sunnuntaina, marraskuuta 04, 2012

Ranskan kirkko tekee itsemurhaaRanskan katolinen kirkko hyökkää homoliittoja vastaan

Mitä nyt?

Ranskalaiset ovat olleet hyvin pitkämielisiä ja kohteliaita  kirkkoa kohtaan.

Kirkko on ollut tapakulttuuria, kehystystä kirkkopyhille, vuodenkierron merkkejä, jatkuvuuden symboleja, ihmisyyden heijastumista raadollisissa vanhan testamentin kertomuksissa, moraalikategorioita lähimmäisten huomioimisessa, hyvin vapaa henkilökohtaisen asteen valitsemisen tunne ja huolimatonta tottumusten kulttuuria ruokien nimiä myöten - niin kauan kuin kirkko on pysynyt nöyränä vallankumoksen halkaisemana ja kastroimana hiljaa paavista, joka on pidetty verhon takana Ranskassa.

 Mutta nyt.

Kirkko uskaltaa astua taas kuninkaallisena tarkastajana ranskalaisten makuuhuoneeseen paavin piiskana ja tuomiona. Nyt, nyt. 

   Ja entäs Suomen kirkon tilanne

 
Alle 25 vuotiaista 15 % uskoo kirkon opetuksiin kirkon kolmikantaiseen jumaluuteen ja ehtoollisverimagiaan. Uusin ja rehellisin gallup-tutkimus.

Tästä pitää vielä kirjoittaa ja mutustella. Suomen kirkon self denial vain kasvaa. Se nousee historian torjunnasta ja vallan unelmista.
Kirkko.

Aikamoinen väite ja torjunta

Arkkipiispa Kari Mäkinen:
"Kirkko ei ole matkalla yhteiskunnan marginaaliin"
Kirkko tuhlaa rahansa mätäneviin, rumiin rakennuksiin ja alle 25-vuotiaista 15% uskoo kirkon dogmeihin.
Kirkko on menossa marginaaliin ja vauhdilla. Total denial. Todellisuuden torjuntaa jo 1000 vuotta Suomessa.


   Katsotaanpa vauhtia

Suomalaisista runsas neljännes 27 % ilmoitti 2007 kyselyssä uskovansa kristinuskon Jumalaan.
Vuoden 2011 luku 17 %

- kyselyyn verrattuna osuus on pudonnut kymmenellä prosenttiyksiköllä neljässä vuodessa.
Ei auta 1000 vuoden pakkouskonto "perintönä", kun on kirkon pelotevaikutus ja pakkolainsäädäntö poistettu yhtenäiskulttuurin junttaajana.
"Kirkolliskokouksen avajaispuheessaan Turussa 5.11. arkkipiispa Kari Mäkinen sanoi, että harvoin on kirkossa kiinnitetty niin paljon huomiota siihen mitä tapahtuu kuin juuri nyt."
Mutta kaikki on vain harhautusta ja korviketoimintaa.
Mitään aitoja mutoksia ja opin päivityksiä kirkossa ei tehdä.
http://www.kotimaa24.fi/uutiset/kotimaa/9598-arkki...
.

- Omasta puolestani haluan puolustaa presidentin käynnistämää työtä, tavallisia.fi -sivustolle konkreettisia ehdotuksia,
piispa Jari Jolkkonen sanoi...
 http://www.kotimaa24.fi/uutiset/kotimaa/9579-piisp...Suomen kirkossakin yritetään nurkan takaa laajaa omaa "SOTE"-uudistusta ja vallan keskittämistä - jotta seurakuntayhtymien talousjohtajat ja piispat voisivat määrätä täysin seurakuntien omaisuuksista ja pörssisijoituksista kuten Helsingissä tehtiin.

Helsingissähän kukaan seurakunta ei itse päätä enää kiinteistöistä. Valta vietiin seurakuntaneuvostoilta täysin. Kirkon totaalista epädemokratiaa ja vallan keskittämistä:

" - Seurakuntien rakenneuudistus ottaa uuden askeleen, kun kirkkohallitus esittää ensi viikolla kokoontuvalle kirkolliskokoukselle, että kaikki seurakunnat kuuluisivat johonkin seurakuntayhtymään. " 

http://www.kotimaa24.fi/uutiset/kotimaa/9560-qkyse...
    Ja asiasta seitsämänteen:


Ei kommentteja: