tiistaina, tammikuuta 01, 2013

Ahon uhrialttari ja talouseliitin vaatimukset


Ahon uhrialttari ja talouseliitin vaatimukset
Ahon uhrialttari ja talouseliitin vaatimukset
Ahon uhrialttari ja talouseliitin vaatimukset


Aho on paniikissa ja vaatii nyt uusia verbaalisia teatteritemppuja eliitti-uusliberalisteilta.

Vastakkainasettelujen aika lähestyy kuitenkin massiivisesti tavallisenkin kansalaisen tietoisuutta.
Meitä on huijattu.


Vanhat valheet eivät enää tehoa.
Oikeiston puhuessa "sitoutumisesta" itsetarkoituksellisena hyveenä olemme propagandan ja fasistisen harhautuksen ytimessä.

Aho ja Katainen ovat jo niin tottuneet eliitin sooloilevaan kabinettivaltaan Suomessa että he jo julkisesti dissaavat demokratian ja vaalien valtaa. Tämä on todellakin tilanne tässä eliitin hilpeässä katastrofipippalossa.

Aho vaatii monopolien brutaalia sallimista. Valtiomalli Euroopassa on kuitenkin nimenomaan perustettu monopoleja vastaan ja kansalaisten perustarpeita varten.
Yritysten voitonteon maksimointi ei ole valtiomalli eikä hyvinvointia luova ideologia.


EU:ta mainostettiin vakauden ja varallisuuden tuojana.

Nyt siitä puhutaan uhrialttarina, jolle suomalaisten on uhrattava valtiomuotonsa, hyvinvointinsa, demokratia ja tasa-arvo.
Lipponen  myös kurmuutti meppejä, ettei EU:ssa saa ajaa Suomen etuja - vaikka EU on pelkästään ollut eri maiden meppien omien etupiirien taistelutanner. Suomi vain kerjäten hyväksyntää avuttomasti ja uhrautuen.

Ahon avoin retorinen vetoomus eliitille ja äänen värinä tarkoittaa nyt siis sitä, että oikeistopoliitikkojen on näyteltävä nöyrää mutta vaadittava painokkaasti kansaa uskomaan yhä suurempia valheita valtion tuhoamisen hyödyistä.

Yksikään euro-talousteoria ja pankkien vapauttamiseetos ei ole ollut oikeassa mutta yhä sitä meiltä vaaditaan.  Valtioiden normaali yhteistyö on julistettu pannaan ilman mitään perusteita liittovaltiokiimassa.
Talouskatastrofia ei analysoida, väärää ideologiaa ja suuntaa ei kumota vaan talouskatastrofia käytetään nyt seuraavan vaiheen ideologisena aseena. "Nyt on pakko" "Muita mahdollisuuksia ei ole" "Luovuttakaa meille valta tai...".


Eliitti on todella paniikissa, sillä selvä tosiasia alkaa tulla pinnalle: uusliberalistinen ideologia ei ole hyväksi Euroopalle.


 Tuomiojan saarnat kuuluvat myös eliitin harhautusteatteriin ja käsienpesuun

Ministeri
Erkki Tuomioja tyrmää Esko Ahon: ”Suora reitti globaaliin helvettiin”
Paavo Lipposen SDP on ajanut eliitin oikeistolaista euroideologiaa ja uhrautumismentaliteettia täysillä suomalaiseen politiikkan ja jatkaa yhä kokoomushallituksen sokeaa tukemista. Katsokaa tekoja, älkää sanoja.

Käytännössä euroideologia on täydellisesti romahtanut
ja euromaiden pääministerit ovat suostuneet rikkomaan EU:n kaikkia perussopimuksia, jotta uusliberalistinen ideologia pelastettaisiin ja korotettaisiin pääideologiaksi.
Elämme nyt virtuaalisen kapitalismian aikaa, jolloin kapitalismi on ottanut brutaalisosialismin keinot pankkien "rahoittamisessa" tuhotakseen Ruotsissa syntyneen demokraattisen kapitalistisen sosialismin, hyvinvointivaltion mallin sekä samalla kansallisvaltiot pörssi-ideologian ja suuryhtiöiden tieltä.

EVM-joukkoutuhoase on suunniteltu pelkästään valtioiden ja yhteiskuntasopimusten tuhoamiseen. Yksityisen pörssikeinottelun ja laina-ansojen tappiot on nyt ulkoistettu valtioille, jotta valtiot haihtuisivat rahan tieltä.
Tilanne on se, että verottamalla valtioita ja kansalaisia EVM:llä rahoitetaan liikepankkien keinottelua ja vastuupakoa. Markkinakapitalismin periaatteita ei noudateta pörssikapitalismissa (pörssisosialismissa) ja pankit vaativat valtioita suupaloikseen.

EU:n päämäärä oli murskata vahvan valtion toimintamalli ja nyt se on tehty pankkikriisin avulla.
Juuri kuten on suunniteltukin eurovirkamiesten luvalla.

Tämä täytyy nyt käsittää kristallinkirkkaasti, jotta valheet eivät enää hallitsisi suomalaista poliittista keskustelua ja "virallista kantaa".

Itse en usko siihen, että pankkikriisi on vahinko vaan että velka-ansat ovat vain ideologinen ase murskata demokratia plutokratian tieltä.
Kun Vatikaanin pankkilaitos syntyi feodaaliajan lopulla, sen tärkein funktio oli saattaa talonpojat ikuiseen velka-ansaan kahden valuutan  tahallisen inflaatiomekanismin avulla (Vatikaanin ja kunkin ruhtinaan oman valuutan).

Eurooppalainen pankkisysteemi on siis luotu alunperinkin velka-ansoja varten. Ideologisesti ja praktisesti. Nyt keinot ovat erilaiset ja massiivisemman. Mutta valheet ja muodot ovat samat. Tuloerojen tuottaminen ja orjaluokan muodostaminen.

Ilman veroprogressiota ei ole yhteiskuntaa.
Uusliberalismissa ei ole yhteiskunta-käsitettä.
Se on yhteiskuntaluokka-aate ja eliitti-ideologia vanhan brutaalin aatelisperinnön mukaisesti.

Peli täytyy viheltää poikki.
Rahan pumppaaminen eurokoneistoon on pelkästää tuhoutuneen ideologian ideologista tukemista ja hirvittävän diktatuurin rakentamista. 
Kataisen, Stubbin, Olli Rehnin, Urpilaisen ja Ahon eurolobbaus on vain eliitin unelma ja eliitin etuoikeuksien mielipuolista lobbausta.

Toinen maailmansota oli eurooppalaisen vanhan eliitin ja talouseliitin unelma "yhdestä Euroopasta", sillä  sotateollisuudella yritettiin luoda uudestaan feodaaliyhteiskunta, jossa vain eliitillä oli oikeuksia.

Tärkein keino oli pyyhkiä ihmisoikeudet pois.
Sama tapahtuu nyt Kreikassa.
EU ei auta lainkaan Kreikkaa vaan sen taloudellinen tuhoaminen on vain ylikansallisten yhtiöiden ja pankkien unelma esimerkiksi kaapata Kreikan valtavat mineraalivarannot ja luoda orjatyövoimaa nälkäpalkalla.

Meille tuputetaan nyt uhrautumispuhetta euron ja euroidentiteetin puolesta. Nämä ovat sanoina kuitenkin valheita, sillä eurovirkamiehet pyrkivät totaaliseen diktatuuriin liittovaltiolla.
EU-euroopan virkamiesten näkemys liittovaltiosta on puhtaan fasistinen. Afganistanin sota on vain Naton kolonisaatiosota britti-imperiumin perillisenä.
Aasian taloussotaa ja bisneskaappausta tuetaan EU-lainsäädännöllä ja valtioiden tullisakkoja estämällä - saastuttava ja alipalkkaava aasian valtioiden tukema talouskaappaus:
 • " Aasialaisissa megayhtiöt - Korean chaebolit, Japanin keiretsut ja Kiinan gonxit ovat ottaneet entistä agressiivisimman roolin globaalissa taloudessa ajaen vahvasti omia kansallisia etujaan.

  Tämä pätee nyt korealaisen STX chaebolin toimintaan. "

  Book Review:   Globalization and Economic Nationalism in Asia | LSE Review of Books   http://blogs.lse.ac.uk/lsereviewofbooks/2012/08/23...

Italiakin liitettiin euroon saksalaisten virkamiesten asiakirjaväärennöksillä budjettivajeista. Kreikka liitettiin pankkien luomilla väärennetyillä tasetiedoilla.
Ja velkapumppauskoneisto käynnistettiin pankkien laajentamana lypsykoneistona.

Tällä hetkellä käynnistyvä EVM-verotuskoneisto pumppaa siis veronmaksajien rahoja, jotta sijoittajat ja keinottelijat voisivat tehdä entistä suurempia voittoja - demokratiasta ja ihmisarvosta puhdistetussa unionissa ja liittovaltiossa.
Ja jotta spekulatiivisen futuurikauppapörssin tuhansien miljardien dollarien tyhjä kupla ei paljastuisi.

Uhrautukaamme keinottelevan eliitin puolesta.
Uskokaamme valheilla euron ja EU-mielikuvan meille myyneitä poliitikkoja, jotka eivät antaneet meille samaa mahdollisuutta valita kuin Ruotsi: eurojäsenyydestä ilman eurovaluuttaa. 

Tai voimme jo käsittää,
että vastakkainasettelujen aika on täällä.

Fasismissa ei ole ihmisarvoa.
Aito, vapaa euroidentiteetti ei tarkoita totalitarismia ja hyperbyrokratiaa, mitä meille nyt ajetaan.
Hitlerin valtaannousu tapahtui pelkästää pankkien ja teollisuuseliitin rahoituksella.

YLE AREENA VIDEO
 • Vieraina Iiro Viinanen ja Esko Seppänen

  Mitä patamusta porvari ja vasemmistoradikaali ajattelevat maailman menosta?  Onko aate kadonnut politiikasta? Kaatuuko euro? Miten sairastuminen muutti suhtautumista terveydenhuoltoon?


 • " Aasialaisissa megayhtiöt - Korean chaebolit, Japanin keiretsut ja Kiinan gonxit ovat ottaneet entistä agressiivisimman roolin globaalissa taloudessa ajaen vahvasti omia kansallisia etujaan.
 • Tämä pätee nyt korealaisen STX chaebolin toimintaan. "
Book Review:
Globalization and Economic Nationalism in Asia | LSE Review of Books
http://blogs.lse.ac.uk/lsereviewofbooks/2012/08/23...

 • "The world is a dangerous place to live; not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it." - Albert Einstein


 • "I have a very strong feeling that the opposite of love is not hate-it's apathy. It's not giving a damn." - Leo Buscaglia


 • "Se, että Olli Rehn pitää itseään ja ajamaansa politiikkaa keynesiläisenä on täydellisen irvokasta ja Keynesiä halventavaa. Siksi pyydämmekin komissaari Rehniä lopettamaan välittömästi Keynes-viittausten käytön tai vaihtoehtoisesti lukemaan Yleisen teorian ja sen jälkeiset Keynesin kirjoitukset hartaudella läpi vielä ainakin kerran. Jossain vaiheessa Keynesin ajatusten on kuitenkin pakko aueta myös Olli Rehnille. Onhan?"

      - Olli Rehn ja Keynes • Muutamassa vuodessa keskuspankkiireista Euroopassa ja Yhdysvalloissa on tullut jonkinlaisia varovaisesti pukeutuvia taloussupersankareita. Heidän tehtäväkseen on annettu talouden korjaaminen kun valtiot eivät enää siihen pysty. Urakassa on otettu käyttöön keinoja, jotka olisivat vielä 1990-luvulla saaneet perusvarovaisen Bundesbankin tai Suomen Pankin rahavirkamiehen pyörtymään järkytyksestä. :: Raju keskuspankkiiri: Rahabyrokraateista tuli talouskasvun takuumiehiä    Suomen kuvalehti

Ei kommentteja: