tiistaina, tammikuuta 01, 2013

Heinäluoman Gripen-joulusatu Nato-maassa


Heinäluoman Gripen-joulusatu Nato-maassa
Naurettavaa luulla, ettei Suomi olisi jo Natossa.
Heinäluoman höpinät kuuluvat sarjaan satujen, puolueen jäsenten hyssyttely ja hämäysten hallittu päästely, jotta poliitikot voisivat esiintyä ”puolueettoman Suomen” poliitikkoina ja kansa pysyisi hiljaa Kekkosen luomassa suomettuneisuuden, CIA-toiminnan ja sensuurin horroksessa.
Armeijan strategiset hankinnat on tehty 100% Naton käskyjen mukaan eikä itsenäisen armeijan puolustustaktiikan mukaan.

  Lisäksi poliitikot sallivat satojen suomalaisten sotilaiden toimivan Naton ja CIA:n palkkasotilaina amerikkalaisten kenraalien alaisuudessa ilman mitään julkista keskustelua ja median selvistystä verisen hyökkäyssodan todellisista uhrimääristä Afganistanissa ja Syyriassa.

  Heinäluoma siis ehdottaa Gripeneitä sotilasyhteistyö-koneiksi - perinteisesti Ruotsia mielistelläkseen ja Suomen itsenäisyysfantasiaa luodakseen.
  "Älyttömiä säästöjä niin hankinnoissa, huolloissa kuin säästöissäkin", Heinäluoma sanoi. Älytön tuhlaus antaa taas säästön mahdollisuuden! 
Oikeistodemarit tukevat kuitenkin saumattomasti Suomen kallista ja itsenäisestä puolustuskyvykkyydestä luopunutta Nato-yhteistyötä mutta vetävät nyt täysin olemattoman pohjoismaisen sotilasliiton kehiin joulusatuna. Ikäänkuin SDP vastustaisi kokoomusta aidossa politiikanteossaan.

"Pohjoismaista sotilasliittoa" Nato-Norja ja CIA-Tanska ei ikinä hyväksy ja jota Ruotsi syvästi halveksii, koska Ruotsi ei tunnetusti halua lainkaan sitoutua Suomen Venäjän rajaan, sillä Ruotsi ei ole ikinä tuntenut sympatiaa Suomea kohtaan ja haluaa jopa unohtaa identiteetistään oman historiallisen siirtomaavalta-aikakautensa Suomen verottamisessa ja Suomen avulla rikastumisensa, tekemänsä brutaalit ryöstöretket Euroopassa.
Tämä Heinäluoman tuore savupilven puhaltelu on vain perinteistä demarien Ruotsin verbaalista mielistelyä ja menneisyyden poliittista vasemmistolaista kadonnutta identiteettiä hehkuttavaa - mutta tämä ei häivytä eikä paljasta millään tavoin SDP:n pitkällistä ja sitoutunutta Nato- ja CIA-kiihkoa.
Käsittämätöntä oikeistodemarien unelmointia ja Amerikka-Nato-yhteistyön ja liiton syvyyden kieltämistä hyväuskoisilta puolueen jäseniltä vetoamalla "skandinaavisen yhteistyön" mitättömään fantasiaan. Aito yhteistyö estetään nyt kulissien rakentamisella ja Nato-liiton naamioimisella. 

Ehkä juuri siksi, kansalaisten hämäämiseksi ja perinteisen suomettuneen epädemokraattiseksi itsepetokseksi, salaisen ulkopolitiikan ja nyt siis liittovaltiopolitiikan jatkamiseksi, ikään kuin emme olisi Natossa ja sen sodassa ja jokaisessa sotaharjoituksessa mukana.
Ikään kuin emme olisi jo luopuneet armeijan maanpuolustuksen itsenäisestä taktisesta toimintakyvystä Nato-keskeisten hyökkässtrategioiden ja hyökkäysasehankintojen vuoksi.
Taisteluhävittäjät ovat lisäksi taktisesti täysin totaalisen hyödyttömiä Suomen puolustustilanteessa todellisessa sotatilassa. Resursseja tuhlaavia mutta hyökkäyssodasta unelmoivien Nato-verikoirien mieleen.
Meillä ei ole enää  mitään puolustuskykyä, vain poliitikoiden ja kenraalien harrastamaa mielistelyä Amerikan sotataloutta kohtaan sekä tietysti EU-liittovaltion virkamiesaatelistoa ja Nato-asekauppiaita kohtaan.
Varsinkin Natoa ja Amerikkaa kohtaan olemme nyt täysin puolustuskyvyttömiä sillä kaikki asejärjestelmämme ovat helposti vaikkapa Naton saksalaisten sotalordien neutralisoitavissa.

SDP:llä on pitkä yhteistyö 50-luvulta saakka CIA:n kanssa eikä SDP ole antanut siitä vielä mitään selvitystä äänestäjilleen.Kaikista suurin oikeistodemarien savunpuhaltelija:


 Hallituksessa SDP ajaa kuitenkin tiukan oikeistolaista uusliberalistista alistumista liittovaltion pankkiliitolle ja pankkien pääomittamisella euro-maiden verotuksella sekä Britannian Lontoon veroparatiisin vapauttamista eurovastuusta ja pankkien pääomittamisesta  
 "Koskaan aiemmin, toisin sanoen, maalla ei ole ollut maailmalla näin paljon 'diplomaatteja', joilla ei ole mitään käsitystä diplomatiasta", tiedustelupalvelun johtaja oli todennut."Remes itse oli tuohon aikaan edelleen ulkomailla, ja häneen Supo otti yhteyttä kirjeellä. - Olin altis yhteistyöhön, koska haluan vielä palata Yhdysvaltoihin, Ilkka Remes sanoi. Tapaus tarjosi myös tilaisuuden tiedonhankintaan. - Kyselin Supon ja amerikkalaisten yhteistyöstä. Se näyttää olevan kovin tiivis."     - IL


"Remeksen koko tuotannossa kaikki pahuus näyttää liittyvän Venäjään ja venäläisiin."  Ulkopolitiikka on ollut aina valheiden äiti Suomessa;  
 On irvokasta esittää "pohjoismaista agendaa" ensisijaisena puolustuspoliittisena periaatteena kun rahat, strategia ja suomalaiset palkkasotilaat asetetaan Nato-keskeiseen toimintaan:

 • Turvallisuusselonteko:

     "Suomen linja Nato-jäsenyyteen ei muutu"

  – Pohjoismaisen yhteistyön tiivistäminen lisää ja laajentaa Suomen vaikutusmahdollisuuksia lähialueella,  selonteossa todetaan.

  Nato-linjaus on hallitusohjelman mukainen. Sen mukaan Suomi on sotilasliittoon kuulumaton maa, joka harjoittaa yhteistyötä Pohjois-Atlantin liiton kanssa sekä ylläpitää mahdollisuutta hakea Nato-jäsenyyttä. Suomi ei nykyisen hallituksen aikana valmistele jäsenyyden hakemista.    - Turun Sanomat


  http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/429495/Turvallisuusselonteko+Suomen+lin...       Lainaus

 • "Paavo Selinin tilanteen taustalla on esitelmä syyskuulta 2005, jonka mukaan Euroopassa Natolla ei ole merkitystä terrorismin torjunnassa.

  Lausunto suututti silloisen oppositiojohtaja Jyrki Kataisen, joka soitti silloiselle Supon päällikölle Seppo Nevalalle, joka puolestaan haukkui alaisensa kovasanaisesti puhelimessa.

  Katainen syytti tuolloin Supoa yrityksestä suistaa hänet puoluejohtajan tehtävästä. Nevala määräsi Selinin vastoin tämän tahtoa toisiin tehtäviin maaliskuussa 2007, kun Kokoomus oli voittanut eduskuntavaaleissa. Myöhemmin Supon uudeksi päälliköksi nimitettiin kokoomuslainen Ilkka Salmi. Syyskuussa 2009 tuli julkisuuteen nauha keskustelusta, jossa Nevala haukkuu Seliniä, ja Selinin eristäminen työpaikallaan alkoi. Poliisihallitus teetti asiasta selvityksen, jossa ei tullut esille kiusaamista tai epäasiallista toimintaa. Selvityksen mukaan kyseessä oli väärinkäsitys. Selinin jäätyä sairaslomalla hänen kulkuoikeutensa poistettiin tur vaamistoimenpiteenä, josta ei tehty kirjallista päätöstä. Myöhemmin sisäministeriö moitti Supon toimintaa Selinin asiassa hyvän hallintotavan vastaiseksi. Lisäksi kihlakunnansyyttäjä kertoi käynnistävänsä Supoa koskevan esitutkinnan entistä ylitarkastajaa koskevassa jutussa, jossa oli myös kyse kulkulupien ja tietojärjestelmien käytön estämisestä."

       Lähde: http://fi.wikipedia.org/wiki/Suojelupoliisi


  "Miten on mahdollista, että vuonna 2005 silloisen oppositiopuolue Kokoomuksen johtaja Jyrki Katainen ohjasi Suojelupoliisin päällikön, Seppo Nevalan toimintaa? Miten on mahdollista, että Seppo Nevala aloitti alaisensa, Paavo Selinin, järjestelmällisen kiusaamisen Jyrki Kataisen puhelinsoiton jälkeen?

Jyrki Katainen on ohjaillut Suojelupoliisin toimintaa oppositiossa ollessaan ja painostamisellaan aiheuttanut Suojelupoliisissa johtotehtävissä olleen henkilön kiusaamisen ja työyhteisöstä pois sulkemisen.

En usko, että poliitikon harrastama valtion salaisen poliisin painostaminen on laillista, tai ainakaan sellaista toimintaa, jonka suomalaiset hyväksyisivät. Ilmeisesti tämä asia on kuitenkin lakaistu maton alle.

Jos Jyrki Katainen teki Suojelupoliisista sätkynukkensa jo oppositiossa ollessaan, vuonna 2005, millainen valta hänellä TODELLISUUDESSA on TÄLLÄ HETKELLÄ tämän valtakunnan asioihin?

Minusta tämä asettaa sekä Jyrki Kataisen että Suojelupoliisin toiminnan hyvin kyseenalaiseen valoon.

Liitän tähän henkilöt Facebook-kavereistani, joiden tiedän olevan poliittisesti aktiivisia tai vähintäänkin politiikasta kiinnostuneita ja joilla saattaisi olla tähän aiheeseen jotain sanottavaa.

Tämä on tietysti vanha uutinen, mutta itse en seurannut politiikkaa juurikaan silloin kun tämä nousi pinnalle. Siksi kiinnostaisi kuulla mitä te ajattelette asiasta, tagaamani henkilöt ja muut Facebook-kaverini."


Ei kommentteja: