keskiviikkona, tammikuuta 30, 2013

Virkamiesdiktatuuri on kevyt kuin perhonen


Virkamiesdiktatuuri on kevyt kuin perhonen




Virkamiesdiktatuuri on kevyt kuin perhonen.

Sitä ei saa koskettaa.
Se on hauras.

Sitä täytyy suojella.
Poliitikotkin pelkäävät sitä.

Siitä ei saa puhua. Sitä ei ole olemassa. Tosiasioilla ei ole väliä kun perustelut, faktat ja päämäärät salataan.


Kaikki tämä on teidän parhaaksenne, jotta asiat sujuisivat pehmeästi ja että eliitti   pysyisi tyytyväisenä eikä heidän ideologiaansa etuoikeutetuista loukattaisi.

Antakaa teollisuusleiittiä kabineteissa suuteleville virkamiesraukoille työrauha sillä he puurtavat eikä ole kaunista että heidän toimiinsa puututaan liian julkisella demokratialla. Demokratia on niin rumaa kun ihmiset riitelevät joten eiköhän ole parasta antaa eliitin ajaa salaisia päämäriä uskollisten virkamiesten avulla ihan salassa. 


  Virkamiesdiktatuuri ei ole vitsi:

salainen politiikka ei ole demokratiaa. Se on tuhonnut demokratian ja tilalla on vain puhe demokratiasta ja poliitikoiden sekä virkamiesten elitistisestä "työrauhasta".
 

Kuka ohjailee ketä? Urpilainen ainakin on pelosta kankeana ministeriönsä ja EK-kokoomuksen marionettina. Arhinmäki on johdattanut vasemmiston tuen salaiselle eurodiktatuurin rakentamiselle ja suomalaisten verottamisen saksalaisille pankkien ylivoiman rahoittamiseksi. 

Kun kansalaisten eli valtion varojen käyttöä salataan Kreikan ja Espanjan kautta saksalaisille pankeille, ei ole mitään epäselvää, kuka hyötyy salaamisesta. 
Eliitti osaa tehdä olonsa mukavaksi.
Eliitille demokratia on hankala asia, sillä demokratian tarkoitus ei ole tehdä eliitin ja raha-aateliston oloa mukavaksi. 
Tällä hetkellä meillä ei ole demokratiaa sillä ilman julkisuutta ja läpinäkyvyyttä ei ole mitään mahdollisuutta demokratiaan.
Nyt meillä on alistuneen kansan nöyryys, jota kiittelemään nimitetttiin aatelispresidentti. Leipokaa pullaa ja olkaa hiljaa, eliitillä on tärkeämpää tehtävää eliitin tuloerojen varmistamisessa. Jos haluatte ihailua eliitiltä, olkaa nöyriä ja kateellisia eliitin sooloilulle valtion hajottamisessa.

Tärkein poliittisen julkisuuden osa on harhautus.
Kiistellään muutamista miljoonista kun 10 miljardia ohjataan ylikansallisten firmojen ja varakkaiden keinottelijoiden raskuun valtion verohelpotuksilla.

Suomettuminen ei koskaan loppunut - kokoomus vain otti yksinoikeuden Kekkosen keinoihin jyrkän oikeistolaisiin päämääriin - muiden puolueiden nenän edestä valehtelemalla 1989 laman syistä ja kokoomus virkamiesten sekä pankkiirien vastuusta siihen. Tutkijat ja profesorit olivat kovin hiljaa laman aikana pankkimies Koiviston uhkaillessa oikeistolaisen yhteiskuntajärjestyksen puolesta ja virkamiesdiktatuurin voimalla.

Politiikka ei ole automaattisesti demokraattista. Puoluekuri eduskunnassa ei ole demokratiaa. Tiedon sensurointi kansanedustajilta on toistuva rikos, johon oikeistolainen oikeuskansleri ei puutu.
Nyt Eero Heinäluoma on lakkauttanut jopa EU:n informaatiovirkamiehen viran Suomelta.

Demokraattinen politiikka on aina vaatinut vihaa.
Kansan valta on reagoinnissa.
Ei tunteiden vaan tiedon varassa.
Kansan suoraa valtaa ei ole ilman vihaa korruptiota ja eliitin vallan halua kohtaan, jos puhumme demokratiasta.
Jos poliitikoista tulee idoleita ja turvallisuudentunteen vartijoita, symboleita, niin systeemi ei toimi.
Todellisuudentajumme ei toimi.
Demokratia ei toimi.
Vaihtoehtoja ei ole tällöin kansan tajunnassa. Keinoista tulee päämääriä poliitikkojen puheissa. "Järkeistäminen". "Supistaminen". "Säästäminen".
Muinaisessa kreikassa jokainen virkamies haastettiin oikeuteen kahden vuoden välein. Virkamies tiesi aina joutuvansa aiheellisen vihan kohteeksi jos he eivät ole toteuttaneet äänestäjien tahtoa eli päämääriä.
Virkamiehen tahdolla ei ole väliä demokratiassa - vain äänestäjien päämäärillä on.
Virkamies voi väittää päämääriä mahdottomiksi mutta kansan on nähtävä, onko virkamiehen perustelu poliittista eli ideologista vai todella käytännöllistä. Kansa on nyt sokea ideologioille, niin sokea että pelkää ideologia ja uskoo "ideologiattomaan" politiikkaan. Kaipaamme vain luottamusta ja että joku hoitaa homman, joka kehtaa väittää hoitavansa homman.  Kokoomuksella ei kanttia ole puuttunut väitteistä ja ukaaseista "talouspuolueena".
Taloudesta on tehty maaginen iskusana korvaamaan ideologinen päämäärä. Kuten aina, kun on vastustettu tulonjakoa ja tasa-arvoa.

Suomessa poliitikot ovat idoleita, läntisen Euroopan pisimpään virkaan tarrautuvia vakikalusteita ilman vastuuta valitsemistaan "ainoista vaihtoehdoista".
Meillä ei ole tätä reaktiivista demokratiaa sillä missään muussa maassa kuin Suomessa ja Kreikassa eivät poliitikot ole onnistuneet luomaan sellaista "pysyvyyden" ja stagnaation kulttuuria kuin Suomessa, jossa kansa ahdistuu ja syyttää itseään virkamiesten ja poliitikoiden virheistä ja julmasta pelistä eliitin pussiin. Poliitikot ovat ylpeitä ylpeydestään ja Venäjän vallan ajan virkamiesylimielisyydestä.
Kuninkaan kirkko opetti kansan tunollisesti ruoskimaan itseään ja Kekkonen näki tuon nkymättömän valtaistuimen ihmisten sydämsiää ja istui sille kuin ruotsalainen kolonisaatiokulttuurin aatelinen.
Vastakkainasettelujen aika on nyt, vaikka kuinka haluamme taas taantua Kekkosen, Koiviston, Mannerheimin, Lipposen, Vanhasen, Kataisen, Heinäluoman lapsiksi - kerjäämään nurkassa kiitosta kiltteydestä ja valitusta epäpoliittisuuden harhasta, suomettumisen suloisesta avuttomuudesta.
 

  • " Viranomaiset salaavat yhä useammin
    yhteiskunnallisesti merkittäviä asiakirjoja,

    sanoo Helsingin yliopiston hallinto-oikeuden professori Olli Mäenpää. Hänen mukaansa julkisuuslain hyvät periaatteet on unohdettu. Muun muassa Suomen ja Kreikan vakuussopimuksen salaamiselle ei ole lainmukaisia perusteita. "

    http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2012/03/oikeusoppinut_arvostelee_


   ...Ei meillä salailla, ei,
tämä vain täytyy hoitaa hienovaraisesti, noh, salata, niin, koska pankit ja sopimustahot vaativat salaisuutta, kyllä, olemme kansan asialla vaikka ajamme pörssin ja pankkien asiaa sillä tärkeintä on systeemin ylläpito vakka salassa niin kuitenkin ja on parempi ettette tiedä kuinka asioitanne hoidetaan sillä EU:n todellisia päämääriäkään ei ole teille kerrottu joten tässä vaihessa on turha puhua asioista jotka sovitaan salassa ettei teille tulisi paha mieli sillä ideologiasta puhuminen aiheuttaa vain pahaa mieltä joten ymmärrämme ärtymyksenne ja saatte ärtyä rauhassa kunhan ymmärräte että eliitti toimii parhaiten salassa...



  • Valitettavasti, viimeiset muutama tuhat vuotta hierarkiaa aristokratian, meritokratian, demokratian ja byrokratian muodossa on saanut meidät unohtamaan mistä me tulemme. Olemme unohtaneet sen niin täydellisesti, ettemme enää edes tunnista todellisia vapaamatkustajia. Luulemme vapaamatkustajiksi niitä, jotka kärsivät tilanteestaan joka päivä, vaikka todelliset vapaamatkustajat ovat niitä, jotka keräävät hyödyn muiden uhrauksista. Olemme myös päästäneet nämä vapaamatkustajat niin voimakkaaseen asemaan, ettei meillä ole enää mahdollisuuksia rangaista heitä.



Ja  rahojemme uusi kohde, valtiomme ja kuntien alasajon syy kokoomuksen ja eurovirkamiesten vaatimuksesta:
 Yhteinen euroidentiteetti?
Suomi maksajana ja omaehtoisena valtion tuhoajana eliitin käskyvallan alla.  


  • Islanti voitti oikeudessa: Ei tarvitse maksaa briteille
www.taloussanomat.fi


Nytkö vasta toimittajat kysyvät kysymyksiä kyn pedofiilit ovat toimineet lastentarhanjohtajina? Voi tätä sokeuden määrää.
  • Italian pankkiskandaali on herättänyt kysymyksiä siitä, miten hyvin Mario Draghin nyt johtama EKP kykenee hoitamaan koko euroalueen laajuista pankkivalvontaa, jos Draghin johtaja Italian keskuspankki on epäonnistunut näin pahasti.



Lobattua talousjournalismia ja virkamiesten uskomattomien talouslinjauksien suoja

 Talous sellaisena kuin meille on kerrottu, on saapumassa tiensä päähän. Pääasiallisena syynä on neljä kriittistä tekijää. Jos aiomme selvitä "ajasta talouskasvun jälkeen", toimeen on syytä käydä nyt, toteaa Tullett Prebon Groupin Tim Morgan. 

Tullett Prebon Group plc on kansainvälinen tutkimusohjelma, jota johtaa tri Tim Morgan. Tutkimusohjelma tutkii meneillään olevaa talouskriisiä lähtökohtanaan se, että kaikki aiemmat uskomukset - myös globalisaation väistämättömyydestä - on syytä kyseenalaistaa ja etsiä uusia lähestymistapoja.

Ei kommentteja: