maanantaina, helmikuuta 18, 2013

Paavin pidätysmääräystä valmistellaan


Paavin pidätysmääräystä valmistellaan
Paavin pidätysmääräystä valmistellaan
Paavin pidätysmääräystä valmistellaan

Kun puhutaan paavista, on puhuttava 1600:n vuoden jatkuvasta vallankäytöstä ja Vatikaanin jatkuvasta vallanhimosta kaikin keinoin ihmisarvon yli Paavin istuimen vallankäyttökoneiston ja totaalisen kirkkokulttuurin luomiseksi.
Rooman perinteiden mukaisesti Vatikaanin oppeihin ei ole koskaan kuulunut ihmisarvo vaan ihmisen arvo ja ihmiskuva määritellään vain kirkon oppien ja rituaalien kautta.

Kirkon suojelema pappien pedofilia on selkeästi rikos ihmisyyttä vastaan. Kuinka Vatikaanin väkivaltakoneisto ja pappien erillisoikeudet eliittikulttuurina ovat syntyneet, siihen on selvät historialliset syynsä.

Syytteitä paavia ja Vatikaania vasta valmistellaan:

  •   The basic purpose of the action is stated at the end of the document issued by The International Tribunal into Crimes of Church and State:

     - 

We call upon all citizens and governments to assist our efforts to legally and directly disestablish the Vatican, Inc. and arrest its chief officers and clergy who are complicit in crimes against humanity and the ongoing criminal conspiracy to aid and protect child torture and trafficking.
                              - The Examiner 2013

Vatikaanin eli room.katolisen kirkon oppi, dogma, on tärkeä osa vallankäyttökoneistoa ja alistumisvaatimuksia hierarkialle.

Vatikaanin mukaan kukaan muu ei saa tulkita todellisuutta kuin kirkko. Ylin tulkintavalta on ns paavin istumella, vaikka inkvisitio voisikin periaatteessa erottaa paavin Lutherin kapinan aiheuttaman kaaoksen jälkeen luodun kaksinapaisen vallan Vatikaanissa.

Ehkä inkvisitio pakottikin Ratzingerin nyt eroamaan lähestyvän rikosutkinnan takia.
Nyt näyttää  siltä, että Ratzinger on hakenut Italian valtiolta turvapaikkaa ja koskemattomuutta tukemiensa pappien raiskausrikoksia vastaan.

Tiede ja humanistinen ihmiskuva ei merkitse mitään Vatikaanin dogmalle ja vallan perustelulle mutta liennyttääkseen liian suuria ristiriitoja ja ihmettelyä Vatikaanin ja modernin ajan kesken, roomalais-katolinen kirkko on osittain myöntynyt joihinkin tieteellisiin maailmankuvan määrittelytapoihin - verbaalisesti mutta ei selkeän semanttisesti. Osittaisilla kielikuvilla ja Vatikaanin ehdoilla dogmaan koskematta.
Vatikaani ei luovu (valta)opeistaan muuta kuin taktisesti, väliaikaisesti tilanteissa ja maissa, joissa se pelkää menettävänsä valtaa.

Seksuaaliopetuksessaan Vatikaani on humanistisen ihmiskuvan kannalta hyvin perverssi instituutio.
Vatikaanin mukaan vain miehen seksi hedelmällisen naisen kanssa on seksiä. Tällä on monin eri tavoin karmaisevat seuraukset pappien ja muiden kiihkokristittyjen "paineiden purkamisessa".

Pappi on pyhä ja Vatikaanin maagisen sakramenttivallan välittäjä vain jos pappismies on puhdas - naisista. Tämä oppi on osa monimutkaista pappiskulttia ja valtahierarkian rakentamisen kulttuurihegemoniaa, jolla papit esitetään kirkon jäsenille maagisten rituaalien ainoana maagikkona "puhtautensa" kautta: Jumalan sijaisina. Paavin istuimessa lukeekin korkeimman edustajan nimike: Jeesuksen sijainen.  

Seksi naisen kanssa on Vatikaanin mukaan perisynnin alku.

Pappien pedofilia ja pappien suorittamat raiskaukset miehiä ja lapsia kohtaan ei ole Vatikaanin oppien mukaan seksiä vaan saatanan juoni ja houkutus naisia vältteleviä pappeja vastaan. Lipsahdus "puhtaille miehille" mutta ei kuolemansynti.

Papit ovat Vatikaanin oppijärjestelmässä tavallisten ihmisten yläpuolella koska he kieltäytyvät suurimmasta katolisesta kuolemansynnistä eli miehen seksistä hedelmällisen naisen kanssa. Puhtaus on antanut maagista voimaa monessa uskontokulttuurissa. Eristäytyvä pyhä mies on ikäänkuin maallisten tarpeiden ja ahneuden orjuuden yläpuolella jumalallisessa ulottuvuudessa.
Vatikaanin oppiin ovat voimaakkasti vaikuttaneet roomalaiset uskontokultit - ne ovat Vatikaanin valtaa ja pappiskulttia korostavan dogman pohja. Varsinkin Mithrakultti ja Vestan neitsyt -kultti.
  • Rooman kirkko ja sen dogma syntyi keisarin kirjoittamalle pakanalliselle dogmalle Rooman valtion tarpeita varten vuonna 325. Kirkon johtaja-keisari Konstantinus eli ensimmäinen paavi pysyi kuitenkin itse pakanana koko elämänsä ajan ja palvoi roomalaisten uskomusten pakanallista pyhää kolminaisuutta sekä pystytti patsaita, joissa esiintyi itse Auringon Jumalana. Loistava alku kirkolle! 

Pappismiesten neitsyyden oppi ja puhtausenergia-magia on tullut varsinkin Rooman Vestan neitsyiden pappiskultilta.
Rooman valtion valta oli maagisesti kiinni Vestan neitsyiden puhtaudessa ja heidän jumalallisessa tarpeiden kieltämisessä valtionuskonnon osana. Vestan neitsyet tapettiin, jos he harrastivat seksiä. Jo onanoinnista ruoskittiin brutaalilla tavalla - aivan kuten tuhansissa roomalais-katolisissa lastenkodeissa ja kouluissa on rangaistu onanoinnista 1600 vuotta. 

Vatikaanin perisyntiopin mukaan miehen syntinen seksuaalisuus ja maailman syntiinlankeemus on seksi naisen kanssa ja naisen syystä - tämä  on perisynnin alku katolisessa teologiassa. 
Ei protestanttisessa, humanistisen ja mystisen yksilökeskeisessä teologissa. Alkuperäisessä kapinassa Vatikaania vastaan, protestanttisessa teologiassa, ei nojauduta Vatikaanin magiaan ja pappiskultin valtaan. Aitoprotestanttinen teologia ei hyväksy Vatikaanin opettamaa maagista valtaa ja luokkayhteiskuntaoppia, jossa kirkko asettautuu rikkaiden ja vallanhimoisten epäoikeudenmukaiselle puolelle.

Vatikaanin valtaopin mukaan pappeja rangaistaan ja erotetaan pappisvirasta vain seksistä hedelmällisten naisten kanssa.

Pedofiilejä suojellaan kaikin keinoin sillä akti "Jumalan edustajia houkuttelevien" ja saatanan harhauttamien lasten kanssa on Vatikaanin silmissä vain suuremman perisynnin välttämistä - koska näin naisen kanssa tapahtuvaa likaavaa seksiä vältetään pienemmällä synnillä.   
Tämän Vatikaanin seksuaalivihamielisen pakkomielteen psykohistoriallisena taustana on kreikkalaisroomalainen eliittikulttuuri, joka pakotti homoseksuaalit suvun jäsenet traumaattisesti heteroavioliittoon jälkeläisten tuottamiseksi - ja homoilu oli sitten vasta sallittu akahuoneen sivuviihteenä - mutta jos suvun jäsen oli liitossa vain homosuhteessa, hanet saatettiin tappaa tai ainakin tehdä perinnöttömäksi.

Nämä ahdistuneet, traumatisoituneet ja vihaa täynnä olevat sukunsa halventamat ja itsensä kieltäneet kaappihomoseksuaalit hakeutuivat sitten kristittyjen yhteisöjen traumaattisiksi ja kiihkeiksi johtajiksi, kirkkoisiksi, koska kristityt julistivat sopivasti lähestyvää maailmanloppua ja Jumalan kostoa syntisille, muiden ihmisten alistajille.
Tämä houkutteli erityisesti traumatisoituneita ihmisiä ja psykopaatteja muokkaamaan kristinuskoa aivan uusiin kipeisiin ulottuvuuksiin. Maailmanloppuvisio tulkittiin "kieltäymystä" teoreettisesti tukevaksi. Se muuntui ensin kaappihomo-kirkkoisien vihaksi heteroseksuaalisuutta kohtaan ja avioliiton halveksimiseen #turhana, harhauttavana" ( - lue vaikka Paavalin ja muiden kirkkoisien kirjoituksia). Maailmanloppuvisio oli alunperin kristityillä vanhojen säädösten lopun merkki - sen voi tulkita aivan päinvastaiseksi kristinuskoksi ja Jeesuksen seuramiseksi kuin historiallisesti tunnetuimman roomalaisen lahkon korostamassa kieltäymyksen kultissa, joka nyt tunnetaan "kristittyinä kirkkoina".

Keskiajan lopulla Vatikaani huomasi valtansa kasvavan huomattavasti, vain jos se kaappaisi avioliittoinstituution "kristilliseksi" kirkon vallan alla olevaksi ja säänteleväksi instituutioksi pis suvuilta  ja jos kirkko ylistäisi avioliittostatusta niin siten kirkko mielistelisi vastustamattomalla tavalla avioliitolla statusnostetta hakevia ihmisiä ja antaisi suuremman fantasian avioliiton statusta luovasta "ominaisuudesta" myös köyhille.

Tässä vaiheessa homoseksuaalisuus ja (sukujen omaisuuksia uhkaavat) aviorikos joutuivat alkuperäisen koko seksuaalisuutta kohtaan luodun kirkkoisien vihaperinteen kohteeksi.
Avioliittoseksi muuttui Vatikaanin teologiassa yhtäkkiä ylistetyksi "Jumalan jatkuvaksi luomistyöksi"  ja muu seksi entistä jyrkemmän helvetin tuomion kohteeksi avioliitoseksin ylentämiseksi  - vain koska kirkon valtaa pönkitti uusi kirkollinen avioliittoinstituutio strategisena oppina ja koko yhteiskuntaa sääntelevänä uskomusjärjestelmänä.

Ratzinger ja sadat tuhannet muut papit ovat nähneet kirkon  ainoaksi pakopaikaksi yhteiskunnassa, jossa homoseksuaalisuus ja kaikki "poikkeava" on demonisoitu - demonisoitu  kirkon toimesta.
Kirkon suojassa kirkon kirousta paossa.

Kirkon papin aviottoman aseman ja epäseksuaalisuuden ihailu on luonut henkisen väkivallan ja erikoisen suojapaikan silmukan.

Tästä Vatikaanin luomasta seksuaaliproblematiikan syy-seuraus silmukasta on tullut hyvin paradoksaalinen ja perverssi ilmiö:
erilaiset ihmiset, jotka kirkko kiroaa, ovat muodostuneet kirkon valtaytimeksi ja miehistöksi hakeutuessaan kirkon miehiksi kirkon ehdoilla ja kirkon armoa saadakseen. Kirotut, jotka etsivät kiroajansa siunausta, ovat muuntuneet muiden kirottujen kiroajiksi.
 
Vatikaanin ydin eli sen alistava dogma ihmiskuvasta ja maailmankuvasta ei ole muuttunut lainkaan.

Eurooppalaisten kirkkokulttuurin fanittajat eivät ymmärrä, että Vatikaani ei halua muuttua eikä muutu ilman ankaraa ulkoista painetta tai Vatikaanin totaalista lopettamista.
Vatikaani on miesten salaseurojen esikuva.

Vapaamuuraritkin vain yrittävät kalpeasti matkia mieskerhossaan rituaalisesti Vatikaanin totaalista ihmiskuvaa ja ylilyövää patriarkaalista valtafantasiaa ilman naisia.
Saksassa Vatikaanin papeilla on erillislupa elää naisen kanssa, koska muuten saksan katolinen kirkko siirtyisi vikkelään protestanttiseksi kirkoksi.

Vatikaanin uskontokulttuuri ja rituaalioppi verilunastuksineen ja ehoollisineen on käytännössä suoraan sotilaiden  Mithra-kultti uusissa vaatteissa ja uusilla käsitteillä.

Rooman "kristittyjen" lahko oli alunperin joukko miesten Mithrakultteja ja temppeleitä, jotka näkivät kristinuskon uskomattoman leviämisvauhdin ja muodikkuuden Rooman valtakunnassa ja päättivät vaihtaa Mithran nimeksi Jeesus Kristuksen.
Jeesuksen eettiset opetukset ohitettiin ja verinen sotilaiden marttyyrikultti Mithrakultista sovitettiin uudeksi  uhri-Jeesuksen ja roomalaisten marttyyrien kuolemaa etsiväksi kultiksi. Kristityt houkuteltiin mukaan Mithrakulttiin uusin painotuksin ja opein.

Mithra-lahkoseurakunnat houkuttelivat yksittäiset kristityt osaksi itseään ja niin alkoi katolisen kirkon muodostuminen marttyyrikulttina veriuhria ihailevien ja marttyyrien luita palvovien joukkona. 
Mithra-kultissa tärkeintä on puhdistava veriuhri kuolemaa pelkäämättömille, jonkalaisia rituaaliuskonnollisuuksia vastaan eräs nasaretin kivenhakkaaja Jeesus taisteli ykeilökesekeisellä eettisellä opetuksella ja jonka takia hänet tapettiin.


Suomen suurin valtionkirkko eli "evankelis-luterilainen" kirkko on hyvin pitkälle teologiassaan Vatikaanin oppeja toteuttava pappiskultti eikä protestanttinen uskonyhteisö.
Ev.lut kirkko opettaa epäprotestanttisia oppeja kuten että "kasteessa lapselle annetaan usko". Tämä ei ole lainkaan protestanttisen teologian mukainen oppi vaan Vatikaanin oppi instituution maagisesta vallasta.

Myöskin ehtoollisoppi muutettiin pari vuotta sitten takaisin katoliseen oppiin magiarituaaliksi. Viini muuttuu nyt ev.lut kirkossakin  aidoksi Jeesuksen vereksi maagisesti ja peruuttamattomasti: kirkon työntekijöiden täytyy juoda nyt piispojen käskystä kaikki tämä muuntunut ehtoollisveri, ettei sen maagiset ominaisuudet joudu pois pappien ja seurakuntalaisten ulottuvilta vääriin käsiin, noidille tai saastaisiin paikkoihin.


 

        Katso kohdasta 7 min.  - Fellinin Roma -
  • Denef, 64, from the Baltic coast of north Germany, was abused as a boy by his local priest for six years. 

    He then raised the issue with the Vatican and received a letter that said Pope John Paul II would pray for him so that Denef could forgive his molester.
http://www.guardian.co.uk/world/2013/feb/11/pope-complicit-child-abuse-s...  II

Miksi Vatikaanin magiavalta ja rikokset on paljastettava
- suomalaisten kannalta?

Paavi on yksi hyvä silmienavaaja suomalaisille.

Paavin ja Vatikaanin pedofiilirikosten paljastuminen avaa Vatikaanin ja ruotsalaisen aateliston 900 vuotisen luomaa harhaa jopa Suomessakin eliitin "koskemattomuudesta".

Olemme yhä Vatikaanin syntikulttuurin ja uhrautumisvaatimusten lumoamia. 

Suomalaisten poliittinen näkökyky ja rehellisyys on surkea.

Suomalaiset nojautuvat maaorjien mentaliteetilla "luottamukseen" eliittiä kohtaan, jota kirkko on 900 vuotta vaatinut valheilla, kirkon häpeäkulttuurilla ja hirvittävällä verotuksella.

Kirkko oli kuninkaan nyrkki ja sielumme on yhä mustelmilla. 

Kekkonen onnistui työläisten ja humanistien vallankumousta hyväksikäyttäen luoda vaatimuksen, että suomalaisten täytyy luottaa sokeasti virkamiehiin ja poliitikkoihin.

Oikeastaan Kekkonen vain vahvisti ruotsalaisten aatelisten ja Vatikaanin miesten psykoterroria "ehdottomalla auktoriteetilla".

Kekkosella oli sama sanoma kuin kirkolla.

"Minulla on helvetin avaimet - Alistukaa tai tuhoutukaa, luottakaa tai helvetti (Neuvostoliitto) syö teidät..."Suomalaiset on opetettu uhrautumaan vaativalle aatelistolle ja porvarille "talvisodan hengessä".

Siinä suomalaisten nykyinenkin sokea ja ahdistunut "poliittisuus".

Suomalaiset ovat todella vaarallisella tavalla tottuneet, että on vain yksi vaihtoehto. Eliitin vaihtoehto.

 Vaikka 1970-luvulla 1100 lakkokapinan kautta kansa uskalsi kapinoida ja luoda hyvinvointivaltion niin olemme taas taantuneet pelkäämään mykkänä eliittiä.Kaikki on politiikkaa, vapauden tiedostaminen on suurinta politiikkaa.
  •  Ecuadorin talousihme kyykyttää lännen talousviisaat:

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=6866
Ei kommentteja: