keskiviikkona, marraskuuta 07, 2012

Oikeistodemarien Nato-kiihko yltyy


Oikeistodemarien NATO-kiima yltyy

  Demari-Tuula kirjoittaa demarien virallisessa blogissa
ainakin kolme valhetta ja jo kirjoituksen "motivoiva" nimi on käsittämätön, jos enää puhutaan Suomen "omista" päätöksistä oman alueen puolustuksesta perustuslain mukaisesti:

   "Pohjoismainen yhteistyö velvoittaa":

  1. valhe
  •  " Suomen ja Ruotsin hallituksissa on lähdetty siitä, että myönteinen osallistumispäätös edellyttää laajaa kansallista hyväksyntää. Suomessa asia herättää poliittisia mielipide-eroja. Suomessa oppositio on noussut vastustamaan hanketta."  

Suurin osa suomalaisista vastustaa NATOa, ei vain "oppositio".


Suomalaiset, jotka maksoivat hirvittävän hinnan poliittisesti oikeistolaisen Saksa-mielisyyden takia valitun  Erkon sodan eli talvisodan sekä mannerheimin "risteiretken", jatkosodan, takia,  vastustavat viisaasti myös ideologisesti sotateollisuuden ohjailemaa Natoa, joka II maailmansodan jälkeen oli vastuussa yli 50:stä verisestä terrori-iskusta siviilejä kohtaan operaatio Gladiossa - ja joihin toimittajat eivät ikinä viittaa, kun puhuvat terrorismista Euroopassa: oikeisto-Naton lavastustoimiin vasemmistolaisten leimaamiseksi terroristeiksi Naton rahoittamissa iskuissa. 


  2. valhe

  • "Ruotsissa taas asian valmistelun eteenpäin viemiselle ei ole poliittisia esteitä. Suomen osallistumista linjaa aikanaan myös Ulko- ja turvallisuuspoliittinen ministerivaliokunta, johon myös Tasavallan Presidentti osallistuu. Joidenkin tahojen mielestä tällä esityksellä halutaan viedä Suomi Naton jäseneksi. Tämä väite ei pidä paikkaansa."

Suomi ostaa 100% aseensa Naton asekauppiailta ja antaa suurimman ellei kaiken osan armeijan tiedustelutietonsa sekä perustuslain vastaiset kansalaisten ideologiseen jaotteluun perustuvat tietokantansa ja suorat tutkafeedinsä Natolle ja CIA:lle. Tästä ei ole kansalle viitsitty kertoa. Ja Suomea viedään Natoon salaisessa Kekkosen aloittamassa Nato-ulkopolitiikassa, johon kolmaskin valhe liittyy todistusaineistoineen:


  3. valhe

  • " Nato-maita on mukana hyvin monessa ulko- ja turvallisuuspoliittisessa yhteistyössä, joissa Suomikin on. Mikään näistä ei edellytä Suomen liittymistä Naton jäseneksi. Päätöksellä ei myöskään ole vaikutuksia puolustusvoimien budjettiin."

Natokiimassa Nato-alttiutta korostamiseen hankitut, jatkuvasti massiivisesti rahaa vievät ja Suomen puolustukselle tositilanteessa 100% hyödyttömät, superkalliit ja maksiminopeudeltaan toivottoman hitaat Hornet-hävittäjähankinnat romuttivat toimivan sissiarmeija-strategian pois budjetoinnista ja laajasta koulutuksesta  - ja tämä budjetointivalinta jatkuu puhtaasti ja harkitusti poliittisena Natoon sitouttamisena tahallisena itsenäisen jokasuuntaisen puolustusvalmiuden romuttamisena myös Nato-joukkojen (Naton verikoira Turkki Naton pankkiirien niin vaatiessa) hyökkäysskenaariota ja valloitusta vastaan. 
Lisäksi Amerikan sotatalouden ideologiseen hyökkäysstrategiaan sekä asekauppiaiden superkalliiden asejärjestelmien markkinointiin sorvattu  "miinankieltosopimus" on nyt allekirjoitettu ja varmin Suomen aseellinen suoja luovutettu pois poliittisena tahdon eleenä. 

Nato-asekauppiailta ostetut asejärjestelmät ovat lisäksi Naton deaktivoitavissa satelliittien kautta. Milloin tahansa miljardien arvoista romurautaa ja armeija paskat housuissa.


  Ja sitten huipentumana europankeille rahojamme kiivaammin lahjoittamista suositteleva oikeistodemari-demagogien äiti:   Liisa Jaakonsaari "Tuomioja on oikeassa"

  •   "Tietämättämyydelläkin on oma osuutensa, sillä valitettavan harva tietää, että Suomi on aina halunnut tehdä mahdollisimman tiivistä yhteistyötä NATOn kanssa."


Amen.
Kuulenko Amen?
Kuulenko tietämättömien sanovan Amen vai Perkele?


 

-


Ei kommentteja: