tiistaina, helmikuuta 26, 2013

Demonit irti kirkossa kirkkoherran luvalla - MOT Jalovaara Areenalla


Demonit irti kirkossa kirkkoherran luvalla - MOT ohjelma Areenalla
Demonit irti kirkossa kirkkoherran luvalla - MOT ohjelma Areenalla
Demonit irti kirkossa kirkkoherran luvalla - MOT ohjelma Areenalla

Manausta valtionkirkoissa Vatikaanin roomalais-katolisilla opeilla  - tänään:


Mitä varten kirkko kutsuu itseään protestanttiseksi, luterilaiseksi, jos kirkko sallii Vatikaanin synkeän magian ja demoniopin käytön kirkoissa?

Kirkon pitäisi tehdä selkeä dogmaattinen muutos ja päätös:

a)
   Ollako valtionkirkkona ilman dogmeja yleinen uskontovirasto, jossa kaikenkarvaiset saavat säheltää kunhan tuotemerkit ja uskonkappaleet kunkin tapahtuman järjestäjältä ovat esillä kuluttajille  kuluttajansuojalain mukaisesti
    tai 
b)

   Aloittaa uskonpuhdistus, jossa aidot protestanttiset arvot ja modernit uskonkäsitykset otetaan selkeästi esille ja room.katolinen magiauskonto pyyhitään pois kirkon toiminnasta.

c)

   Luultavasti kirkko ei tee kumpaakaan vaan ajautuu täydelliseen romahtamiseen kirkon eliitin välttäessä kaikkia konflikteja ja salliessaan fundamentalistien ja seksuaalirasistien riehua kirkossa omia fobioitaan levittäen.
Teologiaa ja valtapolitikkaa,
joka tämän on sallinut, ei tarkisteta.


+  Ja ensimmäinen askel taaksepäin tekopyhässä heräämisessä:

http://www.kotimaa24.fi/uutiset/kotimaa/10640-melkoinen-ihme-olisi-jos-t...

  II


Ihmisillä on valtava suggestiivinen voima toisiinsa.

Auttava tai tuhoava voima.

Uskosta tai ateismista riippumatta on hyvin todennäköistä että toisen sairauteen voi vaikuttaa mietiskelyllä, hieronnalla, huomion kiinnittämisellä ystäväpiirin läsnäololla tai  kosketuksella, jota suomalaiset niin pelkäävät.

Ei tarvita kirkon alttaria tai huutavaa jeesus-maanikkoa että voi ylittää vaikkapa kosketuspelon ja kosketuksen kaipauksen sairaana.

On kaikin tavoin todistettu että ihminen tarvitsee toisen ihmisen uskoa, huomiota ja läheisyyttä. Varsinkin sairaana.

Lumelääketestit todistavat että ihminen voi toisten ihmisten tuella parantua.

 Usko lääkäriin on hurja aikakaudellamme ja jos lääkäri tarjoaa sokeripillerin niin ihmisen ruumis voi kääynnistyä uskosta. Meidän pitäisi uskoa pyös ystäviimme ja auttamishaluisiin ihmisiin - terveellä järjellä tietysti.

Mutta jos julkisessa massatilaisuudessa brutaalisti vaatimalla vaaditaan varmaa kirkuvaa uskoa outoihin oppikäsityksiin ja nopeaa ihmettä sairaalta parantajalle todisteeksi oikeasta uskosta sekä vaaditaan luottamaan tuntemattomiin ihmisiin "pikatunnustus-paljastu-sielunhoidoissa", silloin ollaan väärinkäytön ja raiskauksen alueella.


Mutta

Ystävien kesken tilanne on toinen.

Tai auttajan, joka ei lupaile magiaa ja ihmeitä vaan läsnäoloa ja kuuntelua, joku joka ei pelkää toisen ahdistusta ja epätietoisuutta elämässä onnistumisesta.

Ystävyys on aina alikäytetty voimavara.

Kosketelkaa toisianne.

Sairas ystävä voi tarvita luotettavien ihmisten kosketusta ja terapeuttista yhteistä mietiskelyhetkeä.

 Luokaa oma lumelääkejuoma yrteistä tms. johon kiteytyy keskinäinen luottamus ja sairaan huomaaminen. Oma rituaali.

Arkipäivän omia terapeuttisia rituaaleja voi itse kehittää satojen tuhansien vuosien aikojen  shamanististen parannusrituaalien mukaisesti.

Olemme sosiaalisia eläimiä

 - me elämme toistemme kautta.

Tämä on suurin siunaus ja manaus.

Toivomme ja tulevaisuuteme on toisistamme kiinni.

Se on tieteellisesti todistettu.

Ilman uskoa paranemiseen ihminen ei parane.

Hyviä lääkkeitä ei kannata välttää.

Mutta paraneminen on aina MYÖS kiinni henkisestä tilasta.

Keskusteluterapia on hyvin lähellä shamanistista kuuntelevaa shamaania joka selvitää yhteisön ongelmia.


Jeesus oli shamaani.

Markuksen evankeliumissa hän antoi mitä ihmiset odottivat: opettaja ja yhteisön voiman korostaja oli sairaiden kunnioittama mies ja sairaat uskalsivat puhua epätoivostaan ja elämästään shamaanille.

J
a ihmiset toivoivat paikallisen shamaanikulttuurin mukaista parantiamisrituaalia ja sitä saivat, hyvin shamainstisia kikkoja parantamisotimenpiteen holistiseen kokemiseen. 

Jeesusken shamanismi ja muiden shamaanien shamanismi on kuitenkin aika lailla eri juttu kuin tämä modernin aikakauden pikaparannustilaisuudet, joissa matkintaan massatilaisuuksissa McDonaldsia pikaparannuksilla ja liukuhihnalta.

Juutalainen kulttuuri ei todellakaan ollut vain pappien jahve-kulttuuri vaan myös ikivanha shamanistinen luonnon ja kosketuksen voiman kulttuuri.

Toivo on paras lääke ja muistakaa se sairaiden ystävien kanssa.

 Ihmeelliset ruumiin solumekanismit ja tasapainomekanismit on palautettavissa tuella, ahdistuksen helpotuksella, ongelmien puhumisella, arvon tuntemisella ja terveellisellä ravinnolla.

Pilerit ovat vain osa paranemista.

On ymmärrettävää, että ihmiset etsivät suuristä ihmeistä jotain aivan uutta ja ihmeellistä voittaakseen tämä aikakauden depression ja kylmyydeen.

Mutta se,

että show-ammattilainen kirkossa

vaatii ihmeellistä ja rajua demonien tunnistamista ja salaisten syntien shokeeraavaa paljastamista niin se on kaukana parantavasta ja tasapainoittavasta ilmapiiristä.

  Täytyy vielä kommentoida
  tätä lääkkeiden ja terveyden outoa kehää;

Valitettavasti kaikki lääketiede ei ole tiedettä, valitettavasti - kuten masennuslääkitys ei ole mitenkään tieteellisesti todistettu teholtaan eikä mitenkään varmaa vaan vaikutus vaihtelee täysin eri ihmisillä ilman tieteellistä määrittelyä - ja vaikutus on hyvin pieni ilman keskusteluterapiaa tai jopa vahingollinen uusien tutkimusten mukaan.
Masennuslääkitys on surkealla tavalla lääketieteen epäeettinen ja pimeä osa-alue, väärin hehkutettu terveydenhoidon poliittisten säätöpyrkimysten takia.

Mutta sydänlääkkeitä ym ei kannata epäillä. 
Täytyy käyttää järkeä lääkkeiden tarpeellisuudesta: jos voit muuttaa ruokavaliota, useimmat lääkkeet voi jättää jonkin ajan päästä pois. 
Hedelmät, pähkinät, virgin oliiviöljy, ohra, ruis, marjat, juusto, D-vitamiinilisä, kalanmaksaöljy, sokeria lisäämättömät hedelmämehut, peruna kuorineen  ovat terveyden perusta.
   Lääkkeet eivät voi korvata näitä.
Valion maito ja tuotteet ovat aiheuttanut monille tuttavilleni oireita ja ne ovat hävinneet heti siirtymällä muiden valmistajien juustoihin ja Valion maidon kokonaan pois jättämällä joten kannattaa tsekata ruokavalio lievien sairauksien kannalta.
Pastöroitu maito pitäisi kieltää - pastörointiä ei ole tarkoitettu  maidolle vaan siirapille!
Kemialliset makeutusaineet ainakin ovat saatanasta.Ei kommentteja: