin korruptio ja työläisten harhauttaminen koruuptoituneella demokratialla.

EU:n ja Naton diktatuuri "uusi valta", "siirtymävaihe" Kreikassa on nyt vain jatkoa kreikkalaisen eliitin diktatuurille. 


Iso osa amerikkalaisen maailmankuvan vääristämisestä ja itsepetoksesta lähtee Amerikan sisällissodan vääristämisestä.

Se oli pelkkä kauppasota eikä sota vapauden puolesta.
Kaikki sodat ovat vain rahan vallan puolustavien sotia ja todellisen demokratian estäjien operaatioita.
Afganistanin sota on pelottelusota meille "eurooppalaisille". Uskomme nyt, että Naton on pakko olla verikoira ja riehua Syyriassakin ja Malissa Amerikan malliin "maailmanpoliisina". Näin sotatalous myydään meille, jatkuvien konfliktien diktatuurivalta.

Sotilasvallankaappaus Amerikassa on jo tapahtunut ja jokainen Amerikan historiaa tunteva tietää tämän, että Amerikan perustuslaki on kumottu Bushin  Patriot Acteilla ja Obaman sadoilla poikkeuslailla, niin ei ole enää demokratiaa.
On vain roomalainen paranoija ja "tehtävä" luoda Pax Americana koko maailmaan kenraalikeisarin johdolla.
Ja tarve katsoa Argoa ja Lincolnia historian väärentämiseksi.
Amerikka on matkinut johdonmukaisesti Roomaa salamurhaamalla satoja tuhansia vieraiden valtioiden poliittisia toimijoita ja se on valinnut Rooman kohtalon tien sotataloudellaan ja sotakeskeisyydellään. Amerikan talous on nyt pelkästään asevarustelua, aggressioita, uhkailua - sotataloutta - ja enää vain sen kautta dollarin arvo pysyy pinnalla.   -  Tänään -
Jan Guillou Ruotsin sosiaalidemokraattien salaisen poliisin ja vakoilusysteemin paljastajana

  - Tänään haastattelu klo 21 FEM YLE Jan Guillou

Guillou paljasti Ruotsin sosiaalidemokraattien IB-vakoiluorganisaation - joka oli CIA:n ohjeistamana ja CIA:lle tietoja keräävänä lain ulkopuolella toimivana organisaationa:
http://en.wikipedia.org/wiki/Jan_Guillou#The_IB_affairPäivittäkää tietonne poliittisesta maailmasta.

Ei kommentteja: