torstaina, marraskuuta 01, 2012

Vasemmistoliitto tuhoaa itse omia edellytyksiään vastavoimana


 Vasemmistoliitto tuhoaa itse omia edellytyksiään vastavoimana

Poliittista historiaa lukiessa voisi luulla,
että vasemmistoliitto olisi vastavoima oikeiston ja suuryritysten tuhoavalle ahneuden ja pankkien kiristyksen voimalle.

Mutta Arhinmäki on päättänyt että näin ei olekaan.


Vasemmistoliitto on suostunut oikeiston valtion lopettajaisiin ja maakuntamafian juoksupojaksi sekä varsinkin nyt niiden sylkykupiksi.

Voin vain kuvitella, kuinka suuri riemu on silloin kokoomuksen ja EK:n kabineteissa syttynyt, kun he saivat juilittua vasemmistoliiton hallitukseen ja ottamaan kaksi likaisinta sylkykupin roolia, ministerin virkaa kokoomuksen valtionalasajopolitikan ja europolitiikan seuraamusten eturintamassa.

Vasemmistoliitto siis suostui ottamaan eturivissa vapaehtoisesti kaiken likaisen liejun vastaan kaatopaikkana mitä kokoomuksen europolitiikka aiheuttaa valtion romahtamisseuraamuksissa.
SDP on myös hoitanut oman roolinsa hyvin oikeistosongelmajätteen uskollisena  maalitaulunta terveysministerin sätkiessä mitään ymmärtämättä kabinettisoimuksista.

   Luulevatko feministit ja feministien ääniä kalastelevat tosiaan, etteivät rehdit ja jalot nuoret miehet joudu vallankäytön ja isojen poikien halveksunnan kohteeksi?

 On turha elvistellä röyhkeästi naisten kokemilla vaikeuksilla vain naisten vaikeuksina. Eivät ne eroa muiden kokemuksista.

Vasemmistoliiton ministeri Kyllönen on nyt lisäksi pelokkaalla tietämättömyydellään ja alistuvalla vikinällä astunut isoon haisevaan ansaan.
Hän on aiheuttanut vasemmistoliiton imagolle ison lommon leikkimällä avutonta apua tarvitsevaa tyttörukkaa.
Jos lähtee ministeriksi, on lähtenyt isojen poikien tappeluun ja kiusaamisesta vikiseminen on tajuton retorinen moka ihmiseltä, jonka pitäisi olla taistelija ja luotettava vallankäyttäjä lain mukaisesti tiukassa paikassa.
   Jos Kyllönen sanoo selkosuomella julkisesti, että virkamiehet ovat valehdelleet, niin hänen pitäisi heti laittaa sekä luvut ja nimet pöytään julkisesti ja vähän äkkiä.


Miksi Kyllönen ei ole looginen, tietoinen ansoista, tietoinen epäluotetavien ihmisten antamien tietojen epäluotettavuudesta

 - JOS hän on suurella ristiretkellä keskustan siltarumpu-budjettien triplaus-vedätyspolitiikkaa vastaan niin miksi hän uskoi oudot laskelmat

eikä itse paljastanut niitä julkisuuteen?

Onko kokoomus pakottanut hänet ristiretkelle (virkamiesten ohjailemana) keskustaa vastaan valtion alasajoassa - ja nyt vasta ministeri  tajuilee mistä on kyse?


    Kansan uutiset :   
"Tasa-arvokysymyksen ottaminen esiin oli rohkea teko.   Saman tien alkoi vähättely niin perinteisessä kuin sosiaalisessa mediassa. "


Vasemmiston äänenkannattaja on nyt lähtenyt kovin itsekritiikittömälle polulle kannustamaan naista naiseuden takia. Asiatonta.

Kysymyksiä nousee
ylpeyden taustalla olevista epäselvyyksistä:


 a)

Ministerikö yhtenä Suomen eniten valtaa omaavista henkilöistä ei ole vastuussa toimivaltansa ja luvattujen toimintojen tiedon tarkastamisesta?

b)

Ja jos laskelmien tieto on tullut ministerin mielestä jo valmiiksi epäluotettavalta taholta niin tämä on todella kummallinen tilanne - tietoja ei ole uudestaan laskettu.

Kä-sit-tämä-ton-tä. Epäuskottavaa.

c)

Käsittääkseni Keskustan maakuntamafia paljasti itse tämän 150 miljoonan puutteen JA leikkauslistan - eikä ministeri.

 - Tiesikö ministeri tästä arviopuutteesta ennen mediapaljastusta? Jos tiesi, miksi ei kommentoi omaa aikatauluaan  ja päätelmiään, syitä, jonka takia piti tietoa mahdollisesti salassa, vaikka oli ministeriksi lupuduttuaan sitoutunut tavoitteisiin, joita nyt peruu.

Eikö vasemmistoliitto laskenut itse mitään ministeriön toimintamahdollisuuksista, kun himoitsi ministerin pestiä ja uskoi keskustaa? En ymmärrä miksi nyt kahtena vuotena skarpannut eurokriittinen Kansan uutiset on nyt näin löysä kannustushuudoissaan ja hahmoton perusteissaan.Vastuu antaa valtaa

 ja jos Kyllönen nyt väittää ettei hänellä ole valtaa eikä siksi vastuuta - niin ihmettelemme hänen uravalintaansa.

Onko Kyllösen hysteerinen feministinen parku kaikille tutusta ja ikiaikaisesta poliittisesta sodasta todellakin vasemmistoliiton esimerkki ammattitaitoisesta ministeristä

- ministeristä, joka väistää kysymykset ministerin tietämättömyydestä ja lupauksista vaikka 150-400 miljoonaa uupuu hallitusneuvottelujen lupauksien mukaisista laatupäämääristä?

Mutta Hienoa on sentään se asia,

mitä media on piilotellut, että Kyllönen taitaa vastustaa valtionyhtiö DESTIAn myymistä keinottelijoille ja voittomarginaalin nyhtäjille.


 Mutta taas, miksi Kyllönen ei puhu ylpeästi, avoimesti ja selkeästi Destiankaan kaappaussuunnitelmia vastaan  taistelijana ja selvitä valtatyhjiönsä syyllisiä yleisölle - vaikka julkisesti puhuu salaliitosta naisia vastaan ?

Yleisö ei tajua nyt mitä ministeri aikoo ja mitä hän tietää. Ei lainkaan.

Ja tämä on kiitoksen arvoista itkupolitikkaa korkeimmalla vallan huipulla?Professori: "Kyllösellä on poliittinen vastuu hallinnonalastaan  - Myös ns itsenäinen Liikennevirasto on ministerinvastuun piirissä."  Jos Kyllönen on vieläpä suostunut johonkin salaiseen kabinettisopimukseen Arhinmäen käskystä valtion alasajon laajuudesta ja valehtelee nyt julkisuudessa kulissiroolissa, niin sitä voi vain halveksia.

Ei yhtään ihme, että maakuntien aidot työläismiehet eivät innostuneet äänestämään vasemmistoliittoa kuntavaaleissa.  Kyllönen on nyt joko vajonnut hyväuskoisuuden suohon tai suostunut peittelemään byrokraattisesti uusliberalistista valtion alasajoa. Aika epäpätevältä ja alistuneelta kuitenkin hänen uikutuksensa kuulostaa, valitettavasti.


   "- Ministerinä olen astunut isojen varpaiden päälle, Kyllönen sanoi.

35-vuotias Kyllönen ei halunnut tarkkaan kertoa, keiden varpaille hän kokee astuneensa. Hän oli keskiviikkona illalla Ylen A-studion vieraana."


Nytkö on sopiva aika itkeä naisen itku naisen sortoon vedoten kesken taistelun  kun on jo ministerinä ja vallankäyttäjänä valtataistelussa? 


II


Raimo Sailaksella karu arvio Suomesta:

”Todella pahaa jälkeä”
Suomi on Sailaksen mukaan menettänyt markkinaosuuksiaan verrattuna muihin maihin. Suomen kilpailukyky verrattuna Saksaan tai Ruotsiin on Sailaksen mukaan ”hämmästyttävän huono”.


Lähestymme Suomen kannalta katastrofaalista hetkeä, 

kun eduskunta päättää alistumisesta täydelliseen ”budjettikuriin” EU:n alaisena.


Suomen historian tärkeimpiä äänestyksiä on tulossa ja valtamedia peittää sen hyvin kokoomusstrategian mukaisesti.

Vasemmistoliitto ei ole nyt vastavoimana EU-politiikalle eli europankeille alistumiselle, demokratian hävittämiselle Suomesta.


Suomea ei kohta ole, ellei Vasemmistoliitto eroa hallituksesta
ja tee liittoa perussuomalaisten ja keskustan kanssa itsenäinen talouspolitiikka yhteisenä päämääränä.

Muut riidat on unohdettava ja Suomen itsenäinen demokratia olisi otettava oppositiopuolueiden prioriteetiksi.

Kokoomus on hyvin pieni puolue ja helposti heitettävissä ulos hallituksessa, jos kansanedustajat lopettavat tottelemasta puolue-eliittinsä ja EK:n rakentamaa ja sanelemaa lainvastaista puoluekuria.
 
Muut pikkupuolueet voisivat tippua mukaan vastarintaliittoon ja aika monenkin demarin omaatuntoa voisi yllättäen alkaa kääntämään aito poliittinen vastavoima eduskunnassa.Nyt olemme unessa.

Aito politiikka on kuitenkin vastakkainasetteluja.

Nyt äänestäjiä on huijattu. Rankasti. Joka alueella.Kaikki EU-lupaukset ovat olleet harkittuja valheita pankkiirien sanelemina.


Vasemmisto on unohtanut tärkeimmän teemansa.
 Jakamisen. Veroprogression. Ihmisarvon ja koulutuksen varmsitamisen. Edistyksen. Todellisen edistyksen, joka loi tämän yhteiskunnan hyvinvointivaltiona.

Nämä on unohdettu  vasemmistoeliitin aiheuttaman torjunnan ja kabinettipolitiikan ansiosta. 

Paavo Arhinmäki on poliittisen elämän pahin syöpä. Kokoomus ei ole vastuussa vasemmistoliiton alistumisesta kokoomuspolitiikalle vaan vasemmistoliitto itse.

Vasemmistoliitossa on nyt käynnissä ihmeellinen johtajakultti ja vasemmistolaiset periaatteet on unohdettu täysin alistuvassa eduskuntapolitiikassa. Arhimäen urahaaveet liittovaltiossa ovat nyt  vasemmistoliiton tukevin poliittinen linjaus. Halveksittavaa.

Aito Vasemmisto ei kuulu oikeistohallitukseen. Ei koskaan. 
Vasemmistoliitto voi.  

Herännyt Vasemmisto voi olla vain vastavoima, jos se kuvittelee edustavansa humanismia ja hyvinvointivaltion periaatteita.  SDP:n vieläkin syvempää korruptiota ja kokoomusimitaatiota on vaikea toivoa hajoamaan  lumouksen rikkomiseksi.

SDP:n kannattajat eivät ymmärrä, kuinka tarkasti ja täsmällisest oikeistolaiset soluttautujat ovat kaapanneet työväen ideologian kokoomuksen käsikassariaksi aina Mauno Koivistosta lähtien.Kohta on vain Nato-tukikohta "Suomi"

 ja pankkiirien siirtomaa maakunta nimeltä helppo nakki-Suomi. Nimikin voi vaihtua - "Euroopan typerin pikkuvaltio, jota voi huijata milloin vain" italiankieliseksi tai espanjankieliseksi nimeksi.

 Soinikin on jo suostunut Natoon. Täydellisesti. Suomen ilmavalvonta Naton maaperällä on sama kuin olla Natossa 100%. Nyt olemme 80% Natossa natoaseilla ja tietojen vaihdolla - ja kaikki hallituksien lausunnot ovat olleet valheita, ettei Suomea muka viedä Natoon hallituspolitiikalla.

Kaikki Islannin ilmavalvonta on ollut aseellista ja miten ihmeessä Suomen aseettomat koneet muka poistavat ohjusjärjestelmän toiminnasta? Tulenjohtona toimiva kone on sama asia kuin aseistettu kone. Ja olen aika vakuuttunut, että vaikka Katainen sanoo, että nyt koneemme ovat siellä aseistamattomina niin niissä on ohjukset kuitenkin mukana.


Kuka tervejärkinen uskoo eurokatastrofin jälkeen enää näitä samoja eurolobbareita ja Kataista pienimmässäkään asiassa?

Vasemmistoliittokin Nato-hallituksessa?
Elämme ällistyttäviä harhojen aikoja.
Pelon ja salaisten sopimusten aikaa.


 Vasemmistoliiton linja on epäkoherentin uskollinen linja Kataisen valtaa ja liittovaltiodiktatuuria pönkittämässä:
  • " Vasemmistoliiton kanta ilmavalvontaan pysyy kielteisenä"

Mutta   samalla Arhinmäki lupaa olla kaatamatta hallitusta eikä lähde pois ja pysyy uskollisesti Kataisen kantapään alla.

Eli vasemmistoliiton eliitti tukee taas käytännössä Kataista, Natoa, Liittovaltiota ja varsinkin oikeistohallitusta Arhinäen eurouran tähden.
Mitä tulee tapahtumaan eduskunnan äänestyksessä ja eurokiihkon seuraavassa alistumisvaiheessa:


Takaisin vasemmiston draamanäytelmään.


Hyvin hämärä esiintyjän ja vallankäyttäjän profiili.

Jos hän on moraalisella ristiretkellä, miksi hän ei ole selkeä, ylpeä ja suora?
Nyt hänen esiintymisensä antaa kuvaa pelästyneestä, epävarmasta, ammattitaidottomasta ja sekoilevasta ministeristä.

  • "- Ministerinä olen astunut isojen varpaiden päälle, Kyllönen sanoi.
35-vuotias Kyllönen ei halunnut tarkkaan kertoa, keiden varpaille hän kokee astuneensa. Hän oli keskiviikkona illalla Ylen A-studion vieraana."Sekava valtataistelun kimppu, johon Kyllösen avustajienkin medialukutaito on ollut täysin avuton.
Mutta yksi asia on varma:

jos Kyllönen on joutunut virkamiehen politikoinnin ja väärennetyn 150 miljoonan euron tiedon/tiedottomuuden ansaan ja Kyllänen ei dumppaa ministeriä vedättänyttä virkamiestä niin Kyllönen jää niin kabineteissa, puolueen katseessa kuin mediassakin ankarasti tappiolle ja ehkä täysin imagoitsemurhan loukkuun.

Ja turhaan.
- "Kyllönen saa puhtaat paperit viime torstain kyselytunnin esiintymisestään niiltä osin, että ministeri ei ilmeisesti tiennyt kohutun muistion lopullista sisältöä. "

Eli meillä on ministeriö,
jossa ministerille ei anneta
lopullista versiota muistioista?

Suuri kysymys nyt onkin, Mihin saakka hän ei ollut tietoinen muistiosta.

Ja kukaan ei ole vastuussa eikä päättäjä ole katsonut, toimivatko virkamiehet poliittisen käskyn mukaan?


Ministeri Kyllönen, reiluuden tähden.
 Haluaa vahvan ihmisen viran mutta heti väittää että muut eivät koe samanlaista loanheittoa kuin hän?

Hyvin huonoa pelisilmää ja todella vääristynyt tilannekuva Suomesta, aivan kuin naiset todella kärsisivät enemmän.

Ei kannata ruveta marttyyriksi jos ei ymmärrä kovan pelin ja valtapitävien kovaa palloa joka päivä alaspäin valtansa kohteisiin Suomen maassa.


- "Kyllönen: Tasa-arvo ei toteudu poliittisella kentällä

Liikenneministerin mukaan hänen ikänsä ja sukupuolensa otetaan usein esille, kun hänen työtehtäviään käsitellään."Vastuu antaa valtaa ja jos Kyllönen nyt väittää ettei hänellä ole valtaa niin ihmettelemme hänen uravalintaansa.

Onko Kyllönen todellakin vasemmistoliiton esimerkki ammattitaitoisesta ministeristä?
Asennetta piti löytyä mutta heti alkaa ulina tosipaikan tullen.

Ja asenteella ei korvata 150 miljoonan arviointikyvyttömyyttä vaikka käytössä on kymmeniä asiantuntijoita ministerin käskyvallan alla.Katasrofi ja se oikea valtakamppailu kulissien takana:


" Europarlamentti hyväksyi tällä viikolla äänin 482-160 aiemmin kuvailemani mietinnön "Kohti todellista talous- ja rahaliittoa", jossa poikkeuksellisen avoimesti vaaditaan liittovaltiomalliin siirtymistä. En ole huomannut kotimaisen median juurikaan asiaa noteeranneen, joten alla muistutukseksi muutama lainaus raportin linjauksista (kohdista AC, AE, T):

"Euroopan yhdentyminen on ilman pienintäkään epäilystä peruuttamaton ja etenevä prosessi"
Silti asiasta puhutaan Suomessa tuskin nimeksikään. On toteutumassa juuri huonoin mahdollinen vaihtoehto, liittovaltio toteutetaan pikkuhiljaa hivuttamalla ilman kunnollista kansalaiskeskustelua, kansanäänestyksestä nyt puhumattakaan.

Voisi olettaa, että jokaisella vakavasti otettavalla medialla ja ammattitaitoisella päätoimittajalla olisi paljonkin sanottavaa liittovaltion luomisesta – oli sitten tämän kehityksen puolesta tai vastaan.Ei kommentteja: