perjantaina, tammikuuta 25, 2013

Kummallinen sensuuri on loppumassa - lääkitys ja kouluampujat


Kummallinen sensuuri on nyt loppunut mediassa


Kemiallinen kontrolli ei oikein toiminutkaan.


Mitä, eikö ihmisen mieltä voikaan kontrolloida kemialla?

Voiko kemiallinen manipulaatio aiheuttaa kemiallisia psykooseja? Kyllä.
  • Suomalaislapset voivat Pohjolan
huonoimmin


Eikö ongelmien hoito olekaan helppoa ja halpaa?
Suomalaistutkija pudotti pommin:

  • ”Masennuslääkkeitä käytetään väärin”. 

Helsingin yliopiston neurotieteen tutkimuskeskus ilmoittaa harvinaisen suorasanaisesti, että miljoonat ihmiset ympäri maailman käyttävät masennuslääkkeitä turhaan, jos lääkehoitoon ei yhdisty terapiaa. Professori Eero Castrénin mukaan masennus ei parane pelkällä lääkkeellä ilman kuntoutusta tai terapiaa.

http://www.uusisuomi.fi/tiede-ja-ymparisto/56863-suomalaistutkija-pudott...
Stakesin ja THL:n propaganda-paradigma hyvinvointipalveluiden alasajosta lääkefirmojen tuella horjuu. Tahallista lääketieteen väärinkäyttöä poliittisen paradigman hyväksi valtion perustuslakia alasajamassa.

Lääkeyhtiöiden valtava sponsorointi ja lääkäreiden juottaminen opiskeluajoista lähtien känniin kemianjättiläisten "kurssirahoilla" ja lääkäreiden "kouluttaminen" pilleritsunamiin noudattaa kokoomuksen uusliberalistista ihmiskuvaa ja Stubbin oikeistolaista sosiaalidarwinismia. Kontrollia ja kulutusta, kilpailun korostamista ilman valtion suojelevaa toimintaa.
Kemiallista psyykehoitoa ja identiteettikorvikkeita, nopeaa tunteiden ja ihmisten dumppaamista. Surullisen ja ahdistuneen ihmisen kanssa ei siis tarvitse keskustella vaan hänelle täytyy syöttää uusimpia kausipillereitä.

Tunteiden ilmaisu kielletty: Eurooppaan ollaan nyt tuomassa amerikkalaista tautiluokitusta, jonka mukaan suru on mielenterveyden sairaus. Tilanne on järjetön.Pahoinvoinnin torjunnan kaavioon kuuluu myös perinteinen tekopyhä yhteisön koskemattomuuden sääntö. Jos yhteisön jäsen tekee itsemurhan tai murhan, yhteisössä ei saa keskustella kiusaamiseta, jota tämä "poikkeusyksilö" on kokenut.Aikuisia rauhoittelevat asiantuntijat ovat minusta yksi suuri uhka tässä oikeistolaisessa ohituskulttuurissa, "yhteiskuntarauhaa toivovassa" aikuiskeskustelussa, joka pyrkii jatkamaan yhteiskunnan ja yhteisön vastuun vähentämistä Jokelan jälkeenkin."Sivistyneet" ja porvarilliset vetoomukset uhkatekijä-kansalaisen (ahdistuneiden) itsekurista kun eivät auta traumatisoituneita ihmisiä. Eikä poista kolmen sodan hirvitäviä traumoja sukujen henkisessä väkivallassa.
Monta kertaa aikuiskeskusteluissa lapsista lapsiasiantuntijat ottavat väärän lohduttajan, aikuisen sielunhoitajan roolin ja vakuuttelevat kuinka kestävä ja venyvä lapsi on. Pelottavaa oikeistolaista yli-ihmiskultin ujuttamista. Miksi lastenpsykiatriaan erikoistuneet ottavat mieluusti tälläisen vähättelevän asiantuntijasielunhoitajan roolin?
Häiriintyneintä aikuiskeskustelussa on se yhteiskuntanäkemys, jonka mukaan häiriköt ovat uhka yhteiskunnalle eikä passiivinen yhteiskunta häirityille ihmisille.

Tärkeintä nyt ei ole aikuisten ahdistuksen lievittäminen vaan lasten vapauttaminen totuudella ja selkeydellä."Kaiken kulmakivi on se, että myönnämme oman heikkoutemme ja hyväksymme sen myös toisessa. Ihminen, joka on aidosti katsonut omaa tulevaa kuolemaansa, omaa heikkouttaan ja oman lihansa alttiutta, on taipuvainen käyttäytymään solidaarisemmin myös muita kohtaan."
- Filosofi-kirjailija Torsti Lehtinen SKKoulujen korkeaprofiilisia Kiva Koulu-projekteja käytetään valitettavan usein vain koulun imagokulisseina, sinetteinä koulun hyvälle maineelle. Ongelmien dumppaamisessa ja kieltämisessä. Tällöin prässiin ja psykiatriseen selvitykseen eivät joudu niinkään kiusaajat vaan useinmiten kiusatut, joilta penätään ymmärrystä kiusaajia kohtaan ja valittamisen lopettamista.
Oikeistolaista ihmiskuvaa runttaavilla Kiva Koulu-projekteilla ei ole ulkopuolista laadunvalvontaa ja tulosarviointia vaan projektin suunnitelleet tahot valvovat itse itseään ja koulujen antamia ihania "tuloksia" kiusaamisen vähentymisestä - supisuomalaisen kekkosajan mallin mukaan.
Poliitikoiden "tehostamassa" koulussa ylirasittunut opettaja yleensä halveksii ja torjuu ahdistuneita oppilaita ja siten pitää sosiaalisesti päämäärätietoista kiusaajaa jopa yhteistyökumppanina ahdistuneiden oppilaiden syrjään työntämisessä.Pisa-testien pimeä puoli YLE

Ja tottakai opettajat muuttuvat aggressiivisiksi,

jos joutuvat olemaan ahdistuneille lapsille psykologeja ylityön lisäksi - koska poliitikot ovat päättäneet poistaa psykologit kouluista, jotta kunnallispolitiikassa voidaan antaa suurituloisille verohelpotuksia ilman veroprogressiota.
Oi Sauri, Sauri, missä maassa ja todellisuudessa sinä elät?
Pekka Sauri : "Hirmutekoja ei pidä luonnollistaa"
Vihreiden Sauri ei hyväksy lausuntoa, jonka dosentti Matti Rimpelä oli lausunut A-Studiossa, että Hyvinkään kaltaisia hirmutekoja tullaan näkemään tulevaisuudessa yhä enemmän eri puolilla Suomea.Mutta mikä on poliitikon vastuu tästä maan tilasta ja kokoomuksen tottelemisesta? Saurin mielestä ei saa sanoa että maa ja aggressiot kulkevat pahempaan suuntaan.
Sauri on itse ollut viemässä maata pahempaan suuntaan vihreiden valtion purkupäätöksillä normiköyhille - kun taas rikkaille Suomi on paratiisimaisen raiskattava ja hyväksikäytettävä ylemmyydentunnon leikkikenttä yhteiskuntaluokkia jyrkästi luovana pelotekuiluna.

Vihreät rakastavat eliitin ylistämää kapitalismia, "yksilön mahdollisuuksia" jopa keinotteluun: vihreät eivät halua kaupungin rakentavan asuntoja jotta asunto-omistajien ihmeellinen sampo asuntojen hinnannousussa ei pysähtyisi eikä laskisi - ja haluavat unohtaa vasemmistohumanistien nostaman hyvinvointivaltion ja sen edellytämän valtion sätelyn - eivätkä ymmärrä, että uupumisyhteiskunta on uusliberalistisen valtio-opin syytä.

Kun hyvinvointivaltio puretaan oikeisolainen raatelukapitalismi tuottaa uupumisyhteiskunnan. Silloin vain perheen raha tai palkka antaa ihmisarvoa.
Kaikki tilastot osoittavat pahoinvoinnin ja epätoivon lisääntymistä, etenkin nuorilla. - kts lopusta -
Nuoret suomalaiset tytötkin tekevät itsemurhaennätyksiä ja itsetuhoajatuksien ennätyksiä koko läntisen maailman suhteen. Yhä enemmän. Tilastoharha hallitsee: itsemurhakriteerit on tahallaan vedetty niin kireiksi että itsemurhaluvut on saatu laskemaan. Alkoholilla, autolla ja pillereilla itsensä tappaneita ei lueta itsemurhaajiksi. Katolta putoamisetkin ovat "onnettomuuksia". Nälkään itsensä näännyttäneitä ei lueta itsemurhatilastoihin.

Viranomaisten tehokkaat tilastotalkoot!
Suunnitelmien ja lautakuntapäätösten mukaisesti.
Köyhät, ahdistuneet, sukunsa kauhuista kärsineet ja syrjäytyneet on porvariperheiden menestyneille urapoliitikoille joku vieras ja vastenmielinen ilmiö, johon porvarivihreiden ei tarvitse ottaa kantaa. Koska ovat vihreitä ja käyvät ekokaupassa ostamassa 5 kertaa kalliimpia ja moraalisempia tuotteita.Suomen synkeän tilan toteaminen ei ole aidosti vaarallista puhetta mutta kaikki politiikka, jota vihreät kokoomuksen kainalossa ovat puhuneet hyvinvointivaltion alasajamiseksi ja eliitin vaurastuttamiseksi mm. tasaverolla eli progressiivisen verotuksen poistamiseksi, on sitä aitoa yhteiskuntaa tuhoavaa ja aggressioihin yllyttävää puhetta.

20 vuotta on tasa-vero ja suuryritysten verohelpotukset sekä veronkiertoaukot edenneet valtion talouspolitiikassa kokoomuksen taloushysteriassa eliitin elinolojen parantamiseksi.

On siis säästettävä hyvinvointipalveluissa eliitin rikastumisen mahdollistamiseksi. Porvariyhteiskunnan maailmankuva on selvä: rikkaiden on saatava käyttää köyhiä hyväkseen ja rikastuttava toisten pahoinvoinnilla ja alipalkkauksella.

Breivik ei saanut apua, koska vanhempien maineen ja poliittisen uran pilaamista pelättiin
Suurin osa masennuslääkityksestä on vain kemiallista hylkäämistä.

Luokkasotaa traumaattisia kokemuksia kokeneita vastaan.  

Suurin osa psykoosilääkityksestä on rikollista turruttamista - ei psykoosin hoitamista. Suomi tekee joka vuosi maailmanennätyksen psykoosilääkkeiden käytössä.
Hyvinvointivaltio on tuhottu poliitikkojen toimesta ja tuloerojen kasvu on poliittisten puolueiden oleellinen linjavalinta. Solidaarisuus ja kansan toimintakyky on unohdettu. Tahallaan.Ihmisten on herättävä näkemään että puolueet ovat valinneet tämän oikeistolaisen ja verenmaku suussa kilpailevan yhteiskuntatilan vain pankkien, eliitin ja suuryhtiöiden järjettömän voitonteon eduksi. Köyhiä vaaditaan kyykkyyn ideologisessa luokkasodassa ja media komppaa pelottelemalla, vaatimalla jaloa uhrautumista eliitin puolesta.


Verotuspolitiikka on se ainoa keino jolla voidaan palauttaa hyvinvointi ja tasa-arvopalvelut.

Ensimmäisinä ylikansalliset kaivokset rankalle verotukselle. Suuri kultalöytö Suomen maaperästä on kohta valumassa ylikansalliselle firmalle miljardeina, jos kaivosverotusta ei nosteta framille.

Inhimillisyys ja solidaarisuus, jonka vuoksi kansa lakkoili 1970-luvulla 1100 kertaa ja silti elintaso nousi huikeasti lakkoilusta huolimatta.

Koska kansa tahtoi.

Hyvinvointivaltioksi.
Veroprogressiolla ja ilmaisilla terveyspalveluilla. Tasa-arvolla.


Arviolta kolmasosalla suomalaisista lapsiperheistä on joko päihde-, väkivalta- tai toimeentulo-ongelmia.


Tuoreen OECD:n tutkimuksen mukaan suomalaisissa luokkahuoneissa häiriköidään kolmanneksi eniten 38 maan vertailussa.


Lasten ja nuorten kokema syrjintä yleistä

Kuka ei kuulu joukkoon? -tutkimus kohdistui 10-17 -vuotiaisiin lapsiin ja nuoriin Suomessa. Tutkimuksen toteutti Itä-Suomen yliopisto ja sen selvitysten mukaan syrjityksi voi joutua kuka tahansa, jota pidetään erilaisena.
Nuorten naisten pahoinvointi ja aggressiot ovat vauhdilla lisääntymässä - nuoret naiset joutuvat nyt kokemaan sen, mitä nuoret miehet ovat joutuneet kokemaan: ahdistusta ja riittämättömyyttä. Uusliberalistinen marssijärjestys ja painostus ei anna enää naisille etulyöntiasemaa kouluajan nopeammassa kehityksessä suhteessa poikiin. Pojat osaavat ehkä kapinoida enemmän nyt vetäytymällä - tytöt taas uskovat kaiken opettajien harrastaman pelottelun yhteiskunnan kilpailun ihmisarvoa määrittävästä voimasta


Tunnolliset tytöt uupuvat lukiossa

Mitä Wikipedia-artikkeli Prozacista sanookaan kouluampumisten alkuhetkistä?

"In 1989, Joseph Wesbecker shot and killed eight people and injured 12 others before killing himself at his place of work in Kentucky. Wesbecker had been taking fluoxetine for four weeks before these homicides."


4 kommenttia:

Nynny Nyhverö kirjoitti...

Kiva Koulun vaikutuksia arvioinut tutkimus paljastaa karun todellisuuden. Tutkimuksen tekijä kuuluu Kiva-projektin henkilökuntaan.

http://kiusatunvastaisku.blogspot.fi/2013/01/vaitostutkimus-paljasti-kiva-koulu-ei.html

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Näin on.

Koulusysteemin alasajamista varten pystytetään monia kulisseja oikeistolaisen yhteiskuntaideologian eteenpäin ajamiseksi.

Itseajattelija kirjoitti...

Hyvin perusteltu, aivan loistava yhteenveto !

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Kouluampumisen kärkimaat?
Suojeluskunnan jälkeläiset Suomessa ja natsien jälkeläiset Saksassa, 70 miljoonan intiaanin tappajien jälkeläiset Amerikassa

- "Yhdysvallat, Suomi ja Saksa kouluampumisten kärkimaita"

UP/Tiina Tenkanen
Yhteisön hylkäämä nuori vihaa ja satuttaa - http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/3213904/yhdysvallat-suomi-ja-saksa-kouluampumisten-karkimaita

Mihin kulttuurimme menee?

Suomalaisissa kouluissa kaupallinen "Kiva koulu" -projekti saa opettaa että kiusattavan on hiljennyttävä ja annettava nopeasti anteeksi kiusaajalle!!

Läntinen viihde mässäilee rappiolla ja ivalla yhä enemmän, mm. Big Brotherissa juotetaan ihmisiä, monissa ohjelmissa ihmisiä heitetään viidakoon ym jotta heitä voidaan ilkkua ja katsoja voi kokea ylemmyydentunnetta toisten heikkoudesta ja lavastetusta avuttomuudesta. McDonalds hävisi oikeudessa ja brittiläinen kokki saa syyllä sanoa julkisuudessa että Mc ruoka ei ole ihmisille kelpaavaa - ja silti sitä moskaa saa myydä. Kevytcolan sokerikorvike on rikkaruohomyrkky. Lännessä luodaan rappiokulttuuria, halveksunnan ja itsetuhon kulttuuria ja tehdään siitä kaupallisen houkuttelevaa, heleän ivan kevyttä hyväksikäytön ja psykopatian kulttuuria.